Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Wieści od Anusi :lol:

''[FONT=MS Shell Dlg 2]A mili roznosi dom,ajlu biedna sterroryzowana przez rzucajaca sie na nia mili. Normalka. Slimaki wisza jak nietoperze do gory nogami a gryzonie buszuja bo rano jedzonko bylo:-) pozdrow shiraikow:-)''

:p
[/FONT]

Sweet...Ania pojechala i pamieta o nas :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Robie edit, poniewaz wlasnie sie doczytalam, ze Ania ma bana :angryy:, Aniu dla Ciebie tez caluski !!!

Swietne zdjecie Ajlu !!!
http://images40.fotosik.pl/240/8ee6646cb49d0a97med.jpg

Mili robi oczyska jak kot ze Shreka :loveu:
http://images42.fotosik.pl/157/299a6b7708d28d98med.jpg

Posted

witam:)
powaliłaś mnie z tymi fotkami Ajlu i Natki!!!strasznie podobne do siebie są,a i podobny mamy też "sposób" ich fotografowania albo to one się ustawiają tak do naszych zdjęć:)
mizianko dla zwierzyńca a specjalne dla Ajlu:)

Posted

sunshine ---witamy w naszej galerii:loveu: my twoja odwiedzamy ale jeszcze sie nie wpisalam, widzialam ostatnio szalone zdjecia Shiry w sniegu:loveu: masz fajna szalona huszczke:eviltong:

ames---to mamy takie modelki co lubia robic powalajace minu i maja fisia w glowie:loveu::evil_lol: obserwuje od jakiegos czasu dropiate psy i powiem ze jeszcze nigdy nie przeczytalam ze sa spokojne z natury, sama na osiedlu mam 2 i zaden lacznie z Ajlu nie jest normalny:evil_lol: sa jedyne w swoim rodzaju:loveu:

Nateczko--- hej hej, jak zdrowenko??:loveu:

a wiecej jutro odpowiem i wstawie zdjecia bo dzis musze nadrobic znowu watki a mam 2 dni off to bede miala co wstawiac:loveu::multi:

Posted

Shiraiki:loveu: a to jest Misiek-Rudy mojej cioci, jej brat znalazl nad stawem 8 takich szczeniorow w lato i jednego wziela... Ajlu lubi sie z nim bawic jak jestesmy na dzialce:p

Niufciak Witamy w naszej galerii beda zaraz zdjecia to zapraszam:loveu:

A tak ogolem jeszcze nie podziekowalam za to ze jak nie bylam obecna to nas odwiedzaliscie

Dziekuje
:iloveyou:

to zdjecia zalegle:loveu:

szalone zabawy z Patrykiem na sniegu, to jest moj siostrzeniec...:loveu:

cdn