eria Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='zuzolandia']Dobri wecier słodka dziołszko ;-)...... Moze focisze Gajeczki ???? .....tak chociaz ze 2 co ????? Moga byc starocie ........eheheheh. Buziaczki ....i nie przepracowywuj sie tak ;-) ta to je przepadzito no ! Madzia tyle fotek wkleiła ostatnio że normalnie w szoku byłam :loveu: wkleiłabyś jakieś fotki nowe może? Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 zarozki przepadzito ;-)....chca zmobilizowac kobitka coby nie popadła w lenistwo ....ehehhe.;-) Quote
Hanna R. Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Madziu ! Byłam. Widziałam. Podobają mi się. Wielkie oczy Gajki. Poluzuj trochę gumeczkę :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='zuzolandia']Dobri wecier słodka dziołszko ;-)...... Moze focisze Gajeczki ???? .....tak chociaz ze 2 co ????? Moga byc starocie ........eheheheh. Buziaczki ....i nie przepracowywuj sie tak ;-) no no dobrze powiedziane, bo własnie zaraz wychodze do pracy :oops: :-( [quote name='eria']ta to je przepadzito no ! Madzia tyle fotek wkleiła ostatnio że normalnie w szoku byłam :loveu: wkleiłabyś jakieś fotki nowe może? hahaha eria napatrz sie bo aparatu nie mam i nie mam czym zdjec zrobic :eviltong: [quote name='zuzolandia']zarozki przepadzito ;-)....chca zmobilizowac kobitka coby nie popadła w lenistwo ....ehehhe.;-) jestesmy codziennie na dgm ale tylko na chwilke, patrze z niepokojem w galerie kasi :oops: [quote name='HankaRupczewska']Madziu ! Byłam. Widziałam. Podobają mi się. Wielkie oczy Gajki. Poluzuj trochę gumeczkę :cool3: spineczka :lol: haniu a właśnie podsunełas mi rozwiazanie skad gaja ma takie duze wyłupiaste oczeta :lol: [quote name='Patka']Banerek rasowo Świateczny :cool3: sama eria robiła ;) wrzucam kilka lece do was a potem do pracki, takze pewnie zobaczymy sie dopiero w poniedziałek :oops: miejscówka psa-na łóżku panci, na jej poduszce najlepiej :lol: i okolica :p Quote
olcha Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Przyciagnął mnie do was piękny bannerek :cool3: Nochal do zacałowania :loveu: Quote
panienkabubu Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ja mam zdjecia Gajca, ale to zaraz, niech sie zgraja z aparatu :cool3: Quote
panienkabubu Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Tylko kilka zdjec Gajki :oops: Tu mi nie zlapalo ostrosci tak jak chcialam:oops: Quote
bonita Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ale świetna fotka- superaśna :). Pozdrowionka :). Quote
limoncia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Co za uroczy nosek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 moje śliczności :loveu: :loveu: jak tańczy między drzewami:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 .piekneeeeeeeeeeee......ostre czy nie .....jest boskieeeeee ;-) Witanko kochana pomaranczko ;-) Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Wiecie co? Durne jestesmy i tyle! Tak zesmy sie daly zbalamucic tym skodkim lapkom, noskom, oczkom! A one sa podstepne, wredne i nas wykorzystuja - bezwzglednie! I chwala im za to!!!!!!! Quote
Alka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 nochalek miodzio:loveu::loveu::loveu: Madziou, co z Twoim nowym banerkiem, jakoś go nie widzę :hmmmm: Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 cześć bliźniaki moje ukochane :buzi: czy ona ma siwy pychol? :-o Babcia Gajka? ;) :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 jestem kochani, ale nie do życia...jestem przybita i ... nienawidze bezsilności :-( nie jestem w stanie pisać, przepraszam :-( Quote
panienkabubu Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jestem kochani, ale nie do życia...jestem przybita i ... nienawidze bezsilności :-( nie jestem w stanie pisać, przepraszam :-( Biedna Madzia, co sie stało? :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :calus: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']jestem kochani, ale nie do życia...jestem przybita i ... nienawidze bezsilności :-( nie jestem w stanie pisać, przepraszam :-( :shake:Madziu .....takie jest życie paskudne i niesprawiedliwe Quote
malawaszka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ehh Madziu ja wczoraj pół nocy przepłakałam :-( nie potrafię pogodzić się ze śmiercią - niczyją - czasem żałuję, że nie ma we mnie wiary - wtedy chyba jest łatwiej... Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Madziu, ale ona już nie cierpi... Teraz tylko nam jest źle - ona ma lepiej... Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witaj słoneczko ;-)... Smutny to czas dla Katheriny ...oj smutny... Jak patrze na moja Zuzolke i pomysle ze kiedys tam..... Szybciutko odpedzam te mysli ....czas niestety biegnie nieubłaganie ... Pozdrawiamy milutko ..i wycałuj Gajeczke ode mnie ...cieszmy sie ze te nasze wariatki sa jeszcze z nami !!!!! Buziole ... Quote
sota36 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='zuzolandia']Witaj słoneczko ;-)... Smutny to czas dla Katheriny ...oj smutny... Jak patrze na moja Zuzolke i pomysle ze kiedys tam..... Szybciutko odpedzam te mysli ....czas niestety biegnie nieubłaganie ... Pozdrawiamy milutko ..i wycałuj Gajeczke ode mnie ...cieszmy sie ze te nasze wariatki sa jeszcze z nami !!!!! Buziole ... gadalam z Ala R. wczoraj na gg - taka jestem w zwiazku z Gaja przybita. Zadalam Jej pytanie :po co bierzemy psy,kochamy je, by potem cierpiec i to stasznie. Ona odpowiedziala, ze to jest MILOSC! MILOSC PRAWDZIWA! Wiem, ze dla Kasi to okropny czas - wie o tym kazdy, kto przezyl odejscie psa. Myslalam, ze jestem juz na "to" przygotowana. ALe nie! Bedzie kiedys gorzej! I teraz trudno to sobie wyobrazic. Dlatego kochajmy te mordki, tyle dla nich mozemy zrobic! I modlmy sie, zeby jak najpozniej "to" sie stalo! Quote
Recommended Posts