Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc wszystkim :buzi: znowu zniknęlam, to zycie mnie kiedys wykonczy :oops: ale tak po krótce... studia mi się zaczęły, od poniedziałku siedze po 10h na wykładach :-( i juz nie moge sie doczekac sesji zimowej :oops: nie bede was zanudzac jakie mam zajęcia itd. gajutek ma się dobrze, dzisiaj czesany, coco wiecznie głodna i tak wszystko leci po staremu jestem padnięta,wybaczcie, wrzuce cos i lece spac bo jutro od 8 znowu jestem na uczelni :placz: :placz: :placz: troche przekolorowane, ale mam nadzieje ze sie podoba :oops: dobranoc i do zobaczyska niedługo :buzi: Witaj i życzymy powodzenia na uczelni :) Fotka Gajka przeurocza mimo że taka nieuczesana ;) Quote
Alka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] troche przekolorowane, ale mam nadzieje ze sie podoba :oops: bardzo :multi: jest sliczny :loveu: Quote
sota36 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Fakt - foteczka sliczna, ale co sie dziwi - fajna psica to i fota taka. Madziu - PANI STUDENTKO - zyczymy owocnego ROKU AKADEMICKIEGO!!! Quote
Usia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Fotka jak z okładki "mojego psa" sliczna jest:p Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:buziaczki dziewczyny ...tylko nie przemęczaj sie za bardzo;) nie mamy zamiaru :eviltong: [quote name='bigos']Piękna foteczka - Panci i Gajka:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy. bigosy [quote name='Teklunia']czesc studentko :multi: piekny portrecik Gajki...taki jesienny :loveu: czesc blizniaki :buzi:z ta studentka to bym nie przesadzala :p [quote name='Pysia']Witaj i życzymy powodzenia na uczelni :) Fotka Gajka przeurocza mimo że taka nieuczesana ;) [quote name='Alka']bardzo :multi: jest sliczny :loveu: [quote name='sota36']Fakt - foteczka sliczna, ale co sie dziwi - fajna psica to i fota taka. Madziu - PANI STUDENTKO - zyczymy owocnego ROKU AKADEMICKIEGO!!! [quote name='Usia'] Fotka jak z okładki "mojego psa" sliczna jest:p dzienkuje pienknie wszystkim :oops: wrzucam śpiocha i lece gotować zarełko :cool3: a tu jeszcze cos na słodko wam wrzuce, gutki mogą powiedziec jak smakuje :eviltong: Quote
Teklunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Wybacz pytanie, ale co to jest :hmmmm: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 droga kasiu to jest...pyszne :cool3: serniczek zapiekany z ananaskiem rodzynkami i polewą czekoladową :lol: czesc pika :buzi: tu macie jeszcze troche lata z akcentem jesiennym juz :oops: Quote
Nugatowa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']droga kasiu to jest...pyszne :cool3: Madziek można sie poczestować ??????:cool3: Quote
Teklunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']droga kasiu to jest...pyszne :cool3: serniczek zapiekany z ananaskiem rodzynkami i polewą czekoladową :lol: wstawiaj mi tu migusiem przepis na to cudo!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='Nugatowa']Madziek można sie poczestować ??????:cool3: ależ prosze cie bardzo kingus, ile tylko zechcesz :eviltong: [quote name='Teklunia']wstawiaj mi tu migusiem przepis na to cudo!!! to mamciny przepis, jutro zapytam i napewno podeślę :oops: teraz mam chwilke, to ide sobie polatac po waszych galeryjkach ;) troche pięknej jesieni na ten chłodny wieczor:loveu: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']troche pięknej jesieni na ten chłodny wieczor:loveu: :loveu: cudnie!!!! Madzia a co Ty właściwie studiujesz? :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: cudnie!!!! Madzia a co Ty właściwie studiujesz? :oops: Dziennikarstwo na WSZiM w S-cu, specjalizacja radiowo-telewizyjna :cool3: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 nonoo :klacz: gadane to ty masz :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='malawaszka']nonoo :klacz: gadane to ty masz :razz: hahahha ze znaczy ze co?jakas aluzyja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: idim spac :roll: na dobranoc jeszcze dwa słoneczka :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 dzięki weszunia :oops: :eviltong: a wogole to dziendoberek, ide porozsyłać wam troche słoneczka w galeriach :loveu: miłego dnia :buzi: Quote
Alka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Dziękujemy za słoneczko :buzi: i również życzymy miłego dzionka:loveu: Quote
sota36 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']droga kasiu to jest...pyszne :cool3: serniczek zapiekany z ananaskiem rodzynkami i polewą czekoladową :lol: czesc pika :buzi: JADLAM I FAKTYCZNIE PYSZNY!!!. ps. PIKA - ja od razu zgadla co to jest, no ale w sumie degustowalam go :):):) Quote
panienkabubu Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 malawaszka napisał(a):ujjj jakie to smakowite :mdleje: i jak pysznie smakuje, mniam mniam :multi: Quote
Vectra Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 cześć Madzia :multi::multi::multi: mniam jakie to smakowite :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :razz:mniamniuśne ciasteczko tu zobaczyłam ...chętnie bym zdegustowała :p Quote
madzia20sosnowiec Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 czesc babeczki :cool3: na noc takie ciacho to nie zdrowo:p ale was kocham, to sie dzielcie :evil_lol: przylazłam dobranoc powiedziec i ide w kimono, jutro do pracy :placz: zeby nie było, to jeszcze takie znalazłam :oops: Quote
sota36 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Wiecie co? Ta nasza Madzia to ziolko - narobila smaka ciachem i ...praca sie wykreca - zamiast tu wszystkie zaprosic - a jest na co!!!! Quote
Recommended Posts