Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psyja napisał(a):
o kurcze to my chyba nie mamy też co jechać... a już się zgłosiliśmy:( i do Opola też..
ehhhh

Ajj a ja chciałam do Olsztyna jechać i zrezygnowałam, z Opola zrezygnowałam. Póki co mam tylko Legionowo na niedzielę zgłoszone i Radom w maju... Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się Boo spotkać na wystawie, bardzo mi się podoba :loveu: taki 'ciapek' hahah :D

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
za to ja bym się mogła zgłosić bo Johnny już przerósł sam siebie ;)

Uli to co najwyżej samego siebie przechodzi i to jak mnie wkurza:diabloti:

Posted

ooo żebyś go wczoraj widziała.. cały czas przy Hanim był spięty, w pewnym momencie w dzikim szale po prostu.. się na niego rzucił:shake: poleciało spoooro Honeyowego włoska (przepraszamy:(), tak wściekłego szczura to ja jeszcze nie widziałam. gryzł w co się dało, w pewnym momencie nawet złapał za rękę Pauline, która próbowała chłopców rozdzielić:shake: całe szczęście że nie mocno! a najfajniejsze jest to, że Hani tylko się cieszył:D w ogóle nie w głowie mu było tłuc się czy chociaż oddać małemu śmierdzielowi.
jak wyszłyśmy i spotkaliśmy drugiego samka... ooooo co to były za wrzaski:shake: dosłownie, wrodzona nienawiść do samków!

żeby nie było, Uli do Lailuchy cały czas się cieszył, merdał ogonem, lizał ją, chciał się bawić:eviltong: więc jedynym wyjaśnieniem dlaczego tak się brzydko wobec Hanisia zachował jest szczurowe antysamkowe nastawienie:lol:

Posted

Jaga. napisał(a):
no proszę mały kamikadze szaleniec - chciał zginąć pod samojedem :diabloti: a wygląd ma taki niewinny

Ale Honey śmiał się tylko z Uliska :evil_lol: choć pióra się posypały :diabloti: bo Uli to dżentelmen i chciał Lailuszkę bronić przed Hanim, który dżentelmenem nie jest i chciał Laili kostkę zabrać.
A żebyś Jaga widziała minę Ulego na widok dwóch samków! Oczy jak pięć złotych :grin:

Psyjaaa, ja nadal namawiam Cię na sukę samojeda :diabloti:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
A żebyś Jaga widziała minę Ulego na widok dwóch samków! Oczy jak pięć złotych :grin:

chciałabym to zobaczyć :D

Uli widzę taki obrońca jak Tesiak, ona oszczekuje psy które się znęcają nad Johnnym :D

Posted

Iza. napisał(a):
i ja o tej myślę. waham się czy jechać, chce mi się już na wystawę jakąś, ale chyba odpuszczę w takim razie.

wez sie rusz, poobgadywalabym kogos :evil_lol: dawaj na Radom:D

psyja napisał(a):
o kurcze to my chyba nie mamy też co jechać... a już się zgłosiliśmy:( i do Opola też..
ehhhh

ja tez zgloszona do Opola na klubowa ale bedzie jak bedzie nie przejmuje sie tym, na miedzynarodowej jest sedzia co lubi male ale nie jade nie mam wolnego :/

mychaaaaa napisał(a):
Ajj a ja chciałam do Olsztyna jechać i zrezygnowałam, z Opola zrezygnowałam. Póki co mam tylko Legionowo na niedzielę zgłoszone i Radom w maju... Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się Boo spotkać na wystawie, bardzo mi się podoba :loveu: taki 'ciapek' hahah :D

o Radom tez odwierdzimy ;) a do legionowa moze w niedziele sie wybiore ale chyba towarzysko bez Boo;)
oj poznasz wielkiego dominanta i stękającego ze nie chcesz miziac ;)

Jaga. napisał(a):
za to ja bym się mogła zgłosić bo Johnny już przerósł sam siebie ;)

no to sie nie zastanawiaj;) do Opola jeszcze zgloszenia sa;)

psyja napisał(a):
Uli to co najwyżej samego siebie przechodzi i to jak mnie wkurza:diabloti:

oj moj aniolkiem tez nie jest ale narazie uwielbiam jego charakterek, no moze moglby byc troszke bardziej opanowany :D

mychaaaaa napisał(a):
I Uli ma wrodzoną nienawiść do samoyedów :diabloti:

o moje maja skrzywdzenie do jamnikow, a Boo uwielbia amstafy pieje na ich widok :)

psyja napisał(a):
oooo tak....:diabloti: znalazł się powód dla którego nie moge mieć suki samka haha:D

Jaga. napisał(a):
a nie widać po nim :p

wlasnie ja tez nie widze po nim, on przeciez taki grzeczniutki i na fotkach taki delikatny sie wydaje ;)

psyja napisał(a):
ooo żebyś go wczoraj widziała.. cały czas przy Hanim był spięty, w pewnym momencie w dzikim szale po prostu.. się na niego rzucił:shake: poleciało spoooro Honeyowego włoska (przepraszamy:(), tak wściekłego szczura to ja jeszcze nie widziałam. gryzł w co się dało, w pewnym momencie nawet złapał za rękę Pauline, która próbowała chłopców rozdzielić:shake: całe szczęście że nie mocno! a najfajniejsze jest to, że Hani tylko się cieszył:D w ogóle nie w głowie mu było tłuc się czy chociaż oddać małemu śmierdzielowi.
jak wyszłyśmy i spotkaliśmy drugiego samka... ooooo co to były za wrzaski, dosłownie, wrodzona nienawiść do samków!

żeby nie było, Uli do Lailuchy cały czas się cieszył, merdał ogonem, lizał ją, chciał się bawić:eviltong: więc jedynym wyjaśnieniem dlaczego tak się brzydko wobec Hanisia zachował jest szczurowe antysamkowe nastawienie

Jaga. napisał(a):
no proszę mały kamikadze szaleniec - chciał zginąć pod samojedem :diabloti: a wygląd ma taki niewinny

hahaha dobre jaka szczypawa :D Boo jak sie wkurzy to tak klapie ale nie gryzie bardziej odstrasza

mychaaaaa napisał(a):
Ale Honey śmiał się tylko z Uliska :evil_lol: choć pióra się posypały :diabloti: bo Uli to dżentelmen i chciał Lailuszkę bronić przed Hanim, który dżentelmenem nie jest i chciał Laili kostkę zabrać.
A żebyś Jaga widziała minę Ulego na widok dwóch samków! Oczy jak pięć złotych

Psyjaaa, ja nadal namawiam Cię na sukę samojeda :diabloti:

ale Hanis ma usposobienie, moja Ajlu dawno by Uliska zjadla za takie klapanie....a Hanis mial to w nosie...dobre :D

Posted

Jaga. napisał(a):
chciałabym to zobaczyć :D

Uli widzę taki obrońca jak Tesiak, ona oszczekuje psy które się znęcają nad Johnnym :D

haha dobre Tesiak odwazniak :D u nie Ajlu odrazu przechodzi do czynow jak ja zaczepiaja...

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']o Radom tez odwierdzimy ;) a do legionowa moze w niedziele sie wybiore ale chyba towarzysko bez Boo;)
oj poznasz wielkiego dominanta i stękającego ze nie chcesz miziac ;)

Super! :) zapraszam w niedzielę w okolice ringu samojedów :) fajnie byłoby się poznać, choć mogę być zakręcona, bo to nasz debiut, więc streees i w ogóle ;) w Radomiu się zobaczymy :)

ale Hanis ma usposobienie, moja Ajlu dawno by Uliska zjadla za takie klapanie....a Hanis mial to w nosie...dobre :D

Hanisa wszystko rozśmiesza, on jest zawsze uśmiechnięty. Uli go zaatakował a on myślał, że to zabawa :roll: i po rozdzieleniu ich Uli był zły, a Honey cieszył michę sam do siebie :evil_lol: pełen luz :diabloti:

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):

ja tez zgloszona do Opola na klubowa ale bedzie jak bedzie nie przejmuje sie tym, na miedzynarodowej jest sedzia co lubi male ale nie jade nie mam wolnego :/

my do Opola na obie. na międzynarodową właśnie dlatego że sędzia lubi ponoć maluchy. a wiesz może jaki typ ma J.Kruczek? bo słyszałam że przedewszystkim ważne jest u niego przygotowanie, ale jaki typ psa to nie mam pojęcia.
na Lublin już się nastawiam nie wesoło:( nawet nie wiem kto jeszcze w stawce z nami, ale podejrzewam że jeśli inni byli uświadomieni o preferencjach sędziny, to same duże psy:(

w każdym razie super że się w Opolu widzimy;)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Super! :) zapraszam w niedzielę w okolice ringu samojedów :) fajnie byłoby się poznać, choć mogę być zakręcona, bo to nasz debiut, więc streees i w ogóle ;) w Radomiu się zobaczymy :)
Hanisa wszystko rozśmiesza, on jest zawsze uśmiechnięty. Uli go zaatakował a on myślał, że to zabawa :roll: i po rozdzieleniu ich Uli był zły, a Honey cieszył michę sam do siebie :evil_lol: pełen luz :diabloti:

bede mocno 3mala kciuki!!! ale nie wiem czy napewno bede;) najwyzej w Radomiu sie poznamy i miodzika wkoncu wysciskam :loveu:

psyja napisał(a):
my do Opola na obie. na międzynarodową właśnie dlatego że sędzia lubi ponoć maluchy. a wiesz może jaki typ ma J.Kruczek? bo słyszałam że przedewszystkim ważne jest u niego przygotowanie, ale jaki typ psa to nie mam pojęcia.
na Lublin już się nastawiam nie wesoło:( nawet nie wiem kto jeszcze w stawce z nami, ale podejrzewam że jeśli inni byli uświadomieni o preferencjach sędziny, to same duże psy:(

a nie wiem jakie pan Kruczek lubi psy, napewno mocne ale moze zmienil sie poglad, ja tam sie nie przejmuje narazie zglaszam tam gdzie nie bylam i sedzia nas nie ocenial, tam gdzie mam wolne i dojazd poprostu jade, a ze dostane zla ocene bo ktos ma inny typ to trudno na kolejnej bedzie lepiej, ja to sie nie stresuje haha lubimy wystawy a wiem na co stac Boo i jakim jest typem:)
tak widzimy sie w Opolu i sie nie przejmuj, bedzie dobrze na klubowej bedziemy grzac 2 ostatnie miejsca :evil_lol: wiem ze nie jest to pocieszajace ale cuda sie czasem zdarzaja hahaha
w lublinie wiem jakie beda 3 psy ale nie w stawce mlodziezy ;)

Posted

psyja napisał(a):

Auda bym zgłosiła do Lublina jak duże lubi, ale transportu nie mam...

Posted

haha no ja gdybym się przejmowała to bym do tego Opola nie zgłaszała;) też raczej nie jestem z tych co przez złą ocene psa w nocy nie śpią:evil_lol: chociaż nie powiem że nie wolałabym trafiać na sędziów co lubią drobne psy. no nic, takie życie a wystawy to tylko rozrywka;)
haha 2 ostatnie miejsca nasze!!!:diabloti: no a stawka do Lublina jakaś tajemna jest...

Posted

psyja napisał(a):
haha no ja gdybym się przejmowała to bym do tego Opola nie zgłaszała;) też raczej nie jestem z tych co przez złą ocene psa w nocy nie śpią:evil_lol: chociaż nie powiem że nie wolałabym trafiać na sędziów co lubią drobne psy. no nic, takie życie a wystawy to tylko rozrywka;)
haha 2 ostatnie miejsca nasze!!!:diabloti: no a stawka do Lublina jakaś tajemna jest...

ciesz się, że chociaż macie jakąś stawkę na drugim forum... w samojedach ciężko cokolwiek się dowiedzieć :roll:

Posted

Foxowa napisał(a):
Auda bym zgłosiła do Lublina jak duże lubi, ale transportu nie mam...

nie no przeciez Audik do wielkich nie nalezy :)

psyja napisał(a):

a ja sie dowiedzialam po fakcie ze pan lubi duze psy haha ale narazie spimy spokojnie :D
o ja lubie zagranicznych sedziow jakos do polskich nie mam przekonania...ale lubimy sie wystawiac :)
a Lublin wiem ze ma byc Bolid, Molka z jakimis psami ale mlodziezy nie wiem kto...jeszcze nie ma stawki

mychaaaaa napisał(a):
ciesz się, że chociaż macie jakąś stawkę na drugim forum... w samojedach ciężko cokolwiek się dowiedzieć :roll:

taaa tez sie ciesze ze zawsze mozna sobie obejrzec konkurencje;)

Posted

Stawka na Lublin pod koniec tygodnia bo zgłoszenia do dzisiaj ;)
Anusia, Aud do dużych nie należy, ale Zuzke planowałam wystawiać a to mikrus :D:D

My do Krosna/Radomia urlop mamy więc może zrobie jakieś rozetki :cool3:
Najpewniej na Krosno, bo dużo psów nie będzie i mniej roboty :evil_lol:

Posted

[quote name='Foxowa']Stawka na Lublin pod koniec tygodnia bo zgłoszenia do dzisiaj ;)
Anusia, Aud do dużych nie należy, ale Zuzke planowałam wystawiać a to mikrus :D:D

My do Krosna/Radomia urlop mamy więc może zrobie jakieś rozetki :cool3:
Najpewniej na Krosno, bo dużo psów nie będzie i mniej roboty :evil_lol:

i dlatego sie zdiwilam ze chcesz na na Lublin Audika dac jak on nie jest duzy, a sedzina woli porzadne ;)
a Zuz jest jak dla mnie odpowiednich rozmiarow :loveu:
o do Radomia zglaszaj oba to wymiziam :D
i dla nas specjalna rozetke mozesz zrobic nawet jak nic nie wygramy :)

[quote name='psyja']o Bolidzie i Molce to wiedziałam;) rozetki na Opole taaaaaaaak:diabloti::diabloti:

;) juz probuje, moze sie wyrobie ;)

tadammm:D

w życiu z dnia na dzień będzie coraz lepiej ;)

i jak moglo nie zabraknac ciekawskiej Mili :evil_lol: