Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psyja']nie wiem czy mi się coś pomyliło czy co, ale silkeny przypadkiem nie są rasą ciągle oficjalnie nie uznaną?

ja tez o nich nie slyszalam, wiec nie wiem, ale uwielbiam charty, lubie ich charakter, taki nie zalezny, mialam kiedys kontakt z dwoma afganami i od tej pory lubie wszystkieeee:loveu:

[quote name='Asiaczek']Mnie tez to zastanawia, że jakos do tej pory nie słyszałam nic o tej rasie. Więc, ona chyba jeszcze nie uznana jest...

Pzdr.

ale jak kazda inna nie uznana, kiedys raczej bedzie, ja trzymam kciuki bo to takie miniaturki borzoja:loveu:

[quote name='Yourii']tak sobie przeglądam Waszą galerię i muszę stwierdzić że Kociaki masz ekstra
A pozy Boogiego są rewelacyjne !

pozdrawiam

a ja wam musze powiedziec ze macie sliczna i utalentowana yorunie ktora bardzo mi sie podoba:loveu:
dzieki za odwiedziny:multi:
a mam tylko 1 kota ;) robi za cala bande, je za 10 ale to nadal tylko Mili:loveu:
taaa Boo ma talencik do ustawiania i stania bez ruchu:lol:

[quote name='Sylwia K']http://images50.fotosik.pl/516/523cd2162b554473gen.jpg fajnie razem wyglądają

http://images41.fotosik.pl/545/4528824373b7e098gen.jpg kicia tez się z nimi bawi czy ucieka?

hej:loveu:
a mialam napisac u was, bo po osiedlu chodzi kopia Lusi :crazyeye:
Mili sama zaczepia do zabawy, pozniej ucieka a na koncu gryzie albo siada na krzeselku, swoim tronie i wszystkich leje, pozniej zrobi rundke po pokojach i na nowo zaczyna sie zabawa:evil_lol:

[quote name='Chantell']grzywuuuuś jaki słodki! :loveu:
Ajlu też jest super!
I kicia mrr :)
zapraszamy także nieśmiało do nas...

a my was odwiedzamy ale sie nie wpisalam do tej pory:oops:
dzieki za odwiedzinki:loveu:

puchu sorki ze nie napisalam ale dopiero sie ogarniam po szkoleniu;)
w sobote mozemy umowic sie na spacerek:razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jak tam zwierzyniec? :loveu:

U nas tez chyba sie nigdy nie wpisalas :razz:

u nas wszystko ok, z Ajlu caly czas się uczymy chodzić na smyczy, zawsze chodziła na szelkach, nawet dobrze nam to idzie ;) Boo teraz mi jęczy bo już godzina spania wybila i mnie ciągnie do łóżka bo sam nie uśnie;) a Mili śpi na mamy oparciu łóżka:)
a nie wpisuję się ale oglądam waszą galerię i wiem co u was słychać;)

Chantell napisał(a):
e tam już nadrobiłaś :loveu: :)

taa dużo nie było :D

puchu napisał(a):
Bardzo chętnie w sobotę :)

to jeszcze napisze co i jak ;) bo z Zosią i z Abrakadabrą byśmy się w Skaryszaku spotkały;)

Asiaczek napisał(a):
Hej, jestem i pilnuję Galerii;)
Dasz jakies foteczki...?
A jeśli tak, to kiedy?

Pzdr.

A dziękujemy za pilnowanie galerii :loveu:
teraz za bardzo zbytnio brakuje czasu na fotki, postaram się w sobotę ze spacerku jakieś cyknąć;) a w niedzielę mam zamiar jechać z Boo do promenady na zlot yorków :D

w końcu mam nowy działający modem :multi: i nareszcie szybko mi się strony otwieraja :) może zrzuce jakieś fotki ale muszę się trochę ogarnąć, bo praca mnie przytłacza....

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
u nas wszystko ok, z Ajlu caly czas się uczymy chodzić na smyczy, zawsze chodziła na szelkach, nawet dobrze nam to idzie ;) Boo teraz mi jęczy bo już godzina spania wybila i mnie ciągnie do łóżka bo sam nie uśnie;) a Mili śpi na mamy oparciu łóżka:)
a nie wpisuję się ale oglądam waszą galerię i wiem co u was słychać;)

No to czekam kiedys na wpis :razz:

U nas to nic nowego w sumie Niunia bez zmian :(

Wyglaszcz zwierzyniec od nas!

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
A dziękujemy za pilnowanie galerii :loveu:
teraz za bardzo zbytnio brakuje czasu na fotki, postaram się w sobotę ze spacerku jakieś cyknąć;) a w niedzielę mam zamiar jechać z Boo do promenady na zlot yorków :D.

Boo teraz robi za yorka? :evil_lol: no, ciekawe czy i w tej roli się sprawdzi hihihi :grin:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to czekam kiedys na wpis :razz:

U nas to nic nowego w sumie Niunia bez zmian :(

Wyglaszcz zwierzyniec od nas!

ok;)
tez kiedys patrzylam jak choroba powoli zabiera mi psiaka :( wiem co czujesz :( biedna Niunia...
wymiziany, ale za bardzo sa zmeczone zeby ogonem nawet machnac, tak ich pancia wymeczyla :evil_lol:
tez wysciskaj swoje psiaki i Pepara:)

mychaaaaa napisał(a):
Boo teraz robi za yorka? :evil_lol: no, ciekawe czy i w tej roli się sprawdzi hihihi :grin:

taa ale chyba nici z tego zlotu, bo na psi spacerek sie umawiamy

puchu napisał(a):
Charty mogą w niedziele. Jak się umawiamy?

chcialam wczoraj sie wpisac ale bylam za bardzo zmeczona, w sobote jednak pracuje i nie dam rady, w niedziele moze byc:multi: ok12? tam gdzie wtedy?

Posted

Izabela124. napisał(a):
Czekam na zdjęcia ze spacerku :)

fotki mam ale inne;) jutro wstawie...

Illusion napisał(a):
Ajlu ma świetne umaszczenie! :loveu: A Boo... coraz bardziej zaczynają mi się podobać grzywacze :evil_lol:.

dzięki :loveu: a coraz więcej ostatnio spotykam dropiatych psów:loveu: heh grzywacze mają coś w sobie, sporo grzywków jest tez na dgm;)

Iza. napisał(a):
I jak tam spacerek się odbył ? :)

przełożony bo za zimno :/ Boo by zamarzł...

Posted

Taam strone wczesniej pisałaś, że mnie znajdziesz z Wombem. Otóż NIE :diabloti:
Womba nie wlokę na wystawę ( i tak byśmy byli w inny dzień :) ), ale na wystawie oczywiście się melduje. Ale jak mnie znajdziecie to nie wiem, wyczekuje na plan, bo mam 5 psów do wystawienia w niedziele i nie wiem, które wyrobie. Przy ozdóbkach będę na pewno, ale to cavaliery, a na nie jest kto inny :-(
No ale wystawa długa, miejmy nadzieję, że się znajdziemy i będę miała okazje pomiziać Boo :loveu: