Sylwia K Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 http://images50.fotosik.pl/516/523cd2162b554473gen.jpg fajnie razem wyglądają http://images41.fotosik.pl/545/4528824373b7e098gen.jpg kicia tez się z nimi bawi czy ucieka? Quote
Chantell Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 grzywuuuuś jaki słodki! :loveu: Ajlu też jest super! I kicia mrr :) zapraszamy także nieśmiało do nas... Quote
*anusia&ajlu* Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='psyja']nie wiem czy mi się coś pomyliło czy co, ale silkeny przypadkiem nie są rasą ciągle oficjalnie nie uznaną? ja tez o nich nie slyszalam, wiec nie wiem, ale uwielbiam charty, lubie ich charakter, taki nie zalezny, mialam kiedys kontakt z dwoma afganami i od tej pory lubie wszystkieeee:loveu: [quote name='Asiaczek']Mnie tez to zastanawia, że jakos do tej pory nie słyszałam nic o tej rasie. Więc, ona chyba jeszcze nie uznana jest... Pzdr. ale jak kazda inna nie uznana, kiedys raczej bedzie, ja trzymam kciuki bo to takie miniaturki borzoja:loveu: [quote name='Yourii']tak sobie przeglądam Waszą galerię i muszę stwierdzić że Kociaki masz ekstra A pozy Boogiego są rewelacyjne ! pozdrawiam a ja wam musze powiedziec ze macie sliczna i utalentowana yorunie ktora bardzo mi sie podoba:loveu: dzieki za odwiedziny:multi: a mam tylko 1 kota ;) robi za cala bande, je za 10 ale to nadal tylko Mili:loveu: taaa Boo ma talencik do ustawiania i stania bez ruchu:lol: [quote name='Sylwia K']http://images50.fotosik.pl/516/523cd2162b554473gen.jpg fajnie razem wyglądają http://images41.fotosik.pl/545/4528824373b7e098gen.jpg kicia tez się z nimi bawi czy ucieka? hej:loveu: a mialam napisac u was, bo po osiedlu chodzi kopia Lusi :crazyeye: Mili sama zaczepia do zabawy, pozniej ucieka a na koncu gryzie albo siada na krzeselku, swoim tronie i wszystkich leje, pozniej zrobi rundke po pokojach i na nowo zaczyna sie zabawa:evil_lol: [quote name='Chantell']grzywuuuuś jaki słodki! :loveu: Ajlu też jest super! I kicia mrr :) zapraszamy także nieśmiało do nas... a my was odwiedzamy ale sie nie wpisalam do tej pory:oops: dzieki za odwiedzinki:loveu: puchu sorki ze nie napisalam ale dopiero sie ogarniam po szkoleniu;) w sobote mozemy umowic sie na spacerek:razz: Quote
taxelina Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jak tam zwierzyniec? :loveu: U nas tez chyba sie nigdy nie wpisalas :razz: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Hej, jestem i pilnuję Galerii;) Dasz jakies foteczki...? A jeśli tak, to kiedy? Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 deer_1987 napisał(a):Jak tam zwierzyniec? :loveu: U nas tez chyba sie nigdy nie wpisalas :razz: u nas wszystko ok, z Ajlu caly czas się uczymy chodzić na smyczy, zawsze chodziła na szelkach, nawet dobrze nam to idzie ;) Boo teraz mi jęczy bo już godzina spania wybila i mnie ciągnie do łóżka bo sam nie uśnie;) a Mili śpi na mamy oparciu łóżka:) a nie wpisuję się ale oglądam waszą galerię i wiem co u was słychać;) Chantell napisał(a):e tam już nadrobiłaś :loveu: :) taa dużo nie było :D puchu napisał(a):Bardzo chętnie w sobotę :) to jeszcze napisze co i jak ;) bo z Zosią i z Abrakadabrą byśmy się w Skaryszaku spotkały;) Asiaczek napisał(a):Hej, jestem i pilnuję Galerii;) Dasz jakies foteczki...? A jeśli tak, to kiedy? Pzdr. A dziękujemy za pilnowanie galerii :loveu: teraz za bardzo zbytnio brakuje czasu na fotki, postaram się w sobotę ze spacerku jakieś cyknąć;) a w niedzielę mam zamiar jechać z Boo do promenady na zlot yorków :D w końcu mam nowy działający modem :multi: i nareszcie szybko mi się strony otwieraja :) może zrzuce jakieś fotki ale muszę się trochę ogarnąć, bo praca mnie przytłacza.... Quote
puchu Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Znajomi z azawakhami i wilczakowatym kundelkiem też by chętnie przyszli. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 puchu napisał(a):Znajomi z azawakhami i wilczakowatym kundelkiem też by chętnie przyszli. ooo fajnieee :) charty:loveu: Quote
taxelina Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):u nas wszystko ok, z Ajlu caly czas się uczymy chodzić na smyczy, zawsze chodziła na szelkach, nawet dobrze nam to idzie ;) Boo teraz mi jęczy bo już godzina spania wybila i mnie ciągnie do łóżka bo sam nie uśnie;) a Mili śpi na mamy oparciu łóżka:) a nie wpisuję się ale oglądam waszą galerię i wiem co u was słychać;) No to czekam kiedys na wpis :razz: U nas to nic nowego w sumie Niunia bez zmian :( Wyglaszcz zwierzyniec od nas! Quote
mychaaaaa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):A dziękujemy za pilnowanie galerii :loveu: teraz za bardzo zbytnio brakuje czasu na fotki, postaram się w sobotę ze spacerku jakieś cyknąć;) a w niedzielę mam zamiar jechać z Boo do promenady na zlot yorków :D. Boo teraz robi za yorka? :evil_lol: no, ciekawe czy i w tej roli się sprawdzi hihihi :grin: Quote
puchu Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Charty mogą w niedziele. Jak się umawiamy? Quote
*anusia&ajlu* Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 deer_1987 napisał(a):No to czekam kiedys na wpis :razz: U nas to nic nowego w sumie Niunia bez zmian :( Wyglaszcz zwierzyniec od nas! ok;) tez kiedys patrzylam jak choroba powoli zabiera mi psiaka :( wiem co czujesz :( biedna Niunia... wymiziany, ale za bardzo sa zmeczone zeby ogonem nawet machnac, tak ich pancia wymeczyla :evil_lol: tez wysciskaj swoje psiaki i Pepara:) mychaaaaa napisał(a):Boo teraz robi za yorka? :evil_lol: no, ciekawe czy i w tej roli się sprawdzi hihihi :grin: taa ale chyba nici z tego zlotu, bo na psi spacerek sie umawiamy puchu napisał(a):Charty mogą w niedziele. Jak się umawiamy? chcialam wczoraj sie wpisac ale bylam za bardzo zmeczona, w sobote jednak pracuje i nie dam rady, w niedziele moze byc:multi: ok12? tam gdzie wtedy? Quote
Illusion Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ajlu ma świetne umaszczenie! :loveu: A Boo... coraz bardziej zaczynają mi się podobać grzywacze :evil_lol:. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Izabela124. napisał(a):Czekam na zdjęcia ze spacerku :) fotki mam ale inne;) jutro wstawie... Illusion napisał(a):Ajlu ma świetne umaszczenie! :loveu: A Boo... coraz bardziej zaczynają mi się podobać grzywacze :evil_lol:. dzięki :loveu: a coraz więcej ostatnio spotykam dropiatych psów:loveu: heh grzywacze mają coś w sobie, sporo grzywków jest tez na dgm;) Iza. napisał(a):I jak tam spacerek się odbył ? :) przełożony bo za zimno :/ Boo by zamarzł... Quote
Kisses Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Taam strone wczesniej pisałaś, że mnie znajdziesz z Wombem. Otóż NIE :diabloti: Womba nie wlokę na wystawę ( i tak byśmy byli w inny dzień :) ), ale na wystawie oczywiście się melduje. Ale jak mnie znajdziecie to nie wiem, wyczekuje na plan, bo mam 5 psów do wystawienia w niedziele i nie wiem, które wyrobie. Przy ozdóbkach będę na pewno, ale to cavaliery, a na nie jest kto inny :-( No ale wystawa długa, miejmy nadzieję, że się znajdziemy i będę miała okazje pomiziać Boo :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Doczytałam, że jakieś "inne" fotki mają być wstawione... dobrze doczytałam?;) pzdr. Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Doczytałam, że jakieś "inne" fotki mają być wstawione... dobrze doczytałam?;) pzdr. Tak, tak - też to widzę :D Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ale ani zwykłych fotek ani tych "innych" nie widzę... pzdr. Quote
Recommended Posts