Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunshine napisał(a):
Wakacje to ja mam od kwietnia:D I im dalej tym więcej zajęć... na razie mam oprócz pracy psiaka i 4 schroniskowych, studia na głowie i technika więc nie ma czasu się nudzić:P

ale ci zazdroszczeeeee od kwietnia sie tak lenic haha
a studia juz wybrane?

Aga&Ganja napisał(a):
Załóż hodowlę! :D

moze w przyszlosci, bo Ajlu narazie nie poradzilaby sobie jak by jej szczeniaki po domu lataly;)
ale plany sa;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj nieładnie tak zaniedbywać galerię :P Patrze, że bierzesz przykład z Izy ha ha[/QUOTE]

taaa trzeba brac z kogos przykład hahaha nie chce i sie wgrywac fot, dzis ide na dzialk zaraz z Ajlu i z nowym frisbee zakupionym na wystawie w szczecinie:D moze wezme aparat haha

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']taaa trzeba brac z kogos przykład hahaha nie chce i sie wgrywac fot, dzis ide na dzialk zaraz z Ajlu i z nowym frisbee zakupionym na wystawie w szczecinie:D moze wezme aparat haha[/QUOTE]To lepiej ze mnie bierz przykład :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj nieładnie tak zaniedbywać galerię :P Patrze, że bierzesz przykład z Izy ha ha[/QUOTE]

nie żyjesz już kochanie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']taa i zostane niedlugo blondyna haahaha:diabloti:[/QUOTE]Nie w każdej dziedzinie musisz ze mnie przykład brać:eviltong:
Wystarczy, że będziesz fotki wstawiała tak jak ja :lol: A blondyną przecież nie jestem i nie będę :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ahhhh jak Ty pięknie na mnie mówisz :loveu::loveu::loveu: Nie boję się :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]

Lepiej zacznij, w sobotę się widzimy :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Iza.']nie żyjesz już kochanie :loveu::loveu:[/QUOTE]

oo jaka grozba, Iza uwazaj hahaha

[quote name='Izabela124.']Nie w każdej dziedzinie musisz ze mnie przykład brać:eviltong:
Wystarczy, że będziesz fotki wstawiała tak jak ja :lol: A blondyną przecież nie jestem i nie będę :eviltong:[/QUOTE]

no ja kiedys blondynka bylam ale to wielka pomylka byla hahaha
taa nie chce mi sie:D

[quote name='Izabela124.']Ahhhh jak Ty pięknie na mnie mówisz :loveu::loveu::loveu: Nie boję się :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]

uuu ja na twoim miejscu balabym sie, jak nasle na ciebie Buenoska to watpie ze pojawisz sie na dgm jeszcze, haha milego pikniku :evil_lol:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']oo jaka grozba, Iza uwazaj hahaha

no ja kiedys blondynka bylam ale to wielka pomylka byla hahaha
taa nie chce mi sie:D

uuu ja na twoim miejscu balabym sie, jak nasle na ciebie Buenoska to watpie ze pojawisz sie na dgm jeszcze, haha milego pikniku :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha będę uważała

LEŃ!!!!!!!!!!!!!!

Bobika na nich naślę

Posted

[quote name='Izabela124.']Juz nie mogę się doczekać :multi::loveu: Tylko nie zapomnij wziąć Buenosa i aparatu:diabloti::lol:[/QUOTE]

Buenosa będę miała na pewno, nad aparatem się zastanowie, jak będzie miejsce w torbie to może wezmę ;P

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj nie wymyślaj, na pewno będzie miejsce dla aparatu :P[/QUOTE]

Małą torebeczke mam ;P

Anusia, wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj !

Posted

[quote name='Izabela124.']To Kornelce daj :P
Właśnie! Miejsce w namiocie się znajdzie[/QUOTE]

Kornelka tez ma małą ;P
A jak nie na noc, to choć tak na kilka godzin, Anusia nie daj się prosić :)

Posted

[quote name='Iza.']Kornelka tez ma małą ;P
A jak nie na noc, to choć tak na kilka godzin, Anusia nie daj się prosić :)[/QUOTE]Oj nie wymyślaj, bo i tak Ci nie uwierzę :P
Już wcześniej namawiałam Anię na ten piknik, ale ona urlopu nie ma

Posted

[quote name='Izabela124.']Biedny pies!
To wpadaj do nas

taaaa:/
nawet nie wiesz jak bym chciala byc:/

[quote name='Iza.']Anusia, wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj !

mowisz i masz hahaha

[quote name='Izabela124.']Właśnie! Miejsce w namiocie się znajdzie

taaa Ajlu i namiot :D haha

[quote name='Iza.']A jak nie na noc, to choć tak na kilka godzin, Anusia nie daj się prosić :)

lubie jak mnie prosicie :D :D ale niestety nie dam rady :/

[quote name='Izabela124.']Już wcześniej namawiałam Anię na ten piknik, ale ona urlopu nie ma

taa ja mam urlop dopiero 19 lipca i juz sie doczekac nie moge haha

[quote name='Ewa&Duffel']Czego to ludzie nie wymyślą, czasami nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać...:shake:
http://images46.fotosik.pl/305/9fe67ff76bfffafdmed.jpg

no i co chwile ktos foty robil, a jorek ich wszystkich zlewal :p

mam fotyyyy Ajlu i frisbee, nawet nie wiedzialam ze az tak zaczarowana bedzie na taka zabawke, az pani z labkiem stanela i zaczela gadac o tym ze powinnam z nia cwiczyc, i ze tak we mnie wpatrzona bo nawet nie spojrzala na labka:D :p