Ewa&Duffel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*'] hejjj:) dzieki, w warszawie na wystawie bedziesz? w lipcu jest;) Niestety raczej nie, akurat wtedy wyjeżdżam :( Już od 3 lat próbuję być na tej wystawie i zawsze coś stoi na przeszkodzie :angryy: Maluch przesłodki :loveu::loveu::loveu: http://lh5.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TAfUcDkxTyI/AAAAAAAABQ4/4wEBHKJlbXY/s576/DSC04156.JPG Quote
*anusia&ajlu* Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Izabela124.']Moze zapamiętam :cool3: Buty mam te co wtedy, bo innych ze sobą nie wzięłam:eviltong: Ale już normalnie chodzę:multi: o to dobrze;) bedziemy mogly szybciej chodzic :multi: :evil_lol: [quote name='Ewa&Duffel']Niestety raczej nie, akurat wtedy wyjeżdżam :( Już od 3 lat próbuję być na tej wystawie i zawsze coś stoi na przeszkodzie :angryy: Maluch przesłodki :loveu::loveu::loveu: http://lh5.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TAfUcDkxTyI/AAAAAAAABQ4/4wEBHKJlbXY/s576/DSC04156.JPG no to jak nie bedziesz w lipcu, to we wrzesniu tez jest 10-11.09. ;) taa napatrzec sie nie moge :loveu: Quote
Izabela124. Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):o to dobrze;) bedziemy mogly szybciej chodzic :multi: :evil_lol: no to jak nie bedziesz w lipcu, to we wrzesniu tez jest 10-11.09. ;) ha ha na pewno O w moje urodziny he he Quote
*anusia&ajlu* Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Izabela124.']ha ha na pewno O w moje urodziny he he ;) taa swietujesz 10 i 11 wrzesnia? w dwa dni:evil_lol: hahaha ooo to 18 bedzie dluuuga:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Zrobiłam wam bannerek Już podlinkowany dziekiiiii:iloveyou: ale boje sie dodawac banerki bo juz bana kiedys dostalam za podpis :/ Quote
Izabela124. Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):;) taa swietujesz 10 i 11 wrzesnia? w dwa dni:evil_lol: hahaha ooo to 18 bedzie dluuuga:evil_lol: dziekiiiii:iloveyou: ale boje sie dodawac banerki bo juz bana kiedys dostalam za podpis :/Dlatego zrobiłam mniejszy bannerek :) Mozesz go spokojnie wstawić Ha ha ja swoje urodziny znając życie długo będę świętowała ha ha a mam 10.09 Quote
*anusia&ajlu* Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Izabela124. napisał(a):Dlatego zrobiłam mniejszy bannerek :) Mozesz go spokojnie wstawić Ha ha ja swoje urodziny znając życie długo będę świętowała ha ha a mam 10.09 ok wstawie zobaczymy...;) taaa ja mam urodziny w wakacje i tez 18 obchodzilam hucznie haha Quote
*anusia&ajlu* Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Paulinka10 napisał(a):Jejku ale słodziak z tego łysolka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): no to jak nie bedziesz w lipcu, to we wrzesniu tez jest 10-11.09. ;) taa napatrzec sie nie moge :loveu: Mam nadzieję, że we wrześniu uda mi sie być ;) Też bym nie mogła, ale u mnie jeszcze długa droga do szczeniolka... Quote
*anusia&ajlu* Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Mam nadzieję, że we wrześniu uda mi sie być ;) Też bym nie mogła, ale u mnie jeszcze długa droga do szczeniolka... i tak napewno ci wyciagne na jakis spacerek w parku bo moj maluch bezdzie musial miec dobry socjal z wiekszymi tez psiakami a Duffelek jest tak blisko i jest takim fajnym psiakiem :loveu: :D u mnie tez byla dluga droga ponad 10lat na spelnienie marzenia o grzywku;) Quote
Ewa&Duffel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):i tak napewno ci wyciagne na jakis spacerek w parku bo moj maluch bezdzie musial miec dobry socjal z wiekszymi tez psiakami a Duffelek jest tak blisko i jest takim fajnym psiakiem :loveu: :D u mnie tez byla dluga droga ponad 10lat na spelnienie marzenia o grzywku;) Pewnie, bardzo chętnie Duffel pobawi się w dużego wujka ;) Zwłaszcza że w wakacje dużo czasu będę mieć...ah, już się rozmarzyłam, już tak blisko! Quote
*anusia&ajlu* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Pewnie, bardzo chętnie Duffel pobawi się w dużego wujka ;) Zwłaszcza że w wakacje dużo czasu będę mieć...ah, już się rozmarzyłam, już tak blisko! no i wreszcie wymiziam Duffelka slicznego:loveu: ja tez bym chciala miec wakacje, a mam tylko 2 tygodnie urlopu:/ mam fotki:multi: z dzis ze spacerku jak ajlu bawila sie z joreckiem ale malo bo bateria siadla:D szukala patyczka... looknela ze joreczek podchodzi i uszy skulila i sie czaila.... poluje na jorka jak kot :mdleje: ma cos juz po Mili:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 a oto wesoly jorecek;) no i ajlu odwazyla sie pierwsza do chlopaka podejsc... i nawet dala mu buuuzi:evil_lol: jorek jak to jorek klata do przodu, trzeba sie przypodobac kolezance:evil_lol: pan jorka ich zawolal fajnie sie odwrocili... Quote
*anusia&ajlu* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a ajlu miala kolege w d...:diabloti: a on tak czekal cierpliwie bo taki niesmialy i piszczal do niej... nawet sie pokazal slicznie.... a ajlu powinna byc narcyzem :evil_lol: zakochana w sobie... Quote
*anusia&ajlu* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 spojrzala na mnie spode łba krzywo bo kazalam sie jej bawic, bo inaczej idziemy do domu... i wkoncu poganiala troche:multi::cool3: :evil_lol: i tu znowu sie przypatrywala:crazyeye: ona jest jakas inna:p :multi::loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 za szybko smignely... i na koniec poturbowala jorecka:evil_lol: pozniej jorecek zrezygnowal bo za goraco i sie rozeszlismy do domow.... czekam na Ize Bobikowa beda fotki grzywkow, bo jutro jedziemy do hodowli Innowacja w odwiedziny do 8 maluchow i 3 doroslych grzywkow i do 2 kundelkow :loveu: a i jeszcze 2 koty:loveu: ma Ilonka;) juz sie doczekac nie moge..... Quote
Lucky. Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Moja tez jest bardziej indywidualistką :D:D:D A na nas się joreczki-koreczki rzucają .... Quote
łamAga Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 O wow jak tak patrze na porównanie Ajlu z tym yoreckiem to ona jest maława nawet :lol: myslałam że jest nieco wieksza :oops: Quote
Ewa&Duffel Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Fajny york, że normalnie podszedł i zachęcał do zabawy, większość to się rzuca albo ucieka :roll: A Ajlu woli piłeczkę od psów i tyle, w sumie to fajne jest nawet ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Lucky. napisał(a):Moja tez jest bardziej indywidualistką :D:D:D A na nas się joreczki-koreczki rzucają .... hej:multi: Ajlu tez jest indywidualiska i na dodatek dominujaca:roll: u nas jest duzo jorkow na osiedlu i kazdy lagodny nie ma chyba zadnego agresora:evil_lol: a i spanielki tez mam na osiedlu:loveu: dOgLoV napisał(a):O wow jak tak patrze na porównanie Ajlu z tym yoreckiem to ona jest maława nawet :lol: myslałam że jest nieco wieksza :oops: taa ona jest mała, wielkoscia jest jak welsh no moze troche smuklejsza i lapki ma chudsze:p kazdy mysli ze ona taka duza jest, ona wazy teraz 13kg troche spasiona jest :diabloti: Ewa&Duffel napisał(a):Fajny york, że normalnie podszedł i zachęcał do zabawy, większość to się rzuca albo ucieka :roll: A Ajlu woli piłeczkę od psów i tyle, w sumie to fajne jest nawet ;) eee u nas jorki sa lagodne;) jak na jakim spotkaniu siedzimy w kolku wszystkie psy na kolanach albo razem sie bawia, gadamy, miziamy psy, a ona za plecami siedzi moimi i sie zali ze jej pilki nie rzucam, i nikomu nie daje sie dotknac, no chyba ze ktos rzuci jej pilke... fajne ale tez by sie czasami pointegrowala ze swoimi:evil_lol: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):super fotki :loveu: :loveu: dzieeeeeeeki:loveu: puchu napisał(a):I jak wizyta w hodowli? wizyta, suuuuuper, zakochalam sie po uszy w maluszkach:loveu: sa boskie, kazdy inny, wymizialam wszystkie 8:loveu::loveu::loveu: gosiulaa napisał(a):Świetne zdjęcia ;) a jak po wizycie? dziekiiiiiiiii:loveu: juz nie moge sie doczekac nastepnej:razz: Quote
Recommended Posts