Obama Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 http://images47.fotosik.pl/353/b9790c8facd852a6med.jpg mina iście anielska! Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Asiaczek napisał(a):Hej-hej! Odezwij się do nas... Pzdr. Jak gadałam ostatnio z Anusią to mówiła, ze jest bardzo zapracowana. Pewnie jak bedzie miała chwilkę to zajrzy ;) Quote
magdola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Iza. napisał(a):Jak gadałam ostatnio z Anusią to mówiła, ze jest bardzo zapracowana. Pewnie jak bedzie miała chwilkę to zajrzy ;) na pewno, ona dgm nie zostawi;) Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Iza. napisał(a):Jak gadałam ostatnio z Anusią to mówiła, ze jest bardzo zapracowana. Pewnie jak bedzie miała chwilkę to zajrzy ;) Domyslam się, że jest zapracowana, bo na maile odpowiada po jakichs 3-4 dniach:evil_lol:... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='puchu']Jest przepiękny I Ajlu też I Mili Trzeba się kiedyś na spacer w końcu umówić. jak bedzie troszke cieplej, to w nastepnym tygodniu do 11 listopada mam wolne :D mozemy sie umowic;) [quote name='Asiaczek']Gratulacje!!! wyniki wystawowe sa wręcz powalające:) Tfu, tfu, tfu, oby nie zapeszyć Pzdr. nie zapeszaj, debiutujemy 11.12 w klasie szczeniat, stawka juz jest duza ale badzmy dobrej mysli :D [quote name='Marta_Ares']ja przyszlam podziwiać piękną grzywkę:loveu: hej :) a dzięki :loveu: [quote name='Izabela124.']Gratuluję wyników !!!!! dzieki :D [quote name='runo']http://images39.fotosik.pl/349/ef48d96814908d66med.jpg to mnie powaliło :D jak sztuczny wygląda miny ma niesamowite, czasami wzrokiem moze powalic :) [quote name='deer_1987']a to juz wiecej zdjec od Asiaczka nie ma`? sa, sa tylko brak czasu... [quote name='psyja']śliczne masz maleństwa!!! :loveu: dzieki :loveu: [quote name='Asiaczek']Zdjęć było sporo ale może Ajlu tylko te najfajniejsze wybrała albo nie ma czasu... pzdr. mam, mam jeszcze fotki ale nie mam kiedy sie skupic i zgrac i wstawic [quote name='sleepingbyday']bo my musimy wybrać się na spacer jesienny i poprodukowac nowe fotki :-) ooo takkk!!! dzis bylam w skaryszaku ale tylko chwile ;) [quote name='wiki4']Dzień dobry Nusiu :lol: hej :loveu: [quote name='magdola']haaaaloooooo..... juz jestem :) [quote name='Baski_Kropka']Świetna ta twoja banda, ach ten koci wzrok jak ja go dobrze znam :D Ajlu tak pokornie na zdjęciu wyszła, a Boogie no cukiereczek po prostu :D Nic dodać nic ująć różnorodność duża w tym twoim stadku :D taaa, ajlu zrobila sie z nich wszystkich najspokojniejsza, boo szuka tylko osoby zeby go przytulila i pocalowala a jak nikt nie ma czasu to stęka i jęczy ze go nikt nie kocha, a za to kot z calego stada ma niezle ADHD!!! kazdego dnia o 7 rano albo i wczesniej budzi i skacze na klamke zeby wypuscic ja z pokoju bo jej sie chce jesc! masakra, przy czym zaraz skacze na mnie i na parapet i miauczy! wesolo mam....:D [quote name='Asiaczek']Hej-hej! Odezwij się do nas... Pzdr. ;) [quote name='Obama']http://images47.fotosik.pl/353/b9790c8facd852a6med.jpg mina iście anielska! taaa:loveu: [quote name='Iza.']Jak gadałam ostatnio z Anusią to mówiła, ze jest bardzo zapracowana. Pewnie jak bedzie miała chwilkę to zajrzy ;) taa praca mnie wykancza! ale teraz 7 dni wolnego, mialam 8 ale wczoraj mialam dzien bardzo meczacy ale za to jaki....oddalam krew jak co 3miesiace i zostalam wpisana do banku dawcow szpiku kostnego :) [quote name='magdola']na pewno, ona dgm nie zostawi haha jak ty mnie dobrze znasz :loveu: juz tylko odliczam dni do wystawy w szczecinie :) [quote name='Asiaczek']Domyslam się, że jest zapracowana, bo na maile odpowiada po jakichs 3-4 dniach:evil_lol:... Pzdr. ooo tak, nie mam na nic czasu...i nie mam fotek, no moze kilka Mili jak pozowala i te zalegle Boo;) Quote
puchu Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']jak bedzie troszke cieplej, to w nastepnym tygodniu do 11 listopada mam wolne :D mozemy sie umowic;)[/QUOTE]Może 10 listopada? Skaryszak? Quote
*anusia&ajlu* Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='puchu']Może 10 listopada? Skaryszak?[/QUOTE] o bardzo fajnie :D moze byc :) Quote
puchu Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 To teraz trzeba się modlić, żeby pogoda była ;) Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*'] taa praca mnie wykancza! ale teraz 7 dni wolnego, mialam 8 ale wczoraj mialam dzien bardzo meczacy ale za to jaki....oddalam krew jak co 3miesiace i zostalam wpisana do banku dawcow szpiku kostnego :) )[/QUOTE] Oooooo, super! Odważna jesteś:) Pzdr. Quote
magdola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 moze chociaz kawałek nowej fotki???????plisssssss oczywiscie najepiej 3w1 ;) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ajlu - po "starej" znajomości, wklejam link do bazarku, jaki mam pod opieką:) http://www.dogomania.pl/threads/196214-Bi%C5%BCu-francuski-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kajtuna-i-na-Rysia-do-14.-11 Może ktoś zaglądnie? Pzdr. Quote
puchu Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jak pogoda dopisze, to będą z jutrzejszego spaceru :) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mnie, niestety, nie będzie na tym spacerku - będę walczyc na ringu w Kielcach:) Życzę Wam pięknej słonecznej pogody, bez deszczu... Pzdr. Quote
magdola Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Mnie, niestety, nie będzie na tym spacerku - będę walczyc na ringu w Kielcach:) . powodzenia;) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 jak ktos chce dolaczyc do spacerku zapraszam! jutro ok 15,30 przy wejsciu do parku od strony waszyngtona, jakby co moj tel 665317693 :) Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Licze na ciekawe, słoneczne fotki:)W niedzielę do Was zajrzę... Pzdr. Quote
puchu Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Trochę się rozjaśnia, więc będzie dobrze :) Quote
puchu Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 I fotek ni ma. Było mokro, ciemno to nawet nie wyciągałam aparatu. A Boo jest świetny :loveu: Ajlu zresztą też :) Quote
puchu Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ariuch ładnie by podziękował, gdyby nie spała ;) Polecamy sie na przyszłe spacery :) Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 ... a w Kielcach była piekna słoneczna pogoda:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Asiaczek napisał(a):Licze na ciekawe, słoneczne fotki:)W niedzielę do Was zajrzę... Pzdr. niestety nie bylo ladni ale bardzo fajnie :) psy wylatane, a Boo byl taki brudny ze trzebabylo go uprac :) puchu napisał(a):I fotek ni ma. Było mokro, ciemno to nawet nie wyciągałam aparatu. A Boo jest świetny :loveu: Ajlu zresztą też :) ja tez nie wyciagalam aparatu nie bylo sensu;) a dziekuja :) sleepingbyday napisał(a):aria ZA TO JEST PRZEŚLICZNA! taa mi tez sie bardzo podoba :loveu: puchu napisał(a):Ariuch ładnie by podziękował, gdyby nie spała ;) Polecamy sie na przyszłe spacery :) bedziemy wiedziec do kogo pisac na przyszlosc ;) Asiaczek napisał(a):... a w Kielcach była piekna słoneczna pogoda:) Pzdr. ale bym chciala zeby i u nas sloneczko zaswiecilo.... mam kilka fotek z sesji Mili :) Quote
Recommended Posts