Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego szalonego towarzystwa, to "normalnie" Mru wygląda;)

Gratuluje zdrowych rzepek:)

A u mnie Serek miał badanie na dysplazję stawów łokciowych i biodrowych i tez ma super wyniki: HD - A, ED - 0. Tak więc Serek jest juz na wsio przebadany i wsio ma czyste:)

pzdr.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdola']No, No super. Zuch chłopak :loveu: Moja Liza ma podobnie, tzn kocha ludzi, którzy maja w ręku coś do jedzenia, a reszta swiata jej nie interesuje, ale Aira to katastrofa, chociaż u weta jest mega grzeczna i dzielna, za to Liza to panikara ;)

Boo wogóle się nie boi weta za to Ajlu strasznie się stresuje byłam ostatnio na odrobaczeniu przed szczepieniem to nie chciała wejśc do gabinetu :/ a i dowiedziałam się że waży 13kg czyli ok 2 kg musimy zrzucić bo już powoli duża się robi, trochę dziwne bo dostaje cały czas tyle samo, spacery długie a tu mi sucz tyje ;)

[quote name='Asiaczek']Z tego szalonego towarzystwa, to "normalnie" Mru wygląda;)

Gratuluje zdrowych rzepek:)

A u mnie Serek miał badanie na dysplazję stawów łokciowych i biodrowych i tez ma super wyniki: HD - A, ED - 0. Tak więc Serek jest juz na wsio przebadany i wsio ma czyste:)

pzdr.

oj Mru tylko tak na fotkach grzecznie wygląda ;) chociaż i tak widzę postępy w jej zachowaniu, wkońcu dorosła haha jest o 1000% spokojniejsza jak była 1-2 lata temu ;)
o dziękujemy za gratki za rzepki ;)
Asiu wiem że Serek ma wszystko OK, bardzo się cieszę, lubię świadomych hodowców i popieram badania, zrobiłabym wcześniej ale ostatnio jakoś funduszy brakuje :/

[quote name='dOgLoV']http://images41.fotosik.pl/1497/5861dcccaa4d8be4gen.jpg szaleńcy :evil_lol:

Boogie wyglada jak miniaturkowy konik z rozwiana grzywą :evil_lol:

:evil_lol:
taa dużo osób mówi że to miniaturka konika:loveu:

[quote name='Ilka21']anusia na pewno się nie obrazi więc poprosze o wejście na wątek i pomoc, nawet taką by jak najwięcej osób zobaczyło go http://www.dogomania.pl/forum/threads/227259-Znajda-w-cieczce-Sara-mix-husky-potrzebuje-DS-i-sterylizacji!!!

[quote name='magdola']Ilka gdzieś na forum jest prowadzona "skarpeta" sterylkowa....

Ila już się wpisałam na wątek ;)
o też coś kojarze skarpetę ale nie wiem na czym polega :/

Posted

A propo samodzielnie wykonanego drapaka,gratuluję.
Ja mam samodzielnie zrobione legowisko...po tysiącu legowisko,które rozwalał stwierdziłam,że tylko ja sprostam jego potrzebom.
I o dziwko,legowisko ma już ok 2 miesiące i zero draśnięcia.Jakie to cudo?dwie grubaśne kołdry obszyte materiałem brezentowym moro.Materiał jest totalnie niezniszczalny,"śliski" więc przecieram wilgotną ścierką i nówka sztuka :)

Posted

Obama napisał(a):
A propo samodzielnie wykonanego drapaka,gratuluję.
Ja mam samodzielnie zrobione legowisko...po tysiącu legowisko,które rozwalał stwierdziłam,że tylko ja sprostam jego potrzebom.
I o dziwko,legowisko ma już ok 2 miesiące i zero draśnięcia.Jakie to cudo?dwie grubaśne kołdry obszyte materiałem brezentowym moro.Materiał jest totalnie niezniszczalny,"śliski" więc przecieram wilgotną ścierką i nówka sztuka :)

o też mogłabym pomyśleć o nowym legowisku, stare już ma dziury bo Ajlu jak się układa musi se ugnieść posłanie ;) a skąd materiał na obszycie wzieliście? pokaż fotkę;)

to jeszcze kilka fotek ;)

Posted

Materiał kupiony w takim sklepie koło Żywca.Przypadkiem zupełnie znalazłam.
Obama ma tam też dwa kocyki,ponieważ jak się układa do snu to lubi kopać,drapać,wiercić się i mościć sobie gniazdko,więc żeby miał materię podatną na zabiegi ma dwa koce.Zresztą,je wymieniam dość często więc i higienicznie jest.
Zdjęcie robiłam teraz i akurat Obson się ułożył do leżakowania :)
Na zdjęciu gniazdko "ułożone" przez mojego zdolnego psa.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Obama napisał(a):
Materiał kupiony w takim sklepie koło Żywca.Przypadkiem zupełnie znalazłam.
Obama ma tam też dwa kocyki,ponieważ jak się układa do snu to lubi kopać,drapać,wiercić się i mościć sobie gniazdko,więc żeby miał materię podatną na zabiegi ma dwa koce.Zresztą,je wymieniam dość często więc i higienicznie jest.
Zdjęcie robiłam teraz i akurat Obson się ułożył do leżakowania :)
Na zdjęciu gniazdko "ułożone" przez mojego zdolnego psa.
http://imageshack.us/photo/my-images/233/img8324m.jpg/][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/9027/img8324m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

fajne posłanko, nie widać żeby ktoś je robił, ja bym powiedziała że kupione ;) też muszę poszukać może uda mi się zrobic posłanie ;)
Obama jaki wygodniś :D 2 kocyki, 2 kołdry normalnie królewicz :loveu:

Posted

Sorry,że Ci się tak wtryniłam między zdjęcia :)
No wygodny ,wygodny a i tak najchętniej ładuje mi sie do łóżka.

Zdjęcia super,mieszkasz w domku??Zazdroszczę ogrodu:)Kawka wypita rano na werandzie...mniam.

Posted

Obama napisał(a):
Sorry,że Ci się tak wtryniłam między zdjęcia :)
No wygodny ,wygodny a i tak najchętniej ładuje mi sie do łóżka.

Zdjęcia super,mieszkasz w domku??Zazdroszczę ogrodu:)Kawka wypita rano na werandzie...mniam.

eeee nie ma za co przepraszac ;)
ha u mnie też najczęściej w łóżku, Ajlu ma swoje posłanie ale na drapaku też często leży, w nocy tylko łóżko ;) a Boo nie ma posłania on całkowice łóżkowy jest ;)
nie jeszcze nie mieszkam w domku..ale niedługo może liczę że tak do 2 lat się przeprowadzę :) juz sie doczekać nie mogę, kawka na huśtawce, na hamaku, wokół sfora psów ah :)

Izabela124. napisał(a):
A ja chciałam zapytać czym smarujesz Boo po goleniu?

najczęsćiej smaruję tym http://allegro.pl/garnier-intensywna-pielegnacja-skory-mleczko-400ml-i2308040622.html

albo http://allegro.pl/nivea-odzywcze-mleczko-do-ciala-400-ml-i2308160634.html

edit: albo takim dobrym na nawilżenie z aloesem ale już firmy nie pamiętam ;)

Posted

Galerię podczytuję już od jakiegoś czasu...ale jakoś zapominałam się wpisać. :lol:
3 piękności. :loveu:
Mam nadzieję, że kiedyś spotkam Boo i Ciebie na żywo. :)

Posted

darii_iia napisał(a):
Galerię podczytuję już od jakiegoś czasu...ale jakoś zapominałam się wpisać. :lol:
3 piękności. :loveu:
Mam nadzieję, że kiedyś spotkam Boo i Ciebie na żywo. :)

a ja myslałam że już się wpisywałaś ;)
dzięki :loveu:
teraz mamy wystawę w Krakowie;) będziecie?

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
a ja myslałam że już się wpisywałaś ;)
dzięki :loveu:
teraz mamy wystawę w Krakowie;) będziecie?

w sumie to ja też tak myślałam...możliwe że nie zapisaliście mi się w subskrybcjach. ;)
ooj, nie. za daleko. w tym roku tylko Gorzów dwa razy i gościnnie w Poznaniu. czekam aż włosek odrośnie. ;)

Posted

Daria coś mało was będzie na ringach;-)

Paulina co roku jesteśmy ale zobaczymy czy teraz będziemy;-)

Wczoraj dostałam komplet smyczek i obróżek od taks musze się skupić i fotki porobić;-) narazie zaczynam pracę buuu