Shirai - Koki Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Aniu...ale zten grzywek ma piekne wdzianko...i ile grzywkow na jednej wystawei...Aniu jest tutaj gdzies Twojego przyeszlego grzywka mama lub tatcio !! Pozdrawiam Quote
magdola Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Paulinka10 napisał(a):O matko ale golaski:) Słodkie są ale ja chyba wole psy kudłate.....ciekawe jak sie głaszcze takie gołe ciałko.. zapewniam cie-rewelacja! Quote
magdola Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Shirai - Koki napisał(a):Aniu...ale zten grzywek ma piekne wdzianko...i ile grzywkow na jednej wystawei...Aniu jest tutaj gdzies Twojego przyeszlego grzywka mama lub tatcio !! Pozdrawiam Ja nie widziałam....o ile to ma być "ten" miot ;) Quote
Betbet Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 a ten jeden to jest najłysiejszy ze wszystkich łooooooo Quote
magdola Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Betbet napisał(a):a ten jeden to jest najłysiejszy ze wszystkich łooooooo nie widziałaś jeszce łysych :D Quote
QQk Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Hej! http://images45.fotosik.pl/281/c34808cabf8494f0med.jpg - śliczna buźka http://images40.fotosik.pl/276/c9de43951b479417med.jpg - co za akrobacje Quote
*anusia&ajlu* Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 wiki4 napisał(a):http://images41.fotosik.pl/278/d417d8a88c2e1502med.jpg Ten po prawej ma boskie kolory :D ;) Paulinka10 napisał(a):O matko ale golaski:) Słodkie są ale ja chyba wole psy kudłate.....ciekawe jak sie głaszcze takie gołe ciałko.. ja uwielbiam wszystkie puchate i szorstkowlose i krotkowlose ale golasek marzy mi sie juz bardzo, bardzo dluugo...;) dOgLoV napisał(a):jakie golutkie:evil_lol: zdecydowanie bardziej podobaja mi sie psy włochate :loveu: ale te tez sa słodkie :loveu: sa słodkie:loveu: Shirai - Koki napisał(a):Aniu...ale zten grzywek ma piekne wdzianko...i ile grzywkow na jednej wystawei...Aniu jest tutaj gdzies Twojego przyeszlego grzywka mama lub tatcio !! Pozdrawiam nie ma ani mamusi ani tatusia...ale to jeszcze nic nie wiadomo magdola napisał(a):zapewniam cie-rewelacja! taa magda dobrze mowi:loveu: magdola napisał(a):Ja nie widziałam....o ile to ma być "ten" miot ;) hihi, juz kazdy wie a ja nie wiem czy na pewno na 100% moje marzenie sie spelni.... Betbet napisał(a):a ten jeden to jest najłysiejszy ze wszystkich łooooooo haha one prawie lyse, peruwianczyki sa cale gole, i meksykanczyki, ale grzywki najladniejsze:D magdola napisał(a):nie widziałaś jeszce łysych :D wlasnie betbet, zaluj;) QQk napisał(a):Hej! http://images45.fotosik.pl/281/c34808cabf8494f0med.jpg - śliczna buźka http://images40.fotosik.pl/276/c9de43951b479417med.jpg - co za akrobacje hej;) taa miny i akrobacje to jej specjanosc:D Quote
Paulinka10 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A to jakieś plany na golasa? Prześlesz mi pocztą?chce sprawdzić czy faktycznie rewelacja:eviltong:;) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Paulinka10 napisał(a):A to jakieś plany na golasa? Prześlesz mi pocztą?chce sprawdzić czy faktycznie rewelacja:eviltong:;) plany to moze sa, ale nic pewnego.... to jak bede miala zapraszam do siebie, nie bede wysylala maluszka zwykla paczka bo za dlugo, no chyba ze priorytetem :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 a kiedy będa zdjęcia tybetanów ?????????????????????? :oops: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A ja mam pytanko Ty się nazywasz Aneta czy Ania? Czekamy na kolejne fotki :) Quote
Baski_Kropka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Bleee łysole... czy tym psiakom nie ma zimno :D ?? Próbuje wyobrazić sobie mojego Baskiego bez futra <lol> Quote
*anusia&ajlu* Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 dOgLoV napisał(a):a kiedy będa zdjęcia tybetanów ?????????????????????? :oops: moze zaraz dodam;) Izabela124. napisał(a):A ja mam pytanko Ty się nazywasz Aneta czy Ania? Czekamy na kolejne fotki :) mam na imie Aneta, ale wszyscy na mnie Ania mowia;) juz zaraz dodam;) ja i tak czekam na twoje:D slyszalam ze bedziesz miala chwile czasu to czekam na foteczki z wystawy;) a i chyba jade do łodzi 2 maja...bedziecie? Baski_Kropka napisał(a):Bleee łysole... czy tym psiakom nie ma zimno :D ?? Próbuje wyobrazić sobie mojego Baskiego bez futra <lol> nie nooo, łysole sa piekne i takie cieplutkie i milutkie, no i szalone:D hahahaha Baski łysy, tez to bym chciala zobaczyc:D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 dOgLoV specjalnie dla cb:loveu: buldog ridgeback Quote
*anusia&ajlu* Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 sory za jakosc, niektore robione telefonem...... Quote
*anusia&ajlu* Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Caness prawie jak Pluszak:loveu: wielkosc tego doga byla niesamowita:loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 slodki byl ten bernenczyk no i 1 raz widzialam doga bialego... niufki Quote
*anusia&ajlu* Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 ten tybetan tez byl ogromny widac kilka bigli na dzis tyle... ostatnia... Quote
Paulinka10 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):plany to moze sa, ale nic pewnego.... to jak bede miala zapraszam do siebie, nie bede wysylala maluszka zwykla paczka bo za dlugo, no chyba ze priorytetem :evil_lol: Priorytetem poleconym,idzie ze dwa dni:evil_lol: Ja miałabym najdroższe głaskanko w życiu gdybym do Ciebie przyjechała:eviltong: W najgorszym wypadku jak mnie ciekawość zeżre ogole moje na łyso:diabloti: Quote
łamAga Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):dOgLoV specjalnie dla cb:loveu: dziękuje bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu: śliczne miski , ale fakt faktem , czesanko co niektorym by sie przydalo :evil_lol: dogi niemiecki robia wrazenie , jako szczeniaki sa przeslodkie ale jako dorosle psy to za duze jak dla mnie :evil_lol: sliczne psiaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 W Łodzi będę tylko w sobotę, bo nie mam z kim jechać w niedzielę Quote
*anusia&ajlu* Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Paulinka10 napisał(a):Priorytetem poleconym,idzie ze dwa dni:evil_lol: Ja miałabym najdroższe głaskanko w życiu gdybym do Ciebie przyjechała:eviltong: W najgorszym wypadku jak mnie ciekawość zeżre ogole moje na łyso:diabloti: co sie nie robi dla wyglaskanie takiej lysej doopki;) ja mam czasami tez chec ciachnac do lysa Ajlu, bo lnieje za 10 psow:evil_lol: i nawet skore mialaby laciata:D dOgLoV napisał(a):dziękuje bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu: śliczne miski , ale fakt faktem , czesanko co niektorym by sie przydalo :evil_lol: dogi niemiecki robia wrazenie , jako szczeniaki sa przeslodkie ale jako dorosle psy to za duze jak dla mnie :evil_lol: sliczne psiaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Qwendi to przy tych co tam byly, jest niesamowicie zadbana i sliczna!!! nooo doga to pod szyje bys miala:D :evil_lol: Izabela124. napisał(a):W Łodzi będę tylko w sobotę, bo nie mam z kim jechać w niedzielę noo juz wiem... Quote
puchu Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dawno mnie nie było. Część zaległości nadrobionych :) Łysolki są fajne. Mnie się bardzo z wyglądu podobają duże Xolo. Ariuchnę planuję zgolić jak zrobi się trochę cieplej jeszcze. Nie mogę się doczekać opalonego, łysego ciałka :loveu: Nie masz może zdjęć jakiś ładnych psiaków ;) czyt. terrierów lub chartów? Quote
Baski_Kropka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 OoO ile nowych zdjęć.. i gdzie to to ta wystawa była ;P :D ? Trzeba było jechać w dzień hasiorków :D Quote
łamAga Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): Qwendi to przy tych co tam byly, jest niesamowicie zadbana i sliczna!!! nooo doga to pod szyje bys miala:D :evil_lol: dziekujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: ej no , cos koło tego :eviltong: Quote
Recommended Posts