Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Ale Ty podobno nie lubisz grzywaczów i są be :siara:

Hejka :hand:

Bo nie lubie dlatego mówie że małe muszą być słodkie... bo duże już nie bardzo :eviltong:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Takie małe muszą być strasznie słodkie xd

maluchy sa cudowne, fajnie sie tarmosza za szyje chociaz jeszcze zabkow nie maja i fajnie warcza:loveu: no i moj Białas straszna piszczala:D

wiki4 napisał(a):
Ale Ty podobno nie lubisz grzywaczów i są be :siara:

Hejka :hand:

grzywacze sa cuuuudne:loveu:
hej :D

gosiulaa napisał(a):
Bo nie lubie dlatego mówie że małe muszą być słodkie... bo duże już nie bardzo :eviltong:

ze coooooooo?????? nie lubisz :( one sa takie sliczne!!! przejade sie kiedys do tego Rzeszowa:mad::evil_lol:
napewno kiedys na wystawe podjade i zobaczysz ze zmienisz zdanie:loveu:

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
maluchy sa cudowne, fajnie sie tarmosza za szyje chociaz jeszcze zabkow nie maja i fajnie warcza:loveu: no i moj Białas straszna piszczala:D
a gdzie fotki????????hę??????

Posted

jakie fotki....maluszki dopiero otworzyly oczka a bez flesza brzydko by wyszlo, nastepnym razem jak bede to porobie :D

trza bylo kamere wziac ;p

Posted

ze coooooooo?????? nie lubisz :( one sa takie sliczne!!! przejade sie kiedys do tego Rzeszowa:mad::evil_lol:
napewno kiedys na wystawe podjade i zobaczysz ze zmienisz zdanie:loveu:

wpadaj wpadaj :D będzie ciekawie :eviltong:

Posted

magdola napisał(a):
dwa:cool3::diabloti::diabloti::diabloti:

a ja tak zrozumialam ze a) to jest shih-tzu a drugi b) to grzywacz...

gosiulaa napisał(a):
wpadaj wpadaj :D będzie ciekawie :eviltong:

taa na nastepny rok moze wpadne i zmienie twoje zdanie, jak nie ugoda to sila :D :D :D

magdola napisał(a):
ja czekam w szczecinie niedługo :p

kuszace, bo mam 4dni wolnego :D

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Cześć Zwierzyniec;)Fotki suuuper,ja też myślałam że Ajlu jest wieksza:)
Ja już sie tego Twojego łysego bobasa doczekać nie moge:multi:

taa Ajlu jest mala blizej jej do kostki niz do kolana :evil_lol:

juz mi nic nie mow, caly czas zyjemy bo mama tez juz czeka;) ze niedlugo bedzie szczeniak w domu :multi:
sytuacja z dzis: ogladamy telewizje sa reklamy i jest reklama prostownicy do wlosow, mowie ze mi sie przyda do grzywki, mama mowi z torbami nas puscisz to juz zbieraj na nia a na reklamie kosztowala 199zł, mowi nie moze byc tansza przeciez to bedzie dla psa nie potrzebuje tak duzo funcji jak ma ta w reklamie, a ja potrzeboje dla siebie do moich wlosow do mojej grzywki:evil_lol: usmialam sie bo juz kazdy temat schodzi na psy hahahaha

Posted

taa Ajlu jest mala blizej jej do kostki niz do kolana :evil_lol:

juz mi nic nie mow, caly czas zyjemy bo mama tez juz czeka;) ze niedlugo bedzie szczeniak w domu :multi:
sytuacja z dzis: ogladamy telewizje sa reklamy i jest reklama prostownicy do wlosow, mowie ze mi sie przyda do grzywki, mama mowi z torbami nas puscisz to juz zbieraj na nia a na reklamie kosztowala 199zł, mowi nie moze byc tansza przeciez to bedzie dla psa nie potrzebuje tak duzo funcji jak ma ta w reklamie, a ja potrzeboje dla siebie do moich wlosow do mojej grzywki:evil_lol: usmialam sie bo juz kazdy temat schodzi na psy hahahaha

Hihi,dobre:evil_lol:prostownica dla grzywki za jedyne 199zł
ja też tak siedziałam jak na szpilkach jak czekałam na mojego szkraba,tyle że pojawił sie przedwcześnie:p
a tematy o psach to u nas już norma,nawet o dzieciach tyle sie nie nagadamy:razz:

Posted

juz coraz blizej..............:loveu:

maluszek z hodowli Innowacja
fotki by hodowla Gattaca :loveu:
przed pierwszym goleniem...

tak obrasta...

cudownie juz stoi...

moj kochany wyjek:iloveyou:

ANIOŁEK!!!!!

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']taa Ajlu jest mala blizej jej do kostki niz do kolana :evil_lol:

buahahaha ja musialam czytac 2 razy zeby zrozumiec bo tez myslalam ze bedziesz grzywacza prostowac :roflt:

Gosiu ja tez nie lubie grzywków ale ciiiii :evil_lol:

jaki słodki,brzydaczek :turn-l: :loveu: