Gosiek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 oj biedna Madzia.... niezłe dylematy masz :cool3: wiesz... kompakciki też nie są złe... sama widzisz ze i Panaskiem można fajne foty zrobić :) Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):do rat mam złe wspomnienia :oops: ale dzisiaj znalazłam ogłoszenie o canonie S3 IS za fajne pieniążki, jeszcze jutro pogadam z mamą i chyba go zamówie a na 400D bede odkladać sobie ;) gdyby nie to, ze jestem bez aparatu, to zbierałabym dalej...no ale mowie...bez aparatu jak bez głowy :oops: dobranooc :eviltong: ha,ha, zgadzam się !!! jak bez głowy:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hey Madzik .....dobrze że nie mam teraz kasy :razz:bo nie mam dylemata który aparat lepszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój kompakcik musi mi wystarczyć na jakis czas ....mam go rok a jeszcze nie znam wszystkich opcji;) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='zuzolandia']WITANKO MOJE KOCHANE KUDłACZKI ;-) wieczor dobryyy :cool3: [quote name='sota36']PADA SNIEG!!!!!!!!!!!! pada pada jutro kasie wyciagam na zimowy spacer :lol: [quote name='Gosiek']oj biedna Madzia.... niezłe dylematy masz :cool3: wiesz... kompakciki też nie są złe... sama widzisz ze i Panaskiem można fajne foty zrobić :) no własnie ja do kompaktów nic nie mam, moj nikos dzielnie sie spisywał, teraz zostałam bez no i szukam i szukam, chyba po nowym roku dopiero cos ruszy bo teraz w hurtowniach są inwentaryzacje...a miałam okazje kupic S3 za 1000zł i mnie uprzedzili :placz: szukam dalej :cool3: nie poddaje sie :cool3: [quote name='barbara.h']ha,ha, zgadzam się !!! jak bez głowy:evil_lol: hahaha to juz pod obsesje zaczyna podchodzic :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']Hey Madzik .....dobrze że nie mam teraz kasy :razz:bo nie mam dylemata który aparat lepszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój kompakcik musi mi wystarczyć na jakis czas ....mam go rok a jeszcze nie znam wszystkich opcji;) a tooo fakt, to jest fajne w kazdym aparacie, ze po długich wysiłkach człowiek widzi efekty i coraz wieksza radosc sprawia mu fotografia ;) lece szukac dalej :lol: dziękujemy ślicznie za odwiedzinki, moze kasia wrzuci niedługo jakies zdjecia bo dzisiaj bylysmy na spacerku z kudłatą i majorem ;) Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Koniecznie bo normalnie sie steskniłam za Przesliczna Kudłata ;-) Quote
Katerinas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Madzia Kupuj ten aparat ... bo smutno bez zdjęć Gajki :roll: ;) ;) Ona mi tak moją Gaję przypomina...... [SIZE=2]A w kwestii rat... my bierzemy prawie non stop cośna raty. I zawsze wszystko jest OK. :smile: Inaczej nie dalibyśmy rady ;) Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Katerinas'][SIZE=2]A w kwestii rat... my bierzemy prawie non stop cośna raty. I zawsze wszystko jest OK. :smile: Inaczej nie dalibyśmy rady ;) to tak jak większość z nas ;) Madziu... amoże chcesz mojego Panaska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Katerinas'] Ona mi tak moją Gaję przypomina...... a Ty Kasiu wiesz, ze mnie tez!:) Quote
Katerinas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='sota36']a Ty Kasiu wiesz, ze mnie tez!:) :smile: dlatego tęskno mi za zdjęciami..... Madzia... raz dwa, brać aparat na raty i wstawiać mi tu foty :mad: :lol: ;) Quote
alive Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 i co macie jeszcze ten śnieg?? bo u nas ni grama... :p Quote
panienkabubu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Są są są zdjęcia :multi: W końcu chciało mi się iśćpo akumulatorki do aparatu i zgrać fotki, bo wczoraj podczas spaceru siadły baterie.. Na początek: Alive, snieg mamy :multi: mało go, ale jest :multi: moze uda mi sie wyjsc z Madzia dzis na spacer, chwilowo zaraz wyjezdzam do Selgrosa bo zostałam sama w domu do 6tego i musze to jakos przezyc ;) zaraz reszta zdjec :) Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :multi::multi::multi:ale cudnie Gajkowo:loveu::loveu::loveu: Quote
Katerinas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='panienkabubu'] boszzz.... cudna :loveu: jak moja Gajka .... te piękne bursztynowe oczy... przepraszam Madzia... [quote name='panienkabubu'] piękne, piękne.... Quote
anushka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='panienkabubu'] niczym chart afgański ;) :crazyeye: :crazyeye: o jesooo faktycznie niczym charcica rasowa hahaha ale jako Gajosława najpiękniejsza...:loveu: :loveu: w sepi fajowsko wyszło :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Madzia - a może kupisz sobie nikona D-50. Strasznie staniały. A są całkiem, całkiem . Ania od Basca robi nim te swoje piękne foty . Całusy dla Gajki. :p Quote
eria Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Czesc Madziu!! http://images4.fotosik.pl/268/9f115b71ffc0635a.jpg przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 .hej duzaaa i tak cie złapie ;-) ......piekneeeeeeeee......i jaka pozycja ...typowo wystawowa ;-) Witamy milutko ..nareczcie sa fotencje ...;-) Quote
Teklunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć Reniferku :lol: Co porabiasz na Sylwestra? :cool3: [quote name='panienkabubu'] mój buziaczek prześliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='zuzolandia'] .hej duzaaa i tak cie złapie ;-) ......piekneeeeeeeee......i jaka pozycja ...typowo wystawowa ;-) Witamy milutko ..nareczcie sa fotencje ...;-) czyja?:evil_lol: p.s. ilekroc patrze na Was dziewczyny, to tyle razy gadam, ze Wy pasujecie do siebie!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Katerinas']Madzia Kupuj ten aparat ... bo smutno bez zdjęć Gajki :roll: Ona mi tak moją Gaję przypomina...... [SIZE=2]A w kwestii rat... my bierzemy prawie non stop cośna raty. I zawsze wszystko jest OK. Inaczej nie dalibyśmy rady ja rat nie dostane, bo pracuje na umowe zlecenie, takze ew. na moją mamę...jeszcze pomyślimy [quote name='Gosiek']Madziu... amoże chcesz mojego Panaska a z miłą chęcią :evil_lol: [quote name='alive']i co macie jeszcze ten śnieg?? bo u nas ni grama... jest troche bo troche ale jest :lol: [quote name='panienkabubu']Są są są zdjęcia W końcu chciało mi się iśćpo akumulatorki do aparatu i zgrać fotki, bo wczoraj podczas spaceru siadły baterie.. Na początek: Alive, snieg mamy mało go, ale jest moze uda mi sie wyjsc z Madzia dzis na spacer, chwilowo zaraz wyjezdzam do Selgrosa bo zostałam sama w domu do 6tego i musze to jakos przezyc zaraz reszta zdjec [quote name='panienkabubu'] niczym chart afgański kasia ty moj mały fotografie...wycałuje cie po stopach (tylko umyj :eviltong: ) [quote name='Alicjarydzewska']ale cudnie Gajkowo [quote name='Katerinas']boszzz.... cudna :loveu: jak moja Gajka .... te piękne bursztynowe oczy... przepraszam Madzia... kasiu nie ma za,jak tylko sie pozbieram z wydatkami i bedzie aparat to bede wrzucac duzo duzo duuuzooo :cool3: i co racja...oczy zawsze są przepiękne... :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Ania-k'] o jesooo faktycznie niczym charcica rasowa hahaha ale jako Gajosława najpiękniejsza... w sepi fajowsko wyszło :loveu: ja dopiero teraz zauwazyłam, moze ja mam pol charta pol briarda:cool3: [quote name='HankaRupczewska']Madzia - a może kupisz sobie nikona D-50. Strasznie staniały. A są całkiem, całkiem . Ania od Basca robi nim te swoje piękne foty . Całusy dla Gajki. nad nikosiem tez sie zastanawiałam, bede polowac po nowym roku, a faktycznie ceny poleciały im w dol! cmok przekazany ;) [quote name='eria']Czesc Madziu!! http://images4.fotosik.pl/268/9f115b71ffc0635a.jpg przepiękne kasi zasługa :cool3: [quote name='zuzolandia'].hej duzaaa i tak cie złapie ......piekneeeeeeeee......i jaka pozycja ...typowo wystawowa Witamy milutko ..nareczcie sa fotencje ... tak, ale w zaparte sie ciagneła bo major gdzies biegał i ona tez musiala :oops: [quote name='Teklunia']Cześć Reniferku Co porabiasz na Sylwestra? kasia nie pytaj :cool3: my tu wszyscy w okolicy...grzecznie siedzimy w domu z duża ilością...napoi chłodzących :lol: ale juz całkiem serio to mam w domu sylwestra wpadaja znajomi ze szkolnej lawki, bedzie czerwone wino polwytrawne, szampan i atrakcja wieczoru czyli karaoke :evil_lol: [quote name='sota36'] p.s. ilekroc patrze na Was dziewczyny, to tyle razy gadam, ze Wy pasujecie do siebie!!!! naprawdeee:oops: miło nam to słyszec :loveu: słuchajcie mam znowu mały problem tym razem z gaja, byłam u wetki wczoraj, po jakies tablety na sylwka, dala nam sedalin 7 tabletek w sumie i dzisiaj miałam jej dać dwie, żeby zobaczyc reakcje i...normalnie sie boje, pies mi sie na łapach słania, ustac nie moze, chociaz po michach węszy :eviltong: no i wetka mi powiedziała, ze nie ma sie co bac, a w sylwka dac jej 5 tych tablet ok. 21-22...no i jestem w kropce bo sie boje ze mi pies zejdzie po tych 5 tabletkach, skoro juz teraz są takie akcje... ide jeszcze na dzial weterynarii, bo to taki okres, ze napwno cos sie znadzie, ale jakbyscie uzywali kiedys sedalinu, to prosiłabym o odzew, bo nie wiem kompletnie co robic:confused: :niewiem: Quote
sota36 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ja bym tyle nie dawala!!!!!!!!!! Niech se tyle wetka wezmie!!!! Pewnie przespi!!!! Quote
Recommended Posts