*anusia&ajlu* Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 sunshine napisał(a):Wakacje to ja mam od kwietnia:D I im dalej tym więcej zajęć... na razie mam oprócz pracy psiaka i 4 schroniskowych, studia na głowie i technika więc nie ma czasu się nudzić:P ale ci zazdroszczeeeee od kwietnia sie tak lenic haha a studia juz wybrane? Aga&Ganja napisał(a):Załóż hodowlę! :D moze w przyszlosci, bo Ajlu narazie nie poradzilaby sobie jak by jej szczeniaki po domu lataly;) ale plany sa;) Quote
Izabela124. Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Witaj :) Już 19n lipca coraz bliżej i maluch niedługo do Ciebie zawita :) Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Oj nieładnie tak zaniedbywać galerię :P Patrze, że bierzesz przykład z Izy ha ha Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']Oj nieładnie tak zaniedbywać galerię :P Patrze, że bierzesz przykład z Izy ha ha[/QUOTE] taaa trzeba brac z kogos przykład hahaha nie chce i sie wgrywac fot, dzis ide na dzialk zaraz z Ajlu i z nowym frisbee zakupionym na wystawie w szczecinie:D moze wezme aparat haha Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']taaa trzeba brac z kogos przykład hahaha nie chce i sie wgrywac fot, dzis ide na dzialk zaraz z Ajlu i z nowym frisbee zakupionym na wystawie w szczecinie:D moze wezme aparat haha[/QUOTE]To lepiej ze mnie bierz przykład :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']To lepiej ze mnie bierz przykład :evil_lol:[/QUOTE] taa i zostane niedlugo blondyna haahaha:diabloti: Quote
Iza. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']Oj nieładnie tak zaniedbywać galerię :P Patrze, że bierzesz przykład z Izy ha ha[/QUOTE] nie żyjesz już kochanie :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']taa i zostane niedlugo blondyna haahaha:diabloti:[/QUOTE]Nie w każdej dziedzinie musisz ze mnie przykład brać:eviltong: Wystarczy, że będziesz fotki wstawiała tak jak ja :lol: A blondyną przecież nie jestem i nie będę :eviltong: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Iza.']nie żyjesz już kochanie :loveu::loveu:[/QUOTE]Ahhhh jak Ty pięknie na mnie mówisz :loveu::loveu::loveu: Nie boję się :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Iza. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']Ahhhh jak Ty pięknie na mnie mówisz :loveu::loveu::loveu: Nie boję się :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Lepiej zacznij, w sobotę się widzimy :loveu: :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Iza.']nie żyjesz już kochanie :loveu::loveu:[/QUOTE] oo jaka grozba, Iza uwazaj hahaha [quote name='Izabela124.']Nie w każdej dziedzinie musisz ze mnie przykład brać:eviltong: Wystarczy, że będziesz fotki wstawiała tak jak ja :lol: A blondyną przecież nie jestem i nie będę :eviltong:[/QUOTE] no ja kiedys blondynka bylam ale to wielka pomylka byla hahaha taa nie chce mi sie:D [quote name='Izabela124.']Ahhhh jak Ty pięknie na mnie mówisz :loveu::loveu::loveu: Nie boję się :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] uuu ja na twoim miejscu balabym sie, jak nasle na ciebie Buenoska to watpie ze pojawisz sie na dgm jeszcze, haha milego pikniku :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Iza.']Lepiej zacznij, w sobotę się widzimy :loveu: :loveu:[/QUOTE]Juz nie mogę się doczekać :multi::loveu: Tylko nie zapomnij wziąć Buenosa i aparatu:diabloti::lol: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']oo jaka grozba, Iza uwazaj hahaha no ja kiedys blondynka bylam ale to wielka pomylka byla hahaha taa nie chce mi sie:D uuu ja na twoim miejscu balabym sie, jak nasle na ciebie Buenoska to watpie ze pojawisz sie na dgm jeszcze, haha milego pikniku :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha będę uważała LEŃ!!!!!!!!!!!!!! Bobika na nich naślę Quote
Iza. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']Juz nie mogę się doczekać :multi::loveu: Tylko nie zapomnij wziąć Buenosa i aparatu:diabloti::lol:[/QUOTE] Buenosa będę miała na pewno, nad aparatem się zastanowie, jak będzie miejsce w torbie to może wezmę ;P Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 no to macie jedna fote, jorek robil show na wystawie hahaha ale chcialabym jechac rzem z wami :( Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Iza.']Buenosa będę miała na pewno, nad aparatem się zastanowie, jak będzie miejsce w torbie to może wezmę ;P[/QUOTE] Oj nie wymyślaj, na pewno będzie miejsce dla aparatu :P Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']no to macie jedna fote, jorek robil show na wystawie hahaha http://images46.fotosik.pl/305/9fe67ff76bfffafdmed.jpg ale chcialabym jechac rzem z wami :(Biedny pies! To wpadaj do nas Quote
Iza. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']Oj nie wymyślaj, na pewno będzie miejsce dla aparatu :P[/QUOTE] Małą torebeczke mam ;P Anusia, wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj ! Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Iza.']Małą torebeczke mam ;P Anusia, wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj ![/QUOTE]To Kornelce daj :P Właśnie! Miejsce w namiocie się znajdzie Quote
Iza. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']To Kornelce daj :P Właśnie! Miejsce w namiocie się znajdzie[/QUOTE] Kornelka tez ma małą ;P A jak nie na noc, to choć tak na kilka godzin, Anusia nie daj się prosić :) Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Iza.']Kornelka tez ma małą ;P A jak nie na noc, to choć tak na kilka godzin, Anusia nie daj się prosić :)[/QUOTE]Oj nie wymyślaj, bo i tak Ci nie uwierzę :P Już wcześniej namawiałam Anię na ten piknik, ale ona urlopu nie ma Quote
Ewa&Duffel Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Czego to ludzie nie wymyślą, czasami nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać...:shake: http://images46.fotosik.pl/305/9fe67ff76bfffafdmed.jpg Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']Biedny pies! To wpadaj do nas taaaa:/ nawet nie wiesz jak bym chciala byc:/ [quote name='Iza.']Anusia, wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj ! mowisz i masz hahaha [quote name='Izabela124.']Właśnie! Miejsce w namiocie się znajdzie taaa Ajlu i namiot :D haha [quote name='Iza.']A jak nie na noc, to choć tak na kilka godzin, Anusia nie daj się prosić :) lubie jak mnie prosicie :D :D ale niestety nie dam rady :/ [quote name='Izabela124.']Już wcześniej namawiałam Anię na ten piknik, ale ona urlopu nie ma taa ja mam urlop dopiero 19 lipca i juz sie doczekac nie moge haha [quote name='Ewa&Duffel']Czego to ludzie nie wymyślą, czasami nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać...:shake: http://images46.fotosik.pl/305/9fe67ff76bfffafdmed.jpg no i co chwile ktos foty robil, a jorek ich wszystkich zlewal :p mam fotyyyy Ajlu i frisbee, nawet nie wiedzialam ze az tak zaczarowana bedzie na taka zabawke, az pani z labkiem stanela i zaczela gadac o tym ze powinnam z nia cwiczyc, i ze tak we mnie wpatrzona bo nawet nie spojrzala na labka:D :p Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 To dawaj te fotki :multi: Ahhhh ten 19 lipca... Quote
Recommended Posts