*anusia&ajlu* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 wiki4 napisał(a):Miłej zabawy z Izkami :lol: Pamiętaj o zdjęciach grzywków:D hehe dzieki, juz jestesmy po spacerku i troche poodpoczywalysmy, zaraz idziemy na nastepny, foteczki tez mamy :D NATKA napisał(a):Dzień Doberek hej, hej :D jutro wystawka w Radomiu, i bede miala foteczki, bo mama ma zamiar mi dzis dac prezen na dzien dziecka hahah w postaci aparatu cyfrowego hihi Quote
łamAga Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): hej, hej :D jutro wystawka w Radomiu, i bede miala foteczki, bo mama ma zamiar mi dzis dac prezen na dzien dziecka hahah w postaci aparatu cyfrowego hihi Oooo :multi: to ja czekam na duzo foteczek :multi: a mamie sie chyba daty pomylily :evil_lol: Quote
Obama Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Gratuluję malucha,nie znam się na rasie,ale wygląda słodko :) Quote
Paulinka10 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Co to sie u Was dzieje?jakoś cicho wszedzie:( cześć Wam z rana;) Quote
sunshine Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/S-vQzWr1ZVI/AAAAAAAAA8s/eNTGOFuRuGA/DSC04069.JPG jeeejku to cudeńko będzie Twoje?:D Gratuluję :D Quote
wiki4 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='dOgLoV']Oooo :multi: to ja czekam na duzo foteczek :multi: a mamie sie chyba daty pomylily :evil_lol:[/QUOTE] Nusia mówi, że dostałaby później ale jej mama się zlitowała i ma zdjęcia z wystawy, z nowego aparatu :cool3: Noo więc, czekamy aż wróci z pracy :p Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='dOgLoV']Oooo :multi: to ja czekam na duzo foteczek :multi: a mamie sie chyba daty pomylily :evil_lol: tez sie smialam, ale na wystawe mialam i mam tez tybetany :D [quote name='Lapeno']Gratuluję malucha,nie znam się na rasie,ale wygląda słodko :) z wystawy tez mam buliki :D [quote name='Paulinka10']Co to sie u Was dzieje?jakoś cicho wszedzie:( cześć Wam z rana;) cicho bo w pracy bylam, teraz obrabiam fotki z wystawy i ostatnio nie mialam weny do robienia fot,, ale moze dzis beda;) [quote name='sunshine']http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/S-vQzWr1ZVI/AAAAAAAAA8s/eNTGOFuRuGA/DSC04069.JPG jeeejku to cudeńko będzie Twoje?:D Gratuluję :D haha taak malutki ma juz 11 dni:loveu: [quote name='wiki4']Nusia mówi, że dostałaby później ale jej mama się zlitowała i ma zdjęcia z wystawy, z nowego aparatu :cool3: Noo więc, czekamy aż wróci z pracy :p juz wrocilam ale net muli i wgrywa ciezko foty, pozniej rzuce i jamniki tez mam:D [quote name='Iza.']Czekam na fotaski :cool3: to ty wrzucaj swoje ze spacerku :loveu: Quote
wiki4 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A to, że jamniki masz to wiem :lol: Niech ktoś wstawi :razz: Quote
łamAga Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']tez sie smialam, ale na wystawe mialam i mam tez tybetany :D [/QUOTE] No to teraz juz sie doczekac nie moge aż zobacze foteczki :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='wiki4']A to, że jamniki masz to wiem :lol: Niech ktoś wstawi :razz:[/QUOTE] juz sie wgrywaja;) [quote name='dOgLoV']No to teraz juz sie doczekac nie moge aż zobacze foteczki :evil_lol:[/QUOTE] jeszcze chwile:D bo tybetany na samym kocu focilam a mam do wgrania ok 300fotek :D Quote
łamAga Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']juz sie wgrywaja;) jeszcze chwile:D bo tybetany na samym kocu focilam a mam do wgrania ok 300fotek :D[/QUOTE] Uooooooo matko :mdleje: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='dOgLoV']Uooooooo matko :mdleje:[/QUOTE] nie bede cie zalamywac bo dopiero 20 fotka sie wgrywa, tak muli....:( ale jest na co czekac hehe takiego ladnego szczeniorka mam :D Quote
łamAga Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']nie bede cie zalamywac bo dopiero 20 fotka sie wgrywa, tak muli....:( ale jest na co czekac hehe takiego ladnego szczeniorka mam :D[/QUOTE] ehhhhh znam to skads , u mnie tez czasami tak muli ze rezygnuje z wgrywania fotek i odkladam to na inny dzien :shake: ale czekac bedziemy jak najbardziej tylko ze najdluzej do 22 bo o tej wychodze do pracy , ale obejrzec obejrze na pewno jak nie dzisiaj to jutro :evil_lol: Quote
wiki4 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 To ja sobię obejrzę jutro :lol: seteczka! :multi: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='dOgLoV']ehhhhh znam to skads , u mnie tez czasami tak muli ze rezygnuje z wgrywania fotek i odkladam to na inny dzien :shake: ale czekac bedziemy jak najbardziej tylko ze najdluzej do 22 bo o tej wychodze do pracy , ale obejrzec obejrze na pewno jak nie dzisiaj to jutro :evil_lol:[/QUOTE] wlasnie chyba tak zrobie:/ jutro do konca wgram, bo dzis nieprzytomna jestem... o milej pracy, ja mam zmiany na rano i padam :mdleje: kto wymyslil takie zmiany :/ [quote name='wiki4']To ja sobię obejrzę jutro :lol: seteczka! :multi:[/QUOTE] taa wpadaj jutro watpie ze dzis cokolwiek sie doda wrrr :/ taaa setunia juz :multi: Quote
łamAga Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*'] o milej pracy, ja mam zmiany na rano i padam :mdleje: kto wymyslil takie zmiany :/ [/QUOTE] dziekuje i wzajemnie :evil_lol: noooo ja tez nie weim kto to wymyslił , w nocy sie spi a nie pracuje a na rano to tez nieporozumienie bo trzeba wstac o 5 :splat: zmiany powinny być tak od 10 do 15 :evil_lol: ale placone jak za 8 h :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A co to za ślicznotek? :loveu: http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/S-vQzWr1ZVI/AAAAAAAAA8s/eNTGOFuRuGA/DSC04069.JPG Quote
*anusia&ajlu* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='dOgLoV']dziekuje i wzajemnie :evil_lol: noooo ja tez nie weim kto to wymyslił , w nocy sie spi a nie pracuje a na rano to tez nieporozumienie bo trzeba wstac o 5 :splat: zmiany powinny być tak od 10 do 15 :evil_lol: ale placone jak za 8 h :evil_lol: ooo dobry pomysl :evil_lol: dzis znowu dzien o 5 rano mi sie zaczal bo do pracy musialam wstac i znowu chodze jak pijana, chociaz wczoraj poszlam spac po 21 :/ masakra jakas!!! i jeszcze takie 2 zmiany ranne, usne im tam kiedys, a w czerwcu mam troche zmian rannych i chyba bede musiala sie zamieniac bo nie wyrobie, nie lubie rano wstawac:/ [quote name='Aga&Ganja']A co to za ślicznotek? :loveu: http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/S-vQzWr1ZVI/AAAAAAAAA8s/eNTGOFuRuGA/DSC04069.JPG to jest Boogie, jak wszystko bedzie dobrze to maluch bedzie u mnie w lipcu :multi: juz sie nie moge doczekac slicznego :loveu: dzis wreszcie dodam fotki jakies, codziennie obiecuje ale jak nie usne to wstawie :D Quote
*anusia&ajlu* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Aga&Ganja']A to jakiś rasowy? tak z hodowli Innowacja jest to chiński grzywacz łysolek :loveu: zaraz fotki z wystawy :D niektore niewyrazne ale dodaje wszystkie :/ Quote
Recommended Posts