*anusia&ajlu* Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 broniła swojego frisbee:evil_lol: sunia z adhd, spotkalismy na dzialkach mialam ja zabrac do domu ale pobawila sie z psami i jak wracalismy poleciala za kotem :oops: miala adresowke nazywala sie JUDY... a Boo na lince byl bo ogluchl na widok suni:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 kiedys mowilam ze Ajlu jest szybka ale znajac Boo i inne grzywki stwierdzam ze jest slimakiem na niskich lapkach :loveu: :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 i kot nie z tego swiata :evil_lol: jest na diecie ;) lubi sie znecac na zabawce;) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 i ostatnie;) i to juz na razie wszystko, mam wiecej ale to na pozniej:multi: Quote
Jaga. Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 super zdjęcia :) http://1.1.1.5/bmi/images40.fotosik.pl/668/90e383feef8aa240gen.jpg Boo jaki zakochany ;) on jest coraz ładniejszy, podobał mi się najbardziej ze wszystkich facetów na B i podoba mi się coraz bardziej Quote
mychaaaaa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ooo matko! A Boogie nie marznie w tą gołą dupkę? Laila tylko się trzęsie na dworze ;) a Boogie taki rozhasany :D Quote
C&B Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 http://images38.fotosik.pl/679/85b29c0944bffe3bgen.jpg Świetna jest :loveu: Taka miniaturka Prady :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Jaga.']super zdjęcia :) http://1.1.1.5/bmi/images40.fotosik.pl/668/90e383feef8aa240gen.jpg Boo jaki zakochany ;) on jest coraz ładniejszy, podobał mi się najbardziej ze wszystkich facetów na B i podoba mi się coraz bardziej oo dzięki :loveu: Boo sie zakochal po raz pierwszy :D a jeszcze tak napalonego go nie widzialam i tak piszczal do niej ze chyba caly targowek go slyszal :D a i sie troszke opalil :D [quote name='mychaaaaa']Ooo matko! A Boogie nie marznie w tą gołą dupkę? Laila tylko się trzęsie na dworze ;) a Boogie taki rozhasany :D nie nie marznie a nawet jest bardzo zadowolony jak go nic nie ogranicza;) Laila to taka księzniczka :loveu: [quote name='C&B']http://images38.fotosik.pl/679/85b29c0944bffe3bgen.jpg Świetna jest :loveu: Taka miniaturka Prady :diabloti: o taaak miniaturka 12kg :evil_lol: ale podobne;) Quote
C&B Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Prada ok. 30 kg, więc Ajlu to jak najbardziej miniaturka :razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='C&B']Prada ok. 30 kg, więc Ajlu to jak najbardziej miniaturka :razz:[/QUOTE] o to sporo nie wygada na te 30kg;) ale charakterki podobne, tez maja krecka w glowie;) Quote
sunshine Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 śliczna ta sunia:) Mam nadzieję że wróciła do domku... A z Boo to menda mała skoro pani nie słucha:P Quote
*anusia&ajlu* Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='sunshine']śliczna ta sunia:) Mam nadzieję że wróciła do domku... A z Boo to menda mała skoro pani nie słucha:P[/QUOTE] wrociła dziś widziałam ja na smyczy z chlopakiem;) hahaha :evil_lol: [quote name='Ilka21']nie menda tylko dorastający młodzieniec ;P[/QUOTE] on teraz sie kapnał po co mu są jajka :diabloti: Quote
puchu Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Masz czas na spacer z chartami w niedziele o 12 w Skaryszaku? Quote
*anusia&ajlu* Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 niestaty pracuje od 13 do 21 :/ ale szkoda buuuu w nastepny piatek mam wolne i w sobote Quote
Jaga. Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']on teraz sie kapnał po co mu są jajka :diabloti:[/QUOTE] mój się niestety już dawno kapnął ;) i często go słychać 2 ulice dalej :diabloti: Quote
Matyk Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 heh mój niestety też się kapnął heh i mimo że ma 1 to aż gardło zdziera Quote
Ilka21 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Matyk']heh mój niestety też się kapnął heh i mimo że ma 1 to aż gardło zdziera[/QUOTE] wnętry są bardziej pobudzone więc radzę ci go ciachnąć jak dorośnie by nie mieć problemów i behawioralnych i zdrowotnych ;) Quote
sunshine Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 A ja może nie o jajkach ale w sumie były potrzebne do tego co się stało.. Jestem cała w strupach od pchieł... żebra policzysz mi bez problemu. Urodziłam na słomie a moje dziecko jest tak chude jak ja. Jedyne czego pragne to wtulić się w człowieka i poczuć jego ciepło... Błagam, zajrzyj do mnie i pomóż... Sweety http://www.dogomania.pl/threads/203964-Sweety...najs%C5%82odsza-s%C5%82odycz-rodzi%C5%82a-na-s%C5%82omie...-POMOCY!-Potrzebny-Dt?p=16477396#post16477396 Quote
*anusia&ajlu* Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Jaga.']mój się niestety już dawno kapnął ;) i często go słychać 2 ulice dalej :diabloti: haha nie no Boo bardzo rzadko szczeka, czesciej robi tak boooo..boooo...boooo tak buczy :) [quote name='Matyk']heh mój niestety też się kapnął heh i mimo że ma 1 to aż gardło zdziera haha moj jakis taki z opoznionym zaplonem sie kapnal :evil_lol: mam nadzieje ze mu szybko minie :) [quote name='Ilka21']wnętry są bardziej pobudzone więc radzę ci go ciachnąć jak dorośnie by nie mieć problemów i behawioralnych i zdrowotnych ;) o nawet nie wiedzialam ze wnetry tak maja... [quote name='sunshine']A ja może nie o jajkach ale w sumie były potrzebne do tego co się stało.. Jestem cała w strupach od pchieł... żebra policzysz mi bez problemu. Urodziłam na słomie a moje dziecko jest tak chude jak ja. Jedyne czego pragne to wtulić się w człowieka i poczuć jego ciepło... Błagam, zajrzyj do mnie i pomóż... Sweety http://www.dogomania.pl/threads/203964-Sweety...najs%C5%82odsza-s%C5%82odycz-rodzi%C5%82a-na-s%C5%82omie...-POMOCY!-Potrzebny-Dt?p=16477396#post16477396 juz zagladam... a mam nadzieje ze wstawie niedlugo fotki Boo nowej super slicznej obrozce ale musze troszke czasu na aparat znalezc;) Quote
Jaga. Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 moj nie szczeka tylko piszczy ale za to jak glosno :diabloti: gdzie foty obrozki i Boo Quote
Recommended Posts