zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Zuzia tez ma brode ;-) nieco krotsza niz Gutek ale ma !;-) heheeh..... Quote
Lucy* Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Broda ???? ja tam żadnych zbędnych włosków u Gajki nie widzę :evil_lol: Quote
sota36 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Kobitki i broda - to tylko u briardow :) Quote
zuzolandia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Witanko ;-) No z tego co widze to nie tylko ja mam przerwy w zyciorysie hehehe ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 sota36 napisał(a):Zyjeta????? żyjemy żyjemy, ale jak na wariackich papierach :oops: zuzolandia napisał(a):Witanko ;-) No z tego co widze to nie tylko ja mam przerwy w zyciorysie hehehe ;-) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zdjec nie mam, bo ani czasu ani aparatu nie posiadam na tą chwile, pogode mamy normalnie okropną, nic tylko w domu siedziec a tu człowiek na uczelnie biega i do pracy :oops: zwariowac mozna :oops: wrzucamy jedno stare jesienne bo tyle mamy Quote
eria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 jedno, stare, ale za to JAKIE :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jeski Madzia jak ja Cie dawno nie widzialam :p gdziez Ty sie podziewasz? :p Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 panienkabubu napisał(a):Jeski Madzia jak ja Cie dawno nie widzialam :p gdziez Ty sie podziewasz? :p kochanaaa, ja zatyrana studencina jestem :eviltong: poza tym to ty sie szlajałas po poznaniu a mnie nie wziełas :lol: Alicjarydzewska napisał(a):cześć zapracowana kobitko;) dziendobrywieczorek :buzi: ps.ala fajna ta stronka z tymi karmami, zamawiałas juz stamtad?:oops: eria napisał(a):jedno, stare, ale za to JAKIE :loveu: :loveu: :loveu: jutro dopadne aparat, bede sie uczyc robic ładne zdjęcia, mam fachowca w domu :eviltong: a teraz postrasze was na dobranoc zimą jeszcze:lol: zasniezona morda :loveu: i dowod :lol: Quote
Gosiek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 czesć Madziu - dziękuję Ci kochana za pamieć :buzi: Quote
puchu Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): i dowod :lol: Yeti :lol: Quote
eria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 taa, yeti istnieje, ja już też u siebie w galerii zamieszczałam dowody na to :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kochanaaa, ja zatyrana studencina jestem :eviltong: poza tym to ty sie szlajałas po poznaniu a mnie nie wziełas :lol: nie masz czego zalować, zimno bylo i padal deszcz :eviltong: :p Quote
Katerinas Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] mmmmm.... :loveu: Quote
Katerinas Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] a teraz postrasze was na dobranoc zimą jeszcze:lol: zasniezona morda :loveu: Cudna Mikołajowa broda :lol: Idzie zima. Briardzie brody zimą są cudne :p [quote name='madzia18sosnowiec'] :lol: Bombowe zdjęcie :multi: Quote
Teklunia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] jaka morda śmiszna :evil_lol: śnieg musi jeść bo Pańcia nie karmi :mad: Quote
anushka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Teklunia napisał(a):\o Pańcia nie karmi :mad: wręcz przeciwnie!!! miałam okazję ślicznotkę wygłaskać i wytulić...i własnie jestem ciekawa czym Gajec jest karmiony :razz: pewnie się domyślasz dlaczego Madzia :cool3: marzę (pewnie Kasia zresztą też) o takich boczkach u Hani :placz: Quote
panienkabubu Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ania-k napisał(a):wręcz przeciwnie!!! miałam okazję ślicznotkę wygłaskać i wytulić...i własnie jestem ciekawa czym Gajec jest karmiony :razz: pewnie się domyślasz dlaczego Madzia :cool3: marzę (pewnie Kasia zresztą też) o takich boczkach u Hani :placz: Hania ma ładne boczki, inaczej jak przytyje jest nieproporcjonalna :cool3: hehe A Gaja rzeczywiscie spaslaczek ;) Nie widzialam jej kilka dni i od razu jej nie poznalam dzisiaj :cool3: Ania, ni epowinnas pracowac? :hmmmm: :cool3: :diabloti: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Gosiek']czesć Madziu - dziękuję Ci kochana za pamieć ależ nie ma za co małgosiu :buzi: [quote name='puchu']Yeti :lol: a tam juz od razu [quote name='eria']taa, yeti istnieje, ja już też u siebie w galerii zamieszczałam dowody na to :evil_lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='panienkabubu']nie masz czego zalować, zimno bylo i padal deszcz :eviltong: aaaa i tak chciałam :oops: [quote name='Katerinas']mmmmm.... :loveu: [quote name='Katerinas']Cudna Mikołajowa broda :lol: Idzie zima. Briardzie brody zimą są cudne :p Bombowe zdjęcie :multi: fajnie, ze sie podobają czekamy na kolejne sniegi ;) [quote name='Teklunia']jaka morda śmiszna :evil_lol: śnieg musi jeść bo Pańcia nie karmi :mad: no i sie wydało :eviltong: [quote name='Ania-k']wręcz przeciwnie!!! miałam okazję ślicznotkę wygłaskać i wytulić...i własnie jestem ciekawa czym Gajec jest karmiony pewnie się domyślasz dlaczego Madzia marzę (pewnie Kasia zresztą też) o takich boczkach u Hani :placz: [quote name='panienkabubu']Hania ma ładne boczki, inaczej jak przytyje jest nieproporcjonalna hehe A Gaja rzeczywiscie spaslaczek ;) Nie widzialam jej kilka dni i od razu jej nie poznalam dzisiaj nooooo łaaaadnie kurna, chciałabym zauważyc, ze moja psina schudła ostatanio, tak mi sie wydaje, ze wkoncu urojona dobiega do konca bo juz cycusie nie wisza tak bardzo i brzuch tez nie :p a teraz zabawy piłeczką od cioci joli (ciocia jola wybaczy, moj pies sie bawic nie umie i z piłki zostało co zostało:oops: ) troche niewyrazne sa, mam nadzieje ze mi wybaczycie mniaaaaaaaaaaaaaaaam i tym sposobem z piłeczki został sam dzwoneczek :oops: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 tak przeglądałam stare zdjęcia dzisiaj i zobaczcie co znalazłam :cool3: moje słodkości :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']tak przeglądałam stare zdjęcia dzisiaj i zobaczcie co znalazłam :cool3: moje słodkości :loveu: :loveu: :loveu: Boschhhhh toz to chodzace niewiniatko :loveu: A tak wogole to witam milutko hehe:loveu: Kusiolki słodkie dla Panci a dla niunieczki przytulanko z mizianiem :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Zapomniałam dodac ze Zuzia tyz zamordowała piłeczke ktora dostała od cioci Joli ..... cosik te kudłate kobity kilerskie zapedy maja ;-) albo kolor nie ten ??? ;-) Quote
Teklunia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] no, coś pięknego po prostu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kati Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] troche niewyrazne sa, mam nadzieje ze mi wybaczycie mniaaaaaaaaaaaaaaaam i tym sposobem z piłeczki został sam dzwoneczek :oops: :evil_lol: to się ciesz, że dzwoneczka nie zjadła :evil_lol: Swietne fotki, Gaja taka puchata :cool3: Quote
Recommended Posts