panienkabubu Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']na dobranoc gajek z wystającym jezorem :p papaap to Gaja jest???? :crazyeye: taka czarna? :diabloti: sprobuj nifuroksazyd :] najlepszy :] Quote
Katerinas Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Wczoraj wieczorem komp mi się zawiesił ... zezłościłam się na niego i poszłam spać. :angryy: I dopiero dziś doczytałam że Gajka miała sranko :roll: Jak ona dziś? Mam nadzieję, że dobrze.... :p A cóż ona zjadła? :roll: Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 bezsprzecznie CYTRYNKI;) I jak Gajeczka , jak wam noc minęła:razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='wiq']mam nadzieje, ze lek zadziala kuter, ale dzien Ci sie zapowiada..:shake: 3mam kciuki:p [quote name='Katerinas']Wczoraj wieczorem komp mi się zawiesił ... zezłościłam się na niego i poszłam spać. :angryy: I dopiero dziś doczytałam że Gajka miała sranko :roll: Jak ona dziś? Mam nadzieję, że dobrze.... :p A cóż ona zjadła? :roll: [quote name='Alicjarydzewska']I jak Gajeczka , jak wam noc minęła:razz: dzięki kobietki ze sie o nas troszczycie, noc mineła nam w miare spokojnie tylko dwa razy na spacerku i rano przed 7 jak wychodziłam na uczelnie moja mama z nią była, zaraz ja tez pojde zanim do pracy wyjde...tylko mam mały problem...czy dać jej dzisiaj normalnie jeść?czy przegłodzić i dopiero żeby jutro dostała:oops: poradzcie cos :oops: aha zapomniała dodać, ze mamy jeszcze brzydkie gazy ;( Quote
anushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 eria napisał(a):ja bym przegłodziła...:roll: ja tak samo...Hania miała kiedyś biegunkę :p w kuchni kafelki fug jeszcze nie miałay...aaa po tej biegunce wszystko pięknie sie zafugowało...:placz: a tak na serio to ja musiałam czyścić te fugi nożem i szmatką...:mad: :placz: ale też bym przegłodziła Madziu :p Quote
sota36 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Fajnistych Mikołajów! P.S.p.s. Tu miala byc sliczna fota Gutka przerobiona przez Alke - alepodobno to SPAM!!! JESTEM OBURZONA!!!! ps.2 dakej sraczka? przeglodzi i dawaj smecte!!! 4 razy dziennie Quote
Alka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jola nie mogła wstawić Gutka to ja wstawię Gajeczkę :loveu: Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Madziu dawaj Smecte Możesz dać Sylimarol pomaga przy wzdęciach , dietka , ale nie kasza tylko ryż i nic tłustego . Nifuroksazyt mogłabyś dać tylko trzeba dać 2-3 razy dziennie chyba tak po 2 tabletki ...kurcze nie pamiętam ile Quote
madzia20sosnowiec Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='eria']ja bym przegłodziła...:roll: dałam jej tylko troszke:oops: [quote name='Ania-k']ja tak samo...Hania miała kiedyś biegunkę :p w kuchni kafelki fug jeszcze nie miałay...aaa po tej biegunce wszystko pięknie sie zafugowało...:placz: a tak na serio to ja musiałam czyścić te fugi nożem i szmatką...:mad: :placz: ale też bym przegłodziła Madziu :p bidooooku ty mój, ja wiem co to znaczy "brudna" podłoga, nie chce wiedziec jak to jest z kafelkami :eviltong: [quote name='sota36']Fajnistych Mikołajów! P.S.p.s. Tu miala byc sliczna fota Gutka przerobiona przez Alke - alepodobno to SPAM!!! JESTEM OBURZONA!!!! ps.2 dakej sraczka? przeglodzi i dawaj smecte!!! 4 razy dziennie i tak was kochamy :loveu: [quote name='Alka']Jola nie mogła wstawić Gutka to ja wstawię Gajeczkę :loveu: ahhh ala :buzi: te twoje przeóbeczkiiiiii cudasne [quote name='Alicjarydzewska']Madziu dawaj Smecte Możesz dać Sylimarol pomaga przy wzdęciach , dietka , ale nie kasza tylko ryż i nic tłustego . Nifuroksazyt mogłabyś dać tylko trzeba dać 2-3 razy dziennie chyba tak po 2 tabletki ...kurcze nie pamiętam ile dziękuje pięknie za porady, dzisiaj nad ranem biegunka przeszła, ale mam wszystko odnotowane, jakie specyfiki co ile i jak gaja dostała dzisiaj dosłownie 3 łyzki kaszy gryczanej, siemie, marchewka starta na drobniutko, ale widze ze juz sie uspokoiło od rana zrobiła tylko dwie małe twarde kupki, tylko kolor był bee, ale tak to jest wporzadku, wraca humor i chec do zabawy :loveu: jeszcze raz dziękuje, co ja bym bez was zrobiła :buzi: Quote
Alka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 super ,że Gajeczka zdrowieje :multi: Cześć Madziu ! Quote
Kati Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Gaja wyglada ślicznie, w czerwonym jej do pyska. Quote
panienkabubu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Alka']Jola nie mogła wstawić Gutka to ja wstawię Gajeczkę :loveu: sliiiiiiiiicne, tylko sniegu brak:cool3: Quote
wiq Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ja nie glodze, tylko daje ryz, prepaatow zadnych tez nie ale to chyba zalezy od sytuacji;) a ta opowiesc o fugowaniu...:lol::lol::lol: Quote
sota36 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Madziu - powoli przestawiaj Gajeczke na dotychczasowe zarelko! A jak bedziesz w mojej okolicy, to podskocz- dam Ci NN Lamb&Rice. Quote
Nugatowa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cześć Madzik :cool3: W koncu znalazłam 5 minut czasu i wskoczyłam do was. Widzę, ze tak mikołajowo tutaj :multi: Quote
barbara.h Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 poprostu cudo,a fakt! że,śnieg by się przydał Quote
zuzolandia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Alka']Jola nie mogła wstawić Gutka to ja wstawię Gajeczkę :loveu: Witanko moje kochane kobitki ;-):loveu::loveu: Jak to dobrze znowu tu byc :multi: Dobrze ze Gajeczka juz zdrowa :multi:....a na ej przerobionej foteczce wyglada po prostu PRZEPIEKNIE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: SPOZNIONE ALE SZCZERE MIKOłAJKOWE BUZIACZKI !!!!! Quote
alive Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='barbara.h']poprostu cudo,a fakt! że,śnieg by się przydał hihi ale fajny mikołaj :lol: tylko broda powinna być biała!! Quote
zuzolandia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dziendoberek nasza Ty przeslodka pomaranczko ;-) Buziaczki dla Gajusi ..;-) Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 MILUTKIE BUZIACZKI CIEMNą NOCA PRZESYLAMY ;-) Quote
anetta Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Przesylam duzo caluskow dla Gajeczki :buzi: Quote
Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Madziu , jak tam Srająca Gajeczka ? ( za przeproszeniem ...) :p Juz się nie powtórzyło ? Quote
madzia20sosnowiec Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Jestem jestem moje kochane, całe trzy dni spędziłam w pracy z dzieciaczkami ;) Padam z nóg, własnie robie prańsko, Gajek już normalnie funkcjonuje, wcina az sie uszka trzęsą, jeszcze raz dziękujemy slicznie za wszelką pomoc i porady :buzi: jako że dawno nas nie widzieliście, to prosze, wrzucam kudłatka i lece do waszych galerii bo mam nadrabiania za całe trzy dni :oops: dziendobrywieczorek :cool3: Quote
Recommended Posts