Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze ale Ty masz fajny ten zwierzyniec :lol: Boogie nie jest poraniony po takich zabawach ?? on ma takie delikatne to ciałko że jak widze go koło kota to mam wrazenie że jedno machniecie łapka i Boogie podrapany :evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']Kurcze ale Ty masz fajny ten zwierzyniec :lol: Boogie nie jest poraniony po takich zabawach ?? on ma takie delikatne to ciałko że jak widze go koło kota to mam wrazenie że jedno machniecie łapka i Boogie podrapany :evil_lol:

kot czesciej warczy i gryzie, praktycznie nie drapie woli uciekac, albo sama zaczepia do zabawy, to jest prawie pies, ma zachowania typowe psie :)
a Boo bardziej przez Ajlu jest zarysowany ona nim pomiata, wogole nie jest delikatna, ale i tak super sie dogaduja:)

[quote name='wiki4']Ale wydoroślała, piękna jest :loveu:
http://images47.fotosik.pl/552/1c34d4c950327c13gen.jpg

:loveu:
ona tylko na fotkach powazna, we łbie same głupoty i zabawa....chociaz na 1 miejscu u niej to jest żarcieee :evil_lol:

[quote name='Iza.']Ale ten Twój Boo już dorosły!
Świetnie się z Ajlu dogaduje :loveu:

juz skonczyl 9 miesiecy, juz prawie dorosly, ale dla mnie to taki mami synek :loveu: a i mama go uwielbiaaa :loveu:
nawet nie wiedzialam ze Ajlu tak fajnie go zaakceptuje, na samym poczatku chcialam kojec malemu robic, myslac ze Ajlu go zagryzie przy 1 okazji jak zostana same, a teraz to juz wiem ze traktuje go jak swojego, fajnie go przyjela i nawet nie ma czesto czepek o mnie ;) dlatego mysle nad 3 psem :evil_lol: :)

Posted

puchu napisał(a):
Następny grzywek czy na charta się skusisz?

Co powiesz na spacer między 2.02 a 20.02?

o tak charta borzoja bym chciala ale to nie teraz;)
a jak moze byc inaczej...grzywek ;)
jak zobacze grafik na luty to ci powiem, ale pewnie tak bo napewno jakis dzien wolny bede miala :) nie dam sie zostawic na nadgodziny i nie zlapia mnie na dniu wolnym zebym do pracy przyszla;)

Posted

Ilka21 napisał(a):
ty juz myslami w młodzieży przez te wystawy ;)

o tak, juz spac nie daja te wystawy ;)
znowu mi dali pracujacy dzien na 20,02,11 musze zamiany szukac :/ a w sobote 19.02.11 dali mi zmiane od 9 do 17, wroce do domu ok 18 i musze szybko psa robic zeby zdazyc na pociag, sam stres ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):

ona ma cos do tej choinki jak sie na nia nikt nie patrzy to jeszcze lancuch gryzie albo bombka sie bawi, trzeba uwazac zeby nie zwalila bo tez wchodzi pod choinke zeby byc blizej rybek, to jej ulubione zajecie :D

Aga&Ganja napisał(a):
Witamy!
Super zwierzyniec teraz masz... ;)
a jaką śliczną sierść ma... :loveu: http://images35.fotosik.pl/386/34ebac6d76897742gen.jpg

Pozdrawiamy.

hej :)
dzieki, tylko jakos tak czarno bialo mam, jakis rudzielec mi sie chyba marzy :)
a siersc ma ladna dzieki dobrej karmie, ona nie jada byle czego, fochy stroi jak mama da cos z ryba bo nie lubi ryby, dziwny kot :D

Asiaczek napisał(a):

;)

Kisses napisał(a):
http://images38.fotosik.pl/509/922b66ac60e0c473gen.jpg Grzyyyyw :multi:
Widziałam kilka razy na żywo, cudeńko :)

o tak grzywy na zywo, taaaa :loveu: bedziemy w Rzeszowie to znajdziemy cie z Wombem :)

mychaaaaa napisał(a):
http://images38.fotosik.pl/542/bcb942ccd0388c80gen.jpg
Jakbym Lailuszkę widziała ;)
tylko moja mniej pstrokata

o tak podobni bladzi sa teraz :)

Betbet napisał(a):
No to jak zwykle się uśmiałam. Mili faktycznie na jednym zdjęciu ma oczy jak kosmita:P

o hej :)
i chyba pochodzi z kosmosu hahaha

Jaga. napisał(a):
buahahahaha co za wyznanie

http://images40.fotosik.pl/534/a677eb46144f9a43gen.jpg hahaha jaka mina :D

ło matko ale mnie zestresowałaś :placz: już myślałam że synusia o miesiąc odmłodziłam ;)

trzeci pies powiadasz? hm.... ;) no nie powiem, mi też chodzi po głowie trzeci pies. ale trzeci będzie łysy o! ;)

Ajlu lubi pokazac ze rzadzi i nie zna takiego slowa jak 'delikatnie' cos zrobic! jak np skacze na niego to Boo zledwoscia utrzymuje sie na nogach :D smiesznie to wtedy wyglada bo Boo chce udawac silacza i twardo stoi ale zaraz ucieka albo podgryza ja za lapy zeby sie wydostac bo nie daje rady jej utrzymac :)

psyja napisał(a):
ile fot:loveu: super że się tak z Ajlu i kicią dogadali!
a borzoje... ahhhhh:loveu: to też moje marzenie!

o tak dogadali sie super, kot fajnie reaguje bo jak wroce z dlugiego spacerku to witania nie ma konca :) ale Mili woli Ajlu niz Boo, bo Ajlu mniej przeszkadza i mniej goni;)
borzoj to i moje marzenie...ale to jeszcze nie teraz...

puchu napisał(a):
A o silkenie myślałaś? (nie żebym miała coś do grzywek, ale charty... )

a o jakiej rasie piszesz bo nie czaje
a co do spacerku, w niedziele mam wolne albo w srode ;)