panienkabubu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 nie byliśmy na spacerku w trójkę pseplasiam :oops: a Coco coraz większy/-a........... :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Czesc zapracowana Madziu, widzę, że ostaro sie wzięłas sie ostro za weekendowa prace przed swietami :lol: ja chyba od tego week tez bede stala, ale jeszcze nie wiem gdzie i na czym, czekam na tel od przedstawiceilki. Głaski dla Gajeczki :loveu: Quote
bigos Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ty teraz na diecie z pomarańczami???:razz::razz::razz:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ale smakowite pomarńczki :loveu: fajniejsze od pomidorów :lol: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 DOBEREK ;-)...no tak potasem juz sie przejadłą teraz czas na wit.C ;-) heeh....... buziaczki ......nakrapiane deszczem ;-) Quote
Alka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 cześć Madziu !:multi: ja uwielbiam pomarańcze :multi: Quote
panienkabubu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Alka napisał(a):cześć Madziu !:multi: ja uwielbiam pomarańcze :multi: acz y to nie sa cytryny? :hmmmm: edit: nie ok, zwracam honor, to jednak pomarancze ;] Quote
alive Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ja też myślałam, że to cytryny :oops: jakieś takie żółte te pomarańcze...:watpliwy: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='bigos']Ty teraz na diecie z pomarańczami???:razz::razz::razz:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha nooo świeta idą bigoski, świeta :eviltong: [quote name='eria']ale smakowite pomarńczki :loveu: fajniejsze od pomidorów :lol: jeszcze mam pare innych fajnych owoców :eviltong: [quote name='zuzolandia']DOBEREK ;-)...no tak potasem juz sie przejadłą teraz czas na wit.C ;-) heeh....... buziaczki ......nakrapiane deszczem ;-) hahahaha no z potasu na wit. C sie przezucilismy ;) [quote name='Alka']cześć Madziu !:multi: ja uwielbiam pomarańcze :multi: ja tez ja tez :eviltong: [quote name='panienkabubu']acz y to nie sa cytryny? :hmmmm: edit: nie ok, zwracam honor, to jednak pomarancze ;] [quote name='alive']ja też myślałam, że to cytryny :oops: jakieś takie żółte te pomarańcze...:watpliwy: mnie to w sumie wszystko jedno co to jest, pysznie wygląda :eviltong: wpadłam na kwilke wrzucam zdjecie i lece sie uczyc ang. bo mam kolokwium jutro :oops: Quote
Alka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 znowu nasza modelka śliczniasta :loveu: fajne ujęcie :loveu: cześć Madziu!:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 na dobranoc gajek z wystającym jezorem :p papaap Quote
eria Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 o jaka łapeczka cudna :loveu: i jęzorek też, tylko żeby se go nie odgryzła :diabloti: Quote
sota36 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Gut tez tak spi!!! Wystaje mu jezor kiedy juz spi gleboko :) Quote
Katerinas Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']na dobranoc gajek z wystającym jezorem :p papaap Cześć Madziu Zdjęcia bombowe :multi: A ten wystający ozorek.... cudowny A łapki to chyba profesjonalnie przystrzyżone, nie?;) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Alka']znowu nasza modelka śliczniasta :loveu: fajne ujęcie :loveu: cześć Madziu!:multi: hej ala :p ile ja sie musiałam nawyginac zeby to zdjecie zrobic :oops: [quote name='Alicjarydzewska'];)jaki fajny cytrynkowy avatarek no własnie trwa dyskusja co to jest :eviltong: czy cytrynki czy pomaranczki :cool3: [quote name='eria']o jaka łapeczka cudna :loveu: i jęzorek też, tylko żeby se go nie odgryzła :diabloti: no własnie jak narazie jej sie nie udało :lol: [quote name='sota36']Gut tez tak spi!!! Wystaje mu jezor kiedy juz spi gleboko :) hahahhaha to mają cos rodzinnego, nie ma innej teorii mój pies jest briardem :diabloti: [quote name='wiq'] zakochalam sie:loveu::loveu::loveu: moge ci ją oddac na tą noc, jak lubisz nocne spacerki :oops: ps.moze loperamid podziała, to chociaz pospisz pare h :p [quote name='Katerinas']Cześć Madziu Zdjęcia bombowe :multi: A ten wystający ozorek.... cudowny A łapki to chyba profesjonalnie przystrzyżone, nie?;) ojjj kasiu tu własnie były zarosnięte, oto dowód ;) Quote
ameliace Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ale słodkie :loveu: Enterek też wyciąga języczek jak śpi. Czasami też mlaska :lol: Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nocne spacerki lubie, ale ufajdane pieski troche mniej:evil_lol::evil_lol: a wegiel probowalas? ponoc skuteczny piekna lapka:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 ameliace napisał(a): Ale słodkie :loveu: Enterek też wyciąga języczek jak śpi. Czasami też mlaska :lol: nieee no gaja mlaska tylko jak żre :eviltong: taka niewychowana jest :p wiq napisał(a):nocne spacerki lubie, ale ufajdane pieski troche mniej:evil_lol::evil_lol: a wegiel probowalas? ponoc skuteczny piekna lapka:loveu: węgla nigdy nie dawałam, nie wiem jak dawkowac ani nic :hmmmm:znajoma loperamid dawała swojemu psiakowi i działał, wiec myśle ze i tu sie spisze :oops: wiq napisał(a):zapomnialam dodac - stawiam na cytrynki;) :kciuki:ja sama nie wiem co to jest :eviltong: lece z psinką na dwórek:painting:, moze uda mi sie cos przespać, bo przede mną jutro kolokwium i praca po uczelni :cry: :flaming: :hand: :hand: :hand: Quote
Katerinas Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no własnie trwa dyskusja co to jest :eviltong: czy cytrynki czy pomaranczki :cool3: Mandarynki ;) [quote name='madzia18sosnowiec']ojjj kasiu tu własnie były zarosnięte, oto dowód ;) ojojoj... ale brudaski :diabloti: a zdjęcie boskie :loveu: fajowy z tego by był awatarek ;) Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 mam nadzieje, ze lek zadziala kuter, ale dzien Ci sie zapowiada..:shake: 3mam kciuki:p Quote
Recommended Posts