Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puchu napisał(a):
Z chartami byliśmy nad Wisłą, ale żeby tam dojechać trzeba mieć samochód. A te ostatnie zdjęcia skąd są?

Może któryś park? Moczydło?

o szkoda ze tak daleko:/ bo fajne tereny i daleko od ulicy ;)
ostatnie fotki sa z laki naprzeciwko cmentarza brodnowskiego
ale chyba nie w ten wekend, bo znowu zimno zapowiadaja...

Asiaczek napisał(a):
Oooooo, cudny wynik, brawo!!!
To teraz jeszcze szybciutko 2 CACe z krajówek i.... świętujemy!!!

Pzdr.

i bede w 7 niebie jak zdobedziemy mł.ch :D

paniMysza napisał(a):
jakie fajne grzywkowe zgrupowanie! jak ja zazdroszcze! nadal nikogo z grzywkami we wrocławiu nie znam.

boo jest przesliczny! przepraszam, ze tak jak filim z konopii z pytaniem zaraz wyskocze, ale nie dam rady sie przegrzebać przez cała galerię;) z jakiej hodowli jest pan boo?

to sie przeprowadzaj do nas :D
dzieki :loveu: jest z Innowacji :)

Jaga. napisał(a):
paniMysza zhańbiłaś się na wieki! przecież Boo to brat rodzony mojego Johnego! :D :D :D

haha padlam :roflt: dobre....

Matyk napisał(a):
kiedyś napewno wpadniemy , niech się cieplej zrobi bow porównaniu z Mefim jego Pan to zmarźlak

ja tez zmarzlak nie lubie zimy, sniegu, wiatru, burzy, lubie sloneczko, ale nie taki palace, dla mnie moglaby byc tylko wiosna i lato :D

niedlugo wstawie foteczki z wystawy :D bo mam 2 dni wolnego ;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
ja też mam wolne od dziś do środy :multi: ale się cieszę :multi:

ale ci dobrze, tez bym tak chciala ;)

paniMysza napisał(a):
kiedy ja tak wrocław lubię:)

a ja bym wolala mieszkac gdzie indziej :/ nie lubie byc w tak duzym miescie, szybko sie tu zyje....

Matyk napisał(a):
no ja przestaje marznąć jak jest +28 stopni hehe

jestes zimnokrwisty hahaha

psyja napisał(a):
anusia bardzo fajnie Ci chłopak pozarastał!!! włosek wydaje się sporo gęstszy, super wygląda:loveu:

tez mi sie wydaje ze wlosa ma wiecej ale na nogach moglby jeszcze troche podrosnac;) a na glowie faktycznie ma gesty wlos:)

Posted

[quote name='Izabela124.']http://images45.fotosik.pl/745/07cb24ea2cdb1520gen.jpg piękny Boogie :loveu:

http://images43.fotosik.pl/743/384889d4f6f4d697gen.jpg i piękna Ajlu :loveu:

Tak w ogóle to Boo ma super ogon, bardzo mi się podoba. też muszę się wprosić do was na jakiś spacerek :evil_lol:

nie mow glosno ze Boo piekny bo co dopiero usnal po wrazeniach i komplementach sasiadki :/ jeczenia na dzis dosyc, taki rozdarty sie zrobil.... :D
Ajlu dziekuje :loveu:
a na spacerek wpadaj;) niedlugo mam kilka ni wolnego ;)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
nie mow glosno ze Boo piekny bo co dopiero usnal po wrazeniach i komplementach sasiadki :/ jeczenia na dzis dosyc, taki rozdarty sie zrobil.... :D
Ajlu dziekuje :loveu:
a na spacerek wpadaj;) niedlugo mam kilka ni wolnego ;)
Muszę mu to powiedzieć jeszcze "na żywo" :p
Będę teraz w Łomży z Bobikiem, więc nie wiem czy to dobry pomysł, żeby go zabierać do Ciebie

Posted

Izabela124. napisał(a):
Muszę mu to powiedzieć jeszcze "na żywo" :p
Będę teraz w Łomży z Bobikiem, więc nie wiem czy to dobry pomysł, żeby go zabierać do Ciebie

haha juz jest twoj :)
a mysle nad wystawa 17 kwietnia do Lublina moze bys z nami pojechala? my bedziemy jechac pksem albo szwagra wyciagne;)

Posted

haha juz jest twoj :)
a mysle nad wystawa 17 kwietnia do Lublina moze bys z nami pojechala? my bedziemy jechac pksem albo szwagra wyciagne;)
Ok, to wstępnie mówię, że mogę z wami jechać :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ok, to wstępnie mówię, że mogę z wami jechać :)

ok jeszcze nie zglosilam, jeszcze sie zastanawiam ;) jakby co napisze ci smsa

[quote name='Asiaczek']To gdzie te foteczki?

Pzdr.

juz daje :D

z wystawy :)
by gattaca

Posted

[quote name='Izabela124.']W takim razie czekam na sms :)

jednak nie zglaszam na Lublin bo pani podobno lubi duze grzywki, do Opola na klubowa jade ale to z kims autem...

[quote name='Jaga.']fajoskie są :) a ja tak patrzę i patrzę i myślę sobie o ta Pani co Diega wystawia jaka podobna do Asi :D :D :D

taa to Asia, wystawiala Diega ;)

[quote name='Iza.']Gratulacje za Katowice kochana :loveu: :loveu: :loveu:

dzieki :loveu:

[quote name='Asiaczek']Ale masz spojrzenie...
https://lh5.googleusercontent.com/_FKfnsrcSHoQ/TYeIkt7jHVI/AAAAAAAAHaM/ujHcgPr7sUc/DSC_4997.jpg

A właściwie to obie macie jakies takie.... złowrogie spojrzenia;)

Pzdr.

hahaha tak wyszlo ale hala zle oswietlona i sie tak cyknelo :D

[quote name='Jaga.']biły się o ZwMł :D ;)

taaaa:evil_lol: chociaz Carlo mi sie bardzo podoba to byla jego 1 wystawa ;) i zajal 3 miejsce

[quote name='Asiaczek']Kurczę, ale żeby az tak wyglądać...?

Pzdr.

hahaha

Posted

jednak nie zglaszam na Lublin bo pani podobno lubi duze grzywki, do Opola na klubowa jade ale to z kims autem...

Serio ? Uuu to my chyba też nie pojedziemy...

Posted

Iza. napisał(a):
Serio ? Uuu to my chyba też nie pojedziemy...

ale ja mowie ta co bedzie teraz w kwietniu, pani lubi duze, porzadne, nie chce zejsc z ocena bd, bo jedziemy do Opola i tam mozemy dostac taka ocene, jedna mi wystarczy ;)

Posted

ale ja mowie ta co bedzie teraz w kwietniu, pani lubi duze, porzadne, nie chce zejsc z ocena bd, bo jedziemy do Opola i tam mozemy dostac taka ocene, jedna mi wystarczy ;)

i ja o tej myślę. waham się czy jechać, chce mi się już na wystawę jakąś, ale chyba odpuszczę w takim razie.

Posted

o kurcze to my chyba nie mamy też co jechać... a już się zgłosiliśmy:( i do Opola też..
ehhhh