Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foxowa']Oj nie będziesz chciała rozrabiaki :D:D
Słodki maluch, rozrabiaka stary xD

Aniolek troche juz bryka zacheca Mili do zabawy ale niestety nie jest zainteresowana maluchem juz go nie bije;)

[quote name='Feigned']Magnusowi się zaczęło rozrabianie mniej więcej jak ukończył 6 m-cy :diabloti:

mowisz ze to mnie jeszcze czeka :evil_lol:

[quote name='Ewa&Duffel']ooo, dopiero ? :(

juz wrocilam, szybko minelo ;)

[quote name='Asiaczek']Przy tych Twoich pierwszych ustawieniach to ja bym poprawiła front. Przednie łapki trochę za bardzo do przodu poszły, no i ta linia prosta od szyi poprzez przedpiersie i łapki...:)
http://images47.fotosik.pl/317/1ba267908d04bfe3med.jpg

Wychodzi na to, że maluch niczego się nie boi - burza - czas zabawy, inne psy, koty, ludzie... pozazdrościć charakteru:)

Pzdr.

dzieki za rady idzie coraz lepiej ;)
a maly faktycznie charakterek wspanialy, niczego sie nie boi, chodzi dumnie z podniesionym okonkiem, zadko kiedy ma opuszczony, nawet do innych psow by lecial i sie bawil, a i kazdego ludzia musi zaczepic :D
[quote name='deer_1987']o i tutaj fotki z zoo :) ja wstawilam z naszego zoo, potem w innych galeriach tez widzialam fotki z zoo :)

w pierwszym poscie przydaloby sie opisac co to za gryzonie i inne zwierzaki masz :) Gratuluje grzywacza! to marzenie Tz... :loveu::loveu:

widzialam wasze fotki z zoo ;) ale sie nie wpisywalam ;)
eeee nie chce mi sie :D na grzywka czekalam bardzo, bardzo dlugo az w koncu marzenie moje spi mi na kolanach ...

[quote name='Niufciak']http://images35.fotosik.pl/171/88db6c4cd4001d94med.jpg
To jest urocze:loveu:
Śliczny maluszek:loveu:

:loveu:

Posted

[quote name='Cavy']O jacie, to mały już u Ciebie? :crazyeye: Jest przesłodki i imię cudownie, strasznie do niego pasuje. :loveu: :loveu::loveu: Zakochałam się. :cool3:

Boogie taki smieszny jest, fajnie tancuje jak chce cos dostac a i mama go rozpieszcza :D
haha ja tez zakochana po uszy;)

[quote name='Paulinka10']Cześć Wam;)

hej, juz wrocilam ;)

[quote name='Baski_Kropka']Coś mało zdjęć jak na posiadanie nowego pupila :D chciałam napisać futrzaka, ale on tego futra to za dużo nie ma :D

juz wstawiam fotki, bylam z maluchem najpierw na dzialce zeby sie zapoznala Ajlu i Mili z Boogim a pozniej pojechalam na tydzien na mazury tylko z Boogim zeby sie maluch przywyczail
teraz Ajlu tylko na wakacjach, ja juz we wtorek do pracy :/

[quote name='magdola']i dobrze ;) potrzeba mu teraz uwagi;) pozazdroscic...buziaki;)

poswieconej uwagi to ma baaaardzo duzo :loveu: mama zakochana, ja tez i maluch chyba w nas tez :D

[quote name='wiki4']Anusia ma duużo zdjęć, wstawi jak pojedzie po laptopa na działkę :D

juz wrocilam juz wstawiam;)

[quote name='dOgLoV']suuuuper :multi: juz sie doczekac nie moge :razz:

juz wstawiam ;) mam nadzieje ze sie spodobaja...

[quote name='Asiaczek']Oj, juz się stęskniłam za fotkami golaska:)

pzdr.

juz wstawiam zebyscie nie zapomnieli :D

w lesie w miejscowosci Rybitwy

tak sobie smigam:p

Posted

[quote name='dOgLoV']Mimo tego gołego ciałka jest słodziasty :loveu:

o tak a jaki miziasty i całusny :loveu:

[quote name='Ilka21']piękny mój wnunio i jak wydoroślał

wnunio mial dzis byc kapany ale po dzisiejszym spotkaniu nadal spi ;)

[quote name='Asiaczek']Cudaczek:)
http://images8.fotosik.pl/410/058df67d14469115med.jpg

Pzdr.

:) :)

[quote name='gosiaja']http://images8.fotosik.pl/410/bd5921ac247658e9med.jpg pańcia a czemu ta trawa taka wysoka ;)

trawa to jest to, uwielbia latac w tak wysokiej trawie, dostaje glupawki i ciezko go odwolac jak sie nie wyszaleje haha

[quote name='deer_1987']cudny!!

zapraszam u nas do pisania tez :)

jak sie ogarne z watkami to wpisze sie i u was ;)

[quote name='Ewa&Duffel']Przecudny :loveu: a jakie ma oczka fajne :loveu:

To kiedy się widzimy ? ;)

oczka czarne wegielki...
a narazie maluch bedzie szczepiony i za bardzo sie nie mozemy widywac z innymi psiakami, ale mysle ze za jakies 2 tygodnie, napisze ci na gg;)

[quote name='Daga & Maks']http://images8.fotosik.pl/410/ede32ab2e23e60fcmed.jpg
cudowny :loveu:

:loveu:

chcialam dzis wstawic kilka fotek ale nie chce mi sie obrabiac :D

Posted

Wczoraj cudaczek odwiedził babcię. Posżłyśmy na spacerek i strasznie jestem z niego dumna bo nei boi się niczego nawet strachliwy brat przy nim nabrał pewności siebie. W tym miocie zdecydowanie hl mają lepsze charaktery jak pp aż jestem sama w szoku.