Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich! Od tygodnia mam w domu małą pudelke o imieniu Suzi ;)
Długo się z mamą zastanawiałyśmy jaka rasę wybrać jednak po tym jak przeczytałam całe forum o Pudelkach stwierdziłam, że to wspaniała rasa a niektórzy mają do niej takie uprzedzenia! Gdy decyzja padła zaczęłam szukać jakiejś hodowli. Myślałam, że będę musiała jechać już gdzieś nie wiadomo gdzie a tu niespodzianka domowa hodowla za Gdańskiem :multi: Szczeniaczki po rodowodowych rodzicach :) Śliczne, zadbane.. Po kilku odwiedzinach w końcu zabrałam moją mała do domu. Jest już tu od tygodnia i jak na początku tęskniła tak teraz się rozkręciła! :eviltong: Na szczęście jak jest sama nic nie niszczy tylko sika tam gdzie nie trzeba :razz: Ale przestaje zanudzać w końcu to Galeria więc to moja Suzi:

Niedługo wstawie może jakieś nowe zdjęcia ;)

Posted

A więc tak (nie zaczyna się zdania od a więc :eviltong: ) Nie ma rodowodu bo to będzie moja domowa pieszczocha nie chciałam jej wystawiać ale rodzice mieli rodowód (nawet widziałam :razz:) Ogłoszenie o szczeniaczkach znalazłam w necie niestety muszę zmartwić, że to był ostatni miot tej suczki bo właścicielka nie chce już kryć suczki bo miała już kilka miotów.
Dziś byłam z nią pierwszy raz na spacerku :D Trochę się bała i nie bardzo jej się podoba to, że musi chodzić w smyczy .. Jak wróciłyśmy musiałam ją wsadzić do miski i wyszorować łapy bo były potwornie brudne!! :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Suzi jest już taka duża! Mam jej zdjęcia na śniegu niestety posiałam gdzieś aparat i nie wiem gdzie ;( Mam nadzieje, że się odnajdzie bo znowu napadał śnieg i byłyby wspaniałe zdjęcia :) Wcześniejsze były robione lustrzanką mojej ciocite moim nie będą już takie piękne ale zawsze coś :)
Suzi w pozycjach snu:

A tu jeszcze pierwsza kąpiel:

Mam nadzieje, że aparat się znajdzie bo nic nie mogę robić :/
Dziękuje za miłe odpowiedzi o zdjęciach :**

Posted

U Gdańsku dziś wielki mróz! Drzewa wyglądają pięknie! Pożyczyłam od cioci aparat i mam kilka zdjęć z wczoraj i dziś :) Oto wczorajsze:

Mam jeszcze zdjęcia z domku ale zostawię na później :D

• 2 weeks later...
Posted

Dziś mam kolejne zdjęcia z Zimowego spaceru :)

A tu jedno takie słodkie z domu :)

Na szczęście znalazłam aparat! :D Bardzo się ciesze bo już martwiłam się, że ktoś mi ukradł :)

• 4 weeks later...