Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Haha ale zdjeeeec dodanych juz :)
Madzia widze, ze sie zapozyczyla na moim fotosiku :evil_lol: a bierz babo ile zapragniesz :evil_lol:

Spacerek swietny, ciesze sie, ze bylam paparazzi :evil_lol: najlepszy byl brat Madzi, jak wrocil do domu, podbiegl do Niego Gutek, a On: "No co jest Gaja? no co sie cieszysz?" hahaha :evil_lol: a potem się okazało, że Gutek szczeknął i Marcin zwątpił :diabloti:

dziękować za zaproszenie i miłe towarzystwo, i na pączka tez sie załapałam :diabloti:

hahaha no tak, marcin własnego psa nie poznaje :cool3:

[quote name='malawaszka']hahahha :klacz:

a foteczki świeeeetneeeeeee :loveu:

cieszkam ze sie podobują:loveu:

[quote name='Teklunia']jeszcze zdjec, jeszcze!!! :multi: nie moge sie napatrzec na nich razem - podwojna euforia :loveu:

my i Tenek smutkamy bardzo ze nas tam nie bylo :placz:

oj a gucio to dla mnie najpiekniejszy kudłaty mezczyzna, tak sie poswiecac przed kobietą :lol:
a nastepnym razem zapraszamy do nas :cool3:

[quote name='Cola']Super macie spacerki :loveu: i ten duuuuży las...normalnie wam zazdraszczam :roll:

Więcej fotek, więcej :multi:

czesc cola :buzi:
faktycznie las jest fajny i piechy mają gdzie posmigac, ale u was tez widziałam fajne tereny na foteczkach :cool3:

[quote name='Gosiek']cześć Madziu

ale miałyście fajowe spotkanko :loveu:
cudna fotorelacja :multi:

czesc gosiu, ciesz sie, ze podobała sie fotorelacja:p

[quote name='Alka']cześc Madziu!

Super spotkanie , świetne foty! :loveu:

piękna z nich para:loveu:

witaj ala :buzi:zapytaj joli jak sie umeczyłysmy, ze moją cholere ustawic tak zeby nie zwiała :cool3:

zaraz dalszy ciąg zdjęciów :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
Magda, siedze nad tymi zdjeciami i umieram z zalu ze mnie (nas) z Wami nie bylo :placz::placz::placz::placz:

a to zdjecie rewelacje - takie Jin i Jang :lol:

Posted

Dawaj buziaka Ben, nie badz sztywniak!!! no co uciekasz z tym swoim jezykiem, dawaj buuuuuzi!!

odejdz kobieto, nie chce buzi i koniec kropka!
yhh no jak to?:cool1:

no moze jednak, benulku kochany:loveu:
Ben: czy ja wyrazam sie niejasno?;P

No nie, co za baba, czas uciekac....

no no no bo bedzie ostro :D

sluchaj jak ja mowie ze chce buzi to tak bedzie!

a jak ja Cie lizne to Ci sie odechce;)

no taki cmokasik :cool3: :cool3:

o fu fu zbiera mi sie na wymioty :p

no zabiła mnie..

(na razie koneic, bo fotosik sie zbuntowal:p)

Posted

Cześć Madziu :multi:

Ale miałyście z Jolusią super spotkanko, aż zazdraszam :placz: no i pogoda dopisała i tereny rewelacyjne :loveu:
Gajunia z Gutkiem tworzą świetną parę, a te promienie słonecznę podświetlające je dodają im tylko uroku :loveu: Można by się tak na nie patrzeć i patrzeć i nie miałoby się nigdy końca :loveu:

Pozdrawiamy z Oskarkiem :lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Dawaj buziaka Ben, nie badz sztywniak!!! no co uciekasz z tym swoim jezykiem, dawaj buuuuuzi!!

Bennie chce buzi, bo go Gajka zdradzila z Gutkiem i jego męska duma jest urażona...

Posted

Teklunia napisał(a):
Bennie chce buzi, bo go Gajka zdradzila z Gutkiem i jego męska duma jest urażona...

Ben raczej wiedział co sie swieci, bo ta sytuacja była przed randką Gajki z Gutkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
juz on se to zapamieta :evil_lol: :evil_lol:

Posted

haha, jaka fajna buziakowa sesyjka :loveu: no i te komentarze :cool2:

Madzia z Gajeczką pięknie wyglądają , no cóż piękne dzwiewczyny z nich ...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witaj... obejrzałam sobie galerie Gaji ... piekna dziewucha i taka pogodna choc swoje w zyciu przeszła.....Sama mam takiego kudłacza ,wiec wiem ile radosci daje obcowanie z nim ....;-)...Pozdrawiamy milutko.... wymiziaj Gajeczke od nas ....;-)

Posted

czesc wszystkim :buzi:

znowu zniknęlam, to zycie mnie kiedys wykonczy :oops:

ale tak po krótce...
studia mi się zaczęły, od poniedziałku siedze po 10h na wykładach :-( i juz nie moge sie doczekac sesji zimowej :oops:
nie bede was zanudzac jakie mam zajęcia itd.

gajutek ma się dobrze, dzisiaj czesany, coco wiecznie głodna i tak wszystko leci po staremu

jestem padnięta,wybaczcie, wrzuce cos i lece spac bo jutro od 8 znowu jestem na uczelni :placz: :placz: :placz:

troche przekolorowane, ale mam nadzieje ze sie podoba :oops:

dobranoc i do zobaczyska niedługo :buzi: