Cavy Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TDYalNCLyXI/AAAAAAAABqw/87BdS1T7YNs/s512/DSC_0157.JPG o kurczę, nie widziałam tego. fantastyczny! :loveu: Quote
Paulinka10 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 śliczna Ajlu pływająca:):)a kiedy to ten mały łysolek przeprowadza sie do Ciebie bo już sie pogubiłam?myślałam że jak zajrze to już będą fotki z małym szkrabem u Ciebie:) pozdrawiamy;) Quote
magdola Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Daga & Maks napisał(a): a co tak ostatnio grzywki takie modne się zrobiły :cool3:na ich nieszczescie:( bo coraz wiecej w schronach :(... Quote
*anusia&ajlu* Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='Cavy']Ale przecież grzywki się bardzo przyjemnie ogląda. :loveu: mam duuzo fotek grzywkow wiec wstawie tylko kilka;) bo zanudze :D [quote name='Sylwia K']http://images46.fotosik.pl/313/cd9f18991b62ca7dmed.jpg a może jednak mam na tyle długie łapki aby go dosięgnąć:cool3: taaa ona nie lubi odrazu wskakiwac do wody, z plazy wchodzi bez pytania a jak jest jakis dolek i duzo wody od razu to sie wlasnie tak zachowuje :D [quote name='Izabela124.']Hej Ania :) Szkoda, że nie dotarłam,a le na pewno się jeszcze zobaczymy :) Fotki widziałam, czekam na pływającą Ajlu oraz zdjecia z wystawy. Fotki Kacpra prześlij mi na maila Izabela__124@interia.pl Czekam, pozdrawiam :* hej Izuś :loveu: szkoda, szkoda ale trudno kiedy indziej sie spotkamy, w radomiu prawdopodobnie debiutujemy wiec zapraszam :D a fotki to przesle jak bede miala chwile, a na epsach Ilona wstawila folder i tam sa fotki;) [quote name='gosiulaa']http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TDYalNCLyXI/AAAAAAAABqw/87BdS1T7YNs/s512/DSC_0157.JPG hah! jaki gremlinek! xd Ajlu nad wodą też cudaśna ;) juz za 3 dni i bedzie u mnie :loveu: juz zaraz nastepne fotki dodam;) Quote
*anusia&ajlu* Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='Cavy']http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TDYalNCLyXI/AAAAAAAABqw/87BdS1T7YNs/s512/DSC_0157.JPG o kurczę, nie widziałam tego. fantastyczny! :loveu: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Paulinka10']śliczna Ajlu pływająca:):)a kiedy to ten mały łysolek przeprowadza sie do Ciebie bo już sie pogubiłam?myślałam że jak zajrze to już będą fotki z małym szkrabem u Ciebie:) pozdrawiamy;) maluch bedzie u mnie w poniedzialek o 14 jade po niego :multi: a Ajlu z Mili jada na wakacje w sobote, wyprowadzam je na dzialke bo siostra tam bedzie jakis czas i we wtorek jedziemy z Boogim do nich zeby sie poznali na neutralnym terenie, w domu juz przemeblowanie i szykowanie sie na malucha wiec te oczekiwanie jest najgorsze:oops: [quote name='magdola']na ich nieszczescie:( bo coraz wiecej w schronach :(... wlasnie szkoda takich psiakow one sa takie delikatne:-( Quote
*anusia&ajlu* Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 no to kolej na fotki :multi: bardzo podoba mi sie ta fotka:) uuu zapaszek :D trzeba sie wytarzac..... i sobie brykam.... wariuje.... Quote
*anusia&ajlu* Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 moja sliczna:loveu: frisbeeee no i chlapiemy sie :p patyczek:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 oh poplynal chodze sobie :D coraz smielej.... panikaaa nie mogla sie przelamac;) Quote
*anusia&ajlu* Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 ooo cosik mnie ugryzloooo:evil_lol: i w koncu sama poplynela za patyczkiem:loveu: plywammmm-patrz:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 i pozniej plywanie sie spodobalo :D no ale przyszedl labek i sie wystraszyla chciala isc za nim ale stracila grunt pod nogami :evil_lol: labek sie z nia draznil bo stal tak daleko a Ajlu ma za krotkie nozki :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 tu juz sie go nie bala :D i dalej pies nie wychodzi z wody :D mokry szczur:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 hop mam patyczka:D :evil_lol: i dzis juz wszystko :D Quote
łamAga Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ileee tu zdjęć :multi: jak Ajlu świetnie pływa :lol: Quote
Paulinka10 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 o jejku już tylko 3 dni:multi::loveu: pewnie wysiedzieć już nie możesz:razz:fajnie taki kurdupel w domu i w dodatku łysy:loveu::evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 dOgLoV napisał(a):Ileee tu zdjęć :multi: jak Ajlu świetnie pływa :lol: teraz bedzie malo fotek bo jade na wakacje od poniedzialku, wpradzie zabieram laptopa na dzialke ale zadko bede na dgm, chyba ze pochwalic sie synkiem:loveu: tez sie zdziwilam jak zaczela plywac:evil_lol: wiki4 napisał(a):Jeszcze 3 dni tylko! :multi: jeszczee 2:multi::loveu: Paulinka10 napisał(a):o jejku już tylko 3 dni:multi::loveu: pewnie wysiedzieć już nie możesz:razz:fajnie taki kurdupel w domu i w dodatku łysy:loveu::evil_lol: taa nie moge wysiedziec w pracy, juz wytrzymacc nie moge, jestem nie mila dla klientow:evil_lol: zeby szybciej rozmowe zakonczy:diabloti: teraz pakowalam Mili i Ajlu na wakacje bo dzis jada z siostra, troche sie boje reakcji Mili bo pierwszy raz gdzies wyjezdza, i tam duzo osob, dzieciakow ale mam nadzieje ze bedzie dobrze, bedzie oczywiscie w domu ale nie swoim i bedzie na poczatku meksyk napewno, jak ja przyjade do nich to dopiero moze wyjde z nia na dwor w szelkach:roll: no a Ajlu myslala ze juz dzis jedziemy, bo toreb nie ostepuje na krok no i mnie tez:p:p ogolem z pakowaniem smiesznie wyszlo, jedna torba dla mnie, druga dla zwierzakow:evil_lol: a to miski a to jedzenie, smyczki, szampony, szczotki wszystko dla zwierzakow hahahaha kontener dla Mili, kontener dla Boogiego hahaha jakbym dzieci na kolonie oddawala:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 magdola napisał(a):na ich nieszczescie:( bo coraz wiecej w schronach :(... Naprawdę?!?!?! Aż się wierzyć nie chce, że takie małe szkraby moga trafiać do schronów... A&A - to juz za 2 dni!!!! Doczytałam, że na działkę bierzesz laptoka, to od czasu do czasu daj znac, jak tam maluch, dobrze? A ja - jak upały trochę opadną - to zamawiam wizytę zapoznawczą z Twoim zwierzyńcem:) I nie przyjmuję do wiadomości odpowiedzi odmownej...;) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Naprawdę?!?!?! Aż się wierzyć nie chce, że takie małe szkraby moga trafiać do schronów... A&A - to juz za 2 dni!!!! Doczytałam, że na działkę bierzesz laptoka, to od czasu do czasu daj znac, jak tam maluch, dobrze? A ja - jak upały trochę opadną - to zamawiam wizytę zapoznawczą z Twoim zwierzyńcem:) I nie przyjmuję do wiadomości odpowiedzi odmownej...;) Pzdr. ostatnio coraz wiecej tych grzywkow w schronach :/ ja tez w to nie wierze, ale ludzie tacy sa ze maja swoje zachcianki:shake: juz nie moge sie doczekac:p masakraaaaaa:evil_lol: biore laptopa ale tylko na dzialke pozniej wyjezdzam na mazury i zaszywam sie sama z Boogim bez kontaktu z dgm :diabloti: bedziemy sie zapoznawac:loveu: pewnie ze sie pisze na spacerek z WAMI:loveu::loveu::loveu: Quote
Foxowa Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 No no, maluch co raz bliżej :) Na krajówkę się pewnie pojawimy więc poznam malucha :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Foxowa napisał(a):No no, maluch co raz bliżej :) Na krajówkę się pewnie pojawimy więc poznam malucha :loveu: ja bede napewno w Radomiu a nie wiem jak z warszawska bo nie wiem czy mi wolne dadza, ale sie postaram;) juz szalu dostaje Ajlu i Mili na wakacjach, dostaje tyklo mmsy od mamy: typu a Ajlu to a Mili to... i tak caly czas hahaha, a to Mili muchy lapie a to chodzi za Ajlu po podworku i sie panoszy, pogonila juz kota sasiadki a Ajlu zaliczyla kapiel w misce haha a ja biedna w pracy :/ mam pytanie wstawialam juz fotki z zoo? bo nie pamietam :D Quote
Izabela124. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Heeeeeeeeeej :loveu: Wstawiałałaś już fotki z zoo:cool3: Jeju już jutro będziesz malucha miała, ale super! Pewnie doczekać sie nie możesz Quote
*anusia&ajlu* Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Izabela124. napisał(a):Heeeeeeeeeej :loveu: Wstawiałałaś już fotki z zoo:cool3: Jeju już jutro będziesz malucha miała, ale super! Pewnie doczekać sie nie możesz hej yyyy wiesz ze szukalam po galerii szukalam tych fotek i nie moge ich znalezc :D chyba ty je widzilas jak u mnie bylas i dlatego tak napisalas :) ja juz mam zawal, za zawalem jeszcze dzis w pracy do 23 :/ porazka, jutro to mam duzo spraw do zalatwienia minie mi szybko dzien do tej 14 :D Quote
Izabela124. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):hej yyyy wiesz ze szukalam po galerii szukalam tych fotek i nie moge ich znalezc :D chyba ty je widzilas jak u mnie bylas i dlatego tak napisalas :) ja juz mam zawal, za zawalem jeszcze dzis w pracy do 23 :/ porazka, jutro to mam duzo spraw do zalatwienia minie mi szybko dzien do tej 14 :DZdawało mi się, że wstawiałaś, ale możliwe, że pomyliło mi się, bo u Ciebie faktycznie je widziałam. Dasz radę, na pewno jutro minie Ci szybko dzień. Czekam na smsa jak mały będzie już u Ciebie :) Quote
Foxowa Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 No, już bliziutko. Nie zauważysz a mały Boogie już będzie na twoich rękach w drodzę do domu :loveu: Quote
Recommended Posts