puchu Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 http://images38.fotosik.pl/288/ed8b905dc1e954a9med.jpg Obie panienki baardzo zainteresowane towarzystwem ;) http://images38.fotosik.pl/288/222c55e681381f2fmed.jpg Lepiej skasuj, jeszcze komuś monitor pęknie :evil_lol: Swoje zdjęcia zgram jak tylko znajdę kabelek :evil_lol: Już wim co się tak szczylem w plecaku podobało. Zapomniałam, ze na dnie leżała ariuchowa kaczucha - puchaty piórnik napełniony suchym żarełkiem i śmierdzielami typu suszone rybki czy wędzone jelitka :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='puchu']http://images38.fotosik.pl/288/ed8b905dc1e954a9med.jpg Obie panienki baardzo zainteresowane towarzystwem ;) http://images38.fotosik.pl/288/222c55e681381f2fmed.jpg Lepiej skasuj, jeszcze komuś monitor pęknie :evil_lol: Swoje zdjęcia zgram jak tylko znajdę kabelek :evil_lol: Już wim co się tak szczylem w plecaku podobało. Zapomniałam, ze na dnie leżała ariuchowa kaczucha - puchaty piórnik napełniony suchym żarełkiem i śmierdzielami typu suszone rybki czy wędzone jelitka :evil_lol: taaa Ajlu i Aria: - bezproblemowe - zakochane w pańciach - egoistki - do szczescia tylko smaki potrzebne - wszystko do okola maja w d...:evil_lol: nie skasuje......:eviltong::evil_lol: hahaha to dobrze ze jednego szczylka w plecaku nie zawinelas, z checia by poszamal smakolyki:evil_lol: szukaj, szukaj kabelka, czekam na profesjonalne foteczki:multi: a niedlugo chyba kolejne spotkanko, napisze;) Quote
puchu Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Profesjonale... Jasne... Jakby co zapraszam na moje zadupie. Miejsc do biegania mamy pod dostatkiem - od parków po nieużytki ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='puchu']Profesjonale... Jasne... Jakby co zapraszam na moje zadupie. Miejsc do biegania mamy pod dostatkiem - od parków po nieużytki ;) haha, juz widzialam twoje fotki i sa profesjonalne:p ok, napewno kiedys was odwiedzimy, narazie nie wiem gdzie bedzie 2 spacerek, narazie myslimy;) Quote
puchu Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tak serio, jeżeli ludziom nie będzie za daleko dojechać do Włoch, to bardzo polecam Forty. Miejsce bezpieczne, z dala od ulicy i aktualnie jest spora "odgrodzona" polanka a po ostatnich deszczach jeszcze trochę błotka :evil_lol: Z bardziej cywilizowanych (i bliższych dla mnie :eviltong:) może park Szczęśliwicki albo Moczydło? Jak się nauczę obsługiwać aparat to może będą profesjonalne :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='puchu']Tak serio, jeżeli ludziom nie będzie za daleko dojechać do Włoch, to bardzo polecam Forty. Miejsce bezpieczne, z dala od ulicy i aktualnie jest spora "odgrodzona" polanka a po ostatnich deszczach jeszcze trochę błotka :evil_lol: Z bardziej cywilizowanych (i bliższych dla mnie :eviltong:) może park Szczęśliwicki albo Moczydło? Jak się nauczę obsługiwać aparat to może będą profesjonalne :eviltong: ok, przekaze dalej, jak bedziemy wybierac miejsce;) :D oo blotko to jest cos dla mojej Ajlu, brudas ostatnio po spacerku w parku Skaryszewskim byla kapana;) taaa:p ty przynajmniej masz aparat :D [SIZE="6"]>>>>FOTKI NA POPRZEDNIEJ STRONIE>>>>> Quote
*anusia&ajlu* Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [SIZE="5"]Akcja - STERYLIZACJA (by bezdomniaków było mniej) Chcesz ograniczyć liczbę bezdomnych zwierząt!? [SIZE="5"]Jak pomóc? - wpłatami stałymi - wpłatami jednorazowymi - bazarkami - propagowaniem akcji Większość osób na dogomanii, przede wszystkim z działu PWP walczy z bezdomnością wśród zwierząt. Wkładamy w to mnóstwo czasu, pieniędzy, poświęcenia... Wszyscy wiemy, że bezdomnych psów jest o wiele więcej, niż domów, które te psy by mogły przygarnąć.. [SIZE="5"]Zróbmy coś! Walczmy z bezdomnością! watek: http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-(by-bezdomniaków-było-mniej) powklejajcie do siebie do galeri, pomozcie;) Quote
łamAga Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Słodkie fotki :loveu: tylko zastanawia mnie jedno :thinkerg: czy te psiaki się jakoś nie poranią bawiąc się ze sobą ?? :confused: Quote
Izabela124. Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ale super spotkanko, też na takie bym się wybrała Quote
*anusia&ajlu* Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='dOgLoV']Słodkie fotki :loveu: tylko zastanawia mnie jedno :thinkerg: czy te psiaki się jakoś nie poranią bawiąc się ze sobą ?? :confused: nie no nic sobie nie robia, ew troche porysuja sobie skore i nic poza tym :D [quote name='Izabela124.']Ale super spotkanko, też na takie bym się wybrała moze jak do mnie przyjedziecie 22.05 to sie z kims spotkamy :D A powiem wam teraz nowine, trzymajcie kciuki za mojego grzywka, kase mam, ale teraz musi sie urodzic chlopac lysy, do czwartku max bedzie wiadomo :D sie cieszeeeeeeeee niesamowice :D :D :D :D :D :D Quote
KT Arts Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 http://images49.fotosik.pl/293/99a1cffc28e1db65med.jpg Jakie te maluszki są słodkie:loveu: Quote
Paulinka10 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Depcze Ci po piętach w galeriach i myśle co taki humorek dopisuje:)ale już wiem:Dno to trzymamy kciuki za łysolka;) Quote
Izabela124. Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*'] moze jak do mnie przyjedziecie 22.05 to sie z kims spotkamy :D A powiem wam teraz nowine, trzymajcie kciuki za mojego grzywka, kase mam, ale teraz musi sie urodzic chlopac lysy, do czwartku max bedzie wiadomo :D sie cieszeeeeeeeee niesamowice :D :D :D :D :D :DJa kończę w piątek lekcje o 12:35 nie wiem tylko o której mam autobus, w następnym tygodniu Ci napiszę. Na spacerek ejstem chętna A miałą być chyba łysa sunieczka? Oby Ci się udało Quote
Iza. Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Izabela124. napisał(a): A miałą być chyba łysa sunieczka? Oby Ci się udało masz stare info :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Iza. napisał(a):masz stare info :evil_lol: Wygląda na to, ze tak.Jak zwykle nie jestem poinformowana ha ha Quote
wiki4 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Faktycznie fajne spotkanko :lol: Zapewne byłaś w 7 niebie :D Quote
*anusia&ajlu* Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='Niufciak']http://images49.fotosik.pl/293/99a1cffc28e1db65med.jpg Jakie te maluszki są słodkie:loveu: maluszki fajne sa takie kontaktowe;) no i tylko miziac takie :P [quote name='Paulinka10']Depcze Ci po piętach w galeriach i myśle co taki humorek dopisuje:)ale już wiem:Dno to trzymamy kciuki za łysolka;) dzieki;) [quote name='Izabela124.']Ja kończę w piątek lekcje o 12:35 nie wiem tylko o której mam autobus, w następnym tygodniu Ci napiszę. Na spacerek ejstem chętna A miałą być chyba łysa sunieczka? Oby Ci się udało Ja w piatek pracuje, jeszcze sie dogadamy;) mialabyc lysa sunieczka, jak nie bedzie chlopaka bedzie sunieczka, niech sie Izka tlumaczy ona mnie pokierowala do takiej decyzji:D [quote name='Iza.']masz stare info :evil_lol: taaaa:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Wygląda na to, ze tak.Jak zwykle nie jestem poinformowana ha ha haha;) ale juz wiesz;) [quote name='wiki4']Faktycznie fajne spotkanko :lol: Zapewne byłaś w 7 niebie :D taaaa bylam:) Quote
magdola Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 oglaszam wszem i wobec, ze juz nie lubie anusi!!! ja mialm w domu max 6 grzywek! FOCH!:diabloti: A czyje to mauchy?:cool3: Quote
NATKA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): A powiem wam teraz nowine, trzymajcie kciuki za mojego grzywka, kase mam, ale teraz musi sie urodzic chlopac lysy, do czwartku max bedzie wiadomo :D sie cieszeeeeeeeee niesamowice :D :D :D :D :D :D I jak wieści???? Kciuki cały czas zaciśnięte:thumbs::thumbs::thumbs: Widziałam focie z grzywkowego spotkanka :lol::lol::lol: Quote
Cavy Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ale świetne te grzywki :loveu: tez chce takiego malucha :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 NATKA napisał(a):I jak wieści???? Kciuki cały czas zaciśnięte:thumbs::thumbs::thumbs: Widziałam focie z grzywkowego spotkanka :lol::lol::lol: grzywcie narazie sie urodzily, mam juz swojego ulubienca, czekam......:loveu: niedlugo kolejne spotkanie grzywkowe no i za tydzien przyjezdzaja do mnie Iza od Bobika i Iza z grzywkiem Buenosem z dgm;) wiec foteczki beda:D Cavy napisał(a):Ale świetne te grzywki :loveu: tez chce takiego malucha :lol: taaa one sa boskie:loveu: Quote
Cavy Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Miłością do nich zaraziła mnie Foxowa, ale ja jednak wole długowłose. :D Quote
*anusia&ajlu* Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Cavy napisał(a):Miłością do nich zaraziła mnie Foxowa, ale ja jednak wole długowłose. :D ja tez uwielbiam puchacze, ale juz z 10lat jak nie wiecej marzy mi sie lysol:D do lipca musze poczekac;) Quote
Cavy Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Iza do Ciebie przyjeżdża? Ale fajnie, a z Bobikiem? :loveu: Pokaz nam tego Twojego ulubieńca. ;-) Quote
Recommended Posts