wiki4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Przed chwilką u mamy na paznokciach yła pani strasznie podobna do Ciebie ... tylko miała naimie Iwona, ale to już szczegół :evil_lol: A ja oczywiście zaraz po treningu; szopa na głowie i pink mini ...:diabloti: Ale powiedziałam grzecznie dzień dobry :lol: Witamy wieczorkiem ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://images39.fotosik.pl/227/a7c3d5b751c936e4med.jpg sliczny maly ufolek :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Przed chwilką u mamy na paznokciach yła pani strasznie podobna do Ciebie ... tylko miała naimie Iwona, ale to już szczegół :evil_lol: A ja oczywiście zaraz po treningu; szopa na głowie i pink mini ...:diabloti: Ale powiedziałam grzecznie dzień dobry :lol: Witamy wieczorkiem ;) Hejka, Wiki do mnie byla podobna, niemozliwe ja jestem tylko jedna... chyba;) ty i grzecznie dzien dobry hihi:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://images39.fotosik.pl/227/a7c3d5b751c936e4med.jpg sliczny maly ufolek :loveu: no podobna do Ufo, bo lata z predkoscia swiatla ;) Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):Hejka, Wiki do mnie byla podobna, niemozliwe ja jestem tylko jedna... chyba;) ty i grzecznie dzien dobry hihi:evil_lol: Ja też jestem jedyna w swoim rodzaju, tak samo jak i Ty ;) Trza było :eviltong: Potem Lisa ją obszczekała :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 no to nie bylam ja ufff ulzylo mi juz myslalam ze prowadze podwojne zycie nie dalabym rady ;) ;) na mnie Lisa by nie szczekala, chyba ze gadasz cos na mnie Lisi :) Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):no to nie bylam ja ufff ulzylo mi juz myslalam ze prowadze podwojne zycie nie dalabym rady ;) ;) na mnie Lisa by nie szczekala, chyba ze gadasz cos na mnie Lisi :) Nigdy nic nie wiadomo :evil_lol: Oczywiście, że nie :p Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Nigdy nic nie wiadomo :evil_lol: Oczywiście, że nie :p mam taka nadzieje:mad::diabloti: ja z jedna sama soba nie daje rady, a co pomyslec ze sa 2sztuki, ups :) i ta glupia swiadomosc ze tamta moze byc lepsza ;) hahaha :p Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):mam taka nadzieje:mad::diabloti: ja z jedna sama soba nie daje rady, a co pomyslec ze sa 2sztuki, ups :) i ta glupia swiadomosc ze tamta moze byc lepsza ;) hahaha :p :diabloti: Mhm, może być lepsza, którą wybierasz ? :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 wiedzialam ze jest cos nie tak, czasami mowia ze diabel ze mnie a ja taki aniolek :) Quote
Shirai - Koki Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nie gadamy ..tylko nowe foty wstawiamy !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
*anusia&ajlu* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 wiki4 napisał(a):Heejka :loveu: :hand::iloveyou: Shirai - Koki napisał(a):Nie gadamy ..tylko nowe foty wstawiamy !!!!!!!!!!!!!!!!! :siara: dzis sprzatalam slimakom i jeden mi chcial palca zezrec, ogarnal go i nie chcial puscic, pozniej wstawie narazie ogladam niedzielne seriale na polsacie...:p Quote
*anusia&ajlu* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [SIZE="6"]No to teraz duuuuzo fotek mua z Ajlu i z Dedkiem dodam kilka z 2008roku :p Patryk z Ajlu i patyczek:evil_lol: Patryk z Ajlu i pileczka:evil_lol: pileczkaaa:diabloti: ciagnie sie do panci:eviltong: cdn. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 portrecik:loveu: tylko rameczki brakuje, ale mam nowe programy i przerobie:p juz leceee:loveu: tu troszke wspomnien jak Ajlu z malutka Lolka tymczasowiczka szalala a tak Patryk moj chrzesniak w domu zwany Szyszka prowadza Lole daj fafla:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 zabawa:diabloti: i sliczniaste zdjecie:loveu: :iloveyou: i tu juz prawie dzisiejsze: prawie grzeczna Mili :diabloti: zobaczcie jakie pazury jej wystaja ja ja trzymalam na rekach a Ajlu jak skakala do mnie bo tez chciala to ja drapala:diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Diablica:diabloti: i teraz troszke obslizgle slimaki, fulice, bialasek i blokowy ogarniam gruszke:evil_lol: Pedros? nie, Gajos....:diabloti: mniejsze towarzystwo Quote
*anusia&ajlu* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 i ostatnie dwa jak zaczal mi tarkami pozerac palca ;) fajne uczucie hahaha :D :multi:[SIZE="6"]zapraszam fotki tez na poprzedniej stronie:multi: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 QQk napisał(a):Portrecik jak na wystawę :) dzieki... Zaraz bedzie ladna ramka ale pozniej wstawie, juz nie dzis ;) Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://i1.instantgallery.pl/a/an/anusiaiajlu/612ad541dcb656767659131decf2d7b8120611.jpg Uszy jakby na odlot :evil_lol: http://images35.fotosik.pl/87/58076fba5fc6324cmed.jpg Ty je hodujesz ? :-o Quote
*anusia&ajlu* Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Slimaki byly do adopcji i ja ze mam syndrom zbieractwa, to i slimaki przyszly do mnie ;) nie chcialabym ich hodowac ani rozmnazac, ja dla siebie wzielam po 1 z kazdego gatunku. i wzielam dla jednej dziewczyny na przechowanie tez po 1 z kazdego gatunku ale osobka sie chyba rozmyslila bo sie nie odzywa, no i musze je trzymac nie wyrzuce ich!!! a jednego bialaska juz oddalam do szkoly do sali biologicznej, zostal mi jeden duzy do oddania, nie chce ich rozmnazac, chociaz one sa za male zeby o tym myslec ;) Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):Slimaki byly do adopcji i ja ze mam syndrom zbieractwa, to i slimaki przyszly do mnie ;) nie chcialabym ich hodowac ani rozmnazac, ja dla siebie wzielam po 1 z kazdego gatunku. i wzielam dla jednej dziewczyny na przechowanie tez po 1 z kazdego gatunku ale osobka sie chyba rozmyslila bo sie nie odzywa, no i musze je trzymac nie wyrzuce ich!!! a jednego bialaska juz oddalam do szkoly do sali biologicznej, zostal mi jeden duzy do oddania, nie chce ich rozmnazac, chociaz one sa za male zeby o tym myslec ;) A co one jedzą? Ja też takiego chcę! :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 tu wiecej sie o nich dowiesz http://www.dogomania.pl/threads/93676-AfrykaA-skie-A-limaki-mA-odzieA-szuka-dobrych-domkA-w dziewczyna w warszawie tez ma do oddania bialaski, to moge jakby co przetrzymac ci jednego, a jedza warzywa, owoce i wapno dla ptakow Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='*anusia&ajlu*']tu wiecej sie o nich dowiesz http://www.dogomania.pl/threads/93676-AfrykaA-skie-A-limaki-mA-odzieA-szuka-dobrych-domkA-w dziewczyna w warszawie tez ma do oddania bialaski, to moge jakby co przetrzymac ci jednego, a jedza warzywa, owoce i wapno dla ptakow Suuper :loveu: Tylko nie miałby mi go kto dowieźć :watpliwy: Jesteś chętna? :diabloti: Przy okazji utulisz Lisę, a ja ślimaka :evil_lol: Quote
Recommended Posts