Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczna Ajlu pływająca:):)a kiedy to ten mały łysolek przeprowadza sie do Ciebie bo już sie pogubiłam?myślałam że jak zajrze to już będą fotki z małym szkrabem u Ciebie:)
pozdrawiamy;)

Posted

[quote name='Cavy']Ale przecież grzywki się bardzo przyjemnie ogląda. :loveu:

mam duuzo fotek grzywkow wiec wstawie tylko kilka;) bo zanudze :D

[quote name='Sylwia K']http://images46.fotosik.pl/313/cd9f18991b62ca7dmed.jpg a może jednak mam na tyle długie łapki aby go dosięgnąć:cool3:

taaa ona nie lubi odrazu wskakiwac do wody, z plazy wchodzi bez pytania a jak jest jakis dolek i duzo wody od razu to sie wlasnie tak zachowuje :D

[quote name='Izabela124.']Hej Ania :)
Szkoda, że nie dotarłam,a le na pewno się jeszcze zobaczymy :) Fotki widziałam, czekam na pływającą Ajlu oraz zdjecia z wystawy. Fotki Kacpra prześlij mi na maila Izabela__124@interia.pl Czekam, pozdrawiam :*

hej Izuś :loveu:
szkoda, szkoda ale trudno kiedy indziej sie spotkamy, w radomiu prawdopodobnie debiutujemy wiec zapraszam :D
a fotki to przesle jak bede miala chwile, a na epsach Ilona wstawila folder i tam sa fotki;)

[quote name='gosiulaa']http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TDYalNCLyXI/AAAAAAAABqw/87BdS1T7YNs/s512/DSC_0157.JPG hah! jaki gremlinek! xd

Ajlu nad wodą też cudaśna ;)

juz za 3 dni i bedzie u mnie :loveu:
juz zaraz nastepne fotki dodam;)

Posted

[quote name='Cavy']http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TDYalNCLyXI/AAAAAAAABqw/87BdS1T7YNs/s512/DSC_0157.JPG
o kurczę, nie widziałam tego. fantastyczny! :loveu:

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Paulinka10']śliczna Ajlu pływająca:):)a kiedy to ten mały łysolek przeprowadza sie do Ciebie bo już sie pogubiłam?myślałam że jak zajrze to już będą fotki z małym szkrabem u Ciebie:)
pozdrawiamy;)

maluch bedzie u mnie w poniedzialek o 14 jade po niego :multi:
a Ajlu z Mili jada na wakacje w sobote, wyprowadzam je na dzialke bo siostra tam bedzie jakis czas i we wtorek jedziemy z Boogim do nich zeby sie poznali na neutralnym terenie, w domu juz przemeblowanie i szykowanie sie na malucha wiec te oczekiwanie jest najgorsze:oops:

[quote name='magdola']na ich nieszczescie:( bo coraz wiecej w schronach :(...

wlasnie szkoda takich psiakow one sa takie delikatne:-(

Posted

i pozniej plywanie sie spodobalo :D

no ale przyszedl labek i sie wystraszyla

chciala isc za nim ale stracila grunt pod nogami :evil_lol:

labek sie z nia draznil bo stal tak daleko a Ajlu ma za krotkie nozki :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ileee tu zdjęć :multi: jak Ajlu świetnie pływa :lol:

teraz bedzie malo fotek bo jade na wakacje od poniedzialku, wpradzie zabieram laptopa na dzialke ale zadko bede na dgm, chyba ze pochwalic sie synkiem:loveu:
tez sie zdziwilam jak zaczela plywac:evil_lol:

wiki4 napisał(a):
Jeszcze 3 dni tylko! :multi:

jeszczee 2:multi::loveu:

Paulinka10 napisał(a):
o jejku już tylko 3 dni:multi::loveu:
pewnie wysiedzieć już nie możesz:razz:fajnie taki kurdupel w domu i w dodatku łysy:loveu::evil_lol:

taa nie moge wysiedziec w pracy, juz wytrzymacc nie moge, jestem nie mila dla klientow:evil_lol: zeby szybciej rozmowe zakonczy:diabloti:

teraz pakowalam Mili i Ajlu na wakacje bo dzis jada z siostra, troche sie boje reakcji Mili bo pierwszy raz gdzies wyjezdza, i tam duzo osob, dzieciakow ale mam nadzieje ze bedzie dobrze, bedzie oczywiscie w domu ale nie swoim i bedzie na poczatku meksyk napewno, jak ja przyjade do nich to dopiero moze wyjde z nia na dwor w szelkach:roll:
no a Ajlu myslala ze juz dzis jedziemy, bo toreb nie ostepuje na krok no i mnie tez:p:p

ogolem z pakowaniem smiesznie wyszlo, jedna torba dla mnie, druga dla zwierzakow:evil_lol:
a to miski a to jedzenie, smyczki, szampony, szczotki wszystko dla zwierzakow hahahaha kontener dla Mili, kontener dla Boogiego hahaha jakbym dzieci na kolonie oddawala:evil_lol:

Posted

magdola napisał(a):
na ich nieszczescie:( bo coraz wiecej w schronach :(...

Naprawdę?!?!?! Aż się wierzyć nie chce, że takie małe szkraby moga trafiać do schronów...

A&A - to juz za 2 dni!!!! Doczytałam, że na działkę bierzesz laptoka, to od czasu do czasu daj znac, jak tam maluch, dobrze? A ja - jak upały trochę opadną - to zamawiam wizytę zapoznawczą z Twoim zwierzyńcem:) I nie przyjmuję do wiadomości odpowiedzi odmownej...;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Naprawdę?!?!?! Aż się wierzyć nie chce, że takie małe szkraby moga trafiać do schronów...

A&A - to juz za 2 dni!!!! Doczytałam, że na działkę bierzesz laptoka, to od czasu do czasu daj znac, jak tam maluch, dobrze? A ja - jak upały trochę opadną - to zamawiam wizytę zapoznawczą z Twoim zwierzyńcem:) I nie przyjmuję do wiadomości odpowiedzi odmownej...;)

Pzdr.

ostatnio coraz wiecej tych grzywkow w schronach :/ ja tez w to nie wierze, ale ludzie tacy sa ze maja swoje zachcianki:shake:

juz nie moge sie doczekac:p masakraaaaaa:evil_lol:
biore laptopa ale tylko na dzialke pozniej wyjezdzam na mazury i zaszywam sie sama z Boogim bez kontaktu z dgm :diabloti: bedziemy sie zapoznawac:loveu:
pewnie ze sie pisze na spacerek z WAMI:loveu::loveu::loveu:

Posted

Foxowa napisał(a):
No no, maluch co raz bliżej :)
Na krajówkę się pewnie pojawimy więc poznam malucha :loveu:

ja bede napewno w Radomiu a nie wiem jak z warszawska bo nie wiem czy mi wolne dadza, ale sie postaram;)

juz szalu dostaje Ajlu i Mili na wakacjach, dostaje tyklo mmsy od mamy: typu a Ajlu to a Mili to... i tak caly czas hahaha, a to Mili muchy lapie a to chodzi za Ajlu po podworku i sie panoszy, pogonila juz kota sasiadki a Ajlu zaliczyla kapiel w misce haha a ja biedna w pracy :/

mam pytanie wstawialam juz fotki z zoo? bo nie pamietam :D

Posted

Izabela124. napisał(a):
Heeeeeeeeeej :loveu:
Wstawiałałaś już fotki z zoo:cool3:

Jeju już jutro będziesz malucha miała, ale super! Pewnie doczekać sie nie możesz

hej
yyyy wiesz ze szukalam po galerii szukalam tych fotek i nie moge ich znalezc :D chyba ty je widzilas jak u mnie bylas i dlatego tak napisalas :)
ja juz mam zawal, za zawalem jeszcze dzis w pracy do 23 :/ porazka, jutro to mam duzo spraw do zalatwienia minie mi szybko dzien do tej 14 :D

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
hej
yyyy wiesz ze szukalam po galerii szukalam tych fotek i nie moge ich znalezc :D chyba ty je widzilas jak u mnie bylas i dlatego tak napisalas :)
ja juz mam zawal, za zawalem jeszcze dzis w pracy do 23 :/ porazka, jutro to mam duzo spraw do zalatwienia minie mi szybko dzien do tej 14 :D
Zdawało mi się, że wstawiałaś, ale możliwe, że pomyliło mi się, bo u Ciebie faktycznie je widziałam. Dasz radę, na pewno jutro minie Ci szybko dzień. Czekam na smsa jak mały będzie już u Ciebie :)