3 x Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 *anusia&ajlu* napisał(a):o dzięki za podpowiedź, napewno napiszę :) aaaa prawie codziennie chodzę ok połnocy z psami na spacery po ciemnym Targówku :evil_lol: ale do ciemnego lasku bródnowskiego się nie zapędzacie co? ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Izabela124. napisał(a):Z tym miejsce w bannerku dobrze wykminiłaś :D Ok, będzie w nowym inne tło :D super, to czekam :) 3 x napisał(a):ale do ciemnego lasku bródnowskiego się nie zapędzacie co? ;) czasami chodzę, ale nie o tej porze haha najczęściej to jestem albo na polu na przeciwko cmentarza bródnowskiego, albo w Skaryszewskim, albo na Polach Mokotowskich ;) Quote
3 x Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 *anusia&ajlu* napisał(a): czasami chodzę, ale nie o tej porze haha najczęściej to jestem albo na polu na przeciwko cmentarza bródnowskiego, albo w Skaryszewskim, albo na Polach Mokotowskich ;) to jak mi szczyl podrośnie to zapolujemy* na Boo na polu przy cmentarzu bródnowskim chociaż codziennie to w lesie jestesmy ale czego sie nie zrobi dla Boo ;) edit. *) tzn zapolujemy na spacer z Boo ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 3 x napisał(a):to jak mi szczyl podrośnie to zapolujemy* na Boo na polu przy cmentarzu bródnowskim chociaż codziennie to w lesie jestesmy ale czego sie nie zrobi dla Boo ;) edit. *) tzn zapolujemy na spacer z Boo ;) to masz szczeniaka? dużego? bo może na socjal byśmy się umówiły? Quote
3 x Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='*anusia&ajlu*']to masz szczeniaka? dużego? bo może na socjal byśmy się umówiły? na razie jest mały (11 kg ;) ) ale szybko rośnie ;) watek Freda i Gnojka - klik jeszcze nie ma wszystkich szczepień jeszcze dwa-trzy tyg musimy odczekac pozwolisz się Boo bawić z molosami? bo zazwyczaj wszystkie malusie psiaki od nas uciekają a raczej właściciele uciekają zabierając psiaki Quote
*anusia&ajlu* Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 mojemu Boo nie są straszne żadne psy haha a mała się będzie przyzwyczajać na rękach :) Quote
3 x Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 *anusia&ajlu* napisał(a):mojemu Boo nie są straszne żadne psy haha a mała się będzie przyzwyczajać na rękach :) to jak nasz szczyl będzie wychodzący to sie umówimy na łące może jak Gnojek pobiega z innymi to da spokój Fredziowi w domu ;) chociaz Fredzio tez lubi się bawić z innymi :) Quote
3 x Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 jak tam mój ulubieniec Boo? chodzicie na pole? nie jest tam bagniście? ciekawe jak będzie w weekend , jakby ciepło możebyśmy się umówiły? Quote
*anusia&ajlu* Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 jeszcze nie chodzimy na pola, ale widziałam, że tam dużo ludzi chodzi ;) narazie nie będzie mnie 7-8 dni, jutro wyjeżdżam i dopiero po powrocie możemy się spotkać ;) no to jak już się wpisałam to wstawię kilka fotek :D Quote
*anusia&ajlu* Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Asiaczek']Baw się dobrze i po powrocie melduj:) pzdr.[/QUOTE] nie dziękuję ;) a wiesz kiedy są baski? może jakieś fotki bym zrobiła ;) w razie czego napisz mi smska bo nie wiem czy będę tu wchodziła dziś jeszcze ;) Quote
Asiaczek Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ajlu juz chyba w domku. pewnie odsypia podróż:) ciekawe, jakie ciekawe rzeczy ma dla nas do opowiedzenia:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 [quote name='Izabela124.']Rób dużo zdjęć grzywaczom :) mam, ale zrobiłam ok 1500 zdjęć i będę musiała je jakoś ogarnąć ;) [quote name='Asiaczek']Ajlu juz chyba w domku. pewnie odsypia podróż:) ciekawe, jakie ciekawe rzeczy ma dla nas do opowiedzenia:) pzdr. ja jeszcze się nie położyłam spać, jestem na nogach coś ok 60h i mam już mroczki przed oczami :/ ale idę już spać, wrażenia nadal mine trzymają, cieszę się bardzo że dotarliśmy cali bo to co się działo na drogach była masakra, razem w korku w Anglii i w Niemczech staliśmy 10h! porażka totalna, a teraz czytam wiadomości że wszystko sparaliżowane przez śnieg [quote name='3 x']mnie tam bardziej zdjęcia Boo interesują ;) Boo muszę najpierw zrobić ale to dopiero jutro, a mała po tygodniu wygląda jak zarośnięty prosiaczek ;) s Quote
Recommended Posts