Gosiek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 cześć Madziu :p ale miałyście fajowe spotkanko :loveu: cudna fotorelacja :multi: Quote
Alka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 cześc Madziu! Super spotkanie , świetne foty! :loveu::multi: piękna z nich para:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='panienkabubu']Haha ale zdjeeeec dodanych juz :) Madzia widze, ze sie zapozyczyla na moim fotosiku :evil_lol: a bierz babo ile zapragniesz :evil_lol: Spacerek swietny, ciesze sie, ze bylam paparazzi :evil_lol: najlepszy byl brat Madzi, jak wrocil do domu, podbiegl do Niego Gutek, a On: "No co jest Gaja? no co sie cieszysz?" hahaha :evil_lol: a potem się okazało, że Gutek szczeknął i Marcin zwątpił :diabloti: dziękować za zaproszenie i miłe towarzystwo, i na pączka tez sie załapałam :diabloti: hahaha no tak, marcin własnego psa nie poznaje :cool3: [quote name='malawaszka']hahahha :klacz: a foteczki świeeeetneeeeeee :loveu: cieszkam ze sie podobują:loveu: [quote name='Teklunia']jeszcze zdjec, jeszcze!!! :multi: nie moge sie napatrzec na nich razem - podwojna euforia :loveu: my i Tenek smutkamy bardzo ze nas tam nie bylo :placz: oj a gucio to dla mnie najpiekniejszy kudłaty mezczyzna, tak sie poswiecac przed kobietą :lol: a nastepnym razem zapraszamy do nas :cool3: [quote name='Cola']Super macie spacerki :loveu: i ten duuuuży las...normalnie wam zazdraszczam :roll: Więcej fotek, więcej :multi: czesc cola :buzi: faktycznie las jest fajny i piechy mają gdzie posmigac, ale u was tez widziałam fajne tereny na foteczkach :cool3: [quote name='Gosiek']cześć Madziu ale miałyście fajowe spotkanko :loveu: cudna fotorelacja :multi: czesc gosiu, ciesz sie, ze podobała sie fotorelacja:p [quote name='Alka']cześc Madziu! Super spotkanie , świetne foty! :loveu: piękna z nich para:loveu: witaj ala :buzi:zapytaj joli jak sie umeczyłysmy, ze moją cholere ustawic tak zeby nie zwiała :cool3: zaraz dalszy ciąg zdjęciów :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 przekupstwa :lol: i potem biegaliśmy w trójke :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 i zdjecie rodzinne :cool3: [quote name='Alka']Madziu, więcej, więcej ...:multi: i tyle z kasinego aparatu, jak znajde kabel od mojego, to tez cos dorzuce, teraz lece do biblioteki i posmigac po parku :p Quote
Alka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 fajne ujęcie:loveu:, a Gajeczka wygląda na baaardzo zadowoloną :multi: Quote
Teklunia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Magda, siedze nad tymi zdjeciami i umieram z zalu ze mnie (nas) z Wami nie bylo :placz::placz::placz::placz: a to zdjecie rewelacje - takie Jin i Jang :lol: Quote
sota36 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ale niespodziewanka - wracam ci ja z roboty, scharowana, wchodze a tu widze ciagdalszy Gajki i mojego glaba!!!! Quote
Alicja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i zdjecie rodzinne :cool3: :multi:ale fajna fotka do albumu ;) Ślicznosci:loveu: Quote
panienkabubu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Pancia Gajke wysciskala za wszystkie czasy :evil_lol: :evil_lol: i pies od razu szczesliwy :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dawaj buziaka Ben, nie badz sztywniak!!! no co uciekasz z tym swoim jezykiem, dawaj buuuuuzi!! odejdz kobieto, nie chce buzi i koniec kropka! yhh no jak to?:cool1: no moze jednak, benulku kochany:loveu: Ben: czy ja wyrazam sie niejasno?;P No nie, co za baba, czas uciekac.... no no no bo bedzie ostro :D sluchaj jak ja mowie ze chce buzi to tak bedzie! a jak ja Cie lizne to Ci sie odechce;) no taki cmokasik :cool3: :cool3: o fu fu zbiera mi sie na wymioty :p no zabiła mnie.. (na razie koneic, bo fotosik sie zbuntowal:p) Quote
PIKA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Pancia Gajke wysciskala za wszystkie czasy :evil_lol: :evil_lol: a to ona tak wyściskuje tylko do zdjęcia? :shake: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cześć Madziu :multi: Ale miałyście z Jolusią super spotkanko, aż zazdraszam :placz: no i pogoda dopisała i tereny rewelacyjne :loveu: Gajunia z Gutkiem tworzą świetną parę, a te promienie słonecznę podświetlające je dodają im tylko uroku :loveu: Można by się tak na nie patrzeć i patrzeć i nie miałoby się nigdy końca :loveu: Pozdrawiamy z Oskarkiem :lol: Quote
Teklunia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='panienkabubu']Dawaj buziaka Ben, nie badz sztywniak!!! no co uciekasz z tym swoim jezykiem, dawaj buuuuuzi!! Bennie chce buzi, bo go Gajka zdradzila z Gutkiem i jego męska duma jest urażona... Quote
Tośka_m Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ależ tu mnóstwo pięknych rudych kudełków w rozmiarze XXL :loveu: Foty debeściackie :thumbs: Quote
panienkabubu Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Teklunia napisał(a):Bennie chce buzi, bo go Gajka zdradzila z Gutkiem i jego męska duma jest urażona... Ben raczej wiedział co sie swieci, bo ta sytuacja była przed randką Gajki z Gutkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: juz on se to zapamieta :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 haha, jaka fajna buziakowa sesyjka :loveu: no i te komentarze :cool2: Madzia z Gajeczką pięknie wyglądają , no cóż piękne dzwiewczyny z nich ...:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Witaj... obejrzałam sobie galerie Gaji ... piekna dziewucha i taka pogodna choc swoje w zyciu przeszła.....Sama mam takiego kudłacza ,wiec wiem ile radosci daje obcowanie z nim ....;-)...Pozdrawiamy milutko.... wymiziaj Gajeczke od nas ....;-) Quote
eria Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Piękne te foteczki :loveu: Gaja jest chyba najbardziej wyściskanym psem na całym dogo :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 czesc wszystkim :buzi: znowu zniknęlam, to zycie mnie kiedys wykonczy :oops: ale tak po krótce... studia mi się zaczęły, od poniedziałku siedze po 10h na wykładach :-( i juz nie moge sie doczekac sesji zimowej :oops: nie bede was zanudzac jakie mam zajęcia itd. gajutek ma się dobrze, dzisiaj czesany, coco wiecznie głodna i tak wszystko leci po staremu jestem padnięta,wybaczcie, wrzuce cos i lece spac bo jutro od 8 znowu jestem na uczelni :placz: :placz: :placz: troche przekolorowane, ale mam nadzieje ze sie podoba :oops: dobranoc i do zobaczyska niedługo :buzi: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 :loveu:buziaczki dziewczyny ...tylko nie przemęczaj sie za bardzo;) Quote
bigos Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Piękna foteczka - Panci i Gajka:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy. bigosy Quote
Teklunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] czesc studentko :multi: piekny portrecik Gajki...taki jesienny :loveu: Quote
Recommended Posts