Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akwarium tez mam ale myszy w nim siedza;) i akwarium jest przykryte kratka zeby myszy nie wyszly i zeby kot nie wskoczyl...
ja jestem uzalezniona od gryzoni, jak mowie ze juz nastepnych nie bede miala to i tak jakas bida zostanie przygarnieta albo przez siostre albo moja mame, ja tez uwielbiam gryzonie;) musze pilnowac ale dam rade;)
a kot tez ustawia sobie psa a ma dopiero 7miesiecy, ciekawe co bedzie dalej jak Mili zneca sie na Ajlu ze ta czasami placze i ucieka jak ma juz dosyc:/

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
dzis kolejne wrazenie z myszoskoczkami;) tylko ze smieszne no i prawie spoznilam sie do pracy
na noc zamykam je w lazience zeby kot w nocy nic im nie zrobil, no i mam szczescie ze zamykam bo juz by Mili ogarnela dwa stwory ktore w nocy sie zorganizowaly i uciekly z klatki!!! wyobrazcie sobie ze rano jak otwieram oczy cudem, puszczam kota do lazienki do jej kuwety a ona wpada pod wanne jak wariatka!! od razu z samego rana cisnienie mi sie podnioslo bo w pore zaczailam ze ktores ucieklo z klatki i zdazylam kota zlapac za ogon i wyrzucic do mamy do pokoju, w miedzy czasie Ajlu wparowala do lazienki i tez chciala poszukac myszow i tez zostala wygoniona. Po 5min juz obczailam gdzie sa i zaczela sie lapanka, pierwsza bardziej oswojona zlapala sie po 10min a druga strachliwa natupala sie troche zanim ja zapedzilam w rog :D ale wszystko po 30min wrocilo do normy ale Ajlu sie nacierpiala bo byla na ekspresowym spacerku bo prawie do pracy sie spoznilam;) ah te mysze wrazenia na caly dzien mialam pozniej co chwile do mamy dzwonilam czy sa mysze nadal w klatce, nie wiem jak one wychodza, niezle musza sie organizowac....

To Ci łobuziaki zafundowały poranną niespodziankę :evil_lol:

Posted

a jestem na chwilke, tak nie mam w domu chwilowo internetu, teraz w pracy mnie wylogowali i chwile korzystam z kompa kolegi;)

taa jestem czarna:D i ide do fryzjera sie obciac wstawie fotke po hahaha nie wiem jak sie pozbede moich dlugich wlosow:D
a myszoskoczki narazie sie uspokoily nie wychodza;) i nie stresuja mnie....

z mojej mamy smiac mi sie chce bo gdzies tam przeczytala ze jak ma sie kota w domu to mozna sie pozbyc nadcisnienia no i faktycznie od listopada moja mama nie bierze proszkow na nadcisnienie:) wiecie ze ona w to wierzy i wszystkim rozpowiada ze trzeba miec kota w domu :D

a wiki odpisuje sie na sms;) chyba ze masz dobre wytlumaczenie to wybacze;) ps. mam 2 czesc i 3 czesc ksiazek :) i juz czytam...

mam tez nowe fotki ale nie mam jak wgrac, robione nowym telefonikiem i sa fajne :D ale to pozniej dodam moze w nastepnym tyg

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):

a wiki odpisuje sie na sms;) chyba ze masz dobre wytlumaczenie to wybacze;) ps. mam 2 czesc i 3 czesc ksiazek :) i juz czytam...

A, y, nie mam kasy :evil_lol: Tzn. nie chce mi się iść do sklepu, jutro doładuję pewno :lol:

Ua Anka szalejesz :D Miłego :cool3:

Posted

Wy się śmiejecie...a koty na prawdę uspakajają i wyciszają człowieka, szczególnie kiedy się go głaszcze, a on tak mruczy w niebo głosy :D uwielbiam to, wszystkie nerwy mi przejdą przy mruczkach :D

Posted

yyy wiki powinnas juz dawno sie wybrac po ta karte ;)

Paula taaa juz mamcia mysli nad drugim spokojniejszym kotem, nie tylko jak mam swira na punkcie zwierzat:) ale ja mecze nad grzywaczem chinskim:D

Baski ale moj kot ogolem nie lubi sie miziac ona jak potrzebuje dopiero przyjdzie ogolem szaleje po domu....

Posted

http://images35.fotosik.pl/111/da36959b48db5602med.jpg ha ha

http://images42.fotosik.pl/168/8e58f36ac1e8d04bmed.jpg dziwnie tu wygląda :evil_lol:

http://images42.fotosik.pl/172/125b4367692253bemed.jpg wariatka :loveu:

http://images38.fotosik.pl/259/687ed0d9a4e7ae84med.jpg ale ona fajnie śpi :lol:

http://images41.fotosik.pl/262/cc41ba0731feb646med.jpg zapasy :evil_lol:

http://images44.fotosik.pl/268/64b40dd47126fff9med.jpg dla niej grawitacja nie istnieje ;)

Przykro mi z powodu myszoskoczka [']['][']

Na reszcie wszystko nadrobiłam. W NDM na pewno będę w sobotę, więc mam nadzieję, że się spotkamy

Posted

[quote name='Paulinka10']A co tu taka cisza:(?Gdzie sie podział zwierzyniec???

nie mialam chwilowo internetu, ale juz mam i sie mnie juz nie pozbedziecie :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Na reszcie wszystko nadrobiłam. W NDM na pewno będę w sobotę, więc mam nadzieję, że się spotkamy

ja tez bede w sobote poszukam cb;) ja tez nadrabiam powoli bo od dzis mam internet :)

[quote name='magdola']anusia nie ma chwilowo netu....ale z pewnoscia to nadrobi ;)

nadrobie, nadrobie ale jak zwykle w nocy bo zaraz uciekam z domu :D

[quote name='sunshine']Siemanko:D Przyszłam na foty a tu nic:P

[quote name='Cavy']Ja to samo :D :lol:

yyyy nadrobie jeszcze dzis macie tylko kilka;)

ale fotki za moment, narazie opowiem co sie u mnie dzialo,
Ajlu jak zwykle psie adhd nieszczesliwe musialo z mama byc cale 2dni bo wyjechalam na szkolenie sluzbowe i coraz czesciej pies siedzi w mamy pokoju niz ze mna, co jest dla niej niemozliwe po 3latach u mnie ufa juz calkowicie drugiej osobie, co wydaje sie przelomowe dla niej bo tylko ja do niedawna tylko istnialam dla niej!!!
u Mili wariatki wszystko dobrze, zamontowane mam kratke w oknie ocynkowana coby nie przegryzla i nie wyleciala! zdziwiona jest jak mam okno otwarte ale pcha sie pierwsza na parapet, jeszcze u mamy bedziemy zakladac kratke;) i odrazu lepiej mi sie spi jak mam okno otwarte bo wiem ze nie wyskoczy czarna mamba:evil_lol:
u gryzoni dobrze, tylko myszoskoczki czesto spia, slimaki i rybki tez ok:loveu:

to dam kilka fotek bo mam ich duzo bo bylismy ostatnio na dzialce i jest ich troche;)

Mili :loveu:

zalegly spacerek, jeszcze troche sniegu bylo;)

i ulubiona spacerkowa pileczka:)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']

ja tez bede w sobote poszukam cb;) ja tez nadrabiam powoli bo od dzis mam internet :)

[/QUOTE]Ja nie mam pojęcia jak wyglądasz, więc mam nadzieję, że mnie zaczepisz :) Bedę z beaglem i chyba z akitą

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie będę ich wystawiała[/QUOTE]

aha ja napewno bede kolo ringu grzywaczy chinskich, bo bede foteczki robila;)

[quote name='Paulinka10']O wreszcie jesteście:multi:
Jakie wejście:cool3:pełną parą
tyle fotek to wybaczam nieobecność:eviltong:[/QUOTE]

juz jestesmy i powoli nadrabiamy zaleglosci w watkach
mamy wicej fotek ale na pozniej;)

dzis wielkie porzadki i zwierzyniec tez zostal porzadnie wyczesany a Mili ma nawet zrobiony pedikiur i manikiur:evil_lol: ale z przymusu obcielam jej pazury bo mam takie firanki fredzelki i juz sprawdzila ile sposobow jest zeby wejsc wyzej po nich :D sie doigrala...