Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
o jak ja uwielbiam nocki w mojej pracy, ogloszenia dla pieskow przewaznie w necie robie:) bo malo dzwonia prawie wogole i tak mija 8h;)

Jak sie ma fajna prace to i czas szybko mija , ja w sumie swoja prace lubię ale jestem zdania ze noc jest od spania tym bardziej ze ja cale 8 h stoje i zapierdzielam jak samochodzik hehehehe :evil_lol:

Posted

Paulinka10 napisał(a):
a ja sie zastanawiałam czy Ty spac nie umiesz;)ale teraz już wszystko wiem:)

ja zawsze jak wracam z pracy to wychodze z Ajlu zalezy czy jestem zmeczona bo tak zawsze do 30min jestem jeszcze na dworzu, uczymy sie tych osemek, dzis tez cwiczylysmy i obrot swiczylam ale Ajlu tylko patyczkiem dzis sie chciala bawic, no to rzucalam do znudzenia:D

dOgLoV napisał(a):
Jak sie ma fajna prace to i czas szybko mija , ja w sumie swoja prace lubię ale jestem zdania ze noc jest od spania tym bardziej ze ja cale 8 h stoje i zapierdzielam jak samochodzik hehehehe :evil_lol:

ja lubie swoja prace, juz 2 lata w niej pracuje;) tylko siedze i odbieram na dzien z 100-120 polaczen od ludzi bo siedze na sluchawkach w biurze obslugi klienta;) taka bardziej umyslowa praca a nie fizyczna, no i strzeba miec stalowe nerwy do niej:D nocki mam tylko co 3miesiace
hihi samochodzik:D

Posted

[quote name='Paulinka10']gdzie sie schował zwierzyniec?
pobudka dogo już działa!!!:)
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']hello :multi:
jak tam :loveu:?
[quote name='gosiulaa']No właśnie.... :eviltong: Witamy ;)

smutna wiadomosc, moj myszoskoczek odszedl za TM :( :( :(

:( i zostaly tylko 2 w tej najwiekszej klatce:(

moze pozniej wstawie fotki chociaz nie wiem bo nie mam humoru...

Posted

Cavy napisał(a):
Ojej, przykro mi. [']

Trzymaj się ;-)

wiki4 napisał(a):
Jejj, Anetko przesyłamy całuski. Biedaczek :-(

DZIEKI, Kochane jestescie...
trzymam sie jak zawsze...
eh dlaczego one tak krotko zyja:(
smutno...

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Przykro mi Aniu :-(...to dla Twojego myszoskoczka...

[quote name='dOgLoV']ejjjj jakie to życie czasem potrafi byc okrutne :-(
[quote name='NATKA']Szkoda zwierzaczka, przykro mi :-(
[quote name='Baski_Kropka']Biedna, całuje gorąco ;*
Największe nieszczęście to to że te nasze kochane futrzaki żyją od nas krócej :(

:( smutno niesamowicie, dzis caly czas je obserwuje z 4 zostaly 2:( i ta jedna najjasniejsza caly dzien prawie spi:( ciekawe czy tez niedlugo nie odejdzie, druga biega zywa na kolowrotku...

[quote name='gosiulaa']Bardzo mi przykro :( a ile żył jeśli mogę spytać?

• gosia ja adoptowalam je ze schroniska byly 4 razem i je wzielam, a mialam zamiar jechac tylko po koszatniczke, kosz byl leczony czy cos takiego i wyszlam z 4, wiem ze w stadzie jak przyszly bylo 6, dwa poszly do adopcji i reszte ja wzielam, byly pol roku w schronie... i nie wiem ile mialy juz lat, widac ze byly dorosle... mam w domu jeszcze 2ruda i bursztynke ale trafily do mnie jak mialy 7miesiecy to jeszcze dluugo pozyja;) nie lacze je razem zeby stresu nie bylo i gryzienia...
    a najstarszy myszoskoczek Parszywek/dziadek byl u mnie 5 lat...byl kupiony w zoologu i byl 1 moim kochanym myszoskoczkiem teraz uwielbiam te gryzonie, mialam tez jedna czarna ktora mi codziennie spiewala, fajnie swiergolila i ze 4lata u mnie byla ah mialam troche juz tych gryzoni w swoim krotkim zyciu;) szkoda, przykro ze tak szybko odchodza, ale zyje z nadzieja ze pomoge kiedys tez innym biedakom

Posted

taa rybka, kiedys tak plakalam nad jednym welonem bo sie biedny udusil, zaklinowal miedzy skala a korzeniem, biedny a byl taki piekny:(
    i juz od tego czasu nie mam welonow bo nie chce powtorki, mam takie uratowane przed spuszczeniem do wc... i skalara ktory rzadzi;)

Posted

przykro mi z powodu myszaka...:-(dałaś mu wiele ciepła i miłości jakiej zapewne nie doświadczyłby w schronisku...
    ja to mojej pierwszej rybce,która umarła nawet pogrzeb zrobiłam(oj,już daaawno temu),a że była to czarna molinezja więc wszystko jakoś pasowało...

Posted

dzis kolejne wrazenie z myszoskoczkami;) tylko ze smieszne no i prawie spoznilam sie do pracy
    na noc zamykam je w lazience zeby kot w nocy nic im nie zrobil, no i mam szczescie ze zamykam bo juz by Mili ogarnela dwa stwory ktore w nocy sie zorganizowaly i uciekly z klatki!!! wyobrazcie sobie ze rano jak otwieram oczy cudem, puszczam kota do lazienki do jej kuwety a ona wpada pod wanne jak wariatka!! od razu z samego rana cisnienie mi sie podnioslo bo w pore zaczailam ze ktores ucieklo z klatki i zdazylam kota zlapac za ogon i wyrzucic do mamy do pokoju, w miedzy czasie Ajlu wparowala do lazienki i tez chciala poszukac myszow i tez zostala wygoniona. Po 5min juz obczailam gdzie sa i zaczela sie lapanka, pierwsza bardziej oswojona zlapala sie po 10min a druga strachliwa natupala sie troche zanim ja zapedzilam w rog :D ale wszystko po 30min wrocilo do normy ale Ajlu sie nacierpiala bo byla na ekspresowym spacerku bo prawie do pracy sie spoznilam;) ah te mysze wrazenia na caly dzien mialam pozniej co chwile do mamy dzwonilam czy sa mysze nadal w klatce, nie wiem jak one wychodza, niezle musza sie organizowac....

Posted

Dlatego ja miałam dla mojej Myszy Akwarium :P...
    Chociaz i to przed kotem nie uchroniło..i od tego czasu do domu nie biorę nic mniejszego niż kot...no był szczeniak Kropka, z która kot też sie rozprawiał po swojemu.. ustawiał ja na prawo i lewo..