*anusia&ajlu* Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 dOgLoV napisał(a):o kurcze ale tłoczno tam u Ciebie :evil_lol: super zwierzaczki :loveu: narazie od listopada nic nie przybywa...heh narazie:diabloti: a bylo czasami tłoczniej:loveu::evil_lol: puchu napisał(a):Niezły zwierzyniec :) Ruda i Bursztynka mają piękny kolor :loveu: Dużych Xolo w Polsce nie ma z tego co się orientuję, ale są co najmniej dwa średniaki w "Z gangu łysych" najbardziej lubie myszoskoczki rude i czarne:loveu: no i maja taki slodki bialy brzuszek :loveu: a szkoda ze nie ma zadnych duzych, moze kiedys zobacze na jakiej wystawie duzego xolo, bo sredniaka juz widzialam:loveu: Izabela124. napisał(a):Ale masz zwierzyniec. Gryzonie i ja bardzo lubię. Zawsze miałam dużo chomików, ale teraz nie mam kiedy nimi się opiekować to nie biorę już następnych z siostra i z mama kiedys mielismy 36 chomikow i kazdy mial imie:loveu::loveu: ja nie umiem funkcjonowac jak jest cicho w domu:evil_lol: NATKA napisał(a):Zwierzyniec że ho ho :crazyeye: :loveu: Kiedyś też miałam chomiki ale ja jakoś tak chyba bardziej wole większe zwierzaczki ;) ja tylko nie lubie owadow i pajakow:p inne mi nie przeszakdzaja:loveu: noo ty to tylko w tych Futrzastych zapatrzona;) Cavy napisał(a):Niezła masz tą gromadkę :lol: heh dzieki:loveu: Paulinka10 napisał(a):Jejku ale macie tłok w domu A to ogoniaste to myszy? jaki tlok, jakos sie miescimy:evil_lol: ogoniaste rude i brazowe to myszoskoczki z dgm i z Palucha:loveu: czarne myszy z dgm:loveu: a ta co ma kikutek to chomik Edzia adoptowana z dgm:loveu: wiki4 napisał(a):Też chcę takiego ślimaka :loveu: Dasz mi jednego ? :lol: juz mowilam ci ze moge, tylko przyjedz po niego:loveu::evil_lol: a nawet moge dac ci 2 jednego duzego i jednego z bloku moge ci sciagnac:evil_lol: Quote
NATKA Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): ja tylko nie lubie owadow i pajakow:p inne mi nie przeszakdzaja:loveu: noo ty to tylko w tych Futrzastych zapatrzona;) Hi hi dużo w tym prawdy ale ja też nie mam nic przeciwko gryzonią tyle że teraz jak mam Aresa to jakoś tak się boje że mogłabym małemu zwierzakowi krzywdę zrobić niechcący, a przy takim misiorku to i poklepać może po łopatkach i się po siłować ;););) Quote
Shirai - Koki Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Aniu ale fajne gryzonki...ten jeden to waleczny, ze futerka mu brakuje ? A o slimaczkach ...nie bede pisac...odrazu wiadomo a co bede posadzona ehhh ...:-)...pozdrawiamy serdecznie P.S. Kiedy beda zdjecia Mili ? Quote
sunshine Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Masz koszatniczki:D ojojoj one są super:) mam do nich slabośc:) wiele lat miałam moje dwie odratowane koszki... przecudne stwory:) Quote
magdola Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 sunshine napisał(a):Masz koszatniczki:D ojojoj one są super:) mam do nich slabośc:) wiele lat miałam moje dwie odratowane koszki... przecudne stwory:) A ja ostatnio mam slabosc do.....bullowatych :( Quote
*anusia&ajlu* Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 NATKA napisał(a):Hi hi dużo w tym prawdy ale ja też nie mam nic przeciwko gryzonią tyle że teraz jak mam Aresa to jakoś tak się boje że mogłabym małemu zwierzakowi krzywdę zrobić niechcący, a przy takim misiorku to i poklepać może po łopatkach i się po siłować ;););) ty moglabys miec gryzonia futrzastego:D i troszke wyrosnietego zeby i Aresik moglby sie pobawic:evil_lol: Shirai - Koki napisał(a):Aniu ale fajne gryzonki...ten jeden to waleczny, ze futerka mu brakuje ? A o slimaczkach ...nie bede pisac...odrazu wiadomo a co bede posadzona ehhh ...:-)...pozdrawiamy serdecznie P.S. Kiedy beda zdjecia Mili ? o jakiego gryzonka chodzi, wszystkie maja siersc, nie maja zadnych przeswitow:) hahaha przeciez ty lubisz slimaczki:evil_lol: hahaha a Mili nie mam kiedy fotek porobic, ona wiecznie gdzies lazi ciezko ja zlapac zeby lezala spokojnie;) moze za kilka dni sprobuje wgrac jakies tej mojej czarnej lobuzicy:D sunshine napisał(a):Masz koszatniczki:D ojojoj one są super:) mam do nich slabośc:) wiele lat miałam moje dwie odratowane koszki... przecudne stwory:) yyy to myszoskoczki:D kosze tez mialam kiedys, ale juz za TM :( faktycznie sloodkie stworzenia :loveu: magdola napisał(a):A ja ostatnio mam slabosc do.....bullowatych :( hihi grzywki dwa i bull :evil_lol: jaka bylaby mieszanka wybuchowa :evil_lol: Quote
magdola Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): hihi grzywki dwa i bull :evil_lol: jaka bylaby mieszanka wybuchowa :evil_lol: myslę, ze przy dwóch szatanach to kazdy byłby biedny:diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zwierzyniec świetny, To to chyba się nigdy z nimi nie nudzisz :evil_lol: Quote
NATKA Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ty moglabys miec gryzonia futrzastego:D i troszke wyrosnietego zeby i Aresik moglby sie pobawic:evil_lol: Łomatko to chyba by musiał być jakiś królik olbrzymi czy cuś w tym stylu bo inaczej Aresik by się zabawił w konsumpcje Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Iza, właśnie miałam to samo napisać... ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='magdola']myslę, ze przy dwóch szatanach to kazdy byłby biedny:diabloti: a ja mysle ze wtopiłby sie w towarzystwo:D nie odstawałby od grupy;) a i bulek by mial wspanialy domek hihi [quote name='Foxowa']Niezła ta twoja gromada :lol::evil_lol: gromadka moze sie powiekszy;) [quote name='Ewa&Duffel']Zwierzyniec świetny, To to chyba się nigdy z nimi nie nudzisz :evil_lol: ja nigdy sie nie nudze, zawsze cos trzeba robic, a mama ostatnio zabawia sie w zaopatrzeniowca, taka gromadka niezle ilosci jedzenia pochlania;) wiecej dla zwierzakow kupujemy niz dla siebie:D [quote name='NATKA']Łomatko to chyba by musiał być jakiś królik olbrzymi czy cuś w tym stylu bo inaczej Aresik by się zabawił w konsumpcje krollik gigant :D ale sa takie, kiedys jakis do ksiazki ginesa chyba trafil z niemiec chyba byl, cos kiedys czytalam:D Natka pomysl, pomys bo i Futrzasty bylby zadowolony z towarzysza kicajacego;) [quote name='Izabela124.']Gdzie nowe fotki? juz momencik.....;) [quote name='Aga&Ganja']Iza, właśnie miałam to samo napisać... ;) juz wstawiam:D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 foteczki ze spacerku z tamtego tygodnia;) mlecyk.. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 pozuje;) mlecyki... siad... biegneeee Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 leceee czila sie na smaka:D cienie:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 i tu juz zabawaaa siad-zostaw;) smignela tak szybko ze rozmazalo;) wpatrzona:loveu: aport... [SIZE="5"]na poprzedniej stronie fotki:D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 zlapie... moj telefon nie wyrabia z jej adhd:) hop... i patyczek zawisl na galezi:D dorwala go... Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 pozuje:loveu: gryzon:p a kuku:diabloti: hopam:loveu: osiedlowa cicia... Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 dorwe kota..... i znowu kwiatuszki.... Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 i jak sie szybko zaladuja dam fotki Mili:D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Mili tylko takie, ciezko jej fotki zrobic:D rozwalona sie wygrzewa... Quote
*anusia&ajlu* Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 narazie wszystko:D a i dzis mojej mamy kolezanka z pracy powiedziala ze szuka domow dla kociakow i powiedzialam ze jak namowi mame na 2 kota to bedziemy mieli nowego domownika:D ale moja mame ciezko namowic...jak bede miala jakies fotki to wstawie maluchy, bo powiedzialam zeby fotki kolezanka mamy zrobila:D podoban sa sliczne tricolorowe, rudy i czarny razem 5 :loveu: kolezanka adoptowala juz ciezarna i sie okocila:/ Quote
Obama Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 http://images42.fotosik.pl/199/c3b71ed76186a0b0med.jpg Jakie podobne gabarytowo :) Quote
wiki4 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 http://images49.fotosik.pl/285/abe8a473b1ddfb3cmed.jpg Ale zasuwa :lol: Quote
Recommended Posts