sota36 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Keta momy! Gryfno! Alejeszcze musza se kupic łortalionowe portasy! I laski juz ni zyc nie daja! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 eria napisał(a):ja mam wrażenie że w tej galerii się najwięcej pije w mojej napewno nie :lol: zuzolandia napisał(a):Pijemy za lepszy czas Kusiolki dla Gajeczki ..........! hahahah dobreeee, pijemy, zeby sił było wiecej na nastepne posty :eviltong: sota36 napisał(a):A moze choc teraz zalapie sie na koniec tej 300 stornki??? Jezu - jak jakas maniaczka! sota36 napisał(a):O i jeszcze 3000 poscik strzele! JEST! JEST! JEST! moje gratki brawoooo:multi: Alka napisał(a):Jolus , ale uparciuch z Ciebie... ale udało się , masz i stronkę i posta okrągłego :p Madziu, gratuluję 300 stronki !:drink1: dzienkujemy;) a jola faktycznie uparciuch :lol: olcha napisał(a):Malawaszko ty masz te takie co łażą po dnie? I się nie chwalisz? :obrazic: Wklejaj w swojej galerii zaraz jakieś zdjęcia! Dynie to foci bez opamietania :evil_lol: noooooo, waszka wrzuciłabys co z tych rybków, zaraz cie pojde sprawdzic zuzolandia napisał(a):Gaja !!!nie chce nic mowic ale Gutek sprawił se keta i mo zamiar wyrywac inne laski ;-)..... trzeba zjednoczyc siły i wybic mu lewizne z głowki Kusiolki ze co se sprawił?:oops: bo ja zza granicy jestem i nie panimaju:eviltong: eria napisał(a):ale zozolandia wysmażyłaś ziomalski tekst :diabloti: panienkabubu napisał(a):Madzia o co chodzi, ze jest was porowno z facetami? ;P zuzolandia napisał(a):Dzien doberek kobitki ;-) machamy ogoniskiem ;-) malawaszka napisał(a)::crazyeye: noo o so chozi??? :razz: panienkabubu napisał(a):no własnie tez nie kumam :hmmmm: no ze gutek jest i tenek i była sama gaja a teraz to jeszcze mamy zuzanke i jest po rowniusko :lol: Nugatowa napisał(a):Cześć Baboniki Ale o co chodzi z tym porównianiem do faceta!!! hahahaha kurde jak w głuchy telefon sie bawimy :cool3: sota36 napisał(a):Keta momy! Gryfno! Alejeszcze musza se kupic łortalionowe portasy! I laski juz ni zyc nie daja! ze co keta?ze co gryfno?:oops: :roll: te portasy to juz wiem :lol: a tak wogole to czesc MOJE BABECZKI KOCHANE:loveu: I facety tyz :eviltong: ja styrana baba przychodze z pracy a tutaj tyleeeee zapisaneeee:loveu: lecimy na wasze galeryjki, do niedzielki poczekacie na zdjecia:eviltong: kochaaaaaaaaam was :loveu: ps.gucie sufit odmalowany, framugi tyz, okna wymyte, kurze starte mozecie przyjezdzac :eviltong: Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):w mojej napewno nie :lol: WCALE :D madzia18sosnowiec napisał(a):noooooo, waszka wrzuciłabys co z tych rybków, zaraz cie pojde sprawdzic waszka wrzuc rybki, zjemy :sabber: :sabber: madzia18sosnowiec napisał(a): ze co se sprawił?:oops: bo ja zza granicy jestem i nie panimaju:eviltong: no ja własnie też nie czaje :hmmmm: madzia18sosnowiec napisał(a):no ze gutek jest i tenek i była sama gaja a teraz to jeszcze mamy zuzanke i jest po rowniusko :lol: aaaaaaaaaaa.......... :p to o to chodziło :p a ja mysle i mysle o co kaman :p madzia18sosnowiec napisał(a):ze co keta?ze co gryfno?:oops: :roll: te portasy to juz wiem :lol: gryfno to super, ale keta? yyyyyyyy? ;d wiem co to KIETA, ale KETA? :hmmmm: madzia18sosnowiec napisał(a):lecimy na wasze galeryjki, do niedzielki poczekacie na zdjecia:eviltong: czyli w tą niedziele impreza i Kasia bawi sie w paparazzi tak? :multi: madzia18sosnowiec napisał(a):kochaaaaaaaaam was :loveu: my Cie tyz :loveu: madzia18sosnowiec napisał(a): ps.gucie sufit odmalowany, framugi tyz, okna wymyte, kurze starte mozecie przyjezdzac :eviltong: tak tak ja potwierdzam! Madzia sama framugi malowala ;D a potem wszyscy na niewyschniete sie opierali "z przyzwyczajenia" :D hahaha ;) Quote
sota36 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jezykow sie uczta - gorole kochane! Keta - to po slasku "lancuch:, gryfno, to piekna! Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 sota36 napisał(a):Jezykow sie uczta - gorole kochane! Keta - to po slasku "lancuch:, gryfno, to piekna! mnie uczuono, ze KIETA to łańcuch hahaha :) ale byłam blisko ;) Quote
sota36 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 panienkabubu napisał(a):mnie uczuono, ze KIETA to łańcuch hahaha :) ale byłam blisko ;) KETA!!!! A wiecei co to "gylynder"??? Quote
Gosiek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 cześć Madziu - ja tylko wpadłam sie grzecznie przywitać bo ostatnio poczytuję ale nie piszę :oops: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nie ma bo tu libacje odchodza ;-)od rana do wieczora ;-) i przyspieszony kurs jezykow obcych ;-) he he .... własnie sie wdraza ...;-) Dobrej nocki kofaniutkie ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 panienkabubu napisał(a):tak tak ja potwierdzam! Madzia sama framugi malowala ;D a potem wszyscy na niewyschniete sie opierali "z przyzwyczajenia" :D hahaha ;) hahaha no i musiałas sie wygadac :evil_lol: sota36 napisał(a):Jezykow sie uczta - gorole kochane! Keta - to po slasku "lancuch:, gryfno, to piekna! aaaa to beda dwa ładne psy z dwoma kozackimi łancuchami :evil_lol: my tez mamy kete :eviltong: czy jak sie to tam odmienia panienkabubu napisał(a):mnie uczuono, ze KIETA to łańcuch hahaha :) ale byłam blisko ;) boze a gdzie ciebie tego uczyli?:-o sota36 napisał(a):KETA!!!! A wiecei co to "gylynder"??? nie wiem:roll: ale wiem co to są zołki:p Gosiek napisał(a):cześć Madziu - ja tylko wpadłam sie grzecznie przywitać bo ostatnio poczytuję ale nie piszę :oops: wybaczam wybaczam, niedługo sie poprawimy i fotki będą to moze cos znajdzie sie i dla oka :lol: Alicjarydzewska napisał(a)::p tu też nie ma fotek nie marudz, zaraz ci cos znajde :evil_lol: zuzolandia napisał(a):Nie ma bo tu libacje odchodza ;-)od rana do wieczora ;-) i przyspieszony kurs jezykow obcych ;-) he he .... własnie sie wdraza ...;-) Dobrej nocki kofaniutkie ;-) dziendoberek zuzanki:lol: sie człowiek dokształca na tej dgm :lol: na przypomnienie, jak było ostatanio a teraz wybaczcie lece do pracy :placz: Quote
panienkabubu Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 sota36 napisał(a):KETA!!!! A wiecei co to "gylynder"??? :roll: :roll: :roll: :roll: czy to poręcz? :roll: :roll: :roll: madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha no i musiałas sie wygadac :evil_lol: SORY :D madzia18sosnowiec napisał(a):boze a gdzie ciebie tego uczyli?:-o Twój Brat mnie nauczył :-o :-o :-o nie wiem:roll: ale wiem co to są zołki:p za to ja nie wiem :p A kto będzie w niedziele na spacerku??? :) Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 panienkabubu napisał(a)::roll: :roll: :roll: :roll: czy to poręcz? :roll: :roll: :roll: BRAWA!!!! WYGRALA PANI DZIS GLOWNA NAGRODE!!!! WIAZKE SZNITLOCHA! Quote
panienkabubu Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 sota36 napisał(a):BRAWA!!!! WYGRALA PANI DZIS GLOWNA NAGRODE!!!! WIAZKE SZNITKOCHA! :cool3: tylko co to jest :roll: :roll: :roll: Quote
olcha Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 panienkabubu napisał(a)::cool3: tylko co to jest :roll: :roll: :roll: Szczypiorkiem Cię będzie raczyć :lol: Quote
eria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 hehehe, ja uczta się języków obcych uczta :evil_lol: "w antryju na byfyju stoi szolka tyju" :diabloti: Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 eria napisał(a):hehehe, ja uczta się języków obcych uczta :evil_lol: "w antryju na byfyju stoi szolka tyju" :diabloti: HIHIHI, WIEM CO TO JEST! Quote
eria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 hehe tylko nie pisz bo to nasze gorolki muszą wiedzieć :evilbat: Quote
panienkabubu Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ślunzoki, ale jesteście okrutne ;D Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 panienkabubu napisał(a):ślunzoki, ale jesteście okrutne ;Dno dyc! A czymu ni! Quote
Daga_i_Oskar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 A ja teraz prosze tłumaczenie ze śląskiego na Polski :oops: Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):A ja teraz prosze tłumaczenie ze śląskiego na Polski :oops: ach dziolcha tyz jest gorolica? Czy naturalizowano? Quote
Daga_i_Oskar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 sota36 napisał(a):ach dziolcha tyz jest gorolica? Czy naturalizowano? ja, że tak powiem mieszana :eviltong: ale śląskiego to ni w ząb nie umiem (takiego czysto śląskiego) ino pojdyńcze łowka, które przyniosłam z podwórka jak byłam mała :eviltong: I znałam jedną piosenkę po śląsku : Hilda i Hans. Kiedy się jej uczyłam (na zimowisku lata temu:eviltong: ) to nie miałam zielonego pojęcia o czym śpiewam, a teraz już wiem :eviltong: Quote
Teklunia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 O matko, o czy Wy tu mówicie? :crazyeye: Ja nic nie rozumiem:oops: Quote
Recommended Posts