Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

Temat odświeżony, można powiedzieć, że od nowa :)

Dla tych, którzy jeszcze Gajka nie znają, to po krótce...

Nasze serca Gaja podbiła w maju tego roku, gdy znalazłam o niej ogłoszenie na allegro (zdjęcia niżej)

Dziwicie się pewnie skąd na allegro takie śliczne psisko? Otóż ten najsłodszy w świecie pies został oddany do schroniska z powodu rzekomej alergii właścicieli :angryy: Co najgorsze w całej tej historii, Gaja do schroniska trafiła 2 raz!:-x
Tak więc w upalny dzień, 22 maja pojechałam po cudo ( już wiedziałam że jest moja, tylko kwestia czasu!:eviltong: ).
Tu ukłony w stronę coztego i zaby14, które zaoopiekowały się Gają i doprowdziły ją do stanu używalności. Wielkie dzięki dziewczyny!!:buzi:
Tak Gaja wyglądała w dniu, kiedy ją zabierałam do domu:

Pomimo strasznego wychudzenia i wielkich placków powycinanej sierści, Gaja miała w sobie tylko ciepełka i optymizmu, tak bardzo garnęła się do ludzi, że nie sposób było jej nie zabrać...:Cool!:
No i tak oto zaczęła się moja ( a w sumie nasza, bo teraz już i moja mama i brat kochają ją ponad życie :loveu: ) przygoda z rudzielcem Gajkiem :bigcool:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']Madzia, teraz to dopiero widać zmianę ;)

Sami zobaczcie :)

Maj 2005r.

Grudzień 2005r.

No i jak? :p:multi: super :multi: , kolejna ruda wrednota;) do zacałowania:loveu:

Posted

Maj 2005r.

Grudzień 2005r.

No i jak? :p

No szok po prostu jaka odmieniona!:crazyeye:Jest śliczna! Madziu czekam na więcej fotek!:p

Posted

Maj 2005r.

Grudzień 2005r.

No i jak? :p

toż to nie ten sam pies :crazyeye: :crazyeye:
Madziu jestem baaardzo mile zaskoczona, że w ciągu kilku miesięcy Gaja potrafiła się tak zmienić. Jest cudną wiewioreczką, Big Yorki są the best :lol: :lol: a że ja wolę mini wersje stąd u mnie jest Mini York :lol: