Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mało zawału nie dostałam:scared:
a co do straszenia,jak wcziraj zobaczyłam zdjecia kumpeli na fotce....zakrztusiłam sie kołoczem...ona jest taka...hmmm...ekscentryczna...
Madzia wracaj do nas kobito!!

Posted

[quote name='Teklunia']znam jednego podobnego nochala ;)
ja też :lol: i tez taki mokry :evil_lol:

[quote name='sota36']Czesc Ciotka - wczoraj byla randka - ale to nielata,wiec spoko!

my sie tam ciociu jolu takim gówniarstwem nie przejmujemy :lol: i to jeszcze nie jest opierzone to ją juz dyskfalifikuje :eviltong:

[quote name='zuzolandia']Hejka kobitko buziole dla Gajeczki
Jolus a Ty co sie tak dublujesz heheh ...randeczka ?powiadasz ...
Tu widac Gutkowe zamiary hehehe.

zuzie wy mi tam dzielnie pilnujcie tego gucia, bo on taki amancior jest :p

[quote name='panienkabubu']Mam Gaję sprzed dwóch dni

Gaja wielkosci liscia

Madzia - nie ma za co

no własnie, dziękuje :evil_lol:

[quote name='eria']Tak jakoś bez entuzjazmu tu teraz weszłam , a tu foteczki Gajki

aaa bo widzisz eria, nie dość ze człowiek ma za duzo na głowie to jeszcze sobie czasami dokłada:oops: uczelnia, praca, pies, znowu uczelnia, kolokwia i tak w kółko a myśl o sesji zimowej mnie przeraza :oops:

[quote name='sota36']A gdzie Madzia????

jestem kochana jestem, zabunkrowałam sie u mnie w do,u i ucze sie ekonomii :placz:

[quote name='eria']Mało zawału nie dostałam
a co do straszenia,jak wcziraj zobaczyłam zdjecia kumpeli na fotce....zakrztusiłam sie kołoczem...ona jest taka...hmmm...ekscentryczna...
Madzia wracaj do nas kobito!!

jestem na życzenie :lol:

[quote name='anetta']Ale sweeeeeet http://images2.fotosik.pl/230/61a02ea0e1db87a8.jpg :loveu:

witaj anettko :buzi: teraz troche pies sie zaniedbał z sierscia, pogode mamy okropną, nienawidze takiej jesieni :placz:

gaja jak na francuskiego pieska przystało w deszczu latac nie chce, wiec spacer ogranicza sie do siku koopa i kierunek dom, po czym potem pies musi przechodzic ze mną meczarnie w łazience:cool3:

wrzucam dwa pędzące z niedoszłej zimy i lece znowu w ksiazki :placz:

Posted

Ekonomii - a nie masz co fajniejszego do roboty?Mnie czekaja przemiany ustrojowe w II RP w maturalnej klasie i ALeksander Macedonski w 1 b - i ja se tak mysle, ze se moga poczekac , plakac nie bede!

Posted

Haha widze, ze Ty tak jak Ja kochasz ta ekonomie :evil_lol: Ja za 2 tyg mam z niej kolosa a dokladnie z mikor i musze zaliczyc bo inaczej nie ma mowy o jakimkolwiek egzaminie :roll: Własnie jutro mam ekonomie i dzisiaj dokańczałam konspekt robic :roll: Z ekonomią z tego co slyszlaam jest najgorzej, uwalaja wszytskich bez wyjatku i w pierwszym terminie standardowo ok 15-20% zdaje w 1wszym terminie :shake:

Posted

Patka napisał(a):
Piekne fotki

ale szczęsliwy pies :cool3:

a co to za pozyjca :crazyeye: :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co se dziewczyna na sniegu będzie cynaderki ziębić ;)

cześć głodna Madziu:p

Posted

malawaszka napisał(a):
ojj biedna Madzia - tyyle nauki :roll:

powiedzcie mi jak to jest z briardami :razz: im broda nie rośnie czy obcinacie??? bo zawsze jak patrzę na briarda to brakuje mi tej brody :lol:

niE OBCINAMY! gUTEK MA BRODE 7 CM - NIE WIEM CZYTO DLUGA, ALE MA!

Posted

malawaszka napisał(a):
ojj biedna Madzia - tyyle nauki :roll:

powiedzcie mi jak to jest z briardami :razz: im broda nie rośnie czy obcinacie??? bo zawsze jak patrzę na briarda to brakuje mi tej brody :lol:

Teklunia napisał(a):
cześć rodzinko :buzi:

o żesz, ale z naszej siostrzyczki wamp zalotny ;)
gutek jest poprstu- powalajacy - doslownie!!!!