Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wieczorem komp mi się zawiesił ... zezłościłam się na niego i poszłam spać. :angryy:

I dopiero dziś doczytałam że Gajka miała sranko :roll:
Jak ona dziś? Mam nadzieję, że dobrze.... :p
A cóż ona zjadła? :roll:

Posted

[quote name='wiq']mam nadzieje, ze lek zadziala
kuter, ale dzien Ci sie zapowiada..:shake:
3mam kciuki:p

[quote name='Katerinas']Wczoraj wieczorem komp mi się zawiesił ... zezłościłam się na niego i poszłam spać. :angryy:

I dopiero dziś doczytałam że Gajka miała sranko :roll:
Jak ona dziś? Mam nadzieję, że dobrze.... :p
A cóż ona zjadła? :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']I jak Gajeczka , jak wam noc minęła:razz:

dzięki kobietki ze sie o nas troszczycie, noc mineła nam w miare spokojnie tylko dwa razy na spacerku i rano przed 7 jak wychodziłam na uczelnie

moja mama z nią była, zaraz ja tez pojde zanim do pracy wyjde...tylko mam mały problem...czy dać jej dzisiaj normalnie jeść?czy przegłodzić i dopiero żeby jutro dostała:oops: poradzcie cos :oops:

aha zapomniała dodać, ze mamy jeszcze brzydkie gazy ;(

Posted

eria napisał(a):
ja bym przegłodziła...:roll:

ja tak samo...Hania miała kiedyś biegunkę :p w kuchni kafelki fug jeszcze nie miałay...aaa po tej biegunce wszystko pięknie sie zafugowało...:placz: a tak na serio to ja musiałam czyścić te fugi nożem i szmatką...:mad: :placz: ale też bym przegłodziła Madziu :p

Posted

Fajnistych Mikołajów! P.S.p.s. Tu miala byc sliczna fota Gutka przerobiona przez Alke - alepodobno to SPAM!!! JESTEM OBURZONA!!!!
ps.2 dakej sraczka? przeglodzi i dawaj smecte!!! 4 razy dziennie

Posted

Madziu dawaj Smecte
Możesz dać Sylimarol pomaga przy wzdęciach , dietka , ale nie kasza tylko ryż i nic tłustego .
Nifuroksazyt mogłabyś dać tylko trzeba dać 2-3 razy dziennie chyba tak po 2 tabletki ...kurcze nie pamiętam ile

Posted

[quote name='eria']ja bym przegłodziła...:roll:

dałam jej tylko troszke:oops:

[quote name='Ania-k']ja tak samo...Hania miała kiedyś biegunkę :p w kuchni kafelki fug jeszcze nie miałay...aaa po tej biegunce wszystko pięknie sie zafugowało...:placz: a tak na serio to ja musiałam czyścić te fugi nożem i szmatką...:mad: :placz: ale też bym przegłodziła Madziu :p

bidooooku ty mój, ja wiem co to znaczy "brudna" podłoga, nie chce wiedziec jak to jest z kafelkami :eviltong:

[quote name='sota36']Fajnistych Mikołajów! P.S.p.s. Tu miala byc sliczna fota Gutka przerobiona przez Alke - alepodobno to SPAM!!! JESTEM OBURZONA!!!!
ps.2 dakej sraczka? przeglodzi i dawaj smecte!!! 4 razy dziennie

i tak was kochamy :loveu:

[quote name='Alka']Jola nie mogła wstawić Gutka to ja wstawię Gajeczkę :loveu:

ahhh ala :buzi: te twoje przeóbeczkiiiiii cudasne

[quote name='Alicjarydzewska']Madziu dawaj Smecte
Możesz dać Sylimarol pomaga przy wzdęciach , dietka , ale nie kasza tylko ryż i nic tłustego .
Nifuroksazyt mogłabyś dać tylko trzeba dać 2-3 razy dziennie chyba tak po 2 tabletki ...kurcze nie pamiętam ile

dziękuje pięknie za porady, dzisiaj nad ranem biegunka przeszła, ale mam wszystko odnotowane, jakie specyfiki co ile i jak

gaja dostała dzisiaj dosłownie 3 łyzki kaszy gryczanej, siemie, marchewka starta na drobniutko, ale widze ze juz sie uspokoiło od rana zrobiła tylko dwie małe twarde kupki, tylko kolor był bee, ale tak to jest wporzadku, wraca humor i chec do zabawy :loveu:

jeszcze raz dziękuje, co ja bym bez was zrobiła :buzi:

Posted

[quote name='Alka']Jola nie mogła wstawić Gutka to ja wstawię Gajeczkę :loveu:

Witanko moje kochane kobitki ;-):loveu::loveu:
Jak to dobrze znowu tu byc :multi:

Dobrze ze Gajeczka juz zdrowa :multi:....a na ej przerobionej foteczce wyglada po prostu PRZEPIEKNIE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

SPOZNIONE ALE SZCZERE MIKOłAJKOWE BUZIACZKI !!!!!

Posted

Jestem jestem moje kochane, całe trzy dni spędziłam w pracy z dzieciaczkami ;) Padam z nóg, własnie robie prańsko, Gajek już normalnie funkcjonuje, wcina az sie uszka trzęsą, jeszcze raz dziękujemy slicznie za wszelką pomoc i porady :buzi:

jako że dawno nas nie widzieliście, to prosze, wrzucam kudłatka i lece do waszych galerii bo mam nadrabiania za całe trzy dni :oops:

dziendobrywieczorek :cool3: