madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 sota36 napisał(a):Kozacki lancuch ? Gajuniu - to ja taki wsiok jestem? u nas gorsze wiesniaki :eviltong: ty jestes kozak z miasta :cool3: to sie ceni :evil_lol: Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):u nas gorsze wiesniaki :eviltong: ty jestes kozak z miasta :cool3: to sie ceni :evil_lol: - jo nie kozak jo gorol z gor!!! Ale faktycznie wsiok tyz zem i dobrze mi z tem! ZAJEDWABISCIE BYC WSIOKIEM ZE WSI!!!!! Quote
Alka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 wow, znowu spotkanko się szykuje :multi: Fajnie będzie pooglądać foty slicznej pary Gajkowo-Guciowej:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 sota36 napisał(a):- jo nie kozak jo gorol zgor!!! Ale faktycznie wsiok tyz zem i dobrze mi z tem! FAJEDWABISCIE BYC WSIOKIEM E WSI!!!!! kochomy wos nasze wsioki :loveu: :loveu: :loveu: Alka napisał(a):wow, znowu spotkanko się szykuje :multi: Fajnie będzie pooglądać foty slicznej pary Gajkowo-Guciowej:loveu: kasia fotograf będzie cykać :evil_lol: Quote
Mi. Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Hej Madziu! Jaki śliczny bannerek i psiakkk:loveu: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 *luthien* napisał(a):Hej Madziu! Jaki śliczny bannerek i psiakkk:loveu: :multi: czesc luthien:buzi: bannerek sylwiowy, az trzy na zapas nam kiedys zrobiła i tak sobie wymieniamy :lol: Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 I my Wos tyz! po wsiokowemu kochomy i po goralsku!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 sota36 napisał(a):I my Wos tyz! po wsiokowemu kochomy i po goralsku!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo wam jeszcze uwierzymy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc Quote
Vectra Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 sota36 napisał(a):- FAJEDWABISCIE BYC WSIOKIEM E WSI!!!!! tak , tak masz racje :multi::multi::multi: cześć Madziu :loveu: :hmmmm: co to jest :razz: Quote
wiq Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 fajnie bardzo, ze spotkalyscie sie i taki piekny pies nie musi usychac w schronie! Quote
Katerinas Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): :) Ależ fajowe zdjęcie :lol: Quote
panienkabubu Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :crazyeye: wow Madzia, jak Ty to foto zrobilas :evil_lol: ja ostatnio bawie sie moim aparatem przy foceniu kropli ;) jeszcze mi zadne zdjecie nie wyszlo ;P albo lampa błyskowa zabija wszystko, albo nie ma ostrości :roll: Quote
Patka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 nochal idealny do cąłowania piękny :loveu: Quote
Lucy* Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Patka napisał(a):nochal idealny do cąłowania piękny :loveu: jaki cudownie soczysty nochal :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Vectra napisał(a): :hmmmm: co to jest :razz: no jak to co, ewa nie widzisz?:lol: :cool3: wiq napisał(a):fajnie bardzo, ze spotkalyscie sie i taki piekny pies nie musi usychac w schronie! wig dziękujemy za odwiedzinki, mam nadzieje, ze zagoscisz na dłuzej w naszej galerii :p Katerinas napisał(a):Ależ fajowe zdjęcie :lol: ewa mowi ze nie wie co to jest :placz: :placz: :placz: :eviltong: panienkabubu napisał(a)::crazyeye: wow Madzia, jak Ty to foto zrobilas :evil_lol: ja ostatnio bawie sie moim aparatem przy foceniu kropli ;) jeszcze mi zadne zdjecie nie wyszlo ;P albo lampa błyskowa zabija wszystko, albo nie ma ostrości :roll: ty sie ciesz, ze aparat masz, bo ja nie mam :eviltong: tylko baterie mi padły i tydzien aparatu nie mam, bo ładowarka sie gdzies zapodziała :eviltong: Patka napisał(a):nochal idealny do cąłowania piękny :loveu: Lucy* napisał(a):jaki cudownie soczysty nochal :evil_lol: :evil_lol: hahahahah ja tam wole jak jest suchy, wtedy moge cmokać :eviltong: BABY SPAĆ!RANO TRZEBA WSTAĆ :lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 buuuahahahaha Struś pędziwiatr jest rewelacyjny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 malawaszka napisał(a):buuuahahahaha Struś pędziwiatr jest rewelacyjny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a niech wam będzie :eviltong: jak se kupie lepszy aparat, to bedzie chociaz głowe widać :eviltong: DOBRANOOOOOC;) prosze jutro na mnie czekac, bo ja dopierooo poznoooo bede, malowanie mi sie zapowiada w pokoju:oops: i do 18 na wykładach:-( oni chca mnie zabic:placz: Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 uhh też bym sobie pokój pomalowała, ale nie bardzo wiem jak przestawić akwarium od ściany więc chyba nie będę malować :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 malawaszka napisał(a):uhh też bym sobie pokój pomalowała, ale nie bardzo wiem jak przestawić akwarium od ściany więc chyba nie będę malować :evil_lol: a akwariumka nie chcesz odswiezyc:eviltong: Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 odświeżam co jakis czas, ale malować go nie planowałam :hmmmm: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 malawaszka napisał(a):odświeżam co jakis czas, ale malować go nie planowałam :hmmmm: ja bym spróbowała :cool3: TERAZ TO JUZ NAPRAWDE IDE SPAC, PIES MI ŁÓZKO ZAGRZAŁ :lol: Quote
zuzolandia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Hejka ;-) ....no Gajeczka pedzi w marzeniach ;-) suprrrrrr focisza.....;-) a nochol tyz mo słodziasty ;-) zreszta jak kazdy briard ;-) pozdrawiamy Was kobitki ;-) Quote
Katerinas Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ewa mowi ze nie wie co to jest :placz: :placz: :placz: :eviltong: Jak to nie wie co to jest? Nooo... to jest.... no właśnie,..... co to jest?:evil_lol::eviltong: To jest zapomniana impresja Moneta "Briard w locie" ;) Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 olcha napisał(a):malawaszka masz rybki? :hmmmm: mam axolotle :eviltong: rybki z nimi nie przeżywają za długo bo to drapieżniki :loveu: Quote
Recommended Posts