Hanna R. Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 panienkabubu napisał(a):Madzia nie ma internetu :( A co co co się stało, co się stało ???? :roll: Quote
panienkabubu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A co co co się stało, co się stało ???? :roll: odcieli :evil_lol: hahah :evil_lol: a tak naprawde to nie wiem, nagle brakło :( Quote
alive Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A co co co się stało, co się stało ???? :roll: łazienka jest zamknięta, jak to zamknięta? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='alive']łazienka jest zamknięta, jak to zamknięta? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahah :evil_lol: ********************** Madzia i Gajka, moje kochane dziewczynki :loveu: Wszystkiego dobrego w Dniu Kobiet życzy wasz fafluniec Ben :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ciociu i Ty Gajeczko - wszystkiego co fajne, wesole i smaczne!!! Gutek Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dzien dobry Madzieńko :buzi: Wszystkiego najlepszego Kochana z okazji Dnia Kobiet :multi: Quote
Magda Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Zapracowana Madziu wracaj do nas szybciutko! I nic sie nie przejmuj. Jest wiosenka i trzeba sie cieszyc:multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 te, studentka! odpusc sobie na trochę i zajrzyj do nas ;) Quote
Teklunia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 panienkabubu napisał(a):Madzia nadal bez internetu :evil_lol::oops::oops::oops: przeczytałam - Madzia nadal bez interesu i aż mnie zatkało :oops::oops::oops: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Teklunia napisał(a)::oops::oops::oops: przeczytałam - Madzia nadal bez interesu i aż mnie zatkało :oops::oops::oops: :evil_lol: glodnemu chleb na mysli :evil_lol: Madzia Madzia wracaj na dogo ;P Quote
zuzolandia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 W niedziele o 12 stej w katowicach przy MC Donalsie ;-) spotkanko powystawowe .....Madzia jako pierwszodowodząca !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 zuzolandia napisał(a): W niedziele o 12 stej w katowicach przy MC Donalsie ;-) spotkanko powystawowe .....Madzia jako pierwszodowodząca !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak "powystawowe"??/ Przecie briardy dopiero o 12.30! Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 hahahahahah :evil_lol: ale jest jeden problem, bo przecież Mc Donaldsów jest w Katowicach kilka :evil_lol: ale wy czubki jesteście :evil_lol: ja będe wam machać z ringu, bo chyba w okolicach briardów będę :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A ktory jest obok fontanny ????? heheeheh bedziem sobie machac nad ringami co zdezorientuje sedziów ;-) na wiadoma korzysc eheheh;-) Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 zuzolandia napisał(a):A ktory jest obok fontanny ????? heheeheh bedziem sobie machac nad ringami co zdezorientuje sedziów ;-) na wiadoma korzysc eheheh;-) obok fontanny jest KFC, Mc Donald jest nizej :evil_lol: ja na wystawie od 8 bede prawdopodobnie :loveu: musze portfel uzupełnic, co by psom cos nakupowac :evil_lol: Quote
eria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 nooo zakupy to będą... ja już przyjęłam zamówienie znajomej na obrożę i gwizdek bo sama jechać nie może ;) a co do spotkanka-mamy problema:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 eria napisał(a):nooo zakupy to będą... ja już przyjęłam zamówienie znajomej na obrożę i gwizdek bo sama jechać nie może ;) a co do spotkanka-mamy problema:evil_lol: wszystko przez to, ze madzia nie chce wejsc na dogomanie i umawia sie po kątach :evil_lol: ja niestety zakupie tylko jakies pewnie swinskie uszy, bo moje psy mają rozmiary XXL co niestety przekłada sie tez na cene :placz: chyba, że pasy do samochodu kupie :hmmmm: nie wiem :hmmmm: MADZIA JA CIE PROSZE WRACAJ BO JA JUZ NIE PAMIETAM JAK TY KOBIETO WYGLADASZ :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 a u Ciebie, bidulko, ciągle zima? ;) :eviltong: Quote
panienkabubu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 zapomniałam napisać, że Gaja się określa :P Quote
Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No wracaj, wracaj! Jak Panienkabubu nie pamięta jak Ty wyglądasz:evil_lol: , to już jest tragedia:shake: Wracaj i dawaj foty za to, ze Cię tak długo nie było;). Ja jak wróciłam po nieobecności, to od razu wstawiłam pełno fot:p Quote
Teklunia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 powiem krótko: Magda! to już jest lekka przesada!!! :mad::mad::mad: Quote
Teklunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Apeluje do Kasi Bubu!!! Jeżeli spotkasz tą okropną dziewuchę, to proszę Cię, dokop jej ode mnie! Bo podpada okrutnie! Podpisano: Kasia P. Quote
Recommended Posts