Sylwia K Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 http://images35.fotosik.pl/181/558f8b17c213c6aamed.jpg no no jaki agresor:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='sleepingbyday']ej, no! poproszę, nie, wręcz żądam!! -zobaczyć go niedługo na żywo, zanim dorośnie. nie jestem fanką grzywaczy, ale szczeniaki sa bossskie :-). zazadalas to dzis mialas:p i ciocia SBD tez przepadla:loveu: milosc od 1 wejrzenia haha [quote name='Ewa&Duffel']Ja tez chcę zobaczyć malucha ! Co z tym spacerkiem ? :) juz zgrywam fotki ze spotkania niedlygo beda...;) [quote name='dOgLoV']W "mp" w wielkiej ksiedze psów jest opisany grzywacz chinski :evil_lol: wiem, wiem mam:cool3: [quote name='Ilka21']No anusia jak się zestresujesz to na pewno Boo ci nie stanie, przestań to nei walka o złote kalesony a i tak sami jesteście. To wasza pierwsza wystawa, no nic dopilnuję byś piwo wypiła przed wejściem byś mi wnuka nie zestresowała. dobrze bedzie:razz: [quote name='sleepingbyday']pilnuj, żeby sobie za bardzo nie chlapnęła, bo jeszcze sama zacznie sie prężyc przed sędzią, huehue ;-) hahaha :evil_lol: pani sedzina bedzie a nie pan:p [quote name='Sylwia K']http://images35.fotosik.pl/181/558f8b17c213c6aamed.jpg no no jaki agresor:evil_lol: o tak, Ajlu to typowy Narcyz kocha sama siebie no i pancie:loveu: na innych pokazuje zeby dzien pelen wrazen, bylismy w odwiedzinach u rodzenstwa Boo, szalestwa niesamowite az milo popatrzec jak szczyle sie bawily a pozniej z ciocia SBD i Ewa bylismy w Skaryszewskim na psim spacerku, jak zwykle bylo suuuper teraz Ajlu i Boo nie zywe leza i spia:loveu: uwielbiam takie spacerki:multi: fotki sie wgrywaja Quote
*anusia&ajlu* Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 to Zosia (od SBD) Duffel (od Ewy) i Ajlu (moja) Ajlu plywala :loveu: ukradla Duffelkowi kaczuszke ;) szukala wiewiorki pod ziemia, nosio :loveu: :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 i nawet spotkalismy podobna sunie grzywacza do Boo:loveu: :loveu: wygodnis na lawce sie panoszyl;) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 i posokowiec tez byl fajny ;) slodziak :loveu: Zosienka :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 juz wszystkie, sory za jakosc fotek, ale baterie mi siadly, bo zawsze o wiele lepsze wychodza;) musze pochwalic Boo bo nie bal sie Duffelka szedl kolo niego rowno, nie panikowal i niesamowicie sie ciesze ze tak reaguje na wszystkie psy ;) a no i pochwale Zosienke ze nie odganiala Boo i byla dla niego grzeczna;) a Duffelek jest bardzo fajny do socjalu psow charakter ma boski :loveu: idziemy szykowac sie na wystawe ;) 3 mac prosze mocno kciuki za nasz debiucik ;) Quote
Ewa&Duffel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 To pięknie wyszło :loveu: http://images8.fotosik.pl/430/3504e756b80f0323med.jpg Mooocno trzymamy kciuki za jutro !!! :) Quote
wiki4 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Już po wystawieniu :lol: Poszło im bardzo dobrze, czekają do 15 na bisy Quote
Jaga. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 a ja siedzę i myślę skąd u Duffela w galerii taki śliczny grzywek :) no i znalazłam:loveu: Quote
Iza. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 akaka napisał(a):a ja siedzę i myślę skąd u Duffela w galerii taki śliczny grzywek :) no i znalazłam:loveu: Boo to wasza rodzina, braciszek :cool3: Quote
Jaga. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 wiedziałam że nie bez powodu padłam na jego widok :eviltong: czyżby to był Blask Księżyca?:razz: Quote
Iza. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 akaka napisał(a):wiedziałam że nie bez powodu padłam na jego widok :eviltong: czyżby to był Blask Księżyca?:razz: Tak, tak to właśnie Blask Księżyca Innowacja. Quote
Jaga. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 to ja się wpraszam na kawkę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Iza. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 akaka napisał(a):to ja się wpraszam na kawkę :eviltong::eviltong::eviltong: hahahah :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='akaka']żadne hahah do Was też się wproszę Zapraszam :loveu: Koniecznie z Tessi :cool3: Quote
Iza. Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 akaka napisał(a):oj żebyś nie żałowała :eviltong::diabloti: no mam nadzieje, ze nie będę :evil_lol: Quote
Recommended Posts