Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

broniła swojego frisbee:evil_lol:

sunia z adhd, spotkalismy na dzialkach mialam ja zabrac do domu ale pobawila sie z psami i jak wracalismy poleciala za kotem :oops:
miala adresowke nazywala sie JUDY...

a Boo na lince byl bo ogluchl na widok suni:evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jaga.']super zdjęcia :)

http://1.1.1.5/bmi/images40.fotosik.pl/668/90e383feef8aa240gen.jpg Boo jaki zakochany ;) on jest coraz ładniejszy, podobał mi się najbardziej ze wszystkich facetów na B i podoba mi się coraz bardziej

oo dzięki :loveu:
Boo sie zakochal po raz pierwszy :D a jeszcze tak napalonego go nie widzialam i tak piszczal do niej ze chyba caly targowek go slyszal :D
a i sie troszke opalil :D

[quote name='mychaaaaa']Ooo matko! A Boogie nie marznie w tą gołą dupkę? Laila tylko się trzęsie na dworze ;) a Boogie taki rozhasany :D

nie nie marznie a nawet jest bardzo zadowolony jak go nic nie ogranicza;)
Laila to taka księzniczka :loveu:

[quote name='C&B']http://images38.fotosik.pl/679/85b29c0944bffe3bgen.jpg
Świetna jest :loveu: Taka miniaturka Prady :diabloti:

o taaak miniaturka 12kg :evil_lol: ale podobne;)

Posted

[quote name='sunshine']śliczna ta sunia:) Mam nadzieję że wróciła do domku...

A z Boo to menda mała skoro pani nie słucha:P[/QUOTE]

wrociła dziś widziałam ja na smyczy z chlopakiem;)
hahaha :evil_lol:

[quote name='Ilka21']nie menda tylko dorastający młodzieniec ;P[/QUOTE]

on teraz sie kapnał po co mu są jajka :diabloti:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']on teraz sie kapnał po co mu są jajka :diabloti:[/QUOTE]
mój się niestety już dawno kapnął ;) i często go słychać 2 ulice dalej :diabloti:

Posted

[quote name='Matyk']heh mój niestety też się kapnął heh i mimo że ma 1 to aż gardło zdziera[/QUOTE]

wnętry są bardziej pobudzone więc radzę ci go ciachnąć jak dorośnie by nie mieć problemów i behawioralnych i zdrowotnych ;)

Posted

A ja może nie o jajkach ale w sumie były potrzebne do tego co się stało..

Jestem cała w strupach od pchieł... żebra policzysz mi bez problemu.
Urodziłam na słomie a moje dziecko jest tak chude jak ja. Jedyne czego pragne to wtulić się w człowieka i poczuć jego ciepło...
Błagam, zajrzyj do mnie i pomóż... Sweety

http://www.dogomania.pl/threads/203964-Sweety...najs%C5%82odsza-s%C5%82odycz-rodzi%C5%82a-na-s%C5%82omie...-POMOCY!-Potrzebny-Dt?p=16477396#post16477396

Posted

[quote name='Jaga.']mój się niestety już dawno kapnął ;) i często go słychać 2 ulice dalej :diabloti:

haha nie no Boo bardzo rzadko szczeka, czesciej robi tak boooo..boooo...boooo tak buczy :)

[quote name='Matyk']heh mój niestety też się kapnął heh i mimo że ma 1 to aż gardło zdziera

haha moj jakis taki z opoznionym zaplonem sie kapnal :evil_lol: mam nadzieje ze mu szybko minie :)

[quote name='Ilka21']wnętry są bardziej pobudzone więc radzę ci go ciachnąć jak dorośnie by nie mieć problemów i behawioralnych i zdrowotnych ;)

o nawet nie wiedzialam ze wnetry tak maja...

[quote name='sunshine']A ja może nie o jajkach ale w sumie były potrzebne do tego co się stało..

Jestem cała w strupach od pchieł... żebra policzysz mi bez problemu.
Urodziłam na słomie a moje dziecko jest tak chude jak ja. Jedyne czego pragne to wtulić się w człowieka i poczuć jego ciepło...
Błagam, zajrzyj do mnie i pomóż... Sweety

http://www.dogomania.pl/threads/203964-Sweety...najs%C5%82odsza-s%C5%82odycz-rodzi%C5%82a-na-s%C5%82omie...-POMOCY!-Potrzebny-Dt?p=16477396#post16477396

juz zagladam...

a mam nadzieje ze wstawie niedlugo fotki Boo nowej super slicznej obrozce ale musze troszke czasu na aparat znalezc;)