Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
Jestem kobiałki kochane, jestem, dzisiaj musowo z Kasią idziemy na spacerek, tylko Kasia wróci z uczelni, ja ide czesac kudłatą, bo fotograf będzie :evil_lol:

Ps. Nie chwaliłam się :oops: ZDAŁAAAAAM POLITOLOGIE!!NA PIĘKNĄ CZWÓRECZKĘ!!:cool3: :loveu:
:multi::multi::multi:brawo!!!!!!!!!!!!!!!!

śliczna:loveu::loveu::loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
zima jupi?!? Kaśka, co Ty? ja to jestem załamana :shake::angryy:

My z Benem jestesmy wniebowzieci :loveu: oto dowod jak Benowicz kocha snieg i kocha jak wywijam na nim orly

hahahaha :evil_lol:

Posted

cześc Madziu - zimę macie przepiękną.... uwielbiam takie zaśnieżone drzewka :loveu:

Gratulki oczywiscie składam :multi:

Gajeczka biedna z tymi kulami - na szczęście dziś mrozek wiekszy i śnieg sie upierdliwie psich łapek tak bardzo nie czepia :multi:

:lol::lol::lol: nieźle, nieźle

Posted

panienkabubu napisał(a):
Madzia :placz: :placz: ratuj jutro moj pierwszy egzamin :placz: :placz:
moze w ramach odswiezenia mozgu pojdziemy na chwilke na szkolny tak o 19:15? :placz: :placz:

kasiula z miłą chęcią ale jestem umowiona, młodego wyciagnij bo sie miota po domu, nastepne ciasto zaczął robic, jest gorszy niz kobieta w czasie okresu :eviltong: a ty sie egzaminem nie martw zaliczysz madra dziewczynka jestes ;)

lece na pogaduchy :drinking::eviltong: miłego wieczoru moje kochane :p

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
obiecuje zrobic to za pare godzin, fotosik nawala :angryy:

dobranoooc :eviltong:
dzieńdoberek :p

Fotosik nawala już któryś dzień z kolei.... ostatnio przez godzinę wgrywałam 10 zdjęć :angryy:

Posted

Gajuchna

i jej paputki, bo chcieliście ;-)

Boska :loveu: :grin:

I te paputki :lol:
oj... pamiętam jakie moja Gaja miała i jak podnosiła łapę pokazując "tu mi zdejmij i pomóż" :lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):
DZIENDOBEREK ;-) ciekawe czy sie doczekamy foteczek Gajusi ? no bardzom ciekawa ;-)
Buziaczki

Moze robimy glodowke?:evil_lol:

Madzia i zdjecia Cocona poprosze:razz:

Posted

:razz: :razz: :razz:
Madzia uczy się na egzamin z prawoznawstwa i nawet nie ma chwilki czasu :shake: Ale za to dzisiaj kopia Madzi w wersji męskiej (czyt. mój TZ :evil_lol: ) przyszedł do mnie razem z Gajcem i pomogli odśnieżać plac :multi: Burki, tzn. Gaja i Benosław goniły po placu, TZ odśnieżał, a ja biegałam z aparatem :razz: To kilka fotek Gajki Wam wstawię, co byście nie płakali :razz: A resztę wysłałam już Madzi, to pewnie ona coś w wolnej chwili wstawi, pogonię ją do tego :razz:
Oto i Gaja ;) BEZ paputków :multi: :multi:

Chciałam zauważyć, że ona tu siedzi :evil_lol: :evil_lol: