Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My mieliśmy kota jakieś dwa lata temu niestety żył króciutko:(nasz Tuptuś to był kociopies,teraz też dzieci namawiają mnie na kota ale już niechce...
no i nowe fotki by sie przydały;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sunshine']U nas zawsze pani chodziła z psem na spacer i czarna kotka z nimi :D może też spróbujesz:D[/QUOTE]
U nas po łąkach też chadza pan z psem i kotem. Kot w szelkach i na smyczy, a pies luzem patroluje otoczenie i broni kota przed innymi psami :evil_lol:
Duffel jak ich widzi to szału dostaje :diabloti:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']U nas po łąkach też chadza pan z psem i kotem. Kot w szelkach i na smyczy, a pies luzem patroluje otoczenie i broni kota przed innymi psami :evil_lol:
Duffel jak ich widzi to szału dostaje :diabloti:[/QUOTE]

A ten kotek grzecznie na smyczy spaceruje? Nie buntuje się?

Posted

[quote name='sunshine']U nas zawsze pani chodziła z psem na spacer i czarna kotka z nimi :D może też spróbujesz:D[/QUOTE]

hmmm mam wizje---spacerek---drzewo---kot na drzewie----anusia wlazaca po kotka:evil_lol:

taaaa nawet szelki kupilam dla tej oszolomki, moze jak bylaby grzeczniejszym kotkiem chodzilaby na spacerki, teraz jej wystarcza widoki z zakratowanego okna:evil_lol:

[quote name='Paulinka10']My mieliśmy kota jakieś dwa lata temu niestety żył króciutko:(nasz Tuptuś to był kociopies,teraz też dzieci namawiają mnie na kota ale już niechce...
no i nowe fotki by sie przydały;)[/QUOTE]

moj pies jest kocio lubny:loveu: ja mame namawiam na drugiego kota:diabloti: ale jest nieugieta, wczoraj sie nasluchalam o grzywaczu, nadal nie wierzy ze go bedzie kiedys miala:evil_lol:

[quote name='Ewa&Duffel']U nas po łąkach też chadza pan z psem i kotem. Kot w szelkach i na smyczy, a pies luzem patroluje otoczenie i broni kota przed innymi psami :evil_lol:
Duffel jak ich widzi to szału dostaje :diabloti:[/QUOTE]

Ajlu tez by Mili bronila, toz to wielka milosc, chociaz czasami Ajlu zazdrosna o kota, ale bawia sie razem:loveu:

[quote name='gosiulaa']A ten kotek grzecznie na smyczy spaceruje? Nie buntuje się?[/QUOTE]

taa Ewa buntuje sie ten kot? ciekawe, chcialabym to zobaczyc;)

a fotek narazie nie ma, Ajlu kontuzjowana, wczoraj upadla na spacerku i kuleje, tzn jak biega i sie bawi to normalnie jest, ale jak chodzi i sie wdrapuje na lozko trzyma tylna noge w gorze:oops: minie jej to...;)

Posted

gosiulaa napisał(a):
Wracaj więc do sprawności Ajlu! :)

juz minelo, teraz juz co jakis czas tylko ta noge podnosi i skacze na 3 ale juz wszystko ok, za kilka dni nie bedzie widac nic;)

puchu napisał(a):
A propo grzywaczy zapraszam do galerii :evil_lol:

haha widzialam, slicznie Aria wyglada:loveu:

ames napisał(a):
oj,minąć musi i to szybko!!!
szybkiego powrotu do sprawności Ajlu!!!:):):)

juz minelo :multi:

Posted

puchu napisał(a):
Wiadomo coś z grzywaczowym spacerem?

Ucałuj połamańca w nos :)

chyba bedzie jutro, ale w malym gronie
przyjedz na plac grunwaldzki ok godz 13, tam obok jest laka i tam beda;) to jest na zoliborzu, ja tam bede 1 raz to mam nadzieje ze trafie;)
juz ucalowana;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Na zdjęcia zwierzyńca czekam :)

moze dzis w nocy jakies wstawie;)

NATKA napisał(a):
To dobrze że Ajlu już zdrowa :lol:

taa juz prawie, jeszcze nie do konca, ale bedzie dobrze:D

wiki4 napisał(a):
Doberek :loveu:

Pewnie sobie odsypiasz co? :D

hej:loveu:
taa odsypiam, ciezko isc spac po nocce, bo juz slonce rano swieci, wstalam o 12:D

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):

taa odsypiam, ciezko isc spac po nocce, bo juz slonce rano swieci, wstalam o 12:D

o 12 :crazyeye: ja po nocce to śpię tak do 16 , wtedy czuję sie w miare wyspana :evil_lol: chociaz ja jestem zdania że w nocy sie śpi a nie pracuje :evil_lol:

Posted

a dzis dopiero teraz ide spac po nocce:evil_lol: za duzo spraw mialam do zalatwienia, ale najwazniejszego nie zalatwilam....ale jutro na spokojnie pojde i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ;) 3majcie kciuki mocno....

a wasze galerie odwiedze jak zwykle nocna pora, chociaz mam wolne 2 dni :D

Posted

[quote name='sunshine']Trzymamy :D i czekamy na fotki:)
[quote name='Iza.']Wiesz, że trzymam!
Licze tylko na dobre wieści !
[quote name='Izabela124.']Również zaciskam kciuki :)
[quote name='puchu']Toże trzymam kciuki :kciuki:

z WAMI siła, musi sie udac:D jutro po poludniu napisze:D

a teraz fotki ze spacerku grzywaczowo-kundelkowym;)
uczestnicy: Aria, 3 szczeniaki z hodowli Sasima fci, Hary i Ajlu;)