Dada Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Szybko idzie Ci to odliczanie, jeszcze chwila i mały będzie z Tobą :D Quote
*anusia&ajlu* Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Iza. napisał(a):dobrze wiedzieć :diabloti: aa sama to juz nie ? okeeeej :placz::placz: Ide spać, miałam się dziś wczesniej połozyć :evil_lol: Dobranoc! mam ci wywrozyc przeszlosc :diabloti: sama tez :loveu: taaa:evil_lol: Dada napisał(a):Szybko idzie Ci to odliczanie, jeszcze chwila i mały będzie z Tobą :D sama nie wierze ze to juz kilka dni;) tak szybko minelo :multi: bedziecie w warszawie? mam fotki tylko musze je jeszcze obrobic, bylismy na spacerku i Ajlu pokazala pierwszy raz ze umie plywac, mam fotki!!!! sama nie wierze ze poplynela za patyczkiem i niezle nakrecona byla nawet jak nie rzucalam niczego do wody to i tak brodzila :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 a no i dwie mojego synusia :loveu: foty by Katarzyna Mateusiak jest boski :loveu: spowaznial, przytyl i zakochana jestem po uszy:D Quote
puchu Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Zakochałam się w tych jego czarnych oczkach :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Hej, dzięki za link do Twojej Galerii. Ja w ciągu dnia to nawet nie miałam czasu usiąść i poszukać:) I widzę, że niektórzy to 19 lipca będą nieźle zakręceni;) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 puchu napisał(a):Zakochałam się w tych jego czarnych oczkach :loveu: ja tez :loveu: boski jest! Asiaczek napisał(a):Hej, dzięki za link do Twojej Galerii. Ja w ciągu dnia to nawet nie miałam czasu usiąść i poszukać:) I widzę, że niektórzy to 19 lipca będą nieźle zakręceni;) pzdr. ja tez dopiero teraz usiadlam i zachwycam sie fotkami synusia, 19 to ja na zawal zejde jak go bede juz miala w domu :D dzieki za odwiedziny :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Podejrzewam, że będzie najbardziej obfotografowanym psem na DGM;) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 ja tez to podejrzewam haha ale nie bede miala kiedy wstawiac, a jak zaczne wstawiac zalegle to z 5 stron mi to zajmie :D Quote
Asiaczek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Oj tam! Kilka wstawisz na pewno. A poza tym, jak juz zaczniesz, to pewnie sama z wielka przyjemnością będziesz chciała wstawić jak najwięcej:) pzdr. Quote
Daga&Maks Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 http://lh3.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TDYaY4y5yrI/AAAAAAAABqs/NaovtQ-TpSE/DSC_0148.JPG jaki cudny :loveu: a co tak ostatnio grzywki takie modne się zrobiły :cool3: Quote
kaasik91 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Tyle tu mnie nie było o tu taka niespodzianka :D Śliczny chłopak jest:loveu: a 19 już tuż tuż:cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj tam! Kilka wstawisz na pewno. A poza tym, jak juz zaczniesz, to pewnie sama z wielka przyjemnością będziesz chciała wstawić jak najwięcej:) pzdr. wstawie napewno jak mi czas pozwoli;) Daga & Maks napisał(a):http://lh3.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TDYaY4y5yrI/AAAAAAAABqs/NaovtQ-TpSE/DSC_0148.JPG jaki cudny :loveu: a co tak ostatnio grzywki takie modne się zrobiły :cool3: :loveu: taa tez to zauwazylam:roll: ja juz choruje na grzywacza z 10-12 lat juz nawet nie pamietam moja ukochana rasa:loveu: wiki4 napisał(a):Wstaw zdjęcia pływającej Ajlu ! :D Hej :hand: juz wstawiam:multi: :loveu: kaasik91 napisał(a):Tyle tu mnie nie było o tu taka niespodzianka :D Śliczny chłopak jest:loveu: a 19 już tuż tuż:cool3: mam nadziej ze sie wybierzecie niedlugo na spacerek z nami;) wstepnie z SBD mamy umowiony termin ale musi wrocic z wakacji:p Quote
*anusia&ajlu* Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 o to fotki najpierw jak to kot zneca sie nad Ajlu:evil_lol: chodz powiem ci cos na uszko:D no daj sie ugryzc:evil_lol: ugryzla mnie :D :diabloti: :D kot z piekla rodem :D Quote
*anusia&ajlu* Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 kot przeholowal :D :diabloti: zjem cie jak bedziesz niegrzeczna:evil_lol::diabloti: no i tu fotki z parku ale nie wszystkie nie chce mi sie juz wgrywa :D :loveu: Quote
Pestka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ja tu pierwszy raz, ale widze że piesek ma bardzo ciekawe umaszczenie ;) Quote
wiki4 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 A gdzie pływająca Ajlu? To ten post właśnie wcięło? :roll: A Mili to diablica z piekła rodem :diabloti: Quote
łamAga Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ooo wreszcie zdjęcia Ajlu :multi: suuuuper :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cavy Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Patyczek widzi, ale do wody nie wskoczy. :evil_lol: Zapraszamy na zdjęcia. Quote
*anusia&ajlu* Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Pestka napisał(a):Ja tu pierwszy raz, ale widze że piesek ma bardzo ciekawe umaszczenie ;) :hand: hej, juz bylismy u was;) dropiata jest;) faktycznie zadkosc;) wiki4 napisał(a):A gdzie pływająca Ajlu? To ten post właśnie wcięło? :roll: A Mili to diablica z piekła rodem :diabloti: wcielo ale pokazalo i wiecej mi sie wstawiac nie chce a mam jak plywa! moze jutro wstawie, dzis jeszcze spacerek nocny ;) taa Mili dzis zasuwa pod sufitem na szafie hahahai chyba goraco jej bo grzeczna lezy tez w oknie i nie szaleje za bardzo--- CUD!!! dOgLoV napisał(a):Ooo wreszcie zdjęcia Ajlu :multi: suuuuper :loveu::loveu::loveu::loveu: taaa wkoncu hahah :loveu::loveu: Cavy napisał(a):Patyczek widzi, ale do wody nie wskoczy. :evil_lol: Zapraszamy na zdjęcia. pozniej poszlismy na plaze i sama weszla nawet plywala za patyczkiem;) juz idzie:eviltong: rano jade na wystawe i beda fotki, jak zwykle najwiecej grzywaczow ale sie juz przyzwyczajajcie hahah:evil_lol: Quote
Cavy Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ale przecież grzywki się bardzo przyjemnie ogląda. :loveu: Quote
Sylwia K Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 http://images46.fotosik.pl/313/cd9f18991b62ca7dmed.jpg a może jednak mam na tyle długie łapki aby go dosięgnąć:cool3: Quote
Izabela124. Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Hej Ania :) Szkoda, że nie dotarłam,a le na pewno się jeszcze zobaczymy :) Fotki widziałam, czekam na pływającą Ajlu oraz zdjecia z wystawy. Fotki Kacpra prześlij mi na maila Izabela__124@interia.pl Czekam, pozdrawiam :* Quote
gosiulaa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TDYalNCLyXI/AAAAAAAABqw/87BdS1T7YNs/s512/DSC_0157.JPG hah! jaki gremlinek! xd Ajlu nad wodą też cudaśna ;) Quote
Recommended Posts