*anusia&ajlu* Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 akwarium tez mam ale myszy w nim siedza;) i akwarium jest przykryte kratka zeby myszy nie wyszly i zeby kot nie wskoczyl... ja jestem uzalezniona od gryzoni, jak mowie ze juz nastepnych nie bede miala to i tak jakas bida zostanie przygarnieta albo przez siostre albo moja mame, ja tez uwielbiam gryzonie;) musze pilnowac ale dam rade;) a kot tez ustawia sobie psa a ma dopiero 7miesiecy, ciekawe co bedzie dalej jak Mili zneca sie na Ajlu ze ta czasami placze i ucieka jak ma juz dosyc:/ Quote
Baski_Kropka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Mój kot akurat ucieka przed Baski, bo on go terroryzuje...:/ Zbój jeden...ale nei umiem wyplenić w nim tego nawyku...i moj koteczek jest pod laciem od hasiora...za to Kropa jest kochana :P Quote
NATKA Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):dzis kolejne wrazenie z myszoskoczkami;) tylko ze smieszne no i prawie spoznilam sie do pracy na noc zamykam je w lazience zeby kot w nocy nic im nie zrobil, no i mam szczescie ze zamykam bo juz by Mili ogarnela dwa stwory ktore w nocy sie zorganizowaly i uciekly z klatki!!! wyobrazcie sobie ze rano jak otwieram oczy cudem, puszczam kota do lazienki do jej kuwety a ona wpada pod wanne jak wariatka!! od razu z samego rana cisnienie mi sie podnioslo bo w pore zaczailam ze ktores ucieklo z klatki i zdazylam kota zlapac za ogon i wyrzucic do mamy do pokoju, w miedzy czasie Ajlu wparowala do lazienki i tez chciala poszukac myszow i tez zostala wygoniona. Po 5min juz obczailam gdzie sa i zaczela sie lapanka, pierwsza bardziej oswojona zlapala sie po 10min a druga strachliwa natupala sie troche zanim ja zapedzilam w rog :D ale wszystko po 30min wrocilo do normy ale Ajlu sie nacierpiala bo byla na ekspresowym spacerku bo prawie do pracy sie spoznilam;) ah te mysze wrazenia na caly dzien mialam pozniej co chwile do mamy dzwonilam czy sa mysze nadal w klatce, nie wiem jak one wychodza, niezle musza sie organizowac.... To Ci łobuziaki zafundowały poranną niespodziankę :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ale masz fajne historiwe z myszoskoczkami :evil_lol: ja tez bym chciala jeszcze jakies zwierzatko ale u mnie w domu to chyba tylko rybki przejda :evil_lol: Quote
wiki4 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Przekazuję, iż Anusi przez kilka dni teraz nie będzie :razz: I... przefarbowała się :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 a jestem na chwilke, tak nie mam w domu chwilowo internetu, teraz w pracy mnie wylogowali i chwile korzystam z kompa kolegi;) taa jestem czarna:D i ide do fryzjera sie obciac wstawie fotke po hahaha nie wiem jak sie pozbede moich dlugich wlosow:D a myszoskoczki narazie sie uspokoily nie wychodza;) i nie stresuja mnie.... z mojej mamy smiac mi sie chce bo gdzies tam przeczytala ze jak ma sie kota w domu to mozna sie pozbyc nadcisnienia no i faktycznie od listopada moja mama nie bierze proszkow na nadcisnienie:) wiecie ze ona w to wierzy i wszystkim rozpowiada ze trzeba miec kota w domu :D a wiki odpisuje sie na sms;) chyba ze masz dobre wytlumaczenie to wybacze;) ps. mam 2 czesc i 3 czesc ksiazek :) i juz czytam... mam tez nowe fotki ale nie mam jak wgrac, robione nowym telefonikiem i sa fajne :D ale to pozniej dodam moze w nastepnym tyg Quote
wiki4 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): a wiki odpisuje sie na sms;) chyba ze masz dobre wytlumaczenie to wybacze;) ps. mam 2 czesc i 3 czesc ksiazek :) i juz czytam... A, y, nie mam kasy :evil_lol: Tzn. nie chce mi się iść do sklepu, jutro doładuję pewno :lol: Ua Anka szalejesz :D Miłego :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 hahaha no to dzieki niej schroniska pozbedą sie troche kotów :D:D to czekamy na fotki :) Quote
Baski_Kropka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wy się śmiejecie...a koty na prawdę uspakajają i wyciszają człowieka, szczególnie kiedy się go głaszcze, a on tak mruczy w niebo głosy :D uwielbiam to, wszystkie nerwy mi przejdą przy mruczkach :D Quote
*anusia&ajlu* Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 yyy wiki powinnas juz dawno sie wybrac po ta karte ;) Paula taaa juz mamcia mysli nad drugim spokojniejszym kotem, nie tylko jak mam swira na punkcie zwierzat:) ale ja mecze nad grzywaczem chinskim:D Baski ale moj kot ogolem nie lubi sie miziac ona jak potrzebuje dopiero przyjdzie ogolem szaleje po domu.... Quote
Paulinka10 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A co tu taka cisza:(?Gdzie sie podział zwierzyniec??? Quote
Izabela124. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 http://images35.fotosik.pl/111/da36959b48db5602med.jpg ha ha http://images42.fotosik.pl/168/8e58f36ac1e8d04bmed.jpg dziwnie tu wygląda :evil_lol: http://images42.fotosik.pl/172/125b4367692253bemed.jpg wariatka :loveu: http://images38.fotosik.pl/259/687ed0d9a4e7ae84med.jpg ale ona fajnie śpi :lol: http://images41.fotosik.pl/262/cc41ba0731feb646med.jpg zapasy :evil_lol: http://images44.fotosik.pl/268/64b40dd47126fff9med.jpg dla niej grawitacja nie istnieje ;) Przykro mi z powodu myszoskoczka ['][']['] Na reszcie wszystko nadrobiłam. W NDM na pewno będę w sobotę, więc mam nadzieję, że się spotkamy Quote
magdola Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Paulinka10 napisał(a):A co tu taka cisza:(?Gdzie sie podział zwierzyniec??? anusia nie ma chwilowo netu....ale z pewnoscia to nadrobi ;) Quote
Cavy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='sunshine']Siemanko:D Przyszłam na foty a tu nic:P[/QUOTE] Ja to samo :D :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Paulinka10']A co tu taka cisza:(?Gdzie sie podział zwierzyniec??? nie mialam chwilowo internetu, ale juz mam i sie mnie juz nie pozbedziecie :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Na reszcie wszystko nadrobiłam. W NDM na pewno będę w sobotę, więc mam nadzieję, że się spotkamy ja tez bede w sobote poszukam cb;) ja tez nadrabiam powoli bo od dzis mam internet :) [quote name='magdola']anusia nie ma chwilowo netu....ale z pewnoscia to nadrobi ;) nadrobie, nadrobie ale jak zwykle w nocy bo zaraz uciekam z domu :D [quote name='sunshine']Siemanko:D Przyszłam na foty a tu nic:P [quote name='Cavy']Ja to samo :D :lol: yyyy nadrobie jeszcze dzis macie tylko kilka;) ale fotki za moment, narazie opowiem co sie u mnie dzialo, Ajlu jak zwykle psie adhd nieszczesliwe musialo z mama byc cale 2dni bo wyjechalam na szkolenie sluzbowe i coraz czesciej pies siedzi w mamy pokoju niz ze mna, co jest dla niej niemozliwe po 3latach u mnie ufa juz calkowicie drugiej osobie, co wydaje sie przelomowe dla niej bo tylko ja do niedawna tylko istnialam dla niej!!! u Mili wariatki wszystko dobrze, zamontowane mam kratke w oknie ocynkowana coby nie przegryzla i nie wyleciala! zdziwiona jest jak mam okno otwarte ale pcha sie pierwsza na parapet, jeszcze u mamy bedziemy zakladac kratke;) i odrazu lepiej mi sie spi jak mam okno otwarte bo wiem ze nie wyskoczy czarna mamba:evil_lol: u gryzoni dobrze, tylko myszoskoczki czesto spia, slimaki i rybki tez ok:loveu: to dam kilka fotek bo mam ich duzo bo bylismy ostatnio na dzialce i jest ich troche;) Mili :loveu: zalegly spacerek, jeszcze troche sniegu bylo;) i ulubiona spacerkowa pileczka:) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 portrecik zadowolona:loveu: to mi sie podoba;) pileczka:D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 sie wepchala w kadr:evil_lol: duzy pies=panika... i jak zwykle ucieczka... a teraz odwazna obserwuje;) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 panikara.. a ten psiak byl taki spokojny a tu ucieka bo drugi pies lecial tylko ten taki szalony podrostek;) no ale pilnowac trzeba pileczki zeby nikt nie zabral Quote
*anusia&ajlu* Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 i znowu sie ladnie pokazuje:) jęzorrr:loveu::evil_lol: hop i przebisnieg Quote
Izabela124. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*'] ja tez bede w sobote poszukam cb;) ja tez nadrabiam powoli bo od dzis mam internet :) [/QUOTE]Ja nie mam pojęcia jak wyglądasz, więc mam nadzieję, że mnie zaczepisz :) Bedę z beaglem i chyba z akitą Quote
*anusia&ajlu* Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 iza ja cie poznam;) bedziesz wystawiala je? potrzymam kciuki;) Quote
Izabela124. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']iza ja cie poznam;) bedziesz wystawiala je? potrzymam kciuki;)[/QUOTE]Nie będę ich wystawiała Quote
Paulinka10 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 O wreszcie jesteście:multi: Jakie wejście:cool3:pełną parą tyle fotek to wybaczam nieobecność:eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Izabela124.']Nie będę ich wystawiała[/QUOTE] aha ja napewno bede kolo ringu grzywaczy chinskich, bo bede foteczki robila;) [quote name='Paulinka10']O wreszcie jesteście:multi: Jakie wejście:cool3:pełną parą tyle fotek to wybaczam nieobecność:eviltong:[/QUOTE] juz jestesmy i powoli nadrabiamy zaleglosci w watkach mamy wicej fotek ale na pozniej;) dzis wielkie porzadki i zwierzyniec tez zostal porzadnie wyczesany a Mili ma nawet zrobiony pedikiur i manikiur:evil_lol: ale z przymusu obcielam jej pazury bo mam takie firanki fredzelki i juz sprawdzila ile sposobow jest zeby wejsc wyzej po nich :D sie doigrala... Quote
Recommended Posts