Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
do rat mam złe wspomnienia :oops:

ale dzisiaj znalazłam ogłoszenie o canonie S3 IS za fajne pieniążki, jeszcze jutro pogadam z mamą i chyba go zamówie a na 400D bede odkladać sobie ;) gdyby nie to, ze jestem bez aparatu, to zbierałabym dalej...no ale mowie...bez aparatu jak bez głowy :oops:

dobranooc :eviltong:

ha,ha, zgadzam się !!! jak bez głowy:evil_lol:

Posted

Hey Madzik .....dobrze że nie mam teraz kasy :razz:bo nie mam dylemata który aparat lepszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój kompakcik musi mi wystarczyć na jakis czas ....mam go rok a jeszcze nie znam wszystkich opcji;)

Posted

[quote name='zuzolandia']WITANKO MOJE KOCHANE KUDłACZKI ;-)

wieczor dobryyy :cool3:
[quote name='sota36']PADA SNIEG!!!!!!!!!!!!

pada pada jutro kasie wyciagam na zimowy spacer :lol:

[quote name='Gosiek']oj biedna Madzia.... niezłe dylematy masz :cool3:

wiesz... kompakciki też nie są złe... sama widzisz ze i Panaskiem można fajne foty zrobić :)

no własnie ja do kompaktów nic nie mam, moj nikos dzielnie sie spisywał, teraz zostałam bez no i szukam i szukam, chyba po nowym roku dopiero cos ruszy bo teraz w hurtowniach są inwentaryzacje...a miałam okazje kupic S3 za 1000zł i mnie uprzedzili :placz:

szukam dalej :cool3: nie poddaje sie :cool3:

[quote name='barbara.h']ha,ha, zgadzam się !!! jak bez głowy:evil_lol:

hahaha to juz pod obsesje zaczyna podchodzic :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']Hey Madzik .....dobrze że nie mam teraz kasy :razz:bo nie mam dylemata który aparat lepszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój kompakcik musi mi wystarczyć na jakis czas ....mam go rok a jeszcze nie znam wszystkich opcji;)

a tooo fakt, to jest fajne w kazdym aparacie, ze po długich wysiłkach człowiek widzi efekty i coraz wieksza radosc sprawia mu fotografia ;)

lece szukac dalej :lol: dziękujemy ślicznie za odwiedzinki, moze kasia wrzuci niedługo jakies zdjecia bo dzisiaj bylysmy na spacerku z kudłatą i majorem ;)

Posted

Madzia
Kupuj ten aparat ... bo smutno bez zdjęć Gajki :roll: ;) ;)

Ona mi tak moją Gaję przypomina......

[SIZE=2]A w kwestii rat... my bierzemy prawie non stop cośna raty. I zawsze wszystko jest OK. :smile: Inaczej nie dalibyśmy rady ;)

Posted

[quote name='Katerinas'][SIZE=2]A w kwestii rat... my bierzemy prawie non stop cośna raty. I zawsze wszystko jest OK. :smile: Inaczej nie dalibyśmy rady ;)

to tak jak większość z nas ;)

Madziu... amoże chcesz mojego Panaska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Są są są zdjęcia :multi: W końcu chciało mi się iśćpo akumulatorki do aparatu i zgrać fotki, bo wczoraj podczas spaceru siadły baterie..

Na początek:

Alive, snieg mamy :multi: mało go, ale jest :multi: moze uda mi sie wyjsc z Madzia dzis na spacer, chwilowo zaraz wyjezdzam do Selgrosa bo zostałam sama w domu do 6tego i musze to jakos przezyc ;) zaraz reszta zdjec :)

Posted

[quote name='panienkabubu']

niczym chart afgański ;)

:crazyeye: :crazyeye: o jesooo faktycznie niczym charcica rasowa hahaha ale jako Gajosława najpiękniejsza...:loveu: :loveu: w sepi fajowsko wyszło :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']

.hej duzaaa i tak cie złapie ;-)

......piekneeeeeeeee......i jaka pozycja ...typowo wystawowa ;-)
Witamy milutko ..nareczcie sa fotencje ...;-) czyja?:evil_lol:
p.s. ilekroc patrze na Was dziewczyny, to tyle razy gadam, ze Wy pasujecie do siebie!!!!

Posted

[quote name='Katerinas']Madzia
Kupuj ten aparat ... bo smutno bez zdjęć Gajki :roll:

Ona mi tak moją Gaję przypomina......

[SIZE=2]A w kwestii rat... my bierzemy prawie non stop cośna raty. I zawsze wszystko jest OK. Inaczej nie dalibyśmy rady

ja rat nie dostane, bo pracuje na umowe zlecenie, takze ew. na moją mamę...jeszcze pomyślimy

[quote name='Gosiek']Madziu... amoże chcesz mojego Panaska

a z miłą chęcią :evil_lol:

[quote name='alive']i co macie jeszcze ten śnieg?? bo u nas ni grama...

jest troche bo troche ale jest :lol:

[quote name='panienkabubu']Są są są zdjęcia W końcu chciało mi się iśćpo akumulatorki do aparatu i zgrać fotki, bo wczoraj podczas spaceru siadły baterie..

Na początek:

Alive, snieg mamy mało go, ale jest moze uda mi sie wyjsc z Madzia dzis na spacer, chwilowo zaraz wyjezdzam do Selgrosa bo zostałam sama w domu do 6tego i musze to jakos przezyc zaraz reszta zdjec

[quote name='panienkabubu']

niczym chart afgański

kasia ty moj mały fotografie...wycałuje cie po stopach (tylko umyj :eviltong: )

[quote name='Alicjarydzewska']ale cudnie Gajkowo

[quote name='Katerinas']boszzz.... cudna :loveu:
jak moja Gajka .... te piękne bursztynowe oczy...
przepraszam Madzia...

kasiu nie ma za,jak tylko sie pozbieram z wydatkami i bedzie aparat to bede wrzucac duzo duzo duuuzooo :cool3:
i co racja...oczy zawsze są przepiękne... :loveu:

Posted

[quote name='Ania-k'] o jesooo faktycznie niczym charcica rasowa hahaha ale jako Gajosława najpiękniejsza... w sepi fajowsko wyszło :loveu:

ja dopiero teraz zauwazyłam, moze ja mam pol charta pol briarda:cool3:

[quote name='HankaRupczewska']Madzia - a może kupisz sobie nikona D-50.
Strasznie staniały.
A są całkiem, całkiem .
Ania od Basca robi nim te swoje piękne foty .

Całusy dla Gajki.

nad nikosiem tez sie zastanawiałam, bede polowac po nowym roku, a faktycznie ceny poleciały im w dol! cmok przekazany ;)

[quote name='eria']Czesc Madziu!!
http://images4.fotosik.pl/268/9f115b71ffc0635a.jpg
przepiękne

kasi zasługa :cool3:

[quote name='zuzolandia'].hej duzaaa i tak cie złapie

......piekneeeeeeeee......i jaka pozycja ...typowo wystawowa
Witamy milutko ..nareczcie sa fotencje ...

tak, ale w zaparte sie ciagneła bo major gdzies biegał i ona tez musiala :oops:

[quote name='Teklunia']Cześć Reniferku
Co porabiasz na Sylwestra?

kasia nie pytaj :cool3: my tu wszyscy w okolicy...grzecznie siedzimy w domu z duża ilością...napoi chłodzących :lol:
ale juz całkiem serio to mam w domu sylwestra wpadaja znajomi ze szkolnej lawki, bedzie czerwone wino polwytrawne, szampan i atrakcja wieczoru czyli karaoke :evil_lol:

[quote name='sota36']
p.s. ilekroc patrze na Was dziewczyny, to tyle razy gadam, ze Wy pasujecie do siebie!!!!

naprawdeee:oops: miło nam to słyszec :loveu:

słuchajcie mam znowu mały problem tym razem z gaja, byłam u wetki wczoraj, po jakies tablety na sylwka, dala nam sedalin 7 tabletek w sumie i dzisiaj miałam jej dać dwie, żeby zobaczyc reakcje i...normalnie sie boje, pies mi sie na łapach słania, ustac nie moze, chociaz po michach węszy :eviltong:
no i wetka mi powiedziała, ze nie ma sie co bac, a w sylwka dac jej 5 tych tablet ok. 21-22...no i jestem w kropce bo sie boje ze mi pies zejdzie po tych 5 tabletkach, skoro juz teraz są takie akcje...
ide jeszcze na dzial weterynarii, bo to taki okres, ze napwno cos sie znadzie, ale jakbyscie uzywali kiedys sedalinu, to prosiłabym o odzew, bo nie wiem kompletnie co robic:confused: :niewiem: