Izabela124. Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_jp0qOrb1_-4/TWLoSLbJCFI/AAAAAAAADis/P_ka-c2RFUA/Psy1%20035.jpg jaki on mężny się zrobił :loveu: Pozdrawiam :-P Quote
Iza. Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://images45.fotosik.pl/688/0b60afd1ae64c895gen.jpg :loveu: :loveu: :loveu: http://images41.fotosik.pl/680/7256250922dec3e4gen.jpg jaaaaaaaki grubas :diabloti: Quote
Daga&Maks Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://images50.fotosik.pl/687/e6cd5c61d6c82976gen.jpg niczym psie wyścigi :D Quote
*anusia&ajlu* Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Foxowa']Fajny Boo :loveu: dzięki :) twoje psiaki tez sa sliczniaste :) czy ja dobrze widzialam ze masz przydomek na bazie? [quote name='Jaga.']moj nie szczeka tylko piszczy ale za to jak glosno :diabloti: gdzie foty obrozki i Boo Boo wogole nie wie jak sie szczeka, bardzo zadko to robi, czesto robi takie booo..boooo to takie buczenie;) a fotek niemam bo w pracy caly dzien... [quote name='Izabela124.']https://lh4.googleusercontent.com/_jp0qOrb1_-4/TWLoSLbJCFI/AAAAAAAADis/P_ka-c2RFUA/Psy1%20035.jpg jaki on mężny się zrobił :loveu: Pozdrawiam :-P o tak juz taki fajny z niego facet sie robi;) [quote name='Iza.']http://images45.fotosik.pl/688/0b60afd1ae64c895gen.jpg :loveu: :loveu: :loveu: http://images41.fotosik.pl/680/7256250922dec3e4gen.jpg jaaaaaaaki grubas :diabloti: a Mili na diecie.....lata za kazdym razem jak ktos wstanie do kuchni bo mysli ze dostanie zarcie :/ [quote name='dagaa111']http://images50.fotosik.pl/687/e6cd5c61d6c82976gen.jpg niczym psie wyścigi :D :) a tak wogole kiedys myslalam ze Ajlu ma szybkie biegi, ale zwatpilam..Boo jest mega szybki :) mam fotki ale nie chce mi sie juz wstawiac, moze jutro;) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 a tak to ogolem Boo konczy dzis 10 miesięcy:loveu::multi: i niedlugo rok, ale to szybko leci... Quote
Izabela124. Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Strasznie szybko ten czas leci... pamiętam jak miot B był taki tyci, tyci... Quote
Maalwi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Jaki Boo jest śliczny!~<3 i ma takie fajne plamki :) Quote
Yourii Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Hej ! Trzymam kciuki za Katowice !! :) daj znać jak poszło :) Quote
Jaga. Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 brawo brawo! gratulacje! taki wynik w takiej stawce, pięknie :loveu: Quote
psyja Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ogroooooomne gratulacje!!!! zaszaleliście w tych Katowicach;) dla tych co nie wiedzą, Boo 1 w stawce 9 psów i Zw.Mł:loveu: Quote
Ilka21 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ogromne gratulacje, ja mało z wrażenia nie padłam bo cieszyłam się za rodzeńtwo Boo(a było ich jeszcze 3), szczególnie Fibi ale Boo gentelmen i BOB Juniora oddał siostrze ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Izabela124. napisał(a):Strasznie szybko ten czas leci... pamiętam jak miot B był taki tyci, tyci... o tak byl taki malutki a teraz juz prawie dorosly :) Maalwi napisał(a):Jaki Boo jest śliczny!~<3 i ma takie fajne plamki :) hej, my obserwujemy was, Bibi sliczna jest, chcialabym zobaczyc na zywo, lubie czarno bialee grzywki :) te plamki u Boo bede fajne jak sie do konca opala :loveu: Yourii napisał(a):Hej ! Trzymam kciuki za Katowice !! :) daj znać jak poszło :) lepiej nie moglo byc :) Jaga. napisał(a):brawo brawo! gratulacje! taki wynik w takiej stawce, pięknie :loveu: dzięki :loveu: psyja napisał(a):ogroooooomne gratulacje!!!! zaszaleliście w tych Katowicach;) dla tych co nie wiedzą, Boo 1 w stawce 9 psów i Zw.Mł:loveu: dzięki :loveu: Boo zaszalal :) podobal mi sie jak biegal, sama sie dziwilam ze taki wykrok robi :) Ilka21 napisał(a):ogromne gratulacje, ja mało z wrażenia nie padłam bo cieszyłam się za rodzeńtwo Boo(a było ich jeszcze 3), szczególnie Fibi ale Boo gentelmen i BOB Juniora oddał siostrze ;) o tak Fibi sie nalezalo, a tak ogolem, na wystawie byl Buziak i Diego a Fibi warczala na nich, a z Boo tak ladnie sie bawila i zaczepiala go, takie wzorowa rodzenstwo:) kiedys sie tak cieli ze nie wierzylam ze az tak mozna sie nie lubiec;) a wczoraj caly czas razem latali... a teraz krotka relacja moich wrazen:) na wystawie byl ogrom ludzi, nie bylam jeszcze na takiej....ringow pelno z kazdej strony duzo psow...glosno...ale podobalo mi sie przed wystawa moja mama rozmawiala z Boo na uszko mu szeptala by przywiozl zloty medal i chyba zrozumial bo przywiozl, ladnie sie prezentowal, slicznie biegal:) juz coraz bardziej mama mi zabiera Boo;) podroz w pierwsza strone byl ekstremalny, 3 osoby z tyłu 6 psow na kolanach, 1 osoba z przodu 2 psy na kolanach i jeden w bagazniku no i kierowca :D 2 kenelki, chyba z 6 transporterkow haha byl niezle zaladowany, wracalo sie lepiej nawet chwile pospalam, ale i tak dzis do poludnia odsypialam :) wrazenia sa nawet jak to pisze :D nie wiedzialam ze wystawy moga tak wkrecac, a Boo byl taki zmeczony ze zjadl jak wrocilismy i odrazu polegl z mama na lozku, sila go wyciagalam do mojego pokoju :) dzis juz gania kota...wrocilo dziecię do siebie :) jak bede miala fotki to pokaze :) jestem dumna z malucha zaczeliśmy Młodzieżowy Championat :) brakuje nam dwoch krajowek i bede w 7 niebie :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 dziękujemy, trzymamy za was kciuki niedlugo tez zaczynacie :) Quote
psyja Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Sylwia K napisał(a):gratulujemy sukcesów! Sylwia K, czyżby kolejna grzywkomaniaczka?;) Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Sylwia będzie miała stafika :) Anusia 2 krajówki to zrobicie z palcem w nosie ;) strasznie się cieszę! Boo coraz ładniejszy, takiego psa to aż się chce wystawiać :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 psyja napisał(a):Sylwia K, czyżby kolejna grzywkomaniaczka?;) mial byc albo terier albo stafik ;) szkoda ze nie grzywek ;) Jaga. napisał(a):Sylwia będzie miała stafika :) Anusia 2 krajówki to zrobicie z palcem w nosie ;) strasznie się cieszę! Boo coraz ładniejszy, takiego psa to aż się chce wystawiać :loveu: czarnuszke piekna :loveu: wlasnie najbardziej sie obawiam tego to sa az dwie wystawy ale znajac Boo da sobie rade :) o tak takiego oszolomka az chce sie wystawiac, poza tym Boo lubi wystawy:) Quote
Yourii Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 psyja napisał(a):ogroooooomne gratulacje!!!! zaszaleliście w tych Katowicach;) dla tych co nie wiedzą, Boo 1 w stawce 9 psów i Zw.Mł:loveu: łłooo to GRATULACJE OGROMNE !!! Widzisz moje kciuki poskutkowały :D Quote
sunshine Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Cześć Boogisie, wpadłam powiedzieć że Sweety i mała są już w Wawie u rottki:) No i zaprosić na bazarek, jesteśmy bez grosza a tu zaczyna się leczenie... Quote
*anusia&ajlu* Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Jaga. napisał(a):a do Opola się wybieracie? tak tylko na klubową, międzynarodowa już nie potrzebna;) Kama & Diana napisał(a):Cześć :multi::multi: hej, obserwowalam kiedys wam watek ale mi zginął, musze sie wkoncu wpisac :) dzieki za odwiedziny :D Yourii napisał(a):łłooo to GRATULACJE OGROMNE !!! Widzisz moje kciuki poskutkowały :D mialam sie wpisac do was ze wygralismy ale widze ze bylas pierwsza :) sunshine napisał(a):Cześć Boogisie, wpadłam powiedzieć że Sweety i mała są już w Wawie u rottki:) No i zaprosić na bazarek, jesteśmy bez grosza a tu zaczyna się leczenie... a ja jutro mam nadzieje ze podjade na bazarek i kupie cosik bo obiecalam rzeczy na bazarek a nie mialam czasu... widzialam juz fotorelacje z podrozy :) bardzo sie ciesze, teraz trzymam kciuki za domek :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 kilka fotek Ajlu :) bo drugie forum nie dziala i nie moge wrzucic z wystawy ;) nakręcony zaciesz :D Quote
*anusia&ajlu* Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 góra:evil_lol: dół:evil_lol: :loveu: :diabloti: faza:evil_lol: Quote
Recommended Posts