*anusia&ajlu* Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 puchu napisał(a):Z chartami byliśmy nad Wisłą, ale żeby tam dojechać trzeba mieć samochód. A te ostatnie zdjęcia skąd są? Może któryś park? Moczydło? o szkoda ze tak daleko:/ bo fajne tereny i daleko od ulicy ;) ostatnie fotki sa z laki naprzeciwko cmentarza brodnowskiego ale chyba nie w ten wekend, bo znowu zimno zapowiadaja... Asiaczek napisał(a):Oooooo, cudny wynik, brawo!!! To teraz jeszcze szybciutko 2 CACe z krajówek i.... świętujemy!!! Pzdr. i bede w 7 niebie jak zdobedziemy mł.ch :D paniMysza napisał(a):jakie fajne grzywkowe zgrupowanie! jak ja zazdroszcze! nadal nikogo z grzywkami we wrocławiu nie znam. boo jest przesliczny! przepraszam, ze tak jak filim z konopii z pytaniem zaraz wyskocze, ale nie dam rady sie przegrzebać przez cała galerię;) z jakiej hodowli jest pan boo? to sie przeprowadzaj do nas :D dzieki :loveu: jest z Innowacji :) Jaga. napisał(a):paniMysza zhańbiłaś się na wieki! przecież Boo to brat rodzony mojego Johnego! :D :D :D haha padlam :roflt: dobre.... Matyk napisał(a):kiedyś napewno wpadniemy , niech się cieplej zrobi bow porównaniu z Mefim jego Pan to zmarźlak ja tez zmarzlak nie lubie zimy, sniegu, wiatru, burzy, lubie sloneczko, ale nie taki palace, dla mnie moglaby byc tylko wiosna i lato :D niedlugo wstawie foteczki z wystawy :D bo mam 2 dni wolnego ;) Quote
Jaga. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ja też mam wolne od dziś do środy :multi: ale się cieszę :multi: Quote
paniMysza Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):to sie przeprowadzaj do nas :D dzieki :loveu: jest z Innowacji :) ;) kiedy ja tak wrocław lubię:) Quote
Matyk Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 no ja przestaje marznąć jak jest +28 stopni hehe Quote
psyja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 anusia bardzo fajnie Ci chłopak pozarastał!!! włosek wydaje się sporo gęstszy, super wygląda:loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Jaga. napisał(a):ja też mam wolne od dziś do środy :multi: ale się cieszę :multi: ale ci dobrze, tez bym tak chciala ;) paniMysza napisał(a):kiedy ja tak wrocław lubię:) a ja bym wolala mieszkac gdzie indziej :/ nie lubie byc w tak duzym miescie, szybko sie tu zyje.... Matyk napisał(a):no ja przestaje marznąć jak jest +28 stopni hehe jestes zimnokrwisty hahaha psyja napisał(a):anusia bardzo fajnie Ci chłopak pozarastał!!! włosek wydaje się sporo gęstszy, super wygląda:loveu: tez mi sie wydaje ze wlosa ma wiecej ale na nogach moglby jeszcze troche podrosnac;) a na glowie faktycznie ma gesty wlos:) Quote
Izabela124. Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 http://images45.fotosik.pl/745/07cb24ea2cdb1520gen.jpg piękny Boogie :loveu: http://images43.fotosik.pl/743/384889d4f6f4d697gen.jpg i piękna Ajlu :loveu: Tak w ogóle to Boo ma super ogon, bardzo mi się podoba. też muszę się wprosić do was na jakiś spacerek :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Izabela124.']http://images45.fotosik.pl/745/07cb24ea2cdb1520gen.jpg piękny Boogie :loveu: http://images43.fotosik.pl/743/384889d4f6f4d697gen.jpg i piękna Ajlu :loveu: Tak w ogóle to Boo ma super ogon, bardzo mi się podoba. też muszę się wprosić do was na jakiś spacerek :evil_lol: nie mow glosno ze Boo piekny bo co dopiero usnal po wrazeniach i komplementach sasiadki :/ jeczenia na dzis dosyc, taki rozdarty sie zrobil.... :D Ajlu dziekuje :loveu: a na spacerek wpadaj;) niedlugo mam kilka ni wolnego ;) Quote
Izabela124. Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):nie mow glosno ze Boo piekny bo co dopiero usnal po wrazeniach i komplementach sasiadki :/ jeczenia na dzis dosyc, taki rozdarty sie zrobil.... :D Ajlu dziekuje :loveu: a na spacerek wpadaj;) niedlugo mam kilka ni wolnego ;)Muszę mu to powiedzieć jeszcze "na żywo" :p Będę teraz w Łomży z Bobikiem, więc nie wiem czy to dobry pomysł, żeby go zabierać do Ciebie Quote
*anusia&ajlu* Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Izabela124. napisał(a):Muszę mu to powiedzieć jeszcze "na żywo" :p Będę teraz w Łomży z Bobikiem, więc nie wiem czy to dobry pomysł, żeby go zabierać do Ciebie haha juz jest twoj :) a mysle nad wystawa 17 kwietnia do Lublina moze bys z nami pojechala? my bedziemy jechac pksem albo szwagra wyciagne;) Quote
Izabela124. Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):haha juz jest twoj :) a mysle nad wystawa 17 kwietnia do Lublina moze bys z nami pojechala? my bedziemy jechac pksem albo szwagra wyciagne;)Ok, to wstępnie mówię, że mogę z wami jechać :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Izabela124.']Ok, to wstępnie mówię, że mogę z wami jechać :) ok jeszcze nie zglosilam, jeszcze sie zastanawiam ;) jakby co napisze ci smsa [quote name='Asiaczek']To gdzie te foteczki? Pzdr. juz daje :D z wystawy :) by gattaca Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 fajoskie są :) a ja tak patrzę i patrzę i myślę sobie o ta Pani co Diega wystawia jaka podobna do Asi :D :D :D Quote
Iza. Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Gratulacje za Katowice kochana :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ale masz spojrzenie... https://lh5.googleusercontent.com/_FKfnsrcSHoQ/TYeIkt7jHVI/AAAAAAAAHaM/ujHcgPr7sUc/DSC_4997.jpg A właściwie to obie macie jakies takie.... złowrogie spojrzenia;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kurczę, ale żeby az tak wyglądać...? Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='Izabela124.']W takim razie czekam na sms :) jednak nie zglaszam na Lublin bo pani podobno lubi duze grzywki, do Opola na klubowa jade ale to z kims autem... [quote name='Jaga.']fajoskie są :) a ja tak patrzę i patrzę i myślę sobie o ta Pani co Diega wystawia jaka podobna do Asi :D :D :D taa to Asia, wystawiala Diega ;) [quote name='Iza.']Gratulacje za Katowice kochana :loveu: :loveu: :loveu: dzieki :loveu: [quote name='Asiaczek']Ale masz spojrzenie... https://lh5.googleusercontent.com/_FKfnsrcSHoQ/TYeIkt7jHVI/AAAAAAAAHaM/ujHcgPr7sUc/DSC_4997.jpg A właściwie to obie macie jakies takie.... złowrogie spojrzenia;) Pzdr. hahaha tak wyszlo ale hala zle oswietlona i sie tak cyknelo :D [quote name='Jaga.']biły się o ZwMł :D ;) taaaa:evil_lol: chociaz Carlo mi sie bardzo podoba to byla jego 1 wystawa ;) i zajal 3 miejsce [quote name='Asiaczek']Kurczę, ale żeby az tak wyglądać...? Pzdr. hahaha Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):jednak nie zglaszam na Lublin bo pani podobno lubi duze grzywki, do Opola na klubowa jade ale to z kims autem... Serio ? Uuu to my chyba też nie pojedziemy... Quote
*anusia&ajlu* Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Iza. napisał(a):Serio ? Uuu to my chyba też nie pojedziemy... ale ja mowie ta co bedzie teraz w kwietniu, pani lubi duze, porzadne, nie chce zejsc z ocena bd, bo jedziemy do Opola i tam mozemy dostac taka ocene, jedna mi wystarczy ;) Quote
Iza. Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):ale ja mowie ta co bedzie teraz w kwietniu, pani lubi duze, porzadne, nie chce zejsc z ocena bd, bo jedziemy do Opola i tam mozemy dostac taka ocene, jedna mi wystarczy ;) i ja o tej myślę. waham się czy jechać, chce mi się już na wystawę jakąś, ale chyba odpuszczę w takim razie. Quote
psyja Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):ale ja mowie ta co bedzie teraz w kwietniu, pani lubi duze, porzadne, nie chce zejsc z ocena bd, bo jedziemy do Opola i tam mozemy dostac taka ocene, jedna mi wystarczy ;) o kurcze to my chyba nie mamy też co jechać... a już się zgłosiliśmy:( i do Opola też.. ehhhh Quote
Recommended Posts