Iza. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 akaka napisał(a):w takim razie jesteśmy umówione ;) Czekam tylko na termin :cool3::eviltong: Quote
Iza. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 akaka napisał(a):wrzesień? ;) Pasuje, i Anusie zgarnij ze sobą :) Quote
Feigned Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Anusia, właśnie czytałam! WO 1 i BIS BABY !!!! rewelacyjny debiut, gratuluję serdecznie ! :loveu: :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 No to wielkie gratulacje dla was !!! :loveu::loveu::loveu: Nareszcie mogę przestać ściskać kciuki :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='dOgLoV']Ja juz sciskam lapki :loveu: dzieki bardzo sie przydaly :loveu: [quote name='Ewa&Duffel']To pięknie wyszło :loveu: http://images8.fotosik.pl/430/3504e756b80f0323med.jpg Mooocno trzymamy kciuki za jutro !!! :) o tak fajna fotka ;) wole psy czarne focic ;) lepiej sie wystawia jak sie wie ze tak duzo osob trzyma kciuki :loveu: [quote name='Obama']frisbee! i super! fajna zabawka frisbee bardzo Ajlu lubi sie bawic i co widzialam Zosia tez bardzo polubila rzucanie [quote name='Daga & Maks']my też trzymamy kciuki :) ooo dzieki :) [quote name='wiki4']Już po wystawieniu :lol: Poszło im bardzo dobrze, czekają do 15 na bisy dzieki za info, juz po finalach nie mialam sily zeby zadzwonic :/ zmeczona i zadowolona wrocilam i poszlam spac ;) [quote name='dOgLoV']oooooo to gratulujemy ;) DZIEKI!!! [quote name='akaka']a ja siedzę i myślę skąd u Duffela w galerii taki śliczny grzywek :) no i znalazłam:loveu: aaa sliczny Boo dziekuje, akurat meczy kota :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Iza.']Boo to wasza rodzina, braciszek :cool3: [quote name='akaka']wiedziałam że nie bez powodu padłam na jego widok :eviltong: czyżby to był Blask Księżyca?:razz: [quote name='Iza.']Tak, tak to właśnie Blask Księżyca Innowacja. [quote name='akaka']to ja się wpraszam na kawkę :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Iza.']hahahah :evil_lol: [quote name='akaka']żadne hahah do Was też się wproszę [quote name='Iza.']Zapraszam :loveu: Koniecznie z Tessi :cool3: [quote name='akaka']oj żebyś nie żałowała :eviltong::diabloti: [quote name='Iza.']no mam nadzieje, ze nie będę :evil_lol: [quote name='akaka']w takim razie jesteśmy umówione ;) [quote name='Iza.']Czekam tylko na termin :cool3::eviltong: [quote name='akaka']wrzesień? ;) [quote name='Iza.']Pasuje, i Anusie zgarnij ze sobą :) [quote name='akaka']zgarnę :) :) :) jak się da off course ;) hmyy co to za pogaduszki, mam naskarzyc na was :D :D akaka witam w galerii egoistycznej Ajlu, boskiego Boo i nieogarnietej Mili no i gryzoniow seniorkow...;) wiecie co to moze do mnie wpadniecie a nie jakies terminy sobie ustawiacie juz;) Iza juz dawno u mnie nie byla-wstyd...a akaka by poznala bande:p Quote
*anusia&ajlu* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Feigned']Anusia, właśnie czytałam! WO 1 i BIS BABY !!!! rewelacyjny debiut, gratuluję serdecznie ! :loveu: :loveu: a dzieki za gratki:loveu: Boo pokazal sie niesamowicie;) [quote name='Ewa&Duffel']No to wielkie gratulacje dla was !!! :loveu::loveu::loveu: Nareszcie mogę przestać ściskać kciuki :evil_lol: uff dzieki za trzymanie kciukow bardzo, bardzo sie przydaly;) [quote name='Daga & Maks']to ogromne gratulacje :) dziekiiiii :loveu: Normalnie niesamowita wystawa nawet sobie nie wyobrazalam ze taki debiut bedziemy mieli :multi: Boo jest BOSKI!!!! pod wzgledem charakteru i mam nadzieje ze taki mu pozostanie :loveu: wymarzyc sobie lepiej nie moglam ;) czekam na fotki i je wstawie niedlugo:) Quote
łamAga Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Czekamy na foteczki niecierpliwie i jeszcze raz gratulujemy !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jaga. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 gratulacje :loveu::loveu::loveu: chętnie wpadnę, napisz tylko kiedy ;) poznam braciszka mojego (już niedługo) grzywcia :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='dOgLoV']Czekamy na foteczki niecierpliwie i jeszcze raz gratulujemy !!!!!!!!!!!!!!! mam kilka fotek :multi: [quote name='akaka']gratulacje :loveu::loveu::loveu: chętnie wpadnę, napisz tylko kiedy ;) poznam braciszka mojego (już niedługo) grzywcia :loveu: dziekii :loveu: ale fajnie powiem ci ze lepszej hodowli nie moglas sobie wybrac :loveu: ;) i fotki Quote
*anusia&ajlu* Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 i ostatnie dwa najwazniejsze :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ale ładnie się mały prezentował :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 No i tu gratuluję, świetnie wam poszło! Quote
sleepingbyday Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 to i ja zagratuluję mojemu ulubieńcowi :-). a zdjęcia superowe, szkoda, że nieostre, ale co zrobić. nastepnym razem będa żylety :-). boooo jest super dzieckiem (pewnie dlatego, ze spokojny). a zosia faktycznie bardzo grzecznie sie z nim przywita la, no, fakt, dostał potem ochrzan za cos tam, ale dzielnie to zniósł. wychowanie w stadku jednak procentuje. natomiast dorosłe baby, zosia i ajlu, pożarły się raz i ti całkiem nieźle. buraki jedne ;-) Quote
Abrakadabra Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Bosheeee... ja się zakochałam! Zaciumkałabym go na smierć! Ale jak mnie ze SBD zaprosicie na spacerek - to obiecuję, ze nie zrobię mu żadnej krzywdy z miłości. :) Quote
łamAga Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Kurcze ale sie fajnie oglada te fotki , i jak on ładnie przyjmuje poze wystawową :loveu: Quote
Obama Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Przepraszam za pytanie,ale łyse z włochatymi ocenia się razem?? :) Quote
Iza. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Obama napisał(a):Przepraszam za pytanie,ale łyse z włochatymi ocenia się razem?? :) Tak, u nas w Polsce razem, innych krajach sa już oddzielona a u nas takie zacofanie ;) Quote
Obama Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Iza. napisał(a):Tak, u nas w Polsce razem, innych krajach sa już oddzielona a u nas takie zacofanie ;) O kurcze,to chyba cholernie niesprawiedliwe. Przecież na łysym widać więcej wad postawy...włochaty może dostać dodatkowe punkty za pokrywę włosową...Jak to wygląda w ocenianiu? co preferują sędziowie? Quote
Iza. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Obama napisał(a):O kurcze,to chyba cholernie niesprawiedliwe. Przecież na łysym widać więcej wad postawy...włochaty może dostać dodatkowe punkty za pokrywę włosową...Jak to wygląda w ocenianiu? co preferują sędziowie? Raczej więcej punktów za włos owłosiony nie dostanie, niestety. U nas w Polsce ciągle bardziej na topie są łyse, jeszcze nie tak dawno powderów wystawianych było naprawdę niewiele. Jest wielu sędziów którzy preferują psy łyse. Ale zobacz jak bardzo różni się pielęgnacja odmiany łysej i owłosionej, ja w tym momencie zeby przygotowac swojego psa na wystawę potrzebuje ok 3 godzin, gdzie on ma jeszcze w tym momencie krótki włos. A i pielęgnacja codzienna też sporo zajmuje, przy łysym jest tego zdecydowanie mniej, Quote
Asiaczek Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Gratulacje dla Was za cudny debiut! Lepszego nie mogliście sobie wymarzyć, prawda? pzr. Quote
Recommended Posts