Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kisses napisał(a):
Taam strone wczesniej pisałaś, że mnie znajdziesz z Wombem. Otóż NIE :diabloti:
Womba nie wlokę na wystawę ( i tak byśmy byli w inny dzień :) ), ale na wystawie oczywiście się melduje. Ale jak mnie znajdziecie to nie wiem, wyczekuje na plan, bo mam 5 psów do wystawienia w niedziele i nie wiem, które wyrobie. Przy ozdóbkach będę na pewno, ale to cavaliery, a na nie jest kto inny :-(
No ale wystawa długa, miejmy nadzieję, że się znajdziemy i będę miała okazje pomiziać Boo :loveu:

juz skladalam, ale GRATKI za dzisiejszy dzien:loveu:
bede szukac;) ja napewno bede przy grzywkach;)

Jaga. napisał(a):
no to czekam na fotki :) dropiatego :)

dropiata dzis wyciagnela wszystko ze srodka takiej duzej maskotki żaby, mialam bialo w pokoju a zostawilam tylko na 30min;) od samego poczatku nie lubila tej zabawki ta wielkosc tej żaby ja przerazala:) musiala sie z nia rozprawic;)

Asiaczek napisał(a):
Doczytałam, że jakieś "inne" fotki mają być wstawione... dobrze doczytałam?;)

pzdr.

mialy byc domowe, a nie ze spacerku bo zimnooooo, a nie mam jak bo internet co chwile mi szwankuje juz nawet chyba podejrzewam ze to laptop sie rozkrzaczyl ;)

Posted

Kisses napisał(a):
Tak, tak - też to widzę :D

haha juz daje 5 fotek;)

Asiaczek napisał(a):
Ale ani zwykłych fotek ani tych "innych" nie widzę...

pzdr.

juz juz chwile...;)

Izabela124. napisał(a):
To czekam na te "inne" fotki :)

mam 5 Boo;)

puchu napisał(a):
Przy takich temperaturach to się jutro raczej nie spotkamy. Poczekajmy na cieplejsze dni :)

szkoda, ale jak bedzie cieplej Boo bedzie szczesliwszy;)

Asiaczek napisał(a):
Ale domowe foteczki to Ajlu mogłaby porobic:)

Pzdr.

juz daje
wstawiam tylko Boo, po weekendzie dam Ajlu i Mili;)

;)

Posted

[quote name='Kisses']Ja jestem jutro na czarno-czerwono, między 10.10 a 11.40 siedzę przy cavalierach, więc tam można :D

eeee nie widzialam :/ nastepnym razem ;)

[quote name='dOgLoV']Kurcze ale On wydoroślał :loveu:

chcialabym zeby cialka troszke stracil i zmeznial troszke, ale mamy jeszcze czas;) dopiero skonczyl 9 miesiecy

[quote name='Matyk']Duży facet z niego :)

ale juz nie rosnie ma te 31.5cm, no klatka mu sie troszke poprawila i lepiej wyglada ;)

[quote name='Iza.']http://images47.fotosik.pl/645/a2e01d4b4c69cc96gen.jpg
Oooo udało Ci się go ustawić ręcznie! Gratulacje :razz:

Trzymam kciuki za jutro kochani i tęsknie już za wami hihi :loveu:

ooo to ty jeszcze nie wiesz, Boo zawodowo teraz stoi jak go recznie ustawiam, caly czas cwiczymy, nie ociagamy sie,
lepiej wyglada jak mu szyjke wyciagne i lapki do tylu odtawie, niz sam sie patrzyl na smaka, chociaz tez juz sam nogi odtawia
mam bardzo pojetnego grzywka, nie cwicze z nim czesto, czasami tydzien go nie ruszam, ale jak juz zobaczy ze wyjmuje smaki i kaze sie ustawiac to energia z niego eksploduje;)
dzis na wystawie mnie zadziwil, latal jak nakrecony, ogonek w gorze, wyprostowany, taki dumny, ah jak mi sie dzis podobal:loveu: jestem dumna z niego :D
tez tesknimy a Boo za Buenoskiem :loveu:

a tak wogóle zajęliśmy 2 lokate DOSK, razem nas było 6 psów w młodzieży, ogolem w stawce bylismy najmłodsi;) opis bardzo ładny ;) RZESZÓW 2011 :multi:
jak dostane fotki to wstawie;)

Posted

wielkie gratki za Rzeszów! poszło Wam doskonale :) a Boo się niesamowicie zmienił, wyrósł (nie mylić z urósł), zmężniał, nabrał takiego samczego wyglądu,super się rozwija :)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):

ooo to ty jeszcze nie wiesz, Boo zawodowo teraz stoi jak go recznie ustawiam, caly czas cwiczymy, nie ociagamy sie,
lepiej wyglada jak mu szyjke wyciagne i lapki do tylu odtawie, niz sam sie patrzyl na smaka, chociaz tez juz sam nogi odtawia
mam bardzo pojetnego grzywka, nie cwicze z nim czesto, czasami tydzien go nie ruszam, ale jak juz zobaczy ze wyjmuje smaki i kaze sie ustawiac to energia z niego eksploduje;)
dzis na wystawie mnie zadziwil, latal jak nakrecony, ogonek w gorze, wyprostowany, taki dumny, ah jak mi sie dzis podobal:loveu: jestem dumna z niego :D
tez tesknimy a Boo za Buenoskiem :loveu:

a tak wogóle zajęliśmy 2 lokate DOSK, razem nas było 6 psów w młodzieży, ogolem w stawce bylismy najmłodsi;) opis bardzo ładny ;) RZESZÓW 2011 :multi:
jak dostane fotki to wstawie;)

Musimy się koniecdznie spotkać w takim razie :razz:

Gratulacje :loveu: :loveu:

Kisses napisał(a):
Moje gratulacje :)
Rasa poszła do SWEET KISS`a? Bo nie wiem, czy na finałach dobrze rozpoznałam :)

Taaa, rase zgarną Sweet Kiss.

Posted

[quote name='Illusion']Gratulacje! ;)

dzięki:)

[quote name='Jaga.']wielkie gratki za Rzeszów! poszło Wam doskonale :) a Boo się niesamowicie zmienił, wyrósł (nie mylić z urósł), zmężniał, nabrał takiego samczego wyglądu,super się rozwija :)

o tak tez sie bardzo ciesze :) o tak ostatnio zauwazylam wlasnie ze wyrasta i nie jest juz takim babykiem;)

[quote name='psyja']ooo wielkie gratki!:loveu::loveu: super:)
to teraz na zdjęcia czekamy!

dzieki:)

[quote name='Matyk']ja również Gratuluje :) super się spisaliście :)

dziek:)

[quote name='Kisses']Moje gratulacje :)
Rasa poszła do SWEET KISS`a? Bo nie wiem, czy na finałach dobrze rozpoznałam :)

tak Sweet Kiss byl 1 na finalach

[quote name='Iza.']Musimy się koniecdznie spotkać w takim razie :razz:
Gratulacje :loveu: :loveu:
Taaa, rase zgarną Sweet Kiss.

o taaak, tylko kiedy?
dzieki:)

[quote name='Asiaczek']Piękny portret:)
http://images37.fotosik.pl/599/a607a22d728de234gen.jpg

Pzdr.

dzieki, mam nadzieje ze niedlugo kupie juz lustrzanke i beda lepsze portreciki;)

Ilka dzięki za fotki, wszystkie mi sie podobaja, a najbardziej z Fibi :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, dwa Cudaczki:)
https://lh5.googleusercontent.com/_jp0qOrb1_-4/TWLohytrzLI/AAAAAAAADi8/1tPTjnIM3XI/Psy1%20135.jpg

pzdr.

o tak i to jakie sliczne:loveu:

[quote name='Jaga.']z Fibi jest super

tez mi sie najbardziej podoba;)

[quote name='Lucky.']Gratulacje !

dziekowac:)

[quote name='sunshine']Ta moja bajeczna morda to już dorosły kawaler prawie:D No piekny jest:)

dzis kawaler zakochal sie na spacerze :) ale do tego stopnia ze ogluchl na moje wolania i musial na smyczy latac, to dobrze ze wzielam linke to nie ograniczala go duzo;)

mam fotki i domowe i ze spacerku, dzis ladne sloneczko bylo;) ale wgrywaja sie;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Długo się te fotki wgrywają...

Pzdr.

mialam problemy z kompem i musialam na nowo wszystko wgrywac :/ masakra, wszystko sie skasowalo :/
ale juz wszystko ok;)

i obiecane fotki narazie tylko ze spacerku;)