Paulinka10 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 My mieliśmy kota jakieś dwa lata temu niestety żył króciutko:(nasz Tuptuś to był kociopies,teraz też dzieci namawiają mnie na kota ale już niechce... no i nowe fotki by sie przydały;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='sunshine']U nas zawsze pani chodziła z psem na spacer i czarna kotka z nimi :D może też spróbujesz:D[/QUOTE] U nas po łąkach też chadza pan z psem i kotem. Kot w szelkach i na smyczy, a pies luzem patroluje otoczenie i broni kota przed innymi psami :evil_lol: Duffel jak ich widzi to szału dostaje :diabloti: Quote
gosiulaa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']U nas po łąkach też chadza pan z psem i kotem. Kot w szelkach i na smyczy, a pies luzem patroluje otoczenie i broni kota przed innymi psami :evil_lol: Duffel jak ich widzi to szału dostaje :diabloti:[/QUOTE] A ten kotek grzecznie na smyczy spaceruje? Nie buntuje się? Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='sunshine']U nas zawsze pani chodziła z psem na spacer i czarna kotka z nimi :D może też spróbujesz:D[/QUOTE] hmmm mam wizje---spacerek---drzewo---kot na drzewie----anusia wlazaca po kotka:evil_lol: taaaa nawet szelki kupilam dla tej oszolomki, moze jak bylaby grzeczniejszym kotkiem chodzilaby na spacerki, teraz jej wystarcza widoki z zakratowanego okna:evil_lol: [quote name='Paulinka10']My mieliśmy kota jakieś dwa lata temu niestety żył króciutko:(nasz Tuptuś to był kociopies,teraz też dzieci namawiają mnie na kota ale już niechce... no i nowe fotki by sie przydały;)[/QUOTE] moj pies jest kocio lubny:loveu: ja mame namawiam na drugiego kota:diabloti: ale jest nieugieta, wczoraj sie nasluchalam o grzywaczu, nadal nie wierzy ze go bedzie kiedys miala:evil_lol: [quote name='Ewa&Duffel']U nas po łąkach też chadza pan z psem i kotem. Kot w szelkach i na smyczy, a pies luzem patroluje otoczenie i broni kota przed innymi psami :evil_lol: Duffel jak ich widzi to szału dostaje :diabloti:[/QUOTE] Ajlu tez by Mili bronila, toz to wielka milosc, chociaz czasami Ajlu zazdrosna o kota, ale bawia sie razem:loveu: [quote name='gosiulaa']A ten kotek grzecznie na smyczy spaceruje? Nie buntuje się?[/QUOTE] taa Ewa buntuje sie ten kot? ciekawe, chcialabym to zobaczyc;) a fotek narazie nie ma, Ajlu kontuzjowana, wczoraj upadla na spacerku i kuleje, tzn jak biega i sie bawi to normalnie jest, ale jak chodzi i sie wdrapuje na lozko trzyma tylna noge w gorze:oops: minie jej to...;) Quote
ames Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 oj,minąć musi i to szybko!!! szybkiego powrotu do sprawności Ajlu!!!:):):) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 gosiulaa napisał(a):Wracaj więc do sprawności Ajlu! :) juz minelo, teraz juz co jakis czas tylko ta noge podnosi i skacze na 3 ale juz wszystko ok, za kilka dni nie bedzie widac nic;) puchu napisał(a):A propo grzywaczy zapraszam do galerii :evil_lol: haha widzialam, slicznie Aria wyglada:loveu: ames napisał(a):oj,minąć musi i to szybko!!! szybkiego powrotu do sprawności Ajlu!!!:):):) juz minelo :multi: Quote
puchu Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Wiadomo coś z grzywaczowym spacerem? Ucałuj połamańca w nos :) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 puchu napisał(a):Wiadomo coś z grzywaczowym spacerem? Ucałuj połamańca w nos :) chyba bedzie jutro, ale w malym gronie przyjedz na plac grunwaldzki ok godz 13, tam obok jest laka i tam beda;) to jest na zoliborzu, ja tam bede 1 raz to mam nadzieje ze trafie;) juz ucalowana;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Izabela124. napisał(a):Na zdjęcia zwierzyńca czekam :) moze dzis w nocy jakies wstawie;) NATKA napisał(a):To dobrze że Ajlu już zdrowa :lol: taa juz prawie, jeszcze nie do konca, ale bedzie dobrze:D wiki4 napisał(a):Doberek :loveu: Pewnie sobie odsypiasz co? :D hej:loveu: taa odsypiam, ciezko isc spac po nocce, bo juz slonce rano swieci, wstalam o 12:D Quote
łamAga Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): taa odsypiam, ciezko isc spac po nocce, bo juz slonce rano swieci, wstalam o 12:D o 12 :crazyeye: ja po nocce to śpię tak do 16 , wtedy czuję sie w miare wyspana :evil_lol: chociaz ja jestem zdania że w nocy sie śpi a nie pracuje :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 a dzis dopiero teraz ide spac po nocce:evil_lol: za duzo spraw mialam do zalatwienia, ale najwazniejszego nie zalatwilam....ale jutro na spokojnie pojde i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ;) 3majcie kciuki mocno.... a wasze galerie odwiedze jak zwykle nocna pora, chociaz mam wolne 2 dni :D Quote
*anusia&ajlu* Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='sunshine']Trzymamy :D i czekamy na fotki:) [quote name='Iza.']Wiesz, że trzymam! Licze tylko na dobre wieści ! [quote name='Izabela124.']Również zaciskam kciuki :) [quote name='puchu']Toże trzymam kciuki :kciuki: z WAMI siła, musi sie udac:D jutro po poludniu napisze:D a teraz fotki ze spacerku grzywaczowo-kundelkowym;) uczestnicy: Aria, 3 szczeniaki z hodowli Sasima fci, Hary i Ajlu;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 ...................................................................................................... Quote
*anusia&ajlu* Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 wiecej fot na epsach;) sory za jakosc foty robione telefonem;) Quote
Recommended Posts