Teklunia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] no po prostu KRÓLOWA!!!:loveu: [quote name='madzia18sosnowiec']dobranoooooc zmarzluchy :loveu: znam jednego podobnego nochala ;) Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Macie snieg! Darekmowi o nim "biale g...no"! Alewidac, ze Gutkowi on nie przeszkadza :) Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Czesc Ciotka - wczoraj byla randka - ale to nielata,wiec spoko! Quote
zuzolandia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hejka kobitko ;-) buziole dla Gajeczki ;-) Jolus a Ty co sie tak dublujesz heheh ...randeczka ?powiadasz ... Tu widac Gutkowe zamiary hehehe.;-) Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Mam Gaję sprzed dwóch dni :cool3: Gaja wielkosci liscia :crazyeye: Madzia - nie ma za co :cool3: Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Tak jakoś bez entuzjazmu tu teraz weszłam , a tu foteczki Gajki :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Heeejjjjjj ...tak se straszymy po północy heehehhhehehehe ;-) Quote
eria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mało zawału nie dostałam:scared: a co do straszenia,jak wcziraj zobaczyłam zdjecia kumpeli na fotce....zakrztusiłam sie kołoczem...ona jest taka...hmmm...ekscentryczna... Madzia wracaj do nas kobito!! Quote
anetta Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ale sweeeeeet http://images2.fotosik.pl/230/61a02ea0e1db87a8.jpg :loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Teklunia']znam jednego podobnego nochala ;) ja też :lol: i tez taki mokry :evil_lol: [quote name='sota36']Czesc Ciotka - wczoraj byla randka - ale to nielata,wiec spoko! my sie tam ciociu jolu takim gówniarstwem nie przejmujemy :lol: i to jeszcze nie jest opierzone to ją juz dyskfalifikuje :eviltong: [quote name='zuzolandia']Hejka kobitko buziole dla Gajeczki Jolus a Ty co sie tak dublujesz heheh ...randeczka ?powiadasz ... Tu widac Gutkowe zamiary hehehe. zuzie wy mi tam dzielnie pilnujcie tego gucia, bo on taki amancior jest :p [quote name='panienkabubu']Mam Gaję sprzed dwóch dni Gaja wielkosci liscia Madzia - nie ma za co no własnie, dziękuje :evil_lol: [quote name='eria']Tak jakoś bez entuzjazmu tu teraz weszłam , a tu foteczki Gajki aaa bo widzisz eria, nie dość ze człowiek ma za duzo na głowie to jeszcze sobie czasami dokłada:oops: uczelnia, praca, pies, znowu uczelnia, kolokwia i tak w kółko a myśl o sesji zimowej mnie przeraza :oops: [quote name='sota36']A gdzie Madzia???? jestem kochana jestem, zabunkrowałam sie u mnie w do,u i ucze sie ekonomii :placz: [quote name='eria']Mało zawału nie dostałam a co do straszenia,jak wcziraj zobaczyłam zdjecia kumpeli na fotce....zakrztusiłam sie kołoczem...ona jest taka...hmmm...ekscentryczna... Madzia wracaj do nas kobito!! jestem na życzenie :lol: [quote name='anetta']Ale sweeeeeet http://images2.fotosik.pl/230/61a02ea0e1db87a8.jpg :loveu: witaj anettko :buzi: teraz troche pies sie zaniedbał z sierscia, pogode mamy okropną, nienawidze takiej jesieni :placz: gaja jak na francuskiego pieska przystało w deszczu latac nie chce, wiec spacer ogranicza sie do siku koopa i kierunek dom, po czym potem pies musi przechodzic ze mną meczarnie w łazience:cool3: wrzucam dwa pędzące z niedoszłej zimy i lece znowu w ksiazki :placz: Quote
eria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ja tak nieśmiało powiem że to były trzy zdjęcia a nie dwa :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 eria napisał(a):Ja tak nieśmiało powiem że to były trzy zdjęcia a nie dwa :evil_lol: no własnie, tez tak teraz przeliczyłam :evil_lol: booooze co nadmiar wiedzy z człowiekiem robi :eviltong: Quote
sota36 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ekonomii - a nie masz co fajniejszego do roboty?Mnie czekaja przemiany ustrojowe w II RP w maturalnej klasie i ALeksander Macedonski w 1 b - i ja se tak mysle, ze se moga poczekac , plakac nie bede! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Haha widze, ze Ty tak jak Ja kochasz ta ekonomie :evil_lol: Ja za 2 tyg mam z niej kolosa a dokladnie z mikor i musze zaliczyc bo inaczej nie ma mowy o jakimkolwiek egzaminie :roll: Własnie jutro mam ekonomie i dzisiaj dokańczałam konspekt robic :roll: Z ekonomią z tego co slyszlaam jest najgorzej, uwalaja wszytskich bez wyjatku i w pierwszym terminie standardowo ok 15-20% zdaje w 1wszym terminie :shake: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A uczta sie uczta ...;-) Z Aleksandra to najlepszy był Bucefal ;-) ehhehehehheh ....... Dobranocki ;-) Quote
Alka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witajcie! Sporo nowych foteczek i nawet snieżnych , super :multi::multi::multi: Quote
Patka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Piekne fotki ale szczęsliwy pies :cool3: a co to za pozyjca :crazyeye: :lol: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witanko ;-) To horyzontalna pozycja na BRIARDOLABKA ;-) Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Patka napisał(a):Piekne fotki ale szczęsliwy pies :cool3: a co to za pozyjca :crazyeye: :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co se dziewczyna na sniegu będzie cynaderki ziębić ;) cześć głodna Madziu:p Quote
malawaszka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ojj biedna Madzia - tyyle nauki :roll: powiedzcie mi jak to jest z briardami :razz: im broda nie rośnie czy obcinacie??? bo zawsze jak patrzę na briarda to brakuje mi tej brody :lol: Quote
Teklunia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 cześć rodzinko :buzi: o żesz, ale z naszej siostrzyczki wamp zalotny ;) Quote
sota36 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 malawaszka napisał(a):ojj biedna Madzia - tyyle nauki :roll: powiedzcie mi jak to jest z briardami :razz: im broda nie rośnie czy obcinacie??? bo zawsze jak patrzę na briarda to brakuje mi tej brody :lol: niE OBCINAMY! gUTEK MA BRODE 7 CM - NIE WIEM CZYTO DLUGA, ALE MA! Quote
sota36 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 malawaszka napisał(a):ojj biedna Madzia - tyyle nauki :roll: powiedzcie mi jak to jest z briardami :razz: im broda nie rośnie czy obcinacie??? bo zawsze jak patrzę na briarda to brakuje mi tej brody :lol: Teklunia napisał(a):cześć rodzinko :buzi: o żesz, ale z naszej siostrzyczki wamp zalotny ;) gutek jest poprstu- powalajacy - doslownie!!!! Quote
Recommended Posts