Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak mi strasznie cięzko :-( Parę lat temu moją dobrą znajomą ppochowałam, miała zaledwie 17 lat...:-( Przez tydzień normalnie nie funkcjonowałam, nie mogłam jeść...To wszystko teraz wraca...:-(

Nie wiem czy bede w stanie iść ją pożegnać:-( ...Siedze w domu, myślę...myślę...myślę...:-(

Dziękuję, że jesteście...Boże jak mi ciężko...

Dzisiaj zbierali pieniądze na wieniec...To wszystko do mnie nie dochodzi :-( Ona miała swoje plany, w tym roku miała zdawać mature...Wyszła do szkoły jak codzień...i nie wróciła...:-(

Dlaczego taka niesprawiedliwość panuje na tym zasranym świecie?:-( Dlaczego odchodzą ludzie, którzy niczemu nie byli winni?Ziemia nosi takich bandziorów...:-(

Nie potrafie tego pojąć...:-(

Posted

Madziu - odejscie kazdego (nie potrafie powiedziec "smierc") do dramat. Musisz byc silna dla Niej! Dla Agaty! Widocznie Bog Ja tam potrzebowal... Widocznie Bog chce, zeby byla z Nim.
Czy isc sie pozegnac? Nie mow "zegnaj" - mow - "do zobaczenia"!

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
Tak mi strasznie cięzko :-( Parę lat temu moją dobrą znajomą ppochowałam, miała zaledwie 17 lat...:-( Przez tydzień normalnie nie funkcjonowałam, nie mogłam jeść...To wszystko teraz wraca...:-(

Nie wiem czy bede w stanie iść ją pożegnać:-( ...Siedze w domu, myślę...myślę...myślę...:-(

Dziękuję, że jesteście...Boże jak mi ciężko...

Dzisiaj zbierali pieniądze na wieniec...To wszystko do mnie nie dochodzi :-( Ona miała swoje plany, w tym roku miała zdawać mature...Wyszła do szkoły jak codzień...i nie wróciła...:-(

Dlaczego taka niesprawiedliwość panuje na tym zasranym świecie?:-( Dlaczego odchodzą ludzie, którzy niczemu nie byli winni?Ziemia nosi takich bandziorów...:-(

Nie potrafie tego pojąć...:-(

Madziu... wiem... to bardzo trudne. Ciężko się pogodzić z faktem, że dobrzy ludzie odchodzą a źli, mordercy, inni bandziorzy... zostają na tym świecie. To boli... długo.
Ja do tej pory nie mogę sięz tym pogodzić.....

Trzymaj się cieplutko.

Posted

ojej,nie wiem co napisać :shake: czytałam sobie kilka stron wcześniej,jak to urodzinki były że,już "stara" jesteś;) a co ja mam napisać? nie tak dawno miałam tyle! a teraz? dwa razy więcej!!! ja to jestem dopiero stara :placz::placz:

dla Agatki
[*]
[*]
[*]

Posted

Madzia, to straszne gdy ginie tak młody człowiek! To niesprawiedliwe, bezsensowne i okrutne...szczególnie dla rodziny :-(

Kiedy miałam 11 lat też potrącil mnie samochód. Na pasach pod szkołą!:angryy: Miałam więcej szczęśćia, za co jestem bardzo wdzięczna...