Jaga. Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 czary mary zamawiam dobrą pogodę a jak już nadejdzie to się zjawię z szatańską bandą i będę miętosić i miziać łysą dupinkę :evil_lol: :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ...alez groźby... co na to Ajlu? Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Feigned napisał(a):witamy małego przystojniaka :loveu: :loveu: dOgLoV napisał(a):słodziak :loveu: heh tylko na fotkach:evil_lol: Asiaczek napisał(a):Hej, jestem, jestem. Jak przyjemnie pooglądać foteczki ze słonecznego spacerosa...:) pzdr. ja tez bym chciala zeby bylo troszke cieplej:roll:;) Sylwia K napisał(a):jest naprawdę uroczy taa jasne haha wyglada tylko jak aniolek, maly diabel z niego:loveu: deer_1987 napisał(a):http://images45.fotosik.pl/345/602a86c954415a25med.jpg znany Wam jamniczek? nie nie znamy go;) Asiaczek napisał(a):Nie, spotkany zupełnie przypadkowo na spacerze... Pzdr. ale boo sie spodobal:lol: Marta_Ares napisał(a):http://images50.fotosik.pl/344/e2094df7e2c8bf66med.jpg sliczny jest!!! :) :loveu: Asiaczek napisał(a):Ajlu pewnie juz w pracy... Pzdr. oj tak, zmiany mam 17-1, ale od nastepnego tygodnia od 13-21 masakra:shake: Betbet napisał(a):Heeeeeeeeee dawno mnie tu nie było:)))) A czaaad jak zwykle a myslalam ostatnio o tobie :p jak tam mysie? akaka napisał(a):czary mary zamawiam dobrą pogodę a jak już nadejdzie to się zjawię z szatańską bandą i będę miętosić i miziać łysą dupinkę :evil_lol: :loveu: oj czaruj dobrze, ja chce miec lato:evil_lol: mala lysinka jak najbardziej lubi byc mietoszona:loveu: Asiaczek napisał(a):...alez groźby... co na to Ajlu? Pzdr. Ajlu nie zzabardzo lubi sie mietosic no chyba ze prze pancie:loveu: a dzis przynosze smutna wiadomosc:-( Edzia moj najukochanszy chomik ktorego mialam w zyciu odszeszla za TM:-(:-(:-( byla taka madra, reagowala na imie, gadala z nami, zebrala o jedzenie ah, szkoda byla u mnie stanowczo za krotko:-(:-(:-(:placz: Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Oj, jak przykro i smutno... Dla Edzi ["] Pzdr. Quote
ames Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ale Milli ma cudne białe galotki na brzucholku:) cudny http://images38.fotosik.pl/340/f322d01aa047c9f4.jpg :):):) bardzo mi przykro...Edziu ... Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Przykro mi z powodu Edzi.... ['][']['] Quote
Lucky. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ehhh, bardzo mi przykro ... a co jej się stało ? sama przechodziłam przez to 2 miesiące temu ... Quote
Ilka21 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Anusia współczuję. Lucky podejrzewam że ze starości bo chomiki neistety bardzo krótko żyją Quote
Daga&Maks Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 współczuję ci :-( chomiki tak strasznie krótko żyją :-( Quote
sunshine Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ta fryzura Boo hyhyhy:D a chomiczka współczuje:( tez miałam jednego ukochanego. Pusio się wabił i był ze mną 4 lata. Był długowłosy, sliczny Quote
mychaaaaa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*'] http://images50.fotosik.pl/344/4d29dfa52b9a574e.jpg http://images42.fotosik.pl/228/6c6eca108c1bc460.jpg . Boogie to jeden z moich najulubieńszych grzywaczy jeśli o wygląd chodzi. Ah te cętki! :loveu: Idealny :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ajlu - jakoś Was nie ma na DGM od dłuższego czasu... Czy wszystko w porządku? Pzdr. Quote
Ilka21 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Anusia chora i nie ma na nic siły a jak zdrowa to praca i praca. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ilka21 napisał(a):Anusia chora i nie ma na nic siły a jak zdrowa to praca i praca. Oj, no to zdrówka zyczymy... Czy to przeziębienie czy - nie daj Boshe - cos gorszego? pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Zapraszam na częściowo "mók" bazarek:) http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15852806#post15852806 Pzdr. Quote
ames Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 osz.. chorować jak za oknem taka piękna zima jest okropnie nieprzyjemnie,dużo zdrówka! Quote
*anusia&ajlu* Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Oj, jak przykro i smutno... Dla Edzi ["] Pzdr.[/QUOTE] :-( [quote name='ames']ale Milli ma cudne białe galotki na brzucholku:) cudny [URL]http://images38.fotosik.pl/340/f322d01aa047c9f4.jpg[/URL] :):):) bardzo mi przykro...Edziu [*]...[/QUOTE] taa od malego ten trojkacik mi tez sie podoba:loveu: :-( [quote name='Izabela124.']Przykro mi z powodu Edzi.... ['][']['][/QUOTE] [quote name='akaka']i mi jest bardzo przykro [*][/QUOTE] [quote name='deer_1987']Smutno :( Edziu [*][/QUOTE] :-( [quote name='Lucky.']ehhh, bardzo mi przykro ... a co jej się stało ? sama przechodziłam przez to 2 miesiące temu ...[/QUOTE] Edzia jak przyszla do mnie byla skrzywdzonym chomiczkiem, nie chodzila normalnie co jakis czas sie przewracala, ktos ja skrzywdzil i trafila do mnie juz jako dorosly chomik, i tak moim zdaniem na tyle co w swoim zyciu przezyla to dluugo moglabyc naszym najcudowniejszym Edzikiem:loveu::-( [quote name='Ilka21']Anusia współczuję. Lucky podejrzewam że ze starości bo chomiki neistety bardzo krótko żyją[/QUOTE] tak ze starosci niestety:-( [quote name='Sylwia K']ojej, bardzo mi przykro:-([/QUOTE] :-( Quote
*anusia&ajlu* Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Daga & Maks']współczuję ci :-( chomiki tak strasznie krótko żyją :-([/QUOTE] a wczoraj mialam ochote kupic podobnego do Edzi chomisia ale stwierdzilam ze moge pomoc jakiej bidzie i sie powoli rozgladam :loveu: [quote name='sunshine']ta fryzura Boo hyhyhy:D a chomiczka współczuje:( tez miałam jednego ukochanego. Pusio się wabił i był ze mną 4 lata. Był długowłosy, sliczny[/QUOTE] Boo ostatnio urosly włosy i wyglada cudnie musze wam cyknac jakas fotke po kapieli to zobaczycie:loveu: ja mialam kiedys 36 chomikow i te mialam dlugowlosa nazywala sie Sucha bo taka bide odratowalismy chuda i tez byla sliczna:loveu: [quote name='mychaaaaa']Boogie to jeden z moich najulubieńszych grzywaczy jeśli o wygląd chodzi. Ah te cętki! :loveu: Idealny :loveu:[/QUOTE] hahaha a bedziesz na tej wystawie w Nowym Dworze? bo chyba raczej bedziemy, nie znalazlam osoby na wolne ale najwyzej pojde na zwolnienie:p denerwuje mnie to ze tak mam w pracy, wogole z posrod chyba 500 osob nie moge znalezc zamiany albo nikt nie chce pracowac w sobote... [quote name='Asiaczek'][B]Ajlu[/B] - jakoś Was nie ma na DGM od dłuższego czasu... Czy wszystko w porządku? Pzdr.[/QUOTE] tak wszystko ok, nic sie nie dzieje, tylko nie mam kompa bo porzyczam dla wujka bo zdaje prawo jazdy i robi sobie testy przed egzaminem, ale to mam nadzieje ze tylko do 9.12 bo wtedy ma egzaminy;) [quote name='Ilka21']Anusia chora i nie ma na nic siły a jak zdrowa to praca i praca.[/QUOTE] juz sie wyleczylam tak troszke mi jeszcze dokucza katar ale jest ok ;) a praca non stop i juz dosyc mam i te zmiany do 22,23 dobijaja [quote name='akaka']zdrówka życzę :calus:[/QUOTE] :loveu: [quote name='sunshine']i urlopu od tej pracy;)[/QUOTE] taaa chcialabym ale niestety nie mam juz, dopiero w nastepnym roku:p [quote name='Asiaczek']Oj, no to zdrówka zyczymy... Czy to przeziębienie czy - nie daj Boshe - cos gorszego? pzdr.[/QUOTE] nie tylko przeziebienie:p [quote name='Asiaczek']Zapraszam na częściowo "mók" bazarek:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15852806#post15852806[/url] Pzdr.[/QUOTE] widzialam moze pozniej zajrze:p:loveu: [quote name='ames']osz.. chorować jak za oknem taka piękna zima jest okropnie nieprzyjemnie,dużo zdrówka![/QUOTE] oj jak ja nie lubie zimy.... [quote name='Ilka21']Przeziębiona zresztą tj ja[/QUOTE] juz prawie zdrowa;) [quote name='magdola']duuuuuuzo zdrowka!!![/QUOTE] dzieki:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts