Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):Jestem kobiałki kochane, jestem, dzisiaj musowo z Kasią idziemy na spacerek, tylko Kasia wróci z uczelni, ja ide czesac kudłatą, bo fotograf będzie :evil_lol: Ps. Nie chwaliłam się :oops: ZDAŁAAAAAM POLITOLOGIE!!NA PIĘKNĄ CZWÓRECZKĘ!!:cool3: :loveu::multi::multi::multi:brawo!!!!!!!!!!!!!!!! śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a): ZDAŁAAAAAM POLITOLOGIE!!NA PIĘKNĄ CZWÓRECZKĘ!!:cool3: :loveu: Ty kujonie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Teklunia napisał(a):zima jupi?!? Kaśka, co Ty? ja to jestem załamana :shake::angryy: My z Benem jestesmy wniebowzieci :loveu: oto dowod jak Benowicz kocha snieg i kocha jak wywijam na nim orly hahahaha :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 cześc Madziu - zimę macie przepiękną.... uwielbiam takie zaśnieżone drzewka :loveu: Gratulki oczywiscie składam :multi: Gajeczka biedna z tymi kulami - na szczęście dziś mrozek wiekszy i śnieg sie upierdliwie psich łapek tak bardzo nie czepia :multi: :lol::lol::lol: nieźle, nieźle Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dobrywieczorek kochana Mandziulko ;-) Quote
panienkabubu Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Madzia :placz: :placz: ratuj jutro moj pierwszy egzamin :placz: :placz: moze w ramach odswiezenia mozgu pojdziemy na chwilke na szkolny tak o 19:15? :placz: :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 panienkabubu napisał(a):Madzia :placz: :placz: ratuj jutro moj pierwszy egzamin :placz: :placz: moze w ramach odswiezenia mozgu pojdziemy na chwilke na szkolny tak o 19:15? :placz: :placz: kasiula z miłą chęcią ale jestem umowiona, młodego wyciagnij bo sie miota po domu, nastepne ciasto zaczął robic, jest gorszy niz kobieta w czasie okresu :eviltong: a ty sie egzaminem nie martw zaliczysz madra dziewczynka jestes ;) lece na pogaduchy :drinking::eviltong: miłego wieczoru moje kochane :p Quote
eria Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 I ŻADNEJ FOTY NIE WKLEIŁAŚ ?! JESTEM ROZCZAROWANA!!:mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 eria napisał(a):I ŻADNEJ FOTY NIE WKLEIŁAŚ ?! JESTEM ROZCZAROWANA!!:mad: obiecuje zrobic to za pare godzin, fotosik nawala :angryy: dobranoooc :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):obiecuje zrobic to za pare godzin, fotosik nawala :angryy: dobranoooc :eviltong:dzieńdoberek :p Fotosik nawala już któryś dzień z kolei.... ostatnio przez godzinę wgrywałam 10 zdjęć :angryy: Quote
Katerinas Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Gajuchna i jej paputki, bo chcieliście ;-) Boska :loveu: :grin: I te paputki :lol: oj... pamiętam jakie moja Gaja miała i jak podnosiła łapę pokazując "tu mi zdejmij i pomóż" :lol: Quote
zuzolandia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 DZIENDOBEREK ;-) ciekawe czy sie doczekamy foteczek Gajusi ? no bardzom ciekawa ;-) Buziaczki Quote
barbara.h Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 biedna Gajuchna,moim też tak się robi tylko między palcami (pazurkami) i bardzo im to przeszkadza :cool3: Quote
Magda Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 zuzolandia napisał(a):DZIENDOBEREK ;-) ciekawe czy sie doczekamy foteczek Gajusi ? no bardzom ciekawa ;-) Buziaczki Moze robimy glodowke?:evil_lol: Madzia i zdjecia Cocona poprosze:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Gajunia wygląda jakby utknęła w śniegu :evil_lol: Cześć Madziu :calus: Quote
sota36 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Czesc kobiety - upione te kule sniegowe sa! Za to znow mamy najczysciejsze podlogi!!! Quote
barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 wczoraj Inezka, aż zaczęła kuleć,musiałam jej skubać te kule śnieżne :shake: Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Heeej! barbara.h napisał(a):wczoraj Inezka, aż zaczęła kuleć,musiałam jej skubać te kule śnieżne :shake: Z Futrusiem jest to samo:-( . Quote
panienkabubu Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :razz: :razz: :razz: Madzia uczy się na egzamin z prawoznawstwa i nawet nie ma chwilki czasu :shake: Ale za to dzisiaj kopia Madzi w wersji męskiej (czyt. mój TZ :evil_lol: ) przyszedł do mnie razem z Gajcem i pomogli odśnieżać plac :multi: Burki, tzn. Gaja i Benosław goniły po placu, TZ odśnieżał, a ja biegałam z aparatem :razz: To kilka fotek Gajki Wam wstawię, co byście nie płakali :razz: A resztę wysłałam już Madzi, to pewnie ona coś w wolnej chwili wstawi, pogonię ją do tego :razz: Oto i Gaja ;) BEZ paputków :multi: :multi: Chciałam zauważyć, że ona tu siedzi :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ale uczynny TZ !!! pogratulować TZ-a :lol: Quote
Magda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Madziu milej nauki:multi: Czekamy na ciebie. Gaja:loveu: Quote
alive Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='panienkabubu'] a nie poszłoby Wam szybciej to odśnieżanie gdybyście użyli tej machiny w tle? :razz: Quote
Recommended Posts