*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']To dawaj te fotki :multi: Ahhhh ten 19 lipca... juz daje :multi: kicam :D oddawaj........... łiiiiiiiiiiiiiiiii rzucaj.... mam... cdn Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 zadowolona:loveu: latammmmmmm portrecik:loveu: :loveu: cdn Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 fuj:evil_lol: mojeee prawie jak zajac:evil_lol: cdn Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 juz zmachana leceeeee mam:loveu: zaczarowana cdn Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 łaaaaaaaa za kazdym razem przynosila:D juz troszke spokojniej Quote
Ewa&Duffel Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Super Alju szalała z tym frisbee ! Widać, że zabawka jej się spodobała :) Quote
magdola Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nie ma jak to fresbee ze "wsi" ;) Czesciej wpadaj...musze poznac Ailu:loveu:Kocham ją:loveu::loveu::loveu: Quote
puchu Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Cottletowa krew się odzywa ;) To w przyszłym roku DCDC? ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Super Alju szalała z tym frisbee ! Widać, że zabawka jej się spodobała :)[/QUOTE] ona z kazda zabawka tak szaleje, ale frisbe uwielbia i musze zakupic drugie, bedzie latwiej trenowac;) [quote name='magdola']Nie ma jak to fresbee ze "wsi" ;) Czesciej wpadaj...musze poznac Ailu:loveu:Kocham ją:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] jakiej wsi, pamiatka z podrozy:D przyjezdzajcie zapraszam!!! [quote name='Izabela124.']Ale ona sie nakręciłą na te fresbee[/QUOTE] taaa zakrecona jest niesamowicie, lata jak w transie za dyskiem;) [quote name='puchu']Cottletowa krew się odzywa ;) To w przyszłym roku DCDC? ;)[/QUOTE] haha moze i ma cos z ACD moze i sie skusimy haha jak bedzie nam dobrze szlo:D Quote
wiki4 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Już Ci pisałam, ale jeszcze raz najlepszego ! :loveu: Szkoda, że się rozchorowałaś :roll: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='wiki4']Już Ci pisałam, ale jeszcze raz najlepszego ! :loveu: Szkoda, że się rozchorowałaś :roll:[/QUOTE] dzieki wielkie:loveu: no chora antybiotyk biore ale nie poszlam na zwolnienie jutro do pracy ide:/ ogluchlam na 1 ucho i w swoim swiecie zyje bo prawie nie slysze :D Quote
Cavy Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Oj chora? Mnie tez złapało grypsko i na antybiotykach jadę niby, ale wychodzę do ogrodu na chwilę. :shake: Na same wakacje mnie rozłożyło, ja to mam szczęście. :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Cavy']Oj chora? Mnie tez złapało grypsko i na antybiotykach jadę niby, ale wychodzę do ogrodu na chwilę. :shake: Na same wakacje mnie rozłożyło, ja to mam szczęście. :lol: ta niestety cos mnie wkoncu trafilo, i tak sie dlugo utrzymywalam bo na okolo kazdy chory, ale nie poszlam na zwolnienie musze do pracy chodzic;) wspolczuje ale to dobrze ze na poczatku, napewno szybko wrocisz do zdrowka;) [quote name='magdola']Duzo, duz zdrowka:) dzieki:loveu: dam kilka fotek z wystawy w szczecinie;) Barcelona sliczna Koles Stino Quote
*anusia&ajlu* Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Tobiasz no i grzywkow koniec;) reszta fotek;) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 .................................. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='dOgLoV']Super wystatowe foteczki :loveu:[/QUOTE] dzieki;) [quote name='wiki4']Super, a jamnisiów nie masz?:D[/QUOTE] mam 2 ale to pozniej :D Quote
Recommended Posts