wiki4 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 gosiulaa napisał(a):Takie małe muszą być strasznie słodkie xd Ale Ty podobno nie lubisz grzywaczów i są be :siara: Hejka :hand: Quote
gosiulaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 wiki4 napisał(a):Ale Ty podobno nie lubisz grzywaczów i są be :siara: Hejka :hand: Bo nie lubie dlatego mówie że małe muszą być słodkie... bo duże już nie bardzo :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 gosiulaa napisał(a):Takie małe muszą być strasznie słodkie xd maluchy sa cudowne, fajnie sie tarmosza za szyje chociaz jeszcze zabkow nie maja i fajnie warcza:loveu: no i moj Białas straszna piszczala:D wiki4 napisał(a):Ale Ty podobno nie lubisz grzywaczów i są be :siara: Hejka :hand: grzywacze sa cuuuudne:loveu: hej :D gosiulaa napisał(a):Bo nie lubie dlatego mówie że małe muszą być słodkie... bo duże już nie bardzo :eviltong: ze coooooooo?????? nie lubisz :( one sa takie sliczne!!! przejade sie kiedys do tego Rzeszowa:mad::evil_lol: napewno kiedys na wystawe podjade i zobaczysz ze zmienisz zdanie:loveu: Quote
magdola Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):maluchy sa cudowne, fajnie sie tarmosza za szyje chociaz jeszcze zabkow nie maja i fajnie warcza:loveu: no i moj Białas straszna piszczala:D a gdzie fotki????????hę?????? Quote
*anusia&ajlu* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 magdola napisał(a):a gdzie fotki????????hę?????? jakie fotki....maluszki dopiero otworzyly oczka a bez flesza brzydko by wyszlo, nastepnym razem jak bede to porobie :D Quote
magdola Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):jakie fotki....maluszki dopiero otworzyly oczka a bez flesza brzydko by wyszlo, nastepnym razem jak bede to porobie :D trza bylo kamere wziac ;p Quote
*anusia&ajlu* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 magdola napisał(a):trza bylo kamere wziac ;p hahaha nie pomyslalam widzialas, widzialas licytuje na bazarku bryloczek grzywacza:evil_lol: bedzie moj...:D Quote
*anusia&ajlu* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 magdola napisał(a):są dwa :p...... ale jeden z grzywkiem :D Quote
magdola Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ale jeden z grzywkiem :D dwa:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gosiulaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ze coooooooo?????? nie lubisz :( one sa takie sliczne!!! przejade sie kiedys do tego Rzeszowa:mad::evil_lol: napewno kiedys na wystawe podjade i zobaczysz ze zmienisz zdanie:loveu: wpadaj wpadaj :D będzie ciekawie :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 magdola napisał(a):dwa:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: a ja tak zrozumialam ze a) to jest shih-tzu a drugi b) to grzywacz... gosiulaa napisał(a):wpadaj wpadaj :D będzie ciekawie :eviltong: taa na nastepny rok moze wpadne i zmienie twoje zdanie, jak nie ugoda to sila :D :D :D magdola napisał(a):ja czekam w szczecinie niedługo :p kuszace, bo mam 4dni wolnego :D Quote
Paulinka10 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Cześć Zwierzyniec;)Fotki suuuper,ja też myślałam że Ajlu jest wieksza:) Ja już sie tego Twojego łysego bobasa doczekać nie moge:multi: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Paulinka10 napisał(a):Cześć Zwierzyniec;)Fotki suuuper,ja też myślałam że Ajlu jest wieksza:) Ja już sie tego Twojego łysego bobasa doczekać nie moge:multi: taa Ajlu jest mala blizej jej do kostki niz do kolana :evil_lol: juz mi nic nie mow, caly czas zyjemy bo mama tez juz czeka;) ze niedlugo bedzie szczeniak w domu :multi: sytuacja z dzis: ogladamy telewizje sa reklamy i jest reklama prostownicy do wlosow, mowie ze mi sie przyda do grzywki, mama mowi z torbami nas puscisz to juz zbieraj na nia a na reklamie kosztowala 199zł, mowi nie moze byc tansza przeciez to bedzie dla psa nie potrzebuje tak duzo funcji jak ma ta w reklamie, a ja potrzeboje dla siebie do moich wlosow do mojej grzywki:evil_lol: usmialam sie bo juz kazdy temat schodzi na psy hahahaha Quote
Paulinka10 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):taa Ajlu jest mala blizej jej do kostki niz do kolana :evil_lol: juz mi nic nie mow, caly czas zyjemy bo mama tez juz czeka;) ze niedlugo bedzie szczeniak w domu :multi: sytuacja z dzis: ogladamy telewizje sa reklamy i jest reklama prostownicy do wlosow, mowie ze mi sie przyda do grzywki, mama mowi z torbami nas puscisz to juz zbieraj na nia a na reklamie kosztowala 199zł, mowi nie moze byc tansza przeciez to bedzie dla psa nie potrzebuje tak duzo funcji jak ma ta w reklamie, a ja potrzeboje dla siebie do moich wlosow do mojej grzywki:evil_lol: usmialam sie bo juz kazdy temat schodzi na psy hahahaha Hihi,dobre:evil_lol:prostownica dla grzywki za jedyne 199zł ja też tak siedziałam jak na szpilkach jak czekałam na mojego szkraba,tyle że pojawił sie przedwcześnie:p a tematy o psach to u nas już norma,nawet o dzieciach tyle sie nie nagadamy:razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 juz coraz blizej..............:loveu: maluszek z hodowli Innowacja fotki by hodowla Gattaca :loveu: przed pierwszym goleniem... tak obrasta... cudownie juz stoi... moj kochany wyjek:iloveyou: ANIOŁEK!!!!! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']taa Ajlu jest mala blizej jej do kostki niz do kolana :evil_lol: juz mi nic nie mow, caly czas zyjemy bo mama tez juz czeka;) ze niedlugo bedzie szczeniak w domu :multi: sytuacja z dzis: ogladamy telewizje sa reklamy i jest reklama prostownicy do wlosow, mowie ze mi sie przyda do grzywki, mama mowi z torbami nas puscisz to juz zbieraj na nia a na reklamie kosztowala 199zł, mowi nie moze byc tansza przeciez to bedzie dla psa nie potrzebuje tak duzo funcji jak ma ta w reklamie, a ja potrzeboje dla siebie do moich wlosow do mojej grzywki:evil_lol: usmialam sie bo juz kazdy temat schodzi na psy hahahaha buahahaha ja musialam czytac 2 razy zeby zrozumiec bo tez myslalam ze bedziesz grzywacza prostowac :roflt: Gosiu ja tez nie lubie grzywków ale ciiiii :evil_lol: jaki słodki,brzydaczek :turn-l: :loveu: Quote
ames Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 rozbrajająca fotka!!! http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TBFicNFcUkI/AAAAAAAABVk/MxBAgSbwbGs/DSC_1456.JPG to jest dopiero wyjec:):):) Quote
Sylwia K Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 witamy się serdecznie http://images35.fotosik.pl/155/7a894022b0f6b842med.jpg moja sunia tez tak szaleje podczas głupawy Quote
Cavy Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 http://images35.fotosik.pl/155/7a894022b0f6b842med.jpg Takie głupawy to Tofik miewa wieczorami, bo w dzień by nie dał rady. :evil_lol: i biega jak jakiś idiota dookoła naszego domu z prędkością światła, ledwo wyrabia na zakrętach, niszczy kwiatki mamie i starszy kota. :mdleje: Quote
łamAga Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 http://lh6.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TBFicNFcUkI/AAAAAAAABVk/MxBAgSbwbGs/DSC_1456.JPG jaki słodziaczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Nie ma za ostrych kątów? ;) http://lh5.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TBFie-e4EhI/AAAAAAAABV4/NjCS-JYlUkY/DSC_1474.JPG Quote
Recommended Posts