Paulinka10 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ciachnij ją ciachnij,będzie "naga łaciata":) Tosia też jest łaciata,różowa w czarne plamki:D Maja jednokolorowa.... Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 anusia wybacz, ale musze sie pochwalic, ze dzis wyadoptowalysmy trudny przypadek.....9-cio letniego asta :) na dt, ale mysle ze zostanie na stale....:D:D:D Quote
sunshine Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 http://images38.fotosik.pl/279/34f244433dff7066med.jpg a to to nie albinos?:P Ale tamten dożek bydle :D super:D chciała bym miec takiego olbrzyma:D ale kto to by wykarmił:P Quote
gosiulaa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 http://images38.fotosik.pl/279/34f244433dff7066med.jpg ja również takiego jeszcze nie widziałam... śliczny jest :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 puchu napisał(a):Dawno mnie nie było. Część zaległości nadrobionych Łysolki są fajne. Mnie się bardzo z wyglądu podobają duże Xolo. Ariuchnę planuję zgolić jak zrobi się trochę cieplej jeszcze. Nie mogę się doczekać opalonego, łysego ciałka :loveu: Nie masz może zdjęć jakiś ładnych psiaków czyt. terrierów lub chartów? hej:loveu: a duzych xolo jeszcze nie widzialam, napewno wyglad ma imponujacy przy grzywkach:lol: to Aria bedzie slicznym lysolkiem :evil_lol::loveu: ooo tez bym obejrzala Arie bez futra, koniecznie fotki dodaj!:razz: yyy chartow nie mam, ale tez uwielbiam borzoje:loveu: a teriery jakie? ale chyba nie mam.... Baski_Kropka napisał(a):OoO ile nowych zdjęć.. i gdzie to to ta wystawa była ? Trzeba było jechać w dzień hasiorków :D wystawa w Nowym Dworze Mazowieckim, mam jeszcze troche fotek ale nie mam kiedy wstawic;) hasiorki byly w niedziele ale przez zalobe odwolali wystawe:oops: napewno dla was bym cyknela dOgLoV napisał(a):dziekujemy :loveu: ej no , cos koło tego :eviltong: a nie ma za co, wymiziac prosze slicznotke:loveu: Paulinka10 napisał(a):Ciachnij ją ciachnij,będzie "naga łaciata" Tosia też jest łaciata,różowa w czarne plamki:D Maja jednokolorowa.... dobra, to ja ciachne Ajlu, jak ty ciachniesz Tosie albo Majke:diabloti: magdola napisał(a):anusia wybacz, ale musze sie pochwalic, ze dzis wyadoptowalysmy trudny przypadek.....9-cio letniego asta :) na dt, ale mysle ze zostanie na stale....:D heh juz wiem:loveu: sunshine napisał(a):http://images38.fotosik.pl/279/34f244433dff7066med.jpg a to to nie albinos?:P Ale tamten dożek bydle :D super:D chciała bym miec takiego olbrzyma:D ale kto to by wykarmił:P tak cyba albinos, super wyglad ale taki dziwny i taki inny:roll: taa Shira i dożek hahaha jaka kombinacja...chcialabym to zobaczyc:evil_lol: gosiulaa napisał(a):http://images38.fotosik.pl/279/34f244433dff7066med.jpg ja również takiego jeszcze nie widziałam... śliczny jest :loveu: ooo gdzie zes sie podziewala, hejjjj:multi: z Ajlu uczymy sie ostatnio intensywnie kontaktu wzrokowego, super narazie wychodzi, nagram wam filmik jak ladnie idzie kolo mnie i wpatruje sie w moje slepia, przy czym jak idzie wyglada smiesznie tak jak konik :loveu: no i coraz lepiej wychodzi jej osemka miedzy nogami i obrot:multi: to z naszych ostatnich zajec u Mili wszystko ok, tylko nadal szajbe we łbie ma nadal:evil_lol: u jednej mysi nie ciekawie, juz coraz starsza i coraz bardziej schorowana:shake: myszole, Edzia, slimaki i rybki ok:loveu: mam fotki ale nie mam kiedy dodac, zaraz ide spac bo rano praca...... Quote
puchu Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Charty i terriery wszelkiej maści :) Tu masz np. dużego Xolo http://forum.tulpar.pl/viewtopic.php?f=85&t=602 Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): yyy chartow nie mam, ale tez uwielbiam borzoje:loveu: . Mój znajomy ma ich ponad 10 (!) sztuk ........... Quote
Baski_Kropka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 U nas Hasiory i tym podobne są w piątki zawsze na wystawie w Katowicach, na inne nie jeżdżę więc nie wiem :D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 puchu napisał(a):Charty i terriery wszelkiej maści :) Tu masz np. dużego Xolo http://forum.tulpar.pl/viewtopic.php?f=85&t=602 fajna stronke podrzucilas;) a Xolo na fotkach widzialam, ale duzego na zywo jeszcze nie... a chcialabym ;) magdola napisał(a):Mój znajomy ma ich ponad 10 (!) sztuk ........... wow niezla gromadka!!! :loveu: u mnie na lozku by sie nie zmiescily :evil_lol: Baski_Kropka napisał(a):U nas Hasiory i tym podobne są w piątki zawsze na wystawie w Katowicach, na inne nie jeżdżę więc nie wiem :D ja teraz bede w Łodzi 2 maja to moze beda i porobie fotkiiii:D lubie jezdzic na wystawy;) Aga&Ganja napisał(a):Trzymajcie się i czekamy na fotki! :) ooo juz jestescie gdzie bylyscie;) fotki zaraz i to duuzo Quote
*anusia&ajlu* Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 przypominam zr oprocz psa i kota mam jeszcze gryzonie slimaki i zaraz dodam ich fotki:loveu: juz dawno nie bylo;) Edziszonka moja kochana:loveu: glodomorek... Quote
*anusia&ajlu* Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 musze normalnie zobaczyc kiedy ja adoptowalam bo to niedlugo rok minie;) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 a o to Ruda i Bursztynka:loveu: chciala wyskoczyc z wanny :D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 moja kochana surykatka, nasluchiwala bo Ajlu ciekawska zagladala co chwile do wanny:loveu: i wyzej lepiej widac;) i tu do reki podchodza ciekawskie... i hop:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 jak ja je uwielbiam:loveu::loveu::loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 młodsza corcia starsza schorowana mamusia a tu porownanie:( smutno jak patrze na mamusie, mam nadzieje ze jeszcze troche ze mna pobedzie:loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 no i czas przypomniec brazowe z Palucha Quote
*anusia&ajlu* Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 przerobione ale mi sie podoba:) a kuku zamulone:evil_lol: no i 4 slimy, mialy kapiel, zmieniony torf, swieze zarelko i sie rozbudzily na dobre:D smiac mi sie chce jak moja mama robi sobie kanapki obiera ogorka po czym otwiera terarium i dzieli sie z nimi:) no i gada do nich:evil_lol: Shiraiki slimki pozdrawiaja:evil_lol: lubia byc tak przyklejone, przyzwyczaily sie do siebie;) uff narazie wszystko, mam wiecej Ajlu ale to kiedy indziej, a no i jeszcze z wystawy wszystkich nie dalam ale to juz pozniej:) Quote
łamAga Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 o kurcze ale tłoczno tam u Ciebie :evil_lol: super zwierzaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
puchu Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Niezły zwierzyniec :) Ruda i Bursztynka mają piękny kolor :loveu: Dużych Xolo w Polsce nie ma z tego co się orientuję, ale są co najmniej dwa średniaki w "Z gangu łysych" Quote
Izabela124. Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ale masz zwierzyniec. Gryzonie i ja bardzo lubię. Zawsze miałam dużo chomików, ale teraz nie mam kiedy nimi się opiekować to nie biorę już następnych Quote
NATKA Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Zwierzyniec że ho ho :crazyeye: :loveu: Kiedyś też miałam chomiki ale ja jakoś tak chyba bardziej wole większe zwierzaczki ;) Quote
Paulinka10 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jejku ale macie tłok w domu:) A to ogoniaste to myszy? Quote
wiki4 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Też chcę takiego ślimaka :loveu: Dasz mi jednego ? :lol: Quote
Recommended Posts