*anusia&ajlu* Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 [quote name='Izabela124.']Zdawało mi się, że wstawiałaś, ale możliwe, że pomyliło mi się, bo u Ciebie faktycznie je widziałam. Dasz radę, na pewno jutro minie Ci szybko dzień. Czekam na smsa jak mały będzie już u Ciebie :) ok to zasypie was fotkami z zoo..... :evil_lol: :D ok napisze, napisze jak nie zapomne :p [quote name='Foxowa']No, już bliziutko. Nie zauważysz a mały Boogie już będzie na twoich rękach w drodzę do domu :loveu: juz strasznie bliziutko :loveu: i fotki.... rekin, ale kiepskiej jakosci foty bo nie mozna z fleszem;) one sa swietne....zrobia wszystko za zarcie :D Quote
*anusia&ajlu* Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 chyba stracil siersc przez powodź:-( Quote
*anusia&ajlu* Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 one nie sa namalowane :D .......... Quote
Izabela124. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ale zaszalałaś normalnie z tymi fotkami :crazyeye::multi: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 [quote name='Izabela124.']Ale zaszalałaś normalnie z tymi fotkami :crazyeye::multi: mam wiecej.... :evil_lol: ......................... Quote
*anusia&ajlu* Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 fajnie sie bawily i byly takie slodkie Quote
Recommended Posts