*anusia&ajlu* Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 to wszystkie fotki zalegle, mam jeszcze ladne na nowym łóżku i z dzisiejszego spacerku z 3 grzywkami :) ale to pozniej :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 a tu dwa na zachete :) :D dziś Boo był bardzo grzeczny, przybiegał na każde zawołanie, nie awanturował się, jestem dumna, ćwiczenia dużo dają, będzie coraz lepiej :) księżniczka na nowym łóżku :loveu: Quote
mychaaaaa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 http://images35.fotosik.pl/502/fc3080ef839576bbgen.jpg ooo mamo! Na pierwszy rzut oka mi się przewidziało, że ten pies stoi nad konsoletą i myślę sobie... DJ ;) hahah grunt to się wyspać o 9:31 Boogie wyrósł na pięknego grzywka :) taki prawdziwy kucyk pony z niego :eviltong: Quote
Matyk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Nie tylko mój Mefi robi się "chłop jak dąb" :) świetne foty a mała na łóżeczku poprostu genialnie :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='mychaaaaa']http://images35.fotosik.pl/502/fc3080ef839576bbgen.jpg ooo mamo! Na pierwszy rzut oka mi się przewidziało, że ten pies stoi nad konsoletą i myślę sobie... DJ ;) hahah grunt to się wyspać o 9:31 Boogie wyrósł na pięknego grzywka :) taki prawdziwy kucyk pony z niego :eviltong: hahahaha dobre konsola :evil_lol: dziekujemy za mile slowa:loveu: [quote name='Matyk']Nie tylko mój Mefi robi się "chłop jak dąb" :) świetne foty a mała na łóżeczku poprostu genialnie :) niedawno po Boo jechalam a tu niedlugo roczek bedzie mial! tez mi sie podobaja fotki na lozku, takie fajne kolory wyszly na fotkach :) mam jeszcze duzo fotek z wczorajszego spacerku z Tobim, Kolesiem i Kayem (grzywacze pp) no i Ajlu i Boo tez byli :) ale to pozniej :) na innym forum narazie sa... Quote
Matyk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 to wstawiaj wstawiaj :P kooocham Kaya hehe miłością platoniczną rzecz jasna Quote
*anusia&ajlu* Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 o tak Kayek czaruje swoim kolorem, jest boski i taki delikatny na grzywka :loveu: a nie widziales na drugim forum e-.....? Quote
Jaga. Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ja widziałam ja! wstawiaj tutaj bo są cudne :) Quote
Matyk Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 widziałem hehe ale i tak wstaw :) zgadzam się z Jagą są meeega :P Quote
puchu Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ajlu śliczna jak zawsze :loveu: Tylko chyba trochę okrągła się zrobiła :evil_lol: W końcu robi się cieplej, to może jakiś spacer większą grupą? Quote
*anusia&ajlu* Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Jaga. napisał(a):ja widziałam ja! wstawiaj tutaj bo są cudne :) sa napewno jeszcze lepsze :multi: pozniej jak wroce z pracy wstawie ;) Matyk napisał(a):widziałem hehe ale i tak wstaw :) zgadzam się z Jagą są meeega :P taa szalenstwa byly super :) puchu napisał(a):Ajlu śliczna jak zawsze :loveu: Tylko chyba trochę okrągła się zrobiła :evil_lol: W końcu robi się cieplej, to może jakiś spacer większą grupą? Ajlu zawsze ma tak na zime ze przybiera na wadze, na wiosne wszystko wraca do normy ;) o tak czekamy na lepsza pogode, moze w sobote jak bedzie sloneczko swiecilo ;) Quote
Jaga. Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 puchu napisał(a):W końcu robi się cieplej, to może jakiś spacer większą grupą? muszę się kiedyś wprosić na taki spacerek ;) Quote
puchu Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 W tą sobotę nie mogę. W przyszłą mamy sesję zdjęciową na PM, a w jeszcze następną zawody agility na moczydle. Niedziela? Jaga. W kupie raźniej :D Quote
Matyk Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 kurcze szkoda że tak daleko mieszkam grrr :P bo też bym się wprosił hehe Quote
*anusia&ajlu* Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='Jaga.']muszę się kiedyś wprosić na taki spacerek ;) o Jaga to przyjezdzaj w niedziele ;) [quote name='puchu']W tą sobotę nie mogę. W przyszłą mamy sesję zdjęciową na PM, a w jeszcze następną zawody agility na moczydle. Niedziela? Jaga. W kupie raźniej :D ok, niedziele tez mam wolna, to jak slonce bedzie swiecilo to bedziemy, ale gdzie? ten teren mi sie podobal gdzie z chartami te fotki widzialam;) ale jak bedzie tak jak dzis pizdzialo to Boo sie nie ruszy z domu :/ [quote name='Matyk']kurcze szkoda że tak daleko mieszkam grrr :P bo też bym się wprosił hehe wpadaj, wpadaj, Mefi z checia by poszalal :D kilka fotek by Asia :loveu: narazie tylko Boo ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 i ostatnie:loveu: mam jeszcze z wystawy i domowe ale to za jakies kilka miesiecy dodam bo teraz duuuzo fotek bylo:diabloti: Quote
Jaga. Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Boo coraz ładniejszy. faktycznie Ajlu skoczna! zupełnie jak mój Johnny, on skacze jak pchła :diabloti: http://images35.fotosik.pl/561/346281b3298c2558gen.jpg o to jest super :loveu: moja dwójka już by siedziała w tej paczce z ciastkami. a jamnica by się im przyglądała z niesmakiem ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 :loveu: dzieki, Boo z checia dalby buziaka za ten komplement, lubi jak mu sie slodzi :D Ajlu w nosie miala ciastka, ale za to grzywki nie zalowaly sobie;) o tak Ajlu jak na swoj wzrost i wage dosyc wysoko skacze ale za to grzywki jak skacza maja taki zgrabny ten skok, a tu kawal porzadnej baby skacze, wazy chyba z 12kg ;) jest na diecie od kilku dni....bo za duza juz rosnie.... i jak z tym spacerkiem w niedziele...nie wiem gdzie juz pisalam... Quote
puchu Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Z chartami byliśmy nad Wisłą, ale żeby tam dojechać trzeba mieć samochód. A te ostatnie zdjęcia skąd są? Może któryś park? Moczydło? Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):o tak byl taki malutki a teraz juz prawie dorosly :) hej, my obserwujemy was, Bibi sliczna jest, chcialabym zobaczyc na zywo, lubie czarno bialee grzywki :) te plamki u Boo bede fajne jak sie do konca opala :loveu: lepiej nie moglo byc :) dzięki :loveu: dzięki :loveu: Boo zaszalal :) podobal mi sie jak biegal, sama sie dziwilam ze taki wykrok robi :) o tak Fibi sie nalezalo, a tak ogolem, na wystawie byl Buziak i Diego a Fibi warczala na nich, a z Boo tak ladnie sie bawila i zaczepiala go, takie wzorowa rodzenstwo:) kiedys sie tak cieli ze nie wierzylam ze az tak mozna sie nie lubiec;) a wczoraj caly czas razem latali... a teraz krotka relacja moich wrazen:) na wystawie byl ogrom ludzi, nie bylam jeszcze na takiej....ringow pelno z kazdej strony duzo psow...glosno...ale podobalo mi sie przed wystawa moja mama rozmawiala z Boo na uszko mu szeptala by przywiozl zloty medal i chyba zrozumial bo przywiozl, ladnie sie prezentowal, slicznie biegal:) juz coraz bardziej mama mi zabiera Boo;) podroz w pierwsza strone byl ekstremalny, 3 osoby z tyłu 6 psow na kolanach, 1 osoba z przodu 2 psy na kolanach i jeden w bagazniku no i kierowca :D 2 kenelki, chyba z 6 transporterkow haha byl niezle zaladowany, wracalo sie lepiej nawet chwile pospalam, ale i tak dzis do poludnia odsypialam :) wrazenia sa nawet jak to pisze :D nie wiedzialam ze wystawy moga tak wkrecac, a Boo byl taki zmeczony ze zjadl jak wrocilismy i odrazu polegl z mama na lozku, sila go wyciagalam do mojego pokoju :) dzis juz gania kota...wrocilo dziecię do siebie :) jak bede miala fotki to pokaze :) jestem dumna z malucha zaczeliśmy Młodzieżowy Championat :) brakuje nam dwoch krajowek i bede w 7 niebie :loveu: Oooooo, cudny wynik, brawo!!! To teraz jeszcze szybciutko 2 CACe z krajówek i.... świętujemy!!! Pzdr. Quote
paniMysza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jakie fajne grzywkowe zgrupowanie! jak ja zazdroszcze! nadal nikogo z grzywkami we wrocławiu nie znam. boo jest przesliczny! przepraszam, ze tak jak filim z konopii z pytaniem zaraz wyskocze, ale nie dam rady sie przegrzebać przez cała galerię;) z jakiej hodowli jest pan boo? Quote
Jaga. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 paniMysza zhańbiłaś się na wieki! przecież Boo to brat rodzony mojego Johnego! :D :D :D Quote
Matyk Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 kiedyś napewno wpadniemy , niech się cieplej zrobi bow porównaniu z Mefim jego Pan to zmarźlak Quote
Recommended Posts