Lucky. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Super szczyl . Coś dużo tych grzywków się narobiło :P Quote
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Lucky. napisał(a): Coś dużo tych grzywków się narobiło :P niestety:shake: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cieszę się, że Młody ma taki fajny charakter:) U mnie na osiedlu są 2. Jeden - rzuca się na wszystkie psy, a drugi - Spaślak przeraźliwy - olewa wszystko i wszystkich... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie leń sie! Ty widzisz Cudaczka na codzień, a my tylko wtedy, gdy wstawisz fotki... No, już-juz, do roboty! Pzdr. niedlugo dam fotki bo od soboty mam w pracy nocki i nadrobie :D Izabela124. napisał(a):Ale on śliczny, wymiziaj go ode mnie wymiziany :D :loveu: Lucky. napisał(a):Super szczyl . Coś dużo tych grzywków się narobiło :P ale jak spotykam grzywki to z rodowodem ;) zadko kiedy z pseudo... Iza. napisał(a):niestety:shake: oj nie kazdy jest zlym i okrutnym wlascicielem u mnie ma jak w raju:loveu: hihi Asiaczek napisał(a):Cieszę się, że Młody ma taki fajny charakter:) U mnie na osiedlu są 2. Jeden - rzuca się na wszystkie psy, a drugi - Spaślak przeraźliwy - olewa wszystko i wszystkich... Pzdr. ma niesamowity charakter, przechodzimy socjal w fajnym miejscu w sklepie u mojej mamy, kazdy kto wchodzi sie nim zachwyca, caluje bierze na rece a Boo ogonkiem macha i odwdziecza sie calusami :D poprostu niesamowite :D Iza. napisał(a):Ale się cieszę na ten Białystok :loveu: ja tez sie ciesze i doczekac nie moge :D Quote
Obama Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 na dogo psy sie jak króliki namnażają...gdzie się nie wejdzie tam ludzie się dopsiarzają..a to drugi,a to trzeci psiak... szaleństwo:eviltong::cool3:;) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 a tak ogolem bylismy wczoraj u weta i maluch zostal zachipowany ;) tez nawet nie jeknal, przezyl podroz w niesamowita burze ale mial to gleboko w nosie, a w autobusie nawet chlopak mi miejsca ustapil zebym z Boo nie stala, a i Mili byla na wizycie z nami u weta i w piatek bedzie sterylizowana;) a dzis Boo zostal ogolony i wykapany i jest piekny i czysciutki i pachnacy :loveu: teraz spi:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Obama napisał(a):na dogo psy sie jak króliki namnażają...gdzie się nie wejdzie tam ludzie się dopsiarzają..a to drugi,a to trzeci psiak... szaleństwo:eviltong::cool3:;) no to najwyzszy czas na ciebie :p Quote
Asiaczek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):a tak ogolem bylismy wczoraj u weta i maluch zostal zachipowany ;) tez nawet nie jeknal, przezyl podroz w niesamowita burze ale mial to gleboko w nosie, a w autobusie nawet chlopak mi miejsca ustapil zebym z Boo nie stala, a i Mili byla na wizycie z nami u weta i w piatek bedzie sterylizowana;) a dzis Boo zostal ogolony i wykapany i jest piekny i czysciutki i pachnacy :loveu: teraz spi:loveu::loveu::loveu::loveu: Hm, piękny, czyściutki i pachnący.... zachęcająca wizja na spotkanie się...:) pzdr. Quote
Obama Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):no to najwyzszy czas na ciebie :p pracuję nad tym:lol::diabloti: Quote
Sylwia K Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 http://images8.fotosik.pl/410/058df67d14469115med.jpg ale śmiesznie wygląda:loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Hm, piękny, czyściutki i pachnący.... zachęcająca wizja na spotkanie się...:) pzdr. jutro idziemy na ostatnie szczepienie i bedziemy mogly sie spotkac bo juz bedzie po kwarantannie :D [quote name='Obama']pracuję nad tym:lol::diabloti: wlasnie widzialam, czytalam :D 3mam kciuki:multi: :kciuki: [quote name='Sylwia K']http://images8.fotosik.pl/410/058df67d14469115med.jpg ale śmiesznie wygląda:loveu: ;) kilka fotek z mazur Boo w lesie tak sie siluje :evil_lol: szkoda ze ucho ucielam ale bujalo na łódce ;) no i dwa sliczne widoki;) i zachod slonca nad jeziorem Roś Quote
C&B Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 http://images50.fotosik.pl/323/48308e438651d0e2med.jpg Ja chcę już B-stok i chcę go zobaczyc <3 Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='C&B']http://images50.fotosik.pl/323/48308e438651d0e2med.jpg Ja chcę już B-stok i chcę go zobaczyc <3 tylko trzeba uwazac bo calusnik z niego:loveu: Quote
C&B Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):tylko trzeba uwazac bo calusnik z niego:loveu: Bardzo mnie to cieszy :loveu: Mam nadzieję, że Czika nic nei odwali, i się będzie kulturalnie zachowywać :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 C&B napisał(a):Bardzo mnie to cieszy :loveu: Mam nadzieję, że Czika nic nei odwali, i się będzie kulturalnie zachowywać :diabloti: hahaha ja juz powoli wysiadam jak leze na lozku po glowie mi chodzi i mi buuzi daje :D maluch jest taki ze sie wywali kolami do gory albo bedzie chcial uciekac jak zobaczy takiego agresorka ;) dzis na przyklad Mili go zdominowala i sie rozplaszczyl przy niej.... Quote
C&B Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):hahaha ja juz powoli wysiadam jak leze na lozku po glowie mi chodzi i mi buuzi daje :D maluch jest taki ze sie wywali kolami do gory albo bedzie chcial uciekac jak zobaczy takiego agresorka ;) dzis na przyklad Mili go zdominowala i sie rozplaszczyl przy niej.... Agresorką to ona nie będzie, najwyzej co troche poszczeka, nic więcej ;) Ale chciałabym, zeby zachowywała sie jak na pikniku, gdzie większość psów ignorowała, a z niektórymi chciała się bawić ;D Quote
wiki4 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 http://images40.fotosik.pl/318/647531c11b4c200dmed.jpg Ale pięknie! :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='C&B']Agresorką to ona nie będzie, najwyzej co troche poszczeka, nic więcej ;) Ale chciałabym, zeby zachowywała sie jak na pikniku, gdzie większość psów ignorowała, a z niektórymi chciała się bawić ;D ee to maluch nie bedzie sie jej bal :D zaproponuje zabawe haha [quote name='wiki4']http://images40.fotosik.pl/318/647531c11b4c200dmed.jpg Ale pięknie! :loveu: :mdleje: Wiki ty o tej porze na kompie??? Quote
wiki4 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Haha, no widzisz, cuda się zdarzają :evil_lol: Ale wiem, zaraz idę :lol: Kurde, nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie, aż się wzruszyłam :shock: Quote
C&B Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ee to maluch nie bedzie sie jej bal :D zaproponuje zabawe haha Dla szczylków jest bardziej tolerancyjna, więcj myślę, że jakoś to będzie ;) I zamawiam sobie sesję z Boogie na kolankach :D Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 wiki4 napisał(a):Haha, no widzisz, cuda się zdarzają :evil_lol: Ale wiem, zaraz idę :lol: Kurde, nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie, aż się wzruszyłam :shock: taa cud hahaha tez sie zdziwilam ze cyrowka zrobilam taka fotke ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 C&B napisał(a):Dla szczylków jest bardziej tolerancyjna, więcj myślę, że jakoś to będzie ;) I zamawiam sobie sesję z Boogie na kolankach :D nie bedzie zle hahahaha taaa pewnie ze niewielka oplata :evil_lol: hahahahahaha zart, pewnie ale nie mam dobrego aparatu :/ Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 wiki4 napisał(a):Branoc kochani :calus: dziekujemy ale jeszcze Boo szaleje :evil_lol: i miłych snów zyczymy!!! Quote
Recommended Posts