Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiki4']Choociaż, jakby się tak zastanowić, to w takie zachwyty to mogę popadać :evil_lol:

haha ja mam tak samo :D

[quote name='Paulinka10']wpadłam na chwilke zobaczyć relacje i zdjęcia malucha:loveu:
przesłodki jest:loveu::loveu::loveu::loveu:i taki śmieszny stworek:loveu:a fryzurka pierwsza klasa:loveu:

:loveu:

[quote name='magdola']Moje wielkie gratulacje:) Wiem jak się czujesz.... Prawie półtora roku temu sama się tak czułam....GRATULACJE !!!! To co wakacje w Sz-nie???????

jeszcze sie zobaczy :D

[quote name='C&B']On jest boski :loveu:
Będziesz z nim w B-stoku w sierpniu? :diabloti:

bede sie starala;)

i kilka fot z dzis
normalnie nie moge sie nim przestac zachwycac :D mam filmik jak fajnie lata z Ajlu po lesie :D moze sie Ajlu przekona i ogarnie bo czasami jest nie do zniesienia, małpa wredna;) :loveu:

Mili alpinistka :evil_lol: wszedzie wejdzie ale tylko wtedy kiedy ktos jest na dworzu, jak wszyscy w domu ona tez :D dobrego kota mam, prawie jak pies :D i przed chwila na drzewie siedziala...

moja kochana AJLU-małpa:loveu:

bylismy w lesie, Boogie pierwszy raz w zyciu i tak bylo :D

i wspolna fotka :loveu:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']A myślę, że to tylko kwestia czasu. Zobaczysz, kiedyś wspomnisz moje słowa he he

oj watpie w to ale zobaczymy :D

[quote name='Foxowa']Jeszcze chwila i już przyjaciele na zabuj :)

http://images35.fotosik.pl/171/88db6c4cd4001d94med.jpg
:loveu:

dzis juz jest coraz lepiej, Ajlu postepy robi ale jest za malo delikatna :p

[quote name='Ewa&Duffel']Boogie jest przecudny ! :loveu:
Koniecznie muszę go poznać, jak wrocicie do Warszawy :)

juz niedlugo wracam:multi: ja tez nie moge sie doczekac kiedy poznam Duffelka:loveu:

[quote name='Asiaczek']Uffff, juz jestem i z wielką ciekawością obejrzałam fotki z zoo i z działki:)

Pytanie: co to za zwierzę?
http://images49.fotosik.pl/316/bb2d551665c5da4bmed.jpg

Maluszek - widzę - będzie miał fajny charakter i będzie fest zsocjalizowany;)
My planujemy B-stok, ale nie wiem, czy nam się dni zgodza... Może w takim razie W-wa wrześniowa...?
Albo po prostu wracaj do W-wy i daj sygnał i się widzimy:)

Pzdr.

hej:loveu:
nie wiem co to za zwierze ale fajnie pozowalo i nawet rece lizalo:lol:
maluch narazie sie rozkreca, nawet powarkuje na kota:evil_lol:
ja tez planuje bialystok ale nie wiem jak to wyjdzie, warszawa to raczej koniecznie;)
dam sygnal to sie umowimy gdzies na spacerek:loveu:

[quote name='Feigned']jeeeeju ale świetny łysolek :loveu: gratuluję!

dzieki, wkoncu sie doczekalam i swiata poza nim nie widze:loveu:
a Ajlu tez o sobie nie daje zapomniec, w nocy spalam z 3 psami i kotem na lozku zledwoscia sie ruszalam :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']http://szetlandy.republika.pl/pliki/dog23.gif jaki słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu:

no jest slodziak co kto przychodzi to malucha caluje:loveu:

a tak sie probujemy ustawiac, nie krzyczec bo pierwszy raz w zyciu ustawiam malucha:eviltong:

a tak sie maluch bawil jak byla burza:loveu:

Posted

Feigned napisał(a):
nie wątpię, bo jest śliczny :loveu:
hahah nie zazdroszczę :lol: ze mną na szczęście śpi tylko Axel, Magnus woli na podłodze :lol:
http://images39.fotosik.pl/313/7c7d296b3e0796admed.jpg jacieee jaki z niego fajny robal :loveu:

dzis byla taka sama noc z 3 psami i kotem haha i pozniej chodze jak potracona bo sie nie wysypiam :D ale wazne ze psiaki wyspane :D

Ewa&Duffel napisał(a):
a kiedy wracasz, bo chyba nie doczytałam ?

ale fajny rozrabiaka :loveu:
http://images39.fotosik.pl/313/7c7d296b3e0796admed.jpg

wracam do warszawy chyba 31 sierpnia;)
on jest bardzo grzeczny istny ANIOŁ:loveu: i bardzo ladnie sie bawi i sam i z dzieciakami;)

gosiaja napisał(a):

hahaha taa i tym tyleczkiem fajnie zarzuca :D

ames napisał(a):

od malego musi sie uczyc hahaha

gosiulaa napisał(a):
Łaaaa Boogie już u Ciebie :) no ładnie! Nie wiem dlaczego ale kojarzy mi się z kretem.... ma taki kreci pyszczek :loveu:

Krystian moj brat cioteczny ktory ma 4 latka mowi ze jest podobny do żyrafy :D :D

ogolem cud miód malina poprostu jest BOSKI!!!! taki grzeczny psiak ze sama sie dziwie i pytam sie kiedy zacznie rozrabiac haha

Posted

o i tutaj fotki z zoo :) ja wstawilam z naszego zoo, potem w innych galeriach tez widzialam fotki z zoo :)

w pierwszym poscie przydaloby sie opisac co to za gryzonie i inne zwierzaki masz :) Gratuluje grzywacza! to marzenie Tz... :loveu::loveu:

Posted

O jacie, to mały już u Ciebie? :crazyeye: Jest przesłodki i imię cudownie, strasznie do niego pasuje. :loveu: :loveu::loveu: Zakochałam się. :cool3: